iPhone veliki i mali [podcast]

iPhone 12 stigao je nikada kasnije, nikada u većem broju i nikada u manjoj kutiji.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 14.10.2020.

08:00

iPhone veliki i mali [podcast]
Foto: Apple

Vremena u kojima smo gledali predstavljanje jednog jedinog iPhonea odavno su iza nas, iako liči na poslednjeg koji je predstavljen u jednini, iPhone 12 stiže u 4 primerka. Već je bilo lako zapetljati se, pa sada uz Pro i Pro Max imamo i Mini. Novi i bolji dizajn i upotrebljivost, bolje kamere i već poznato brzi A14 zaokružuju kolonu dobitaka, nasuprot kojoj se pod pričom o dobrobiti planete krije lista gubitaka na kojoj su slušalice i punjač. Kako izgleda nova ponuda, gde se gubi, a gde dobija, ali i šta je još stiglo u "mini" pakovanju, slušajte u novoj epizodi Tehnopolis podcasta, snimljenoj odmah nakon događaja.

Hvala na slušanju, u kom od skoro možete uživati i na Deezeru!

Pretplatite se na Tehnopolis Podcast u vašem omiljenom programu za slušanje podcasta, pratite nas na Twitteru (Aleksandar, Ivan), Apple Podcastsu, Google Podcastsu, Deezeru, Pocket Castsu, TuneInu, YouTubeu, ocenite nas u Apple Podcastsu ili gde god nas slušate, ostavite komentar, pišite nam i pomozite nam da budemo još bolji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: