Mistična bronza i pravi Samsung [podcast]

Google Pixel 4a, Samsung Galaxy Note20 i Z Fold2, Microsoft Surface Duo i Tramp u pohodu na TikTok i WeChat.

Podeli
Foto: Dia Dipasupil/Staff/Getty Images
Foto: Dia Dipasupil/Staff/Getty Images

Umesto jednog videli smo tri predstavljanja preko dve "internet" objave i jednog događaja, jer događaji, kao što znamo, nisu ono što su bili. Dok smo se spremali za letnji "Unpacked", Google je za momenat uleteo Samsungu u kadar i dva dana pre novog Notea predstavio iščekivani Pixel 4a.

Samsung je sačekao svoj red i predstavio ne samo Note20 u dve varijante i buduću verziju Folda za koju ćemo tek dobiti detalje, već i novi sat, Tab S7 takođe u dva formata, ali i vrlo interesantne slušalice za koje postoje bar dva očigledna imena koja Samsung nije odabrao. Galaxy Buds Live upotpunjuju Samsungovu ponudu koja sve više liči na prodaju iskustva od prodaje samih sprava.

Tramp je poptisao naredbu da se sa TikTokom i Tencentom (WeChat) ne sme sarađivati u USA, što bi moglo da ima višestruke posledice, kako u USA i Kini, tako i globalno.

Ako Tramp nije iznenadio, Microsoft jeste, objavivši detalje o Surface Duou, Android telefonu sa dva ekrana za koji smo saznali još prošle godine. Da 2020. ne bude dovoljno osobena, izgleda da će u njoj na tržište stići najzanimljiviji Android telefon godine koji je napravio niko drugi do Microsoft.

Sve to teme su kojima smo se bavili u sto drugom Tehnopolis podcastu, hvala na slušanju!

00:10 Uvod
02:45 Samsung Galaxy Note20, Buds Live, Z Fold2, Tab 7(+)
21:14 Google Pixel 4a
25:13 Tramp protiv TikToka i WeChata
31:39 Microsoft Surface Duo

Pretplatite se na Tehnopolis Podcast u vašem omiljenom programu za slušanje podcasta, pratite nas na Twitteru (Aleksandar, Ivan), Apple Podcastsu, Google Podcastsu, Pocket Castsu, TuneInu, YouTubeu, Mixcloudu, ocenite nas u Apple Podcastsu ili gde god nas slušate, ostavite komentar, pišite nam i pomozite nam da budemo još bolji.

strana 1 od 3 idi na stranu