Trampova ptičica [podcast]

Tramp i Twitter, Microsoft i Linux - od ljubavi do mržnje i obrnuto.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 30.05.2020.

08:00

Trampova ptičica [podcast]
Foto: Justin Sullivan/Getty Images

U ovoj epizodi bavimo se naizgled komplikovanim odnosima koji zapravo u osnovi imaju istu stvar - dobri su za biznis. Microsoft je održao svoju redovnu godišnju konferenciju za programere preko interneta, ali ga to nije sprečilo da objavi stvari vredne pažnje. Sistem za praćenje kontakata sa pozitivnima na virus korona koji su Apple i Google zajedno smislili stigao je na Android i iOS, doduše ne baš svuda.
Velika vest za mali svet podcasta stigla je od Džoa Rogana koji će ove godine za najmanje 100 miliona dolara postati Spotifyjeva ekskluziva. Šta do znači za podcast svet, koje je nove neprijatelje Donald Tramp sada našao u svom dvorištu i dokle smo stigli u selidbi radnih mesta van kancelarija slušajte u 98. Tehnopolis podcastu. Hvala na slušanju!

Pretplatite se na Tehnopolis Podcast u vašem omiljenom programu za slušanje podcasta, pratite nas na Twitteru (Aleksandar, Ivan), Apple Podcastsu, Google Podcastsu, Pocket Castsu, TuneInu, YouTubeu, Mixcloudu, ocenite nas u Apple Podcastsu ili gde god nas slušate, ostavite komentar, pišite nam i pomozite nam da budemo još bolji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: