Otvara se druga po redu "Inovation talk" konferencija o inovacijama

Ministar za inovacije i tehnološki razvoj u Vladi Republike Srbije Nenad Popović i ambasadorka Izraela u Srbiji, Njena ekselencija Alona Fišer-Kam svečano će otvoriti drugu po redu konferenciju o inovacijama "Innovation Talk 2020". Otvaranje će biti u ponedeljak 3. februara 2020. godine u 10.30 časova u hotelu Hilton u Beogradu (ul. Kralja Milana 35).

Izvor: B92
Podeli
Foto: Depositphotos/Wavebreakmedia
Foto: Depositphotos/Wavebreakmedia

Tema druge konferencije "Innovation Talk" biće investicije u startap kompanije i saradnja korporacija i startapova.

Događaj će okupiti relevantne aktere inovacionog ekosistema koji će razgovarati o potencijalima investicija u startapove, uspešnim primerima saradnje između korporacija i startap kompanija, kao i o unapređenju poslovnog ambijenta za fondove venčurnog kapitala, piše u saopštenju.

Među najistaknutijim govornicima biće Čemi Peres i Rami Kališ, osnivači najvećeg izraelskog venčurnog fonda "Pitango", koji upravlja kapitalom od više od 2 milijarde dolara, kao i Žan-Fransoa Gotje, osnivač i direktor "Startup Genome" kompanije.

Učesnici panela "Uticaj inovacija i ekonomije na mir i društveno blagostanje" baviće se širim društvenim uticajem inovacija i ekonomije.

Prva "Innovation Talk" konferencija okupila je više od 1000 učesnika i veliki broj govornika iz cele Evrope.

strana 1 od 4 idi na stranu