"Dugme je MNOGO bolje" [podcast]

Kako Donald Trump reče Timu Cooku (ili Timu Appleu), "Dugme na IPhoneu bilo je MNOGO bolje od Povlačenja prstom".

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 01.11.2019.

21:19

Foto: Tom Brenner/Getty Images

Mark Zuckerberg rekao je da je sloboda govora važna makar taj govor bile i laži kandidata na izborima, a Jack Dorsey (Twitter) rekao je da bilo lažne ili prave, kampanje za izbore u svom dvorištu neće dozvoliti. Kina izgleda ne dozvoljava da priča kako ko hoće o Hong Kongu čak i van Kine, a Rusi samo što nisu testirali sopstveni internet koji ne priča sa ovim našim. Apple testira koliko novca ste spremni da izvdojite za slušalice, tehnološkoj industriji išlo je dobro u poslednjem kvartalu, Google i IBM imaju nesporazum oko kvantne nadmoći, Mekovi i njegovi korisnici koji hoće na Catalinu takođe se sve slabije razumeju, stigle su recenzije Pixela 4, a mi na blic bacamo pogled na Note 10+, iPhone 11 i baš brzo na Huawei Mate 30 Pro.

To nije sve, uspeli smo da se dotaknemo i Microsofta koji je dobio posao od američke vojske, a pošto Microsoft voli Linux verovatno će nam se pridružiti u čestitkama Ubuntuu koji slavi 15. rođendan.

Hvala na slušanju!

Pratite Tehnopolis podcast:
RSS
Apple Podcasts
Google Podcasts

Aleksandar Miladinović @alexmiladinovic
Ivan Jelić @escapetofreedom

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: