Mehanički džin od dva metra pleše uz Sinatru

Robot Titan, gost Digitalnog samita Zapadnog Balkana koji se održava u Beogradu, oduševio je danas učesnike iz zemlje i sveta performansom, plesom uz čuvene svetske hitove.

Izvor: B92, Tanjug
Podeli
Foto: YouTube Screenshot
Foto: YouTube Screenshot

Titan je uz brojne poznate pesme, poput "Lady in red" izvođača Krisa de Burga (Cris De Burgh), kao i uz Sinatrin hit "My Way" iz 1967. godine, plesao okružen oduševljenim gostima samita koji su ga snimali i fotografisali.

Ovaj mehanički džin "šeste" generacije, viši od dva metra, obraćao se publici u centralnom holu Palate Srbije, "stepovao" u ritmu poznatih muzičkih numera, i na kraju izvođenja Sinatrinog hita se - isključio, nakon čega je usledio gromoglasan aplauz.

Titan je, inače, performer koji nastupa na brojnim svetskim manifestacijama još od 2004. godine, kada se prvi put pojavio u javnosti, Nastao je u "laboratoriji" britanske kompanije Cyberstein Robots, a danas nastupa širom sveta na koncertima sa čuvenim izvođačima kao što je pop pevačica Rijana, a učestvovao je i u engleskom izdanju "Velikog Brata".

Aktuelno

Posle sudske presude Google nudi izbor

Kompanija Google je saopštila da će korisnicima smartfona u Evropskoj uniji, koji koriste Google operativni sistem "android", od danas ponuditi mogućnost izbora između pet pretraživača i aplikacija za web pretraživanje.

Aktuelno četvrtak 18.04. 17:19 Komentara: 3

Nokia pod istragom zbog špijuniranja za Kinu?

HMD, kineska kompanija koja proizvodi uređaje finskog brenda Nokia, sada je pod istragom zbog izveštaja da su neki od njihovih telefona slali podatke serverima u Kini. Istraga je usledila nakon što je NRK, norveška nacionalna televizija, tvrdila da ima dokaz koji potvrđuje da Nokia telefoni šalju osetljive podatke Kini na osnovu dojave vlasnika uređaja.

Vesti subota 23.03. 16:22 Komentara: 16