Napokon se možete vratiti u 1980-e i 1990-e

Ako imate više od 20 godina sigurno se sećate zrnastih, sivih snimaka s VHS-a, a sada ih možete dočarati i mlađim naraštajima.

Tehnopolis

Izvor: express.hr

Nedelja, 23.08.2015.

08:30

Default images
Foto: Screenshot

Sigurni smo da će brojne ljubitelje 'zlatnih' 80-ih i 90-ih godina oduševiti mogućnost da se vrate u prošlost pomoću ondašnjih snimaka, ali ako ih više nemate, ili nemate na čemu da ih reprodukujete, ne gubite živce, jer uz pomoć VHS Camcorder aplikacije za iPhone, možete odmah da se teleportujete u prošlost.

Reč je o aplikaciji koja nema nikakvu drugu svrhu osim da vas zabavi i da se prisetite prošlosti.

Možete snimati u različitim rezolucijama i s različitim brzinama izmena frejmova, kako bi video izgledao čisto ili pikselizovano. A možete i da smanjite kvalitetu snimka jednostavnim prelaženjem (prstom) preko ekrana.

Rarevision, ekipa koja stoji iza aplikacije čak se potrudila i da pogorša zvuk na vašem snimku, kako bi što više ličio na original, a ako želite, možete s nekim i da se našalite, nameštajući vreme i datum na snimku na vreme koje vama odgovara, recimo 1989. godinu.

Ono što bi trebalo da znate je da nostalgija nije besplatna, pa će vas ova aplikacija koštati četiri dolara u App Storeu, piše Yahoo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: