Imate Galaxy S4 ili iPhone 5S? Koji je vaš problem?

Novi izveštaj koji je objavio FixYa obznanio je najčešće problema vlasnika ova dva smartfona, a tu su još i neke infromacije o modelima HTC One i Moto X.

Tehnopolis

Izvor: Cnet

Četvrtak, 28.11.2013.

15:40

Default images

Ukoliko niste zadovoljni trajanjem baterije iPhonea 5S ili pregrevanjem Galaxyja S4, niste jedini.

Trajanje baterije i problemi sa pregrejavanjem samo su dva problema od četiri koje su naveli korisnici ovih uređaja.

Najveći problem korisnika iPhonea 5S jeste dužina trajanja baterije. Naravno, ovo nije ništa novo. Vlasnici smartfona generalno nisu zadovoljni životom baterije. Međutim, ovo predstavlja frustraciju za mnoge korisnike koji često putuju i čiji telefoni vrlo brzo ostaju crnog ekrana.

Novi senzor za detektovanje otiska prsta takođe nije oduševio korisnike koji se plaše da će njihovi otisci prstiju završiti u pogrešnim rukama. Međutim, Apple je naglasio da se otisak prsta skladišti lokalno i ne prebacuje se na sistem baziran na clou d arhitekturi.

Veličina displeja je treći problem korisnika iPhonea koji žele da on bude veći. Ova želja bi mogla da im bude ispunjena naredne godine s obzirom na veliki broj glasina da Apple testira uređaje sa većim ekranom.

Pregrevanje je najčešći problem korisnika modela Samsung Galaxy S4 koji tvrde da telefon postaje prevruć nakon dužeg korišćenja. Galaxy S4 ima plastično kućište nasuprot aluminijumskom koje se može naći kod drugih premijum smartfona, što može biti jedan od faktora koji su krivi za ovo.

Poput iPhonea, i Galaxy S4 ima problema sa trajanjem baterije. Korisnici su prijavili da korišćenje nekoliko aplikacija i slikanje mogu ozbiljno da isprazne bateriju uređaja. Još jedan problem je bio ekran, za koji su mnogi prijavili da je tamniji u poređenju sa drugim modelima na tržištu.

Nezadovoljstvo baterijom nije zaobišlo ni model HTC One. Pojedini korisnici su se žalili na dužinu punjenja, ali i na kvalitet fotografije koje je ovaj smartfon pravio.

Na samom kraju, Moto X se našao na tapetu zbog ograničenog prostora za skladištenje podataka. Osnovni model nudi svega 16GB, iako skuplja verzija korisnicima stavlja na raspolaganje 32GB. Međutim, telefon ne poseduje SD slot kako bi se kapacitet dodatno povećao.

Korisnici takođe nisu bili zadovoljni 720p displejom i njegovom nemogućnošću da snima fotografije visokog kvaliteta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

101 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: