OwnFone - telefon samo za telefoniranje

Pametni telefoni umeju mnogo - da vas lociraju, pomognu da pronađete neko mesto na mapi, ponude vremensku prognozu, omoguće pristup internetu... Najjednostavniji mobilni telefon može samo jedno, da poziva.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 28.08.2012.

11:54

Default images

Tom Sanderland, koji je osmislio OwnFone, jednostavni mobilni telefon, imao je na umu pre svega decu i starije osobe.

Veličine kreditne kartice i težak 40 grama, telefon nudi samo listu (do 12) imena čije brojeve su korisnici uneli pri naručivanju, dugme za odgovaranje na pozive i dugme za gašenje odnosno prekid poziva.

U ponudi su različite boje i šabloni, a telefon košta svega 55 funti.

Pored dece i starijih osoba, OwnFone može biti dobar izbor i za sve one situacije kada ne želite da nosite svoj regularni telefon, kada idete na festival, plažu ili trčanje, te tada možete svoje pozive preusmeriti na OwnFone.

Ukoliko i njega izgubite, odštampaće vam novi.

Kako izgleda proces kreiranja i naručivanja, pogledajte u priloženom videu

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: