Okačite svoje Foursquare lokacije oko vrata

Ako vam nije dosta majicâ sa natpisima koji poručuju „Ja dišem i živim Internet”, možda je vreme da dodate i poneki modni detalj.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 31.05.2012.

14:48

Default images

Meshu iz San Franciska pravi nakit sa šablonima vaših Foursquare lokacija.

Kada se konetkujete na svoj Foursquare nalog preko Meshu veb sajta, možete da odaberete dizajn zasnovan na svim lokacijama u svetu na kojima ste se „čekirali” ili na specifičnim lokacijama, kako bi oblik nakita više odgovarao vašem ukusu.

Pošto odaberete svoj komad, možete naručiti da vam se izradi u obliku minđuša, ogrlice ili manžetni. Gotov proizvod košta između 75 i 150 dolara i izrađuje se u 4 različita materijala (akril, drvo, najlon ili srebro) i u nekoliko neutralnih boja.

Takođe, možete i da sami osmislite dizajn nezavisno od svojih lokacija ili da kupite već gotove komade sa lokacijama nacionalnih parkova SAD, kontinentalne Afrike i raznih drugih oblasti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: