Spremni ili ne, Timeline stiže

Novi način prikaza informacija na profilima korisnika, Facebook Timeline, mogao bi uskoro biti aktiviran i na vašem nalogu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 07.12.2011.

09:41

Default images

Tokom jučerašnjeg dana krenulo se sa njegovim lansiranjem, najpre korisnicima na Novom Zelandu, a uskoro će biti dostupan i korisnici širom sveta.

Od kako je Timeline predstavljen, u septembru ove godine, milion ljudi je već omogućilo Timeline koristeći pristup beta verziji za developere, a povratne informacije koje su oni pružili, kažu iz Facebooka, bile su neprocenljive.

Timeline je trebalo da stigne znatno ranije, planirano je da ga prvi korisnici dobiju već krajem septembra, međutim njegovo lansiranje je, prema nezvaničnim informacijama, odloženo zbog tužbe kompanije koja stoji iza domena Timelines.com, a koja je tvrdila da Facebook koristi njeno zaštićeno ime.

Facebook Timeline unosi velike promene. On sadrži sve vaše priče i aktivnosti od momenta registrovanja na ovu mrežu i to razvrstano po godini ili vrsti sadržaja, pa će biti moguće doći i do nekog sadržaja na koji ste možda već zaboravili, ali uvodi i novi način objavljivanja informacija o aplikacijama koje koriste, što će se sada dešavati automatski.

Ipak, nema potrebe za panikom oko toga da li će vaši prijatelji videti nešto što možda ne želite.

Iz Facebooka je potvrđeno da će korisnici imati sedam dana da Timeline prilagode i sa njega uklone ono što im smeta, a nakon tog perioda Timeline postaje automatski vidljiv i drugima.

Detalje o Facebook Timelineu možete pročitati ovde ili pogledajte zvanični promo video.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: