Nova vest
Zimski sportovi

Sreda, 30.10.2019.

12:54

Ponovo otvoren Skijaški klub Crvena zvezda

Prigodnim koktelom održanim u Red cafe-u na stadionu "Rajko Mitić" obeleženo je reosnivanje Skijaškog kluba Crvena zvezda.

Izvor: MT

Autor: MT

Ponovo otvoren Skijaški klub Crvena zvezda
Ilustracija: Cameron Spencer/Getty Images

Domaćin ovog lepog druženja bio je poznati glumac i veliki navijač Crvene zvezde Aleksandar Radojičić, a o klubu i predstojećim kampovima koji će se realizovati u nastupajućoj zimskoj sezoni govorili su generalni sekretar Sportskog drustva Crvena zvezda Igor Milojević, generalni sekretar Skijaškog kluba Crvena zvezda Uroš Maksimović, kao i poznati olimpijac Slađan Ilić.

"Podržimo crveno-belu tradiciju zdravog razvoja! Kako i sam slogan skijaškog kluba zvuči", rekao je Radojičić.

Želja Skijaškog kluba je da se mladi uče poštovanju određenih normi i pravila ponašanja, da nauče kako da prevaziđu probleme, međusobno se pomažu i izbore za svoj status u grupi na principu zdrave konkurencije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

24 d

U fokusu

Vidi sve