Nova vest
Zimski sportovi

Subota, 23.02.2019.

12:41

Snežna oluja u Banskom, ništa od skijanja

Superveleslalom Svetskog kupa koji je trebalo da bude održan oko podneva u Bugarskoj, ali zbog velike količine snega u Banskom je otkazan.

Izvor: SN

Autor: SN

Snežna oluja u Banskom, ništa od skijanja
Photo by Christophe Pallot/Agence Zoom/Getty Images

Glavni razlog otkazivanja trke u Banskom su vremenski uslovi, pošto je tokom čitave noći sneg padao u obilnim količinama, a problem prave i snažni udari vetra.

U nedelju se očekuje trka u veleslalomu, a do tada bi trebalo da se i vremenski uslovi poprave. Organizatori se nadaju da će trka početi u očekivanoj satnici.

Veleslalom u Garmiš Partenkirhenu je takođe bio otkazan zbog vremenskih uslova, a novi termin nije zakazan zbog nedodstatka termina i gustog rasporeda u finišu sezone, tako da se svi nadaju da će trke u veleslalomu u nedelju ipak biti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

2 d

U fokusu

Vidi sve