Nova vest
Zimski sportovi

Petak, 06.04.2018.

21:15

Međunarodni turnir u hokeju 14. i 15. aprila u Beogradu

Tradicionalni međunarodni turnir najmlađih hokejaša, "Miodrag Šišić – Šile", odžaće se u Beogradu 14. i 15. aprila, u organizaciji Crvene zvezde.

Izvor: B92

Autor:B92

Međunarodni turnir u hokeju 14. i 15. aprila u Beogradu
Foto: SKHL Crvena Zvezda

Hokejaški klub "Crvena Zvezda” osnovan je još davne 1953. godine.

U decenijama koje su za nama, istoriju kluba su pisali mnogi veliki igrači, ali se jedan od njih izdvajao po jedinstvenom spoju velike hokejaške veštine, ljudskih kvaliteta i posvećenosti ovom prelepom sportu - Miodrag Šišić – Šile.

Šile je svojim ponašanjem na terenu i van njega, zadužio mnoge generacije igrača i to ne samo u ovom klubu.

U znak sećanja i poštovanja, kao i u želji da taj jedinstven sportski duh prenese na nove generacije mladih igrača, SKHL Crvena Zvezda je ustanovila tradicionalni memorijalni turnir koji nosi ime Miodraga Šišića, a na kome nastupaju najmlađi takmičari uzrasta do osam i deset godina.

Učesnici turnira su dečaci, i napominjemo, devojčice koje po drugi put nastupaju ravnopravno sa dečacima na turniru.

Ove godine učestvuje 14 klubova (28 ekipe) iz Hrvatske, Bugarske, Mađarske i Srbije, a preko 350 dečaka i devojčica, družiće se, smejaće se i naravno igrati najbržu kolektivnu igru na svetu u ledenoj dvorani hale Pionir.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

24 d

U fokusu

Vidi sve