Nova vest
Zimski sportovi

Ponedeljak, 20.01.2014.

18:20

Lolo Džons u timu SAD u Sočiju

Američka atletičarka Lolo Džons izborila je mesto u timu Sjedinjenih Država na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju kao član bob tima.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Džonsova se takmičila na 100 metara prepone na Olimpijskim igrama 2008. i 2012. godine, ali se nije našla među osvajačicama medalja. U Pekingu je zakačila poslednju preponu u trenutku kada je vodila, dok je četiri godine kasnije u Londonu bila četvrta.

31-godišnja Džonsova je izabrana u tim posle takmičenja u okviru Svetskog kupa u nedelju, na kojem su Sjedinjene Države osvojile zlato i srebro, dok su Džonsovana i pilotkinja Džasmin Fenlator zauzele sedmo mesto.

Treneri su bili ti koji su izabrali članice tima, a još nije poznat tačan sastav posada. Džonsova je jedna od pet članica tima koje će juriti tri slobodna mesta.

U timu se naći i Lorin Vilijams, koja je tri puta učestvovala na letnjim Igrama i jedna je od osvajačica zlata u štafeti 4x400 metara u Londoniku. Vilijamsova definitivno nije u centru pažnje kao Džonsova u poslednje vreme u Sjedinjenim Državama, ali će i ona moći da se pohvali time da je učestvovala na letnjim i zimskim Igrama.

Zimske olimpijske igre u Sočiju na programu su od 7. do 23. februara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

29 d

U fokusu

Vidi sve