Nova vest
Zimski sportovi

Nedelja, 28.01.2018.

23:50

Štafete Srbije na začelju EP u biatlonu

Pojedinačna mešovita štafeta Srbije zauzela je danas 21. mesto na Otvorenom prvenstvu Evrope u italijanskoj Ridnaun Val Ridani.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Štafete Srbije na začelju EP u biatlonu
Getty Images

Sa druge strane, mešovita štafeta Srbije ostala je bez plasmana na tom takmičenju.

Zlatnu medalju kod pojedinačnih mešovitih štafeta osvojila je Norveška (Tekla Brun-Li i Vetle Šjastad Kristijansen), srebro je pripalo Francuskoj (Žilija Simon i Emilijan Žakelan), a bronza selekciji SAD (Sjuzan Dankli i Lauel Bejli).

Među 24 pojedinačne mešovite štafete, Maida Drndić i Dženis Avdić osvojili su 21. mesto za Srbiju.

Do najsjajnijeg odličja kod mešovitih štafeta stigla je Ukrajina (Julija Žuravok, Irina Varvinec, Artjom Prima i Dmitro Pidručnji), ispred Rusije (Viktorija Slivko, Anastasija Zagorujko, Jevgenij Garaničev i Aleksandar Loginov) i Norveške (Emili Aghajm Kalkenberg, Kaja Voejen Nikolajsen, Havard Gutbo Bogetvajt i Fredrik Gjesbak).

U konkurenciji 21 mešovite štafete, bez plasmana su ostale Litvanije i Srbija (Maida Drndić, Anja Ilić, Ajlan Rastić i Edin Hodžić).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

28 d

U fokusu

Vidi sve