Nova vest
Tenis

Utorak, 28.06.2022.

20:32

Kecmanović "sveti" Đerea na otvaranju, Lajović drugi na terenu

Treći dan Vimbldona sa sobom donosi i tri meča srpskih tenisera.

Izvor:

Autor:

Kecmanović
Foto: Profimedia

Od ranije je poznato da će Novak Đoković otvoriti program na Centralnom terenu u meču sa Tanasijem Kokinakisom, a pored njega će na teren Dušan Lajović i Miomir Kecmanović.

Rival Lajovića u drugom kolu će biti Aleksander Bublik. Srpski teniser je prošao prvo kolo nakon što mu je Pablo Karenjo Busta predao meč pri rezultatu 1:1 u setovima. Sa druge strane, kazahstanski teniser je bio bolji od Martona Fučoviča u tri seta.

Njih dvojica će igrati na terenu broj 14. Drugi su na programu, nakon meča Davida Gofina i Sebastijana Paesa koji počinje u 12 časova po srednjeevropskom vremenu.

Kada je u pitanju Kecmanović, njegov rival će biti Alehandro Tabilo. Oni otvaraju program trećeg dana na terenu broj 15 od 12 časova po našem vremenu. Kecmanović je u prvom kolu bio bolji od Džona Milmana nakon preokreta, dok je čileanski teniser savladao još jednog srpskog tenisera Lasla Đerea.

Sve mečeve ćete moći da pratite putem blogova na našem portalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve