Nova vest
Tenis

Četvrtak, 23.06.2022.

14:27

Đoković: Bio sam impresioniran, ali nije bilo zabavno

Novak Đoković i Feliks Ože-Alijasim govorili su nakon duela u Hurlingemu.

Izvor: LN

Autor: LN

Đoković: Bio sam impresioniran, ali nije bilo zabavno
Foto: Profimedia

Đoković i Ože-Alijasim su se sastali na egzibiciji pred Vimbldon, a srpski teniser je bio ubedljiv.

Aktuelni šampion Vimbldona je izrazio oduševljenje mestom za igranje, ali se požalio na jednu stvar.

"Prvi put sam u Hurlingemu. U stvari, obilazio sam ceo klub 20 minuta pre nego što sam ušao na teren. Bio sam veoma impresioniran i zadivljen onim što sam video. Bilo je to jedno od najlepših mesta na kojima sam ikada igrao i koje sam ikada video. Jedva čekam da se vratim za nekoliko dana. Hvala Feliksu na izlasku na teren - želim mu puno sreće sledeće nedelje na Vimbldonu. Nadamo se da neće biti tako vetrovito kao danas. Nije bilo zabavno servirati u ovakvim uslovima", rekao je Đoković.

Dvadesetjednogodišnji Kanađanin je čestitao protivniku i priznao da je Novak bio bolji.

"Bio je mnogo bolji od mene sigurno. Bio je to težak dan na terenu. Bio je fokusiran, igrao je dobro. Imao sam dosta problema sa servisom. Osećao sam da Novak dobro udara loptu i dobro vraća još od prvog gema. Da li su Novak i Rafa još uvek dva igrača koje tek treba pobediti? Da, mislim da je tako. Sport je evoluirao i ova generacija igra jako dugo. Nadam se da će i moja još dugo igrati. Definitivno još uvek možete da vidite da je Novak u formi kao i svi igrači na turneji i na žrebu na Vimbldonu. S obzirom na to da je branilac titule, on je jedan od najboljih igrača u istoriji na travi, verovatno je jedan od favorita sa Rafom", poručio je Ože-Alijasim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve