Ništa od Đokovićevog zahteva

Poznat je program i 10. dana Vimbldona, koji je sa sobom doneo i definitivan odgovor direktorke tog turnira Sali Bolton na zahtev Novaka Đokovića.

Izvor:

Utorak, 05.07.2022.

17:49

Ništa od Đokovićevog zahteva
Foto: Profimedia

Srpski teniser se zapitao zašto mečevi ne bi počinjali pre 14:30 časova po srednjeevropskom vremenu, što jeste tradicija, ali nije uvek praktično.

Tako je Đoković svoj meč osmine finala sa Timom van Rajthovenom počeo u 20 časova, igrao pod refletkorirma i završio ga u 22:40 – samo 20 minuta pre početka policijskog časa u Londonu što je mnogima otežalo put nazad.

Ipak, Bolton je istakla da će se tradicije držati o čemu svedoči i program desetog dana.

Na Centralni teren će od 14:30 prve izaći Simona Halep i Amanda Anisimova, nakon čega će uslediti meč Tejlora Frica i Rafaela Nadala.

Kada je u pitanju drugi po važnosti, teren broj 1 će prvo od 14 časova ugostiti Ajlu Tomljanović i Elena Ribakina, a po okončanju tog susreta očekuje nas duel Kristijana Garina i Nika Kirjosa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: