Đoković trenirao pred "bombardera" – uz jedan zanimljiv detalj FOTO

Srpski teniser Novak Đoković trenirao je pred duel osmine finala Vimbldona protiv Holanđanina Tima van Rajthovena.

Izvor: Luka Nikoliæ

Nedelja, 03.07.2022.

14:50

Đoković trenirao pred
Foto: Profimedia

Đokovićev današnji trening više se može voditi kao zagrevanje u laganijem ritmu, uz određene finese usko vezane sa narednim rivalom.

Njegov naredni rival je visok (188 centimetara) i krasi ga razorni početni udarac, a protivnik na treningu u Orangi parku bio mu je izvesni Šon.

Ne, ne znamo ko je Šon, pošto je samo tako naveden u rasporedu treninga, ali nije retka praksa da teniseri u kasnijem delu turnira treniraju sa igračima koji nisu deo najvišeg ranga ATP tura.

Oni koji ispadnu se ne zadržavaju dugo na turniru i opcija za trening vrlo brzo ponestane, pa igrači, baš kao i Novak, traže bilo koga čija igra barem koliko-toliko podseća na ono što mogu da očekuju od narednog rivala. Ono što je zanimljivo je da je Novak trening zakazao u 12 časova, što je ranije nego što je bilo prethodnih dana, kada je na isti uglavnom dolazio od 13 do 14 časova.

Na primer, kada je igrao protiv Kecmanovića trenirao je od 13, a taj duel bio je zakazan kao drugi na Centralnom terenu.

Sada se odlučio da nešto ranije izađe na teren, iako mu je okršaj sa Van Rajthovenom postavljen kao treći na najvećem vimbldonskom igralištu, ne pre 17, 18 časova.

Zašto se na to odlučio nismo znali, ali smo nedugo nakon objavljivanja ovog teksta saznali, a evo i zašto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: