Rafu iznerviralo radovanje Sonega VIDEO

Rafael Nadal je lako prošao u osminu finala, ali je finiš meča sa Lorencom Sonegom bio začinjen ljutnjom Španca.

Izvor: Z.K.

Subota, 02.07.2022.

22:35

Rafu iznerviralo radovanje Sonega VIDEO
Foto: Profimedia

Nadal je pobedio sa 6:1, 6:2, 6:4, ali je na kraju oštro zamerio protivniku, najverovatnije na preglasnom radovanju kada je napravio jedini brejk u meču, u trećem setu.

Italijan je glasno uzviknuo podigavši pesnicu posle 4:4 u trećem setu, a Rafi je to zasmetalo.

Ubrzo je napravio brejk, potom odservirao za pobedu, a onda se prilikom pozdravljanja na mreži obratio Italijanu, kako bi bu skrenuo pažnju na nešto što mu je zasmetalo.

I Sonegu je smetalo to što ga je Nadal smirivao i opominjao, tako da je rasprava verovatno nastavljena u svlačionici. Nadal je na samom terenu odbio da kaže šta je bilo u pozadini svega.

"Ne, nije bilo ništa začinjeno. Iz dubine srca želim da kažem da nisam mislio ništa loše. Ako sam ga iznervirao, žao mi je, želeo sam da mu kažem nešto na lep način. Osećam se loše ako ga je to iznerviralo, stvarno mi je žao. Razgovarali smo na mreži, pričaćemo posle, mislim da neće biti problema", rekao je Nadal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: