Đoković objasnio zašto se nije rukovao sa australijskim sudijom

Srpski teniser Novak Đoković objasnio je zašto se nije rukovao sa australijskim sudijom Džonom Blomom.

Izvor: LN

Petak, 01.07.2022.

20:06

Đoković objasnio zašto se nije rukovao sa australijskim sudijom
Foto: Profimedia

Nakon pobede nad Miomirom Kecmanovićem u trećem kolu Vimbldona, srpski teniser je samo prošao pored sudije ne pruživši mu ruku.

Nikakve zle namere, međutim, nije bilo.

"Stvarno nisam pozdravio čoveka?", zbunjeno je odgovorio Đoković na pitanje srpskih novinara o na prvi pogled čudnoj situaciji. "Zato me je on onako pogledao posle... Ja sam u tom trenutku samo pomislio da li sam mu pružio ruku ili nisam... Nama je preko godinu dana bilo zabranjeno da se rukujemo sa sudijama, pa je, možda, ostalo... Nemam nikakav drugi razlog. Izviniću mu se, nije ništa bilo lično. Možda je ostalo tih tragova i pravila koja smo imali u poslednje vreme", dodao je aktuelni šampion Vimbldona.

Đokovićev rival u četvrtom kolu Vimbldona biće Holanđanin Tim van Rajthoven, koji je prethodno eliminisao Nikoloza Basilašvilija, Rajlija Opelku i Federika Delbonisa, a iza sebe ima trijumf nad Danilom Medvedevim, titulu u Hertogenbošu i ukupno osam pobeda u nizu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: