"Neću sad da se ubijem, ali..."

Srpski teniser Miomir Kecmanović govorio je o utiscima posle poraza u trećem kolu Vimbldona.

Izvor: LN

Petak, 01.07.2022.

19:25

Foto: Profimedia

Kecmanović je ispao sa Vimbldona posle poraza od trećeg tenisera sveta, po setovima – 6:0, 6:3, 6:4.

Posle meča je srpskim novinarima u Londonu objasnio razloge poraza.

"Jednostavno je odigrao mnogo dobro, a ja nisam pružio najbolji tenis koji sam mogao. Ponelo me malo sve – Centralni stadion, igrao sam protiv najboljeg na svetu, nije mi bilo lako dase snađem danas. Stvarno je bio fenomenalan osećaj, za to sam radio od početka karijere. Drago mi je što sam bio na tom terenu, ali krivo mi je što nisam uspeo više da pružim.", izjavio je Kecmanović.

Filip Krajinović je nakon ubedljivog poraza od Nika Kirjosa rekao da nije preterano skrhan zbog toga što nije imao šansu. Da li se slično oseća Miomir?

"Neću sad da se ubijem, ali jeste mi krivo. Barem da sam pokazao neku svoju igru, da odigram dobro i da se postavim bolje, bilo bi mi mnogo draže. Nadam se da ću naučiti iz ovoga i da će sledeći put biti bolje", objasnio je 22-godišnjak.

Trenutno 30. teniser sveta ističe da će ovo biti vredno iskustvo za njega.

"Potrebni su mi ovakvi mečevi, iskustvo igranja na velikim terenima protiv najboljih, to najviše znači. Ipak je njemu ovo bila 35. uzastopna pobeda na ovom terenu, tako da nije lako igrati tu protiv njega".

Što se tiče daljih planova.

"Ići ću u SAD, samo nisam siguran još gde – Atlanta, možda Kabo, a onda Montreal i Sinsinati".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: