Novak: Volim i ja tebe

Srpski teniser Novak Đoković bio je lepo raspoložen posle trijumfa nad Tanasijem Kokinakisom u drugom kolu Vimbldona.

Izvor: MT

Sreda, 29.06.2022.

16:48

Novak: Volim i ja tebe
EPA-EFE/ANDY RAIN

Novak je slavio posle tri seta i dva sata igre – 6:1, 6:4, 6:2.

"Hvala na podršci, veoma sam zadovoljan onim što sam prikazao. Krenuo sam veoma dobro sa osnovne linije. Terao sam ga da radi za svaki poen, uspevao sam da vraćam njegov servis nazad u teren. Bilo je dosta varijacija u igri. Nije bilo lako servirati zbog vetra, ali što se mene tiče dosta visok kvalitet", rekao je Đoković i dodao:

"Zadovoljan sam što sam podigao nivo tenisa. Nadam se da ću biti bolji iz meča u meč. Razmišljam o sledećem izazovu i zaista se nadam da će biti sve bolje".

Neko je u tom momentu sa tribina viknuo "Volim te, Nole".

"Volim i ja tebe", odgovorio je Novak.

Novak obara rekorde, ali to nisu samo brojke.

"Naravno da je više od samih brojeva. Ne razmišljate o brojevima kad počente da igrate tenis. 99% dece kada uzme reket u ruke ima svoje snove i to je nešto što vas pokreće i diže kada ste loše raspoloženi. Uvek je lepo vratiti se nazad, razmišljati o tome šta se događalo ranije i živeti svoj san je jedan veliki ponos i zahvalan sam što živim san kojim sam imao kao dete", zaključio je Novak.

Naredni rival mu je Miša Kecmanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Podeli: