Nova vest
Tenis

Sreda, 29.06.2022.

21:00

Devojka sa srpskom zastavom, Mišo izvini i "ludnica" oko Balkanaca

Gotov je i treći dan Vimbldona. Možda i "najluđi", a nadam se poslednji ovakav.

Izvor: Luka Nikolić

Autor: Luka Nikolić

Devojka sa srpskom zastavom, Mišo izvini i
Foto: B92/LN

Onima koji površnije prate tenis praktično jedini bitan događaj danas bio je duel Novaka Đokovića protiv Tanasija Kokinakisa u drugom kolu, na, naravno, Centralnom terenu.

Vama koji ste pasionirani ljubitelji tenisa tu su bili i dueli Lajovića i Bublika, Kecmanovića i Tabila i ko zna šta još.

Nama, novinarima u Londonu, pored toga bilo je još... Svašta.

Da će dan biti haotičan moglo se videti još juče, s obzirom da je Kecmanović imao zakazan meč u 11, Đoković je bio na Centralnom u 13.30, a Lajović drugi po redu na Terenu 14, dakle negde oko 13.

Da situacija bude još gora, kiša je pomerila početka dana, pa se sve preplelo jedno sa drugim.

To, međutim, nije najveći problem kada izveštavate sa lica mesta jednog Grend slema, jer mečevi mogu da se gledaju i na TV-u, a izveštaje ne pišemo mi koji smo na Vimbldonu.

Najveći problem je kada dođemo do konferencija...

Đoković u 17.15, ako ne zakasni i ko zna do kad s obzirom da su njegove konferencije uvek najduže, Kecmanović u 17.30, pa Lajović u 18.

U naslovu kažem "oko Balkanaca" a ne Srba, jer sam usput zakazao razgovor i sa Hrvaticom Donom Vekić u 17, a na sve to odobren mi je i intervju sa Aleksandrom Bublikom u 18.

Naravno, Novakov i Mišin intervju su se poklopili, pa smo Ozmo i ja otišli na Đokovića, a Miodrag je dobio "zadatak" da ide na Kecmanovića, koji je odmah imao opservaciju.

"A, gde su ostali?".

Mišo, izvini, hteli smo da dođemo, ali viša sila.

Za kraj bih istakao devojku sa srpskom zastavom koja je došla da gleda Kecmanovića, a ulepšala je Teren 14 srpskom zastavom i povicima: "Idemo, Mišo".

Bilo je danas dosta srpskih navijača, pa se tako na Novakovom meču, pogotovo u težim trenucima, moglo čuti: "Idemo, Nole".

Kako stvari stoje, na Vimbldonu nema i neće biti skandala pod imenom "zastave". Barem nisam zasad video da nekome nešto zabranjuju, sklanjaju ili slično...

Između ostalog, završnicu dana je ulepšao #Nolefam.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d