Sreda, 06.07.2022.

22:10

Da li će Nadal igrati protiv Kirjosa?; "Ima nešto bitnije od Vimbldona"

Rafael Nadal, španski teniser, govorio je na konferenciji za medije posle velike pobede.

Izvor: SN

Da li æe Nadal igrati protiv Kirjosa?; "Ima nešto bitnije od Vimbldona" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

98 Komentari

Sortiraj po:

Marvin

pre 1 godinu

@Vojvodjanin
To možeš da uradiš za jedan meč, ali ne za pet. Naravno da mnogo igrača igra neke važne utakmice pod injekcijom, ali to uvek vodi pogoršanju povrede. Tako se povredio Jović, naš plej, pred finale EP sa Slovenijom. Igrao je pod injekcijom, ali samo jedno poluvreme. Ovo o čemu Nadal priča je nemoguće.

aca

pre 1 godinu

sve sto je osvojio je zasluzeno, ali ovakvo foliranje nije vidjeno u istoriji sporta. I Nole je imao glupih izjava tokom karijere ali je za svaku bio zestoko iskritikovan od medija i navijaca, ovaj se nalupetao gluposti u poslednja dva tri meseca i nikom nista, i dalje je miljenik i publike i medija.

iks

pre 1 godinu

Nemojte tako o Nadalu. Jadan čovek. Boluje od toliko bolesti, ide na štakama na terapije. Muke su to. Jedina uteha su mu GS titule koje osvaja.

Vojvodjanin

pre 1 godinu

@Keynes
Zasto se ne bi kljukao lekovima protiv bolova da bi igrao? Pa znate koliko to sportista radi? Pa mi rekreativci uzmemo nesto protiv bolova samo termin da ispostujemo i jer nam se igra. Pravite slona od mrava.

Perce

pre 1 godinu

Koliko je ovaj do sada imao povreda i problema je za Ginisovu knjigu a pri tom trci po terenu kao maratonac. Da je tako ozbiljno i bolno vec bi odavno bio u invalidskoj penziji.

Sveti Petar

pre 1 godinu

Da ima nesto bitnije od Wimbledona i jedine sanse koju u karijeri imas da osvojis kalendarski slem ti sigurno nebi igrao. cuti breee!

Dane

pre 1 godinu

Stvarno preteruje, baš je folirant!
Pa ako je zdravlje važnije zašto nije predao meč nego rizikovao još veću povredu?
Drugo, gubi, žali se na povredu, ode u svlačionicu i okreće u svoju korist.

Milan

pre 1 godinu

Ako meč protiv Frica nije namešten ja vala ne znam koji je. A Rafa i njegove navodne povrede su u najmanju ruku preterivanja, ako ne i čista zabava za medije.

Šveps

pre 1 godinu

Znači sada više nije stopalo? Kada dođe na red US open biće verovatno problem neka zanoktica ili možda globalno zagrevanje. Ccc...jadničak... Povredama nikad kraja. A kako ga je tata napravio tako maštovitog ne fali mu ideja da za svaki meč izmišlja nove povrede...

$$$

pre 1 godinu

Znaci da Nadal nije folirao povredu i servirao kao rekreativac, Fric bi ga pobedio?...Fric je inace mnogooo dobar teniser...I sad to njegovo foliranje sprecava njegove buduce protivnike da pruze maximum?

Pero Dijetlic

pre 1 godinu

Svi vi koji Nadala nazivate lazovom i Jeremijom pogledajte intervju Endija Rodika vezano za Noletove "povrede" (ima na jutjubu - hint: sars, birds flu, plague etc...)

Mile

pre 1 godinu

Niko od vas komentatora kao da nije ni gledao meč.Pa jeste li videli da je čovek servirao 150 na čas prvi servis, slabije nego žene?Namerno? Da bi prevario sebe?

iks

pre 1 godinu

A posle konferencije došao kombi hitne pomoći i odvezao ga nazad na odeljenje intenzivne nege. Tamo će ležati do narednog meča. Onda ga dovoze na teren, pobeđuje protivnika i opet nazad.

shpile

pre 1 godinu

da je zdravlje bitnije, ne bi ni igrao turnir zbog onog stopala jos od kad se rodio, a ne od rolan garosa, pravi od sebe svemoguceg heroja, koji pobedjuje i uprkos "povredama" ... ko zna kakva je istina

Katarina

pre 1 godinu

Pa šta i da folira? Šta to sprečava njegove protivnike da ga pobede? Šta je sprečilo Novaka na RG da pobedi zdravog Nadala? Da se nije možda sažalio na njega?

Mario

pre 1 godinu

Evo unapred, da ne bude da nisam rekao...
Nadal ce igrati kao da nista nije bilo, a Kirjos predaje zbog povrede u npr. drugom setu zbog povrede ramena!

validni invalid

pre 1 godinu

Nece igrati - preracunavaju da im je bolje da odmoran i zdrav Kirjos igra protiv Novaka jer misle da ce imate vece sanse da spreci Novaka da dodje do titule. Sacekace da vide ishod Novakovog polufinala i ako Nole pobedi, otkazuju mec.

Spanski Rad

pre 1 godinu

Njemu je cilj WB zna da na USA ima ogromnu šansu za sva 4 GS , Novak verovatno neće igrati USA zbog vakcine , tako da protiv Kirgiosa igra i verovatno pobedjuje a za finale ako bude sa Novakom biće teško,tu ga ni hemija možda neće izvaditi , zato sve daje za ovaj WB .

Педро

pre 1 godinu

Буахахаха

Какав циркузант мајко мила. Не знам ко још пада на те његове повреде..

glukozamin

pre 1 godinu

У преводу, "Капирам да сам сморио са стопалом, сад ћу мало да се жалим на стомак, следећи пут на кваран умњак".
(питам за друга, 06. jul 2022 23:00)

A kolena više niko ni ne spominje. A svojevremeno je više bio dozlogrdio i bogu i svetu sa tom pričom. To mu kao bilo genetski, dakle familijarno. Valjda su mu zato u porodici tako uspešni fudbaleri i teniseri. Inače da nije tih bolesti verovatno niko nebi ni prismrdio ni jednom GS i mastersima...

krit

pre 1 godinu

Ako je stvarno povređen i ne mogu lekari i ko već da ga srede neće izaći Kirjosu jer se ovaj loži na favorite i igra 150 % i zbrisao bi ga.

питам за друга

pre 1 godinu

У преводу, "Капирам да сам сморио са стопалом, сад ћу мало да се жалим на стомак, следећи пут на кваран умњак".

Delije Čikago

pre 1 godinu

Razvaliće ga Kirjos, zapamtite te reči, već sada traži izgovor, stopalo izlečeno, ma ajdeee?! Svi uz Nika, stao je uz Novaka kad niko nije, bez obzira na prozivke pre toga, srbi su uz Kirjosa, osim protiv Novaka..

kiza

pre 1 godinu

Nadal je bio prežaljen protiv Medjeda u Australiji(Medvedev bio favorit po kladionicama), takodje i Djoković na RG. Svi znamo šta je bilo. Evo sad se sve ponavlja.

Milan

pre 1 godinu

Definitivno sa ovolikim mukama nema više šta da traži do kraja Vimbldona
Bilo bi previše posle teškog meča sa nestabilnim Fricom da dobije dva prevelika zalogaja, Kirjosa pa Novaka

Milan

pre 1 godinu

Secam se kada je Vavrinka 2014 osvojio svoj prvi grend slem u Australiji i u tom finalu oduvao Nadala sa 3:0.
Nadal je igrao maestralno ceo turnir do tog finala.Onda je na konferenciji nakon poraza pocela prica kako je u stvari on ceo turnir igrao povredjen i da uopste nije ni znao da li ce da igra turnir a kamoli da stigne do finala.I ako je do finala izgledao 100% spreman.
Ne znam kakvu povredu ima Nadal ali je ocigledno da sve to preuvelicava iz samo njemu poznatih razloga.Ne bitno da li ste Federerov,Novakov ili Nadalov fan,pogledajte samo sta su doktori sirom sveta rekli o njegovoj povredi i sve ce vam biti jasno.

blic

pre 1 godinu

Ovako je isto ove godine u četvrtfinalu AO bio na izdisajima protiv Šapovalova(valjda se sjećate). Nakon toga oduvao Beretinija u polufinalu. Šta je bilo protiv Medvedeva u finalu, to svi znamo.

Darko

pre 1 godinu

Ma igrace naravno
Ipak se takodje postavljalo pitanje i da li ce igrati na Rolan Garosu pa na Vimbldonu i evo osvojio je Rolan Garos i sada je u polufinalu Vimbldona

Lukavi

pre 1 godinu

Ljudi igrace Nadal, pa ovo je pricao i u Australiji, kako nije spreman, onda je jedva dosao na Rg, nije mogao da hoda, pa osvojio, sad isto jedva stoji, eto njega u polu finalu. Ovo je Rafina sansa da se zacementira kao goat, uz doduse novakovu pomoc, u naletu je, svestan je da je Novak grogiran i na konopcima, Nadal je u naletu, ima vise samopouzdanja, publika ga nosi, bice 50 50 u finalu ako se sastanu. Pritisak ce biti na Novaku, posto ovo nije nadalova podloga a eto i "povredjen" je, sve su to igrarije.. nadam se da je Novak svestan toga.

Ako Novak izbaci iz glave sve te price, i "istorijski kontekst" meca itd, i samo posmatra to kao jos jedan duel sa rafom van sljake, pobedice, on je bolji od rafe van sljake, ako pak podlegne svemu i u glavi mu se vrti njihov poslednji mec, onda ce biti u problemu.

Nadal ce leteti protiv kirjosa, videcete.

ert

pre 1 godinu

Ovi što misle da je Nadal namjerno išao serviat 150km/h jer glumi ozljede, imate neke ozbiljne ozljede u glavi onda. Fritz je jednostavno slab igrač, čak i kad je Nadal pod bolovima. Nadal ga je dobio na pamet, i opet, bilo je gusto.

Gaučos

pre 1 godinu

Naravno da će da igra, to su priče za malu decu. Nek se Nole spremi za finale kao da mu je najvažniji meč u životu. Ako bude grizao od prve do poslednje sekunde ima šanse, u protivnom se najverovatnije završava trka ko će da osvoji najviše slemova. I naravno, nek bude spreman da će publika zdušno da navija za Nadala, i da se ne sneveseli zbog toga kao u Parizu, što ga je na kraju koštalo poraza.

Djordje

pre 1 godinu

Ne mogu da vjerujem da ista taktika ide dva puta i oba puta prolazi. Nadal će kada zatreba biti mnogo jači, brži i bolji nego sto sada izgleda.

posmatrac

pre 1 godinu

Priprema se za finale sa Novakom, i folira ga psihicki kao i na RG-u. Novak mora protiv Nadala u finalu da igra do poslednje kapi znoja. Nadal je u zivotnoj formi nikakvu povredu nema i u finalu protiv Novaka je favorit da pobedi 3:0 ili 3:1. Ako Novak uspe nekako da se dokotrlja do 2:2 imace prednost u odlucujucem setu, ali ne veliku. Poslednji njihov duel na Wimbledonu zavrsio se 3:2 za Novaka, a u odlucujucem setu je bilo 10:8 tako da je sve neizvesno, stim da je Nadal sad u boljoj formi

Goran

pre 1 godinu

Vrijeme je da se Tantalove muke počnu zvati Nadalove muke!!Dosta višeo Nadalovim zdravstvenim problemima! Ako si zdrav izadjš na teren I graš. Ako si povredjen ne igraš dok ne ozdraviš!

Provokator!

pre 1 godinu

Taktika,čekaće i gledati kako će Novak igrati sledeći meč.Ako Novak lako izađe iz tog meča onda će Nadal pustiti meč Kirjosu.Cilj je da bude odmoran Kirijos i pokuša naškoditi Novaku da ne uzme 21gs.Nadal stari lisac.Treba biti oprezan i možda nije ni povređen.

Harry

pre 1 godinu

Ma bice Nadal u petak kao zapeta puska, nije valjda zabadava doveo doktora i na Vimbldon. Videli smo na RG kakva cuda cini taj doktor od njegovog stopala. Naci ce se neko cudotvorno sredstvo i za trbuh.

питам за друга

pre 1 godinu

У преводу, "Капирам да сам сморио са стопалом, сад ћу мало да се жалим на стомак, следећи пут на кваран умњак".

Darko

pre 1 godinu

Ma igrace naravno
Ipak se takodje postavljalo pitanje i da li ce igrati na Rolan Garosu pa na Vimbldonu i evo osvojio je Rolan Garos i sada je u polufinalu Vimbldona

Milan

pre 1 godinu

Secam se kada je Vavrinka 2014 osvojio svoj prvi grend slem u Australiji i u tom finalu oduvao Nadala sa 3:0.
Nadal je igrao maestralno ceo turnir do tog finala.Onda je na konferenciji nakon poraza pocela prica kako je u stvari on ceo turnir igrao povredjen i da uopste nije ni znao da li ce da igra turnir a kamoli da stigne do finala.I ako je do finala izgledao 100% spreman.
Ne znam kakvu povredu ima Nadal ali je ocigledno da sve to preuvelicava iz samo njemu poznatih razloga.Ne bitno da li ste Federerov,Novakov ili Nadalov fan,pogledajte samo sta su doktori sirom sveta rekli o njegovoj povredi i sve ce vam biti jasno.

Harry

pre 1 godinu

Ma bice Nadal u petak kao zapeta puska, nije valjda zabadava doveo doktora i na Vimbldon. Videli smo na RG kakva cuda cini taj doktor od njegovog stopala. Naci ce se neko cudotvorno sredstvo i za trbuh.

Lukavi

pre 1 godinu

Ljudi igrace Nadal, pa ovo je pricao i u Australiji, kako nije spreman, onda je jedva dosao na Rg, nije mogao da hoda, pa osvojio, sad isto jedva stoji, eto njega u polu finalu. Ovo je Rafina sansa da se zacementira kao goat, uz doduse novakovu pomoc, u naletu je, svestan je da je Novak grogiran i na konopcima, Nadal je u naletu, ima vise samopouzdanja, publika ga nosi, bice 50 50 u finalu ako se sastanu. Pritisak ce biti na Novaku, posto ovo nije nadalova podloga a eto i "povredjen" je, sve su to igrarije.. nadam se da je Novak svestan toga.

Ako Novak izbaci iz glave sve te price, i "istorijski kontekst" meca itd, i samo posmatra to kao jos jedan duel sa rafom van sljake, pobedice, on je bolji od rafe van sljake, ako pak podlegne svemu i u glavi mu se vrti njihov poslednji mec, onda ce biti u problemu.

Nadal ce leteti protiv kirjosa, videcete.

Provokator!

pre 1 godinu

Taktika,čekaće i gledati kako će Novak igrati sledeći meč.Ako Novak lako izađe iz tog meča onda će Nadal pustiti meč Kirjosu.Cilj je da bude odmoran Kirijos i pokuša naškoditi Novaku da ne uzme 21gs.Nadal stari lisac.Treba biti oprezan i možda nije ni povređen.

Delije Čikago

pre 1 godinu

Razvaliće ga Kirjos, zapamtite te reči, već sada traži izgovor, stopalo izlečeno, ma ajdeee?! Svi uz Nika, stao je uz Novaka kad niko nije, bez obzira na prozivke pre toga, srbi su uz Kirjosa, osim protiv Novaka..

Goran

pre 1 godinu

Vrijeme je da se Tantalove muke počnu zvati Nadalove muke!!Dosta višeo Nadalovim zdravstvenim problemima! Ako si zdrav izadjš na teren I graš. Ako si povredjen ne igraš dok ne ozdraviš!

Djordje

pre 1 godinu

Ne mogu da vjerujem da ista taktika ide dva puta i oba puta prolazi. Nadal će kada zatreba biti mnogo jači, brži i bolji nego sto sada izgleda.

blic

pre 1 godinu

Ovako je isto ove godine u četvrtfinalu AO bio na izdisajima protiv Šapovalova(valjda se sjećate). Nakon toga oduvao Beretinija u polufinalu. Šta je bilo protiv Medvedeva u finalu, to svi znamo.

Gaučos

pre 1 godinu

Naravno da će da igra, to su priče za malu decu. Nek se Nole spremi za finale kao da mu je najvažniji meč u životu. Ako bude grizao od prve do poslednje sekunde ima šanse, u protivnom se najverovatnije završava trka ko će da osvoji najviše slemova. I naravno, nek bude spreman da će publika zdušno da navija za Nadala, i da se ne sneveseli zbog toga kao u Parizu, što ga je na kraju koštalo poraza.

iks

pre 1 godinu

A posle konferencije došao kombi hitne pomoći i odvezao ga nazad na odeljenje intenzivne nege. Tamo će ležati do narednog meča. Onda ga dovoze na teren, pobeđuje protivnika i opet nazad.

Milan

pre 1 godinu

Definitivno sa ovolikim mukama nema više šta da traži do kraja Vimbldona
Bilo bi previše posle teškog meča sa nestabilnim Fricom da dobije dva prevelika zalogaja, Kirjosa pa Novaka

kiza

pre 1 godinu

Nadal je bio prežaljen protiv Medjeda u Australiji(Medvedev bio favorit po kladionicama), takodje i Djoković na RG. Svi znamo šta je bilo. Evo sad se sve ponavlja.

posmatrac

pre 1 godinu

Priprema se za finale sa Novakom, i folira ga psihicki kao i na RG-u. Novak mora protiv Nadala u finalu da igra do poslednje kapi znoja. Nadal je u zivotnoj formi nikakvu povredu nema i u finalu protiv Novaka je favorit da pobedi 3:0 ili 3:1. Ako Novak uspe nekako da se dokotrlja do 2:2 imace prednost u odlucujucem setu, ali ne veliku. Poslednji njihov duel na Wimbledonu zavrsio se 3:2 za Novaka, a u odlucujucem setu je bilo 10:8 tako da je sve neizvesno, stim da je Nadal sad u boljoj formi

ert

pre 1 godinu

Ovi što misle da je Nadal namjerno išao serviat 150km/h jer glumi ozljede, imate neke ozbiljne ozljede u glavi onda. Fritz je jednostavno slab igrač, čak i kad je Nadal pod bolovima. Nadal ga je dobio na pamet, i opet, bilo je gusto.

krit

pre 1 godinu

Ako je stvarno povređen i ne mogu lekari i ko već da ga srede neće izaći Kirjosu jer se ovaj loži na favorite i igra 150 % i zbrisao bi ga.

shpile

pre 1 godinu

da je zdravlje bitnije, ne bi ni igrao turnir zbog onog stopala jos od kad se rodio, a ne od rolan garosa, pravi od sebe svemoguceg heroja, koji pobedjuje i uprkos "povredama" ... ko zna kakva je istina

Mario

pre 1 godinu

Evo unapred, da ne bude da nisam rekao...
Nadal ce igrati kao da nista nije bilo, a Kirjos predaje zbog povrede u npr. drugom setu zbog povrede ramena!

Педро

pre 1 godinu

Буахахаха

Какав циркузант мајко мила. Не знам ко још пада на те његове повреде..

aca

pre 1 godinu

sve sto je osvojio je zasluzeno, ali ovakvo foliranje nije vidjeno u istoriji sporta. I Nole je imao glupih izjava tokom karijere ali je za svaku bio zestoko iskritikovan od medija i navijaca, ovaj se nalupetao gluposti u poslednja dva tri meseca i nikom nista, i dalje je miljenik i publike i medija.

Spanski Rad

pre 1 godinu

Njemu je cilj WB zna da na USA ima ogromnu šansu za sva 4 GS , Novak verovatno neće igrati USA zbog vakcine , tako da protiv Kirgiosa igra i verovatno pobedjuje a za finale ako bude sa Novakom biće teško,tu ga ni hemija možda neće izvaditi , zato sve daje za ovaj WB .

Katarina

pre 1 godinu

Pa šta i da folira? Šta to sprečava njegove protivnike da ga pobede? Šta je sprečilo Novaka na RG da pobedi zdravog Nadala? Da se nije možda sažalio na njega?

iks

pre 1 godinu

Nemojte tako o Nadalu. Jadan čovek. Boluje od toliko bolesti, ide na štakama na terapije. Muke su to. Jedina uteha su mu GS titule koje osvaja.

Dane

pre 1 godinu

Stvarno preteruje, baš je folirant!
Pa ako je zdravlje važnije zašto nije predao meč nego rizikovao još veću povredu?
Drugo, gubi, žali se na povredu, ode u svlačionicu i okreće u svoju korist.

validni invalid

pre 1 godinu

Nece igrati - preracunavaju da im je bolje da odmoran i zdrav Kirjos igra protiv Novaka jer misle da ce imate vece sanse da spreci Novaka da dodje do titule. Sacekace da vide ishod Novakovog polufinala i ako Nole pobedi, otkazuju mec.

glukozamin

pre 1 godinu

У преводу, "Капирам да сам сморио са стопалом, сад ћу мало да се жалим на стомак, следећи пут на кваран умњак".
(питам за друга, 06. jul 2022 23:00)

A kolena više niko ni ne spominje. A svojevremeno je više bio dozlogrdio i bogu i svetu sa tom pričom. To mu kao bilo genetski, dakle familijarno. Valjda su mu zato u porodici tako uspešni fudbaleri i teniseri. Inače da nije tih bolesti verovatno niko nebi ni prismrdio ni jednom GS i mastersima...

Šveps

pre 1 godinu

Znači sada više nije stopalo? Kada dođe na red US open biće verovatno problem neka zanoktica ili možda globalno zagrevanje. Ccc...jadničak... Povredama nikad kraja. A kako ga je tata napravio tako maštovitog ne fali mu ideja da za svaki meč izmišlja nove povrede...

Perce

pre 1 godinu

Koliko je ovaj do sada imao povreda i problema je za Ginisovu knjigu a pri tom trci po terenu kao maratonac. Da je tako ozbiljno i bolno vec bi odavno bio u invalidskoj penziji.

Sveti Petar

pre 1 godinu

Da ima nesto bitnije od Wimbledona i jedine sanse koju u karijeri imas da osvojis kalendarski slem ti sigurno nebi igrao. cuti breee!

Mile

pre 1 godinu

Niko od vas komentatora kao da nije ni gledao meč.Pa jeste li videli da je čovek servirao 150 na čas prvi servis, slabije nego žene?Namerno? Da bi prevario sebe?

Milan

pre 1 godinu

Ako meč protiv Frica nije namešten ja vala ne znam koji je. A Rafa i njegove navodne povrede su u najmanju ruku preterivanja, ako ne i čista zabava za medije.

Vojvodjanin

pre 1 godinu

@Keynes
Zasto se ne bi kljukao lekovima protiv bolova da bi igrao? Pa znate koliko to sportista radi? Pa mi rekreativci uzmemo nesto protiv bolova samo termin da ispostujemo i jer nam se igra. Pravite slona od mrava.

$$$

pre 1 godinu

Znaci da Nadal nije folirao povredu i servirao kao rekreativac, Fric bi ga pobedio?...Fric je inace mnogooo dobar teniser...I sad to njegovo foliranje sprecava njegove buduce protivnike da pruze maximum?

Pero Dijetlic

pre 1 godinu

Svi vi koji Nadala nazivate lazovom i Jeremijom pogledajte intervju Endija Rodika vezano za Noletove "povrede" (ima na jutjubu - hint: sars, birds flu, plague etc...)

Marvin

pre 1 godinu

@Vojvodjanin
To možeš da uradiš za jedan meč, ali ne za pet. Naravno da mnogo igrača igra neke važne utakmice pod injekcijom, ali to uvek vodi pogoršanju povrede. Tako se povredio Jović, naš plej, pred finale EP sa Slovenijom. Igrao je pod injekcijom, ali samo jedno poluvreme. Ovo o čemu Nadal priča je nemoguće.

posmatrac

pre 1 godinu

Priprema se za finale sa Novakom, i folira ga psihicki kao i na RG-u. Novak mora protiv Nadala u finalu da igra do poslednje kapi znoja. Nadal je u zivotnoj formi nikakvu povredu nema i u finalu protiv Novaka je favorit da pobedi 3:0 ili 3:1. Ako Novak uspe nekako da se dokotrlja do 2:2 imace prednost u odlucujucem setu, ali ne veliku. Poslednji njihov duel na Wimbledonu zavrsio se 3:2 za Novaka, a u odlucujucem setu je bilo 10:8 tako da je sve neizvesno, stim da je Nadal sad u boljoj formi

ert

pre 1 godinu

Ovi što misle da je Nadal namjerno išao serviat 150km/h jer glumi ozljede, imate neke ozbiljne ozljede u glavi onda. Fritz je jednostavno slab igrač, čak i kad je Nadal pod bolovima. Nadal ga je dobio na pamet, i opet, bilo je gusto.

Pero Dijetlic

pre 1 godinu

Svi vi koji Nadala nazivate lazovom i Jeremijom pogledajte intervju Endija Rodika vezano za Noletove "povrede" (ima na jutjubu - hint: sars, birds flu, plague etc...)

Mile

pre 1 godinu

Niko od vas komentatora kao da nije ni gledao meč.Pa jeste li videli da je čovek servirao 150 na čas prvi servis, slabije nego žene?Namerno? Da bi prevario sebe?

Delije Čikago

pre 1 godinu

Razvaliće ga Kirjos, zapamtite te reči, već sada traži izgovor, stopalo izlečeno, ma ajdeee?! Svi uz Nika, stao je uz Novaka kad niko nije, bez obzira na prozivke pre toga, srbi su uz Kirjosa, osim protiv Novaka..

Provokator!

pre 1 godinu

Taktika,čekaće i gledati kako će Novak igrati sledeći meč.Ako Novak lako izađe iz tog meča onda će Nadal pustiti meč Kirjosu.Cilj je da bude odmoran Kirijos i pokuša naškoditi Novaku da ne uzme 21gs.Nadal stari lisac.Treba biti oprezan i možda nije ni povređen.

питам за друга

pre 1 godinu

У преводу, "Капирам да сам сморио са стопалом, сад ћу мало да се жалим на стомак, следећи пут на кваран умњак".

Milan

pre 1 godinu

Secam se kada je Vavrinka 2014 osvojio svoj prvi grend slem u Australiji i u tom finalu oduvao Nadala sa 3:0.
Nadal je igrao maestralno ceo turnir do tog finala.Onda je na konferenciji nakon poraza pocela prica kako je u stvari on ceo turnir igrao povredjen i da uopste nije ni znao da li ce da igra turnir a kamoli da stigne do finala.I ako je do finala izgledao 100% spreman.
Ne znam kakvu povredu ima Nadal ali je ocigledno da sve to preuvelicava iz samo njemu poznatih razloga.Ne bitno da li ste Federerov,Novakov ili Nadalov fan,pogledajte samo sta su doktori sirom sveta rekli o njegovoj povredi i sve ce vam biti jasno.

Milan

pre 1 godinu

Definitivno sa ovolikim mukama nema više šta da traži do kraja Vimbldona
Bilo bi previše posle teškog meča sa nestabilnim Fricom da dobije dva prevelika zalogaja, Kirjosa pa Novaka

Katarina

pre 1 godinu

Pa šta i da folira? Šta to sprečava njegove protivnike da ga pobede? Šta je sprečilo Novaka na RG da pobedi zdravog Nadala? Da se nije možda sažalio na njega?

Darko

pre 1 godinu

Ma igrace naravno
Ipak se takodje postavljalo pitanje i da li ce igrati na Rolan Garosu pa na Vimbldonu i evo osvojio je Rolan Garos i sada je u polufinalu Vimbldona

Harry

pre 1 godinu

Ma bice Nadal u petak kao zapeta puska, nije valjda zabadava doveo doktora i na Vimbldon. Videli smo na RG kakva cuda cini taj doktor od njegovog stopala. Naci ce se neko cudotvorno sredstvo i za trbuh.

krit

pre 1 godinu

Ako je stvarno povređen i ne mogu lekari i ko već da ga srede neće izaći Kirjosu jer se ovaj loži na favorite i igra 150 % i zbrisao bi ga.

Vojvodjanin

pre 1 godinu

@Keynes
Zasto se ne bi kljukao lekovima protiv bolova da bi igrao? Pa znate koliko to sportista radi? Pa mi rekreativci uzmemo nesto protiv bolova samo termin da ispostujemo i jer nam se igra. Pravite slona od mrava.

kiza

pre 1 godinu

Nadal je bio prežaljen protiv Medjeda u Australiji(Medvedev bio favorit po kladionicama), takodje i Djoković na RG. Svi znamo šta je bilo. Evo sad se sve ponavlja.

Šveps

pre 1 godinu

Znači sada više nije stopalo? Kada dođe na red US open biće verovatno problem neka zanoktica ili možda globalno zagrevanje. Ccc...jadničak... Povredama nikad kraja. A kako ga je tata napravio tako maštovitog ne fali mu ideja da za svaki meč izmišlja nove povrede...

Goran

pre 1 godinu

Vrijeme je da se Tantalove muke počnu zvati Nadalove muke!!Dosta višeo Nadalovim zdravstvenim problemima! Ako si zdrav izadjš na teren I graš. Ako si povredjen ne igraš dok ne ozdraviš!

validni invalid

pre 1 godinu

Nece igrati - preracunavaju da im je bolje da odmoran i zdrav Kirjos igra protiv Novaka jer misle da ce imate vece sanse da spreci Novaka da dodje do titule. Sacekace da vide ishod Novakovog polufinala i ako Nole pobedi, otkazuju mec.

Lukavi

pre 1 godinu

Ljudi igrace Nadal, pa ovo je pricao i u Australiji, kako nije spreman, onda je jedva dosao na Rg, nije mogao da hoda, pa osvojio, sad isto jedva stoji, eto njega u polu finalu. Ovo je Rafina sansa da se zacementira kao goat, uz doduse novakovu pomoc, u naletu je, svestan je da je Novak grogiran i na konopcima, Nadal je u naletu, ima vise samopouzdanja, publika ga nosi, bice 50 50 u finalu ako se sastanu. Pritisak ce biti na Novaku, posto ovo nije nadalova podloga a eto i "povredjen" je, sve su to igrarije.. nadam se da je Novak svestan toga.

Ako Novak izbaci iz glave sve te price, i "istorijski kontekst" meca itd, i samo posmatra to kao jos jedan duel sa rafom van sljake, pobedice, on je bolji od rafe van sljake, ako pak podlegne svemu i u glavi mu se vrti njihov poslednji mec, onda ce biti u problemu.

Nadal ce leteti protiv kirjosa, videcete.

iks

pre 1 godinu

A posle konferencije došao kombi hitne pomoći i odvezao ga nazad na odeljenje intenzivne nege. Tamo će ležati do narednog meča. Onda ga dovoze na teren, pobeđuje protivnika i opet nazad.

Gaučos

pre 1 godinu

Naravno da će da igra, to su priče za malu decu. Nek se Nole spremi za finale kao da mu je najvažniji meč u životu. Ako bude grizao od prve do poslednje sekunde ima šanse, u protivnom se najverovatnije završava trka ko će da osvoji najviše slemova. I naravno, nek bude spreman da će publika zdušno da navija za Nadala, i da se ne sneveseli zbog toga kao u Parizu, što ga je na kraju koštalo poraza.

shpile

pre 1 godinu

da je zdravlje bitnije, ne bi ni igrao turnir zbog onog stopala jos od kad se rodio, a ne od rolan garosa, pravi od sebe svemoguceg heroja, koji pobedjuje i uprkos "povredama" ... ko zna kakva je istina

blic

pre 1 godinu

Ovako je isto ove godine u četvrtfinalu AO bio na izdisajima protiv Šapovalova(valjda se sjećate). Nakon toga oduvao Beretinija u polufinalu. Šta je bilo protiv Medvedeva u finalu, to svi znamo.

Djordje

pre 1 godinu

Ne mogu da vjerujem da ista taktika ide dva puta i oba puta prolazi. Nadal će kada zatreba biti mnogo jači, brži i bolji nego sto sada izgleda.

Педро

pre 1 godinu

Буахахаха

Какав циркузант мајко мила. Не знам ко још пада на те његове повреде..

Milan

pre 1 godinu

Ako meč protiv Frica nije namešten ja vala ne znam koji je. A Rafa i njegove navodne povrede su u najmanju ruku preterivanja, ako ne i čista zabava za medije.

aca

pre 1 godinu

sve sto je osvojio je zasluzeno, ali ovakvo foliranje nije vidjeno u istoriji sporta. I Nole je imao glupih izjava tokom karijere ali je za svaku bio zestoko iskritikovan od medija i navijaca, ovaj se nalupetao gluposti u poslednja dva tri meseca i nikom nista, i dalje je miljenik i publike i medija.

Perce

pre 1 godinu

Koliko je ovaj do sada imao povreda i problema je za Ginisovu knjigu a pri tom trci po terenu kao maratonac. Da je tako ozbiljno i bolno vec bi odavno bio u invalidskoj penziji.

Sveti Petar

pre 1 godinu

Da ima nesto bitnije od Wimbledona i jedine sanse koju u karijeri imas da osvojis kalendarski slem ti sigurno nebi igrao. cuti breee!

Mario

pre 1 godinu

Evo unapred, da ne bude da nisam rekao...
Nadal ce igrati kao da nista nije bilo, a Kirjos predaje zbog povrede u npr. drugom setu zbog povrede ramena!

$$$

pre 1 godinu

Znaci da Nadal nije folirao povredu i servirao kao rekreativac, Fric bi ga pobedio?...Fric je inace mnogooo dobar teniser...I sad to njegovo foliranje sprecava njegove buduce protivnike da pruze maximum?

glukozamin

pre 1 godinu

У преводу, "Капирам да сам сморио са стопалом, сад ћу мало да се жалим на стомак, следећи пут на кваран умњак".
(питам за друга, 06. jul 2022 23:00)

A kolena više niko ni ne spominje. A svojevremeno je više bio dozlogrdio i bogu i svetu sa tom pričom. To mu kao bilo genetski, dakle familijarno. Valjda su mu zato u porodici tako uspešni fudbaleri i teniseri. Inače da nije tih bolesti verovatno niko nebi ni prismrdio ni jednom GS i mastersima...

Spanski Rad

pre 1 godinu

Njemu je cilj WB zna da na USA ima ogromnu šansu za sva 4 GS , Novak verovatno neće igrati USA zbog vakcine , tako da protiv Kirgiosa igra i verovatno pobedjuje a za finale ako bude sa Novakom biće teško,tu ga ni hemija možda neće izvaditi , zato sve daje za ovaj WB .

Dane

pre 1 godinu

Stvarno preteruje, baš je folirant!
Pa ako je zdravlje važnije zašto nije predao meč nego rizikovao još veću povredu?
Drugo, gubi, žali se na povredu, ode u svlačionicu i okreće u svoju korist.

iks

pre 1 godinu

Nemojte tako o Nadalu. Jadan čovek. Boluje od toliko bolesti, ide na štakama na terapije. Muke su to. Jedina uteha su mu GS titule koje osvaja.

Marvin

pre 1 godinu

@Vojvodjanin
To možeš da uradiš za jedan meč, ali ne za pet. Naravno da mnogo igrača igra neke važne utakmice pod injekcijom, ali to uvek vodi pogoršanju povrede. Tako se povredio Jović, naš plej, pred finale EP sa Slovenijom. Igrao je pod injekcijom, ali samo jedno poluvreme. Ovo o čemu Nadal priča je nemoguće.