Subota, 02.07.2022.

23:37

Cicipas: Kirjos je siledžija

Grčki teniser Stefanos Cicipas biranim rečima je opisao Nika Kirjosa nakon što ga je ovaj eliminisao sa Vimbldona.

Izvor:

Cicipas: Kirjos je siledžija IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

Optimista pripravnik

pre 1 godinu

Grk i polugrk. Ne kaze narod dzabe: Buni se ko Grk u apsu.
(Grci, 3. jul 2022 01:12)

Ne, bogami nego DVA polugrka.
Stefanosu je majka Ruskinja a Niku je majka iz Malezije.

Aleks

pre 1 godinu

Popov- I Stefanos je polugrk! Majka mu je ruskinja. Slozila bih se sa vasom analizom, samo bih dodala da ni Stefanos nije cvecka, Nik je provokator i bezobrazan, a Stefanos je sve isto to, samo u rukavicama. Lukav je i namazan, a Nik je budala. Cinjenica je da je Nik isao na to da isprovocira Stefanosa, i uspeo je u tome.

nk1

pre 1 godinu

(conrad hensley, 03. jul 2022 06:48)

Dobro, pravićemo se da Nik Kirjos već nije igrao protiv Nadala i da već evo u najskorijem meču, na Indijan Velsu ove godine, nije gunđao tokom celog meča. Plus je mogao vrlo lako da ga dobije. Prethodnih godina je znao namerno da napuca lopticu put Nadala, kao danas što je Cicipas radio. Samo vas molim da ne pišete kad nešto ne znate. Kirjos se ponajmanje plaši Nadala i Novaka, da nije tako, ne bi ih prozivao svako malo. A posebno nema šta da ih se plaši na terenu, jer i sa ovih 20% truda što igra može kvalitetno da im parira.

Milos Radulovic

pre 1 godinu

Нема никаквог оправдања за некултурно понашање. Човек има ментални проблем, То је очигледно.

Ljubo

pre 1 godinu

Najbolji su mi ovi što stalno pišu kako Kirgios vodi protiv Đokovića 2:0.Jer vi znate koliko je Đoković bio u zaostatku protiv Federera i protiv Nadala a koliko je sada posle 50,60 mečeva.Ej 2 meča su odigrali,ovaj cirkusant kada bi odigrao sa Đokovićem 50,60 mečeva i da vodi protiv njega onda bi mogli da se hvalite sa tim međusobnim skorom ali posle 2 meča je baš smešno.A što se tiče igre Kirgiosa da nema fantastičan servis bio bi nešto poput Đžona Iznera.

popov

pre 1 godinu

Potpuno razumem Stefanosa. Bila je neverovatna priča sinoć, gde je Nik silovao dok nije izazvao reakciju Stefanosa, a potom smireno gledao samouništenje. Bilo je efikasno, ali očigledno podmuklo. I potpuno mi je neverovatno da je Nik prošao bez ikakve opomene za svoje ponašanje, i da se o Stefanosu pričalo kao o prestupniku. Ni jedan ni drugi mi nisu omiljeni teniseri. Grk je previše mekan, što je i potvrdio sinoć. Polu Grk je klasičan školski siledžija. Jednodimenzionalan teniser, koji samo (vrhunski) prangija sa servisa, i sa potencijalom za vrhunsku igru u polju, međutim ne da mu se da se potrudi. Zato nikada neće biti šampion. A kada je imao 19 godina, mislio sam da će uzeti Vimbldon. Stefanos je sinoć bio žrtva, ali od toga mu je slaba vajda.

Bobi

pre 1 godinu

Pored svega navedenog mislim da dotični sve to radi smišljeno da bi iznervirao i izbacio iz takta rivala. Po meni to je još gore jer oslikava njegov ljigavi karakter.

lol

pre 1 godinu

Otkud sad ovaj cirkus? Sjećamo se kad su udruženim snagama psovali korektnog Novaka. Nijesu bili ničim izazvani.
Mislio sam da je Nik pretjerano nevaspitan, ali Ciciban je još gori. Usavršio radnju! Jednom je pobijedio Novaka. Odmah se hvalio novinarima kako ga je rastrgao kao buldog žrtvu. A Nole kao veliki šampion, nije mu nikad više tu šansu pružio. I riješio problem!

Ccc

pre 1 godinu

Opet mrzimo Kirjosa, cek, stani, zar ga nismo voleli u Januaru kada je podrzavao Novaka oko vakcinacije i ulaska u Australiju ...e Srpski narode kako menjas stavove kako vetar dune...

xxx

pre 1 godinu

Nije ni Cicika bila tako naivna i nežnja. Onaj potez gde smečuje u pravcu Nika je značilo kao "udario bih te da mogu". Klasična frustracija tatinog sinčića. Kirijos je priča za sebe. On mora da pecka boljeg rivala da bi izvukao nešto na galamu. To veliki šampioni rešavaju kao od šale, bez treptaja oka. Stefanos to ne nije niti će izgleda ikada biti.
(zvezdale, 2. jul 2022 23:54)
Hoćeš da kažeš da Đoković nije šampion? 2:0

sarkasticna veverica

pre 1 godinu

slaba ti je mentalna priprema za meč bila. svi teniseri znate kakav je on i na to morate da se pripremite.ili si psihicki slab?
trebalo bi da mu budes zahvalan sto ti je pokazao koliko još imas da radis na sebi.

wtf

pre 1 godinu

Kirjos je šoumen koji je potreban tenisu da malo razbije monotoniju a uz to i igra odlično,pogotovo na travi.Voleo bih da ga vidim u finalu sa Noletom.

Zoran Knezevic

pre 1 godinu

Ako gledamo samo tenis, obadvojica su majstori svog "zanata". Kao karakteri, ispod svakog nivoa. Jedan primitivna siledžija, koja na svaki način gleda da isprovocira protivnika, drugi cinik i samozaljubljenik u svoj lik. Djoković je za njih umivena i lepo vaspitana devojčica.

conrad hensley

pre 1 godinu

Bas me zanima da li ce Kirjos ovako i protiv Nadala da se ponasa? Ne verujem. Mislim da on samo slabije protivnike maltretira, ne slabije u igrackom smislu, vec one koje on proceni da su i inace slabiji od njega. Cicijeva pretpostavka da je Kirjos bio siledzija u skoli pije i te kako vodu, bio je siledzija, ali samo nad slabijima od sebe, bio je neka vrsta sadiste. Protiv Nadala cemo doziveti drugacijeg Kirjosa, Kirjosa koji pred autoritetom (Nadal jeste teniski autoritet, kao i Djokovic na primer ili Federer) poput psa prestane da rezi pa umesto toga slozi usi i pocne repom da mase. Tipicno ponasanje coveka niske inteligencije sa agresivnim potencijalom, koji kada u sirokom smislu reci naidje na tvrdjeg od sebe, na autoritet u svakom smislu ne ide u konfrontaciju sa njim, vec pokusava od njega da napravi svog saveznika, svog druga.

Matori Kesa

pre 1 godinu

Tenis je beskontaktni sport - to kako se protivnik ponasa ne moze niti sme da utice na suparnika ! Cicipas je ,,projektovan,, da nasledi nekoga iz velike trojke ali ocigledno je da nije materijal za tu namenu ! Zasluzena pobeda Kirjosa sa nekoliko vanserijskih poteza sa obe strane !

Sabre

pre 1 godinu

Kakve njuske ova dvojica. Obojica vanserijski talenti ali ne zna se ko je veci klosar. Kirjos je makar ponekad zapravo duhovit, ovaj placko je samo uvek iritantan.

Alex

pre 1 godinu

Mozete da ga mrzite samo. Nik igra iz zezanja. Da je vise ozbiljan I ima trenera bio bi #1. Da se ogradim samo. On me uopste nezanima kao licnost, samo kazem ono sto vidim.

sever

pre 1 godinu

Nik je po meni predvodnik novog talasa , buntovan , iskren , neotesan i razbija zabokrecinu koja preti da tenis pretvori u vrlo dosadan sport !

Maximus

pre 1 godinu

Budućnost tenisa je najverovatnije ukjucivanje u polemike sa protivnikom i verovatno eskalacija u tuču ili slično.
Publika ce to pozdraviti i uskoro ce marketing da forsira tu stranu.
Verovatno ce i Pivo da krene , pa ce onda last call da bude posle 3 seta i sl.
A raspravu o GOAT-u ce voditi navijacke grupe ili “ demokrate” ( ali samo one najglasnije)

hvala Bogu te nisam englez

pre 1 godinu

Mene uopšte ne čudi da Kirijos ima toliko poklonika u Srbiji - baraba, prostak, bagra ... Cicipas isto to, ali malo manje izvikano. Obojici treba zabraniti da se bave sportom.

Pera

pre 1 godinu

...Kirijos je priča za sebe. On mora da pecka boljeg rivala da bi izvukao nešto na galamu. To veliki šampioni rešavaju kao od šale, bez treptaja oka. Stefanos to ne nije niti će izgleda ikada biti.
@zvezdale

NICK KYRGIOS 2 - NOVAK DJOKOVIC 0

Nikola

pre 1 godinu

Kakva steta sto ovaj Nik nije normalan, mogao je da igra odlican tenis, a protracio je tenisku karijeru zarad klovnovske. Pun je skrivenih udaraca, igra kao na treningu i na taj nacin iritira protivnike, pa i one znatno bolje. Kao kad macka lovi misa, a on nece da bezi, pa pobegne ona, jer joj nesto nije normalno. Cudan lik apsolutno, ali je Cicipas nepobedivo iritantan.

Splavar

pre 1 godinu

Ako cemo iskreno, Kirjos je posle meca o njemu sve najlepse rekao, a tokom meca mu je vise puta aplaudirao za dobre poteze. To sto nije umeo da zacepi usta sva 4 seta, pa to je njegov stil. I ja sam 5 puta urlao na televizor, zacuti bre i igraj. Sta cemo, takav je. Nije da bas ni Ciciban nije mrmljao neke psovke na grckom dobar deo meca, ali bio je tih, nije bilo napadno ko sto Kirjos radi

Realan

pre 1 godinu

Ko je našao za shosno da priča o ponašanju ? Momče, lošeg karaktera, bolji ćuti, jer si imao gore ispade od njega. Bio je bolji i kraj priče, a ti opet porazmisli o očajnom i nefer ponašanju ... Gađa ga 2x, a onda ide u toalet, pa i tata za njim. Grčki, jadni cirkus

John

pre 1 godinu

"Njegovo ponašanje mora da prestane. To nije u redu. Neko mora da sedne s njim i porazagovara"

Tačno. Samo što se ovo na tebe, prijatelju, odnosi...

Васа

pre 1 godinu

Кирјос каже шта мисли, не трпи неправду. Врло често је у праву. Иако увек навијам за Новака, мислим и да су Никове критике према њему често основане. Данас је био 100% у праву. Новак добије дисвалификацију, а овај ни опомену. Није ни истрпео да му публика аплаудира када пошаље лоптицу у мрежу или аут. Циципас игра подмукло, као и Надал. Једва чекам меч са Надалом. Уживао сам гледајући данашњи меч. Штета што има и силеџијске манире, то се ипак њему обија о главу.

111

pre 1 godinu

Treba da si pametan kada igras protiv Kirjosa. Jednostavno da se iskljucis i budes u svojim mislima. Ako se svadja sa sudijom, odes i sednes na svoju stolicu, kao Boba protiv Meca na AO..Kad se isprica, vratis se na teren. Da sednes na travu, jer je stolica blizu sudije ako treba. Da vidi da ga spustas i reagujes na njegovo ponasanje. Treba ga svojim ponasanjem, spustiti da shvati da se ponasa kao idijot. Jer to je njegova karta u igri, da izbaci mentalno protivnika, bez obzira sto je odlican igrac. Umesto toga, upadas u njegovu klopku, nerviras se, ispucas loptu u publiku. Znaci on je uspeo a ti si glup..

Zoran

pre 1 godinu

Cicipas nikada nece biti veliki igrac. Jak osrednji takamc. On nema srce za velika dostignuca u tenisu. Imao je on svoje sanse u mecu, ali srca nije imao da to uzme. nema ljutnje. Pa samo budala moze da obraca paznju na lupetanja Kirijosa.
Cicipas nema povratnu na sevi, nema bekhend, kretanje mu takodje nije jaka strana. Kirijos ima jaku servu, ali takodje kretanje slabije. Mislim da bi ga Novakpocistio bez veceg problema u tri seta. Rafa ce ga sigurno ubiti u pojam ako dodje do tog meca.

mlekadžijа

pre 1 godinu

Часна реч нећу више никад....још један пример за постојање двоструких стандарда....

slaninar ns

pre 1 godinu

Ima istine u ovome. Nik je klasična ulična dileja, dripčina bez vaspitanja i kontrole. I ako mislim da nužno nije istinski loš i zao.

Samo što to ova analiza ponašanja izlazi iz usta bahate tatine princeze Cicipasa. Koji je više pasivno agresivan, nadobudan i sklon varanju protivnika čim krene po zlu. Sve u svemu bio je ozbiljno zanimljiv meč. Kirijos ga je zasluženo i čisto dobio. Bolji igrač na travi.

zvezdale

pre 1 godinu

Nije ni Cicika bila tako naivna i nežnja. Onaj potez gde smečuje u pravcu Nika je značilo kao "udario bih te da mogu". Klasična frustracija tatinog sinčića. Kirijos je priča za sebe. On mora da pecka boljeg rivala da bi izvukao nešto na galamu. To veliki šampioni rešavaju kao od šale, bez treptaja oka. Stefanos to ne nije niti će izgleda ikada biti.

and1

pre 1 godinu

Pođi na Meteore, iskuliraj malo, nađi unutrašnji mir pa ćeš možda i ti vidjeti da si običan pajac bio cijelo vrijeme. Baš mi je drago što ga je otresao Nick, i to kakav poen za kraj.

Misim stvarno

pre 1 godinu

Kira je nesnosan, teško ga je podneti jer je vrlo nevaspitan i bezobrazan, ali da igra sjajan ofanzivni tenis, to mu se ne može osporiti.

jolo

pre 1 godinu

Ko ti je kriv kada dozvoljavaš da ti u glavu uđe? Samo tebe i može preći na tu foru. Menjaj trenera i radi na bekendu, koji te češće zezne, nego što ti donese poen. Ni ti se Boga mi ne možeš pohvaliti da si super fer igrač... (Pogotovo kada si vređao Francuze da su idioiti zbog jedne odluke, ispravne, sudije.)

Garnet

pre 1 godinu

Iskreno,delim isto mišljenje. Mene iritira kada gledam. A kamoli da igram. Stavite se vi u poziciju. Kada igrate,s protivnik stalno nešto priča,žali se. Koji god sport u pitanju.
Na stranu to što je dobar igrač.

slaninar ns

pre 1 godinu

Ima istine u ovome. Nik je klasična ulična dileja, dripčina bez vaspitanja i kontrole. I ako mislim da nužno nije istinski loš i zao.

Samo što to ova analiza ponašanja izlazi iz usta bahate tatine princeze Cicipasa. Koji je više pasivno agresivan, nadobudan i sklon varanju protivnika čim krene po zlu. Sve u svemu bio je ozbiljno zanimljiv meč. Kirijos ga je zasluženo i čisto dobio. Bolji igrač na travi.

zvezdale

pre 1 godinu

Nije ni Cicika bila tako naivna i nežnja. Onaj potez gde smečuje u pravcu Nika je značilo kao "udario bih te da mogu". Klasična frustracija tatinog sinčića. Kirijos je priča za sebe. On mora da pecka boljeg rivala da bi izvukao nešto na galamu. To veliki šampioni rešavaju kao od šale, bez treptaja oka. Stefanos to ne nije niti će izgleda ikada biti.

Misim stvarno

pre 1 godinu

Kira je nesnosan, teško ga je podneti jer je vrlo nevaspitan i bezobrazan, ali da igra sjajan ofanzivni tenis, to mu se ne može osporiti.

and1

pre 1 godinu

Pođi na Meteore, iskuliraj malo, nađi unutrašnji mir pa ćeš možda i ti vidjeti da si običan pajac bio cijelo vrijeme. Baš mi je drago što ga je otresao Nick, i to kakav poen za kraj.

jolo

pre 1 godinu

Ko ti je kriv kada dozvoljavaš da ti u glavu uđe? Samo tebe i može preći na tu foru. Menjaj trenera i radi na bekendu, koji te češće zezne, nego što ti donese poen. Ni ti se Boga mi ne možeš pohvaliti da si super fer igrač... (Pogotovo kada si vređao Francuze da su idioiti zbog jedne odluke, ispravne, sudije.)

Garnet

pre 1 godinu

Iskreno,delim isto mišljenje. Mene iritira kada gledam. A kamoli da igram. Stavite se vi u poziciju. Kada igrate,s protivnik stalno nešto priča,žali se. Koji god sport u pitanju.
Na stranu to što je dobar igrač.

Sabre

pre 1 godinu

Kakve njuske ova dvojica. Obojica vanserijski talenti ali ne zna se ko je veci klosar. Kirjos je makar ponekad zapravo duhovit, ovaj placko je samo uvek iritantan.

lol

pre 1 godinu

Otkud sad ovaj cirkus? Sjećamo se kad su udruženim snagama psovali korektnog Novaka. Nijesu bili ničim izazvani.
Mislio sam da je Nik pretjerano nevaspitan, ali Ciciban je još gori. Usavršio radnju! Jednom je pobijedio Novaka. Odmah se hvalio novinarima kako ga je rastrgao kao buldog žrtvu. A Nole kao veliki šampion, nije mu nikad više tu šansu pružio. I riješio problem!

wtf

pre 1 godinu

Kirjos je šoumen koji je potreban tenisu da malo razbije monotoniju a uz to i igra odlično,pogotovo na travi.Voleo bih da ga vidim u finalu sa Noletom.

Zoran Knezevic

pre 1 godinu

Ako gledamo samo tenis, obadvojica su majstori svog "zanata". Kao karakteri, ispod svakog nivoa. Jedan primitivna siledžija, koja na svaki način gleda da isprovocira protivnika, drugi cinik i samozaljubljenik u svoj lik. Djoković je za njih umivena i lepo vaspitana devojčica.

popov

pre 1 godinu

Potpuno razumem Stefanosa. Bila je neverovatna priča sinoć, gde je Nik silovao dok nije izazvao reakciju Stefanosa, a potom smireno gledao samouništenje. Bilo je efikasno, ali očigledno podmuklo. I potpuno mi je neverovatno da je Nik prošao bez ikakve opomene za svoje ponašanje, i da se o Stefanosu pričalo kao o prestupniku. Ni jedan ni drugi mi nisu omiljeni teniseri. Grk je previše mekan, što je i potvrdio sinoć. Polu Grk je klasičan školski siledžija. Jednodimenzionalan teniser, koji samo (vrhunski) prangija sa servisa, i sa potencijalom za vrhunsku igru u polju, međutim ne da mu se da se potrudi. Zato nikada neće biti šampion. A kada je imao 19 godina, mislio sam da će uzeti Vimbldon. Stefanos je sinoć bio žrtva, ali od toga mu je slaba vajda.

Milos Radulovic

pre 1 godinu

Нема никаквог оправдања за некултурно понашање. Човек има ментални проблем, То је очигледно.

conrad hensley

pre 1 godinu

Bas me zanima da li ce Kirjos ovako i protiv Nadala da se ponasa? Ne verujem. Mislim da on samo slabije protivnike maltretira, ne slabije u igrackom smislu, vec one koje on proceni da su i inace slabiji od njega. Cicijeva pretpostavka da je Kirjos bio siledzija u skoli pije i te kako vodu, bio je siledzija, ali samo nad slabijima od sebe, bio je neka vrsta sadiste. Protiv Nadala cemo doziveti drugacijeg Kirjosa, Kirjosa koji pred autoritetom (Nadal jeste teniski autoritet, kao i Djokovic na primer ili Federer) poput psa prestane da rezi pa umesto toga slozi usi i pocne repom da mase. Tipicno ponasanje coveka niske inteligencije sa agresivnim potencijalom, koji kada u sirokom smislu reci naidje na tvrdjeg od sebe, na autoritet u svakom smislu ne ide u konfrontaciju sa njim, vec pokusava od njega da napravi svog saveznika, svog druga.

sarkasticna veverica

pre 1 godinu

slaba ti je mentalna priprema za meč bila. svi teniseri znate kakav je on i na to morate da se pripremite.ili si psihicki slab?
trebalo bi da mu budes zahvalan sto ti je pokazao koliko još imas da radis na sebi.

111

pre 1 godinu

Treba da si pametan kada igras protiv Kirjosa. Jednostavno da se iskljucis i budes u svojim mislima. Ako se svadja sa sudijom, odes i sednes na svoju stolicu, kao Boba protiv Meca na AO..Kad se isprica, vratis se na teren. Da sednes na travu, jer je stolica blizu sudije ako treba. Da vidi da ga spustas i reagujes na njegovo ponasanje. Treba ga svojim ponasanjem, spustiti da shvati da se ponasa kao idijot. Jer to je njegova karta u igri, da izbaci mentalno protivnika, bez obzira sto je odlican igrac. Umesto toga, upadas u njegovu klopku, nerviras se, ispucas loptu u publiku. Znaci on je uspeo a ti si glup..

Nikola

pre 1 godinu

Kakva steta sto ovaj Nik nije normalan, mogao je da igra odlican tenis, a protracio je tenisku karijeru zarad klovnovske. Pun je skrivenih udaraca, igra kao na treningu i na taj nacin iritira protivnike, pa i one znatno bolje. Kao kad macka lovi misa, a on nece da bezi, pa pobegne ona, jer joj nesto nije normalno. Cudan lik apsolutno, ali je Cicipas nepobedivo iritantan.

Realan

pre 1 godinu

Ko je našao za shosno da priča o ponašanju ? Momče, lošeg karaktera, bolji ćuti, jer si imao gore ispade od njega. Bio je bolji i kraj priče, a ti opet porazmisli o očajnom i nefer ponašanju ... Gađa ga 2x, a onda ide u toalet, pa i tata za njim. Grčki, jadni cirkus

Ljubo

pre 1 godinu

Najbolji su mi ovi što stalno pišu kako Kirgios vodi protiv Đokovića 2:0.Jer vi znate koliko je Đoković bio u zaostatku protiv Federera i protiv Nadala a koliko je sada posle 50,60 mečeva.Ej 2 meča su odigrali,ovaj cirkusant kada bi odigrao sa Đokovićem 50,60 mečeva i da vodi protiv njega onda bi mogli da se hvalite sa tim međusobnim skorom ali posle 2 meča je baš smešno.A što se tiče igre Kirgiosa da nema fantastičan servis bio bi nešto poput Đžona Iznera.

Bobi

pre 1 godinu

Pored svega navedenog mislim da dotični sve to radi smišljeno da bi iznervirao i izbacio iz takta rivala. Po meni to je još gore jer oslikava njegov ljigavi karakter.

Aleks

pre 1 godinu

Popov- I Stefanos je polugrk! Majka mu je ruskinja. Slozila bih se sa vasom analizom, samo bih dodala da ni Stefanos nije cvecka, Nik je provokator i bezobrazan, a Stefanos je sve isto to, samo u rukavicama. Lukav je i namazan, a Nik je budala. Cinjenica je da je Nik isao na to da isprovocira Stefanosa, i uspeo je u tome.

Splavar

pre 1 godinu

Ako cemo iskreno, Kirjos je posle meca o njemu sve najlepse rekao, a tokom meca mu je vise puta aplaudirao za dobre poteze. To sto nije umeo da zacepi usta sva 4 seta, pa to je njegov stil. I ja sam 5 puta urlao na televizor, zacuti bre i igraj. Sta cemo, takav je. Nije da bas ni Ciciban nije mrmljao neke psovke na grckom dobar deo meca, ali bio je tih, nije bilo napadno ko sto Kirjos radi

Васа

pre 1 godinu

Кирјос каже шта мисли, не трпи неправду. Врло често је у праву. Иако увек навијам за Новака, мислим и да су Никове критике према њему често основане. Данас је био 100% у праву. Новак добије дисвалификацију, а овај ни опомену. Није ни истрпео да му публика аплаудира када пошаље лоптицу у мрежу или аут. Циципас игра подмукло, као и Надал. Једва чекам меч са Надалом. Уживао сам гледајући данашњи меч. Штета што има и силеџијске манире, то се ипак њему обија о главу.

Matori Kesa

pre 1 godinu

Tenis je beskontaktni sport - to kako se protivnik ponasa ne moze niti sme da utice na suparnika ! Cicipas je ,,projektovan,, da nasledi nekoga iz velike trojke ali ocigledno je da nije materijal za tu namenu ! Zasluzena pobeda Kirjosa sa nekoliko vanserijskih poteza sa obe strane !

Optimista pripravnik

pre 1 godinu

Grk i polugrk. Ne kaze narod dzabe: Buni se ko Grk u apsu.
(Grci, 3. jul 2022 01:12)

Ne, bogami nego DVA polugrka.
Stefanosu je majka Ruskinja a Niku je majka iz Malezije.

John

pre 1 godinu

"Njegovo ponašanje mora da prestane. To nije u redu. Neko mora da sedne s njim i porazagovara"

Tačno. Samo što se ovo na tebe, prijatelju, odnosi...

Maximus

pre 1 godinu

Budućnost tenisa je najverovatnije ukjucivanje u polemike sa protivnikom i verovatno eskalacija u tuču ili slično.
Publika ce to pozdraviti i uskoro ce marketing da forsira tu stranu.
Verovatno ce i Pivo da krene , pa ce onda last call da bude posle 3 seta i sl.
A raspravu o GOAT-u ce voditi navijacke grupe ili “ demokrate” ( ali samo one najglasnije)

hvala Bogu te nisam englez

pre 1 godinu

Mene uopšte ne čudi da Kirijos ima toliko poklonika u Srbiji - baraba, prostak, bagra ... Cicipas isto to, ali malo manje izvikano. Obojici treba zabraniti da se bave sportom.

Ccc

pre 1 godinu

Opet mrzimo Kirjosa, cek, stani, zar ga nismo voleli u Januaru kada je podrzavao Novaka oko vakcinacije i ulaska u Australiju ...e Srpski narode kako menjas stavove kako vetar dune...

Zoran

pre 1 godinu

Cicipas nikada nece biti veliki igrac. Jak osrednji takamc. On nema srce za velika dostignuca u tenisu. Imao je on svoje sanse u mecu, ali srca nije imao da to uzme. nema ljutnje. Pa samo budala moze da obraca paznju na lupetanja Kirijosa.
Cicipas nema povratnu na sevi, nema bekhend, kretanje mu takodje nije jaka strana. Kirijos ima jaku servu, ali takodje kretanje slabije. Mislim da bi ga Novakpocistio bez veceg problema u tri seta. Rafa ce ga sigurno ubiti u pojam ako dodje do tog meca.

Alex

pre 1 godinu

Mozete da ga mrzite samo. Nik igra iz zezanja. Da je vise ozbiljan I ima trenera bio bi #1. Da se ogradim samo. On me uopste nezanima kao licnost, samo kazem ono sto vidim.

mlekadžijа

pre 1 godinu

Часна реч нећу више никад....још један пример за постојање двоструких стандарда....

sever

pre 1 godinu

Nik je po meni predvodnik novog talasa , buntovan , iskren , neotesan i razbija zabokrecinu koja preti da tenis pretvori u vrlo dosadan sport !

xxx

pre 1 godinu

Nije ni Cicika bila tako naivna i nežnja. Onaj potez gde smečuje u pravcu Nika je značilo kao "udario bih te da mogu". Klasična frustracija tatinog sinčića. Kirijos je priča za sebe. On mora da pecka boljeg rivala da bi izvukao nešto na galamu. To veliki šampioni rešavaju kao od šale, bez treptaja oka. Stefanos to ne nije niti će izgleda ikada biti.
(zvezdale, 2. jul 2022 23:54)
Hoćeš da kažeš da Đoković nije šampion? 2:0

Pera

pre 1 godinu

...Kirijos je priča za sebe. On mora da pecka boljeg rivala da bi izvukao nešto na galamu. To veliki šampioni rešavaju kao od šale, bez treptaja oka. Stefanos to ne nije niti će izgleda ikada biti.
@zvezdale

NICK KYRGIOS 2 - NOVAK DJOKOVIC 0

nk1

pre 1 godinu

(conrad hensley, 03. jul 2022 06:48)

Dobro, pravićemo se da Nik Kirjos već nije igrao protiv Nadala i da već evo u najskorijem meču, na Indijan Velsu ove godine, nije gunđao tokom celog meča. Plus je mogao vrlo lako da ga dobije. Prethodnih godina je znao namerno da napuca lopticu put Nadala, kao danas što je Cicipas radio. Samo vas molim da ne pišete kad nešto ne znate. Kirjos se ponajmanje plaši Nadala i Novaka, da nije tako, ne bi ih prozivao svako malo. A posebno nema šta da ih se plaši na terenu, jer i sa ovih 20% truda što igra može kvalitetno da im parira.

Garnet

pre 1 godinu

Iskreno,delim isto mišljenje. Mene iritira kada gledam. A kamoli da igram. Stavite se vi u poziciju. Kada igrate,s protivnik stalno nešto priča,žali se. Koji god sport u pitanju.
Na stranu to što je dobar igrač.

and1

pre 1 godinu

Pođi na Meteore, iskuliraj malo, nađi unutrašnji mir pa ćeš možda i ti vidjeti da si običan pajac bio cijelo vrijeme. Baš mi je drago što ga je otresao Nick, i to kakav poen za kraj.

Ccc

pre 1 godinu

Opet mrzimo Kirjosa, cek, stani, zar ga nismo voleli u Januaru kada je podrzavao Novaka oko vakcinacije i ulaska u Australiju ...e Srpski narode kako menjas stavove kako vetar dune...

xxx

pre 1 godinu

Nije ni Cicika bila tako naivna i nežnja. Onaj potez gde smečuje u pravcu Nika je značilo kao "udario bih te da mogu". Klasična frustracija tatinog sinčića. Kirijos je priča za sebe. On mora da pecka boljeg rivala da bi izvukao nešto na galamu. To veliki šampioni rešavaju kao od šale, bez treptaja oka. Stefanos to ne nije niti će izgleda ikada biti.
(zvezdale, 2. jul 2022 23:54)
Hoćeš da kažeš da Đoković nije šampion? 2:0

zvezdale

pre 1 godinu

Nije ni Cicika bila tako naivna i nežnja. Onaj potez gde smečuje u pravcu Nika je značilo kao "udario bih te da mogu". Klasična frustracija tatinog sinčića. Kirijos je priča za sebe. On mora da pecka boljeg rivala da bi izvukao nešto na galamu. To veliki šampioni rešavaju kao od šale, bez treptaja oka. Stefanos to ne nije niti će izgleda ikada biti.

Pera

pre 1 godinu

...Kirijos je priča za sebe. On mora da pecka boljeg rivala da bi izvukao nešto na galamu. To veliki šampioni rešavaju kao od šale, bez treptaja oka. Stefanos to ne nije niti će izgleda ikada biti.
@zvezdale

NICK KYRGIOS 2 - NOVAK DJOKOVIC 0

slaninar ns

pre 1 godinu

Ima istine u ovome. Nik je klasična ulična dileja, dripčina bez vaspitanja i kontrole. I ako mislim da nužno nije istinski loš i zao.

Samo što to ova analiza ponašanja izlazi iz usta bahate tatine princeze Cicipasa. Koji je više pasivno agresivan, nadobudan i sklon varanju protivnika čim krene po zlu. Sve u svemu bio je ozbiljno zanimljiv meč. Kirijos ga je zasluženo i čisto dobio. Bolji igrač na travi.

Misim stvarno

pre 1 godinu

Kira je nesnosan, teško ga je podneti jer je vrlo nevaspitan i bezobrazan, ali da igra sjajan ofanzivni tenis, to mu se ne može osporiti.

jolo

pre 1 godinu

Ko ti je kriv kada dozvoljavaš da ti u glavu uđe? Samo tebe i može preći na tu foru. Menjaj trenera i radi na bekendu, koji te češće zezne, nego što ti donese poen. Ni ti se Boga mi ne možeš pohvaliti da si super fer igrač... (Pogotovo kada si vređao Francuze da su idioiti zbog jedne odluke, ispravne, sudije.)

popov

pre 1 godinu

Potpuno razumem Stefanosa. Bila je neverovatna priča sinoć, gde je Nik silovao dok nije izazvao reakciju Stefanosa, a potom smireno gledao samouništenje. Bilo je efikasno, ali očigledno podmuklo. I potpuno mi je neverovatno da je Nik prošao bez ikakve opomene za svoje ponašanje, i da se o Stefanosu pričalo kao o prestupniku. Ni jedan ni drugi mi nisu omiljeni teniseri. Grk je previše mekan, što je i potvrdio sinoć. Polu Grk je klasičan školski siledžija. Jednodimenzionalan teniser, koji samo (vrhunski) prangija sa servisa, i sa potencijalom za vrhunsku igru u polju, međutim ne da mu se da se potrudi. Zato nikada neće biti šampion. A kada je imao 19 godina, mislio sam da će uzeti Vimbldon. Stefanos je sinoć bio žrtva, ali od toga mu je slaba vajda.

hvala Bogu te nisam englez

pre 1 godinu

Mene uopšte ne čudi da Kirijos ima toliko poklonika u Srbiji - baraba, prostak, bagra ... Cicipas isto to, ali malo manje izvikano. Obojici treba zabraniti da se bave sportom.

sever

pre 1 godinu

Nik je po meni predvodnik novog talasa , buntovan , iskren , neotesan i razbija zabokrecinu koja preti da tenis pretvori u vrlo dosadan sport !

Ljubo

pre 1 godinu

Najbolji su mi ovi što stalno pišu kako Kirgios vodi protiv Đokovića 2:0.Jer vi znate koliko je Đoković bio u zaostatku protiv Federera i protiv Nadala a koliko je sada posle 50,60 mečeva.Ej 2 meča su odigrali,ovaj cirkusant kada bi odigrao sa Đokovićem 50,60 mečeva i da vodi protiv njega onda bi mogli da se hvalite sa tim međusobnim skorom ali posle 2 meča je baš smešno.A što se tiče igre Kirgiosa da nema fantastičan servis bio bi nešto poput Đžona Iznera.

wtf

pre 1 godinu

Kirjos je šoumen koji je potreban tenisu da malo razbije monotoniju a uz to i igra odlično,pogotovo na travi.Voleo bih da ga vidim u finalu sa Noletom.

nk1

pre 1 godinu

(conrad hensley, 03. jul 2022 06:48)

Dobro, pravićemo se da Nik Kirjos već nije igrao protiv Nadala i da već evo u najskorijem meču, na Indijan Velsu ove godine, nije gunđao tokom celog meča. Plus je mogao vrlo lako da ga dobije. Prethodnih godina je znao namerno da napuca lopticu put Nadala, kao danas što je Cicipas radio. Samo vas molim da ne pišete kad nešto ne znate. Kirjos se ponajmanje plaši Nadala i Novaka, da nije tako, ne bi ih prozivao svako malo. A posebno nema šta da ih se plaši na terenu, jer i sa ovih 20% truda što igra može kvalitetno da im parira.

conrad hensley

pre 1 godinu

Bas me zanima da li ce Kirjos ovako i protiv Nadala da se ponasa? Ne verujem. Mislim da on samo slabije protivnike maltretira, ne slabije u igrackom smislu, vec one koje on proceni da su i inace slabiji od njega. Cicijeva pretpostavka da je Kirjos bio siledzija u skoli pije i te kako vodu, bio je siledzija, ali samo nad slabijima od sebe, bio je neka vrsta sadiste. Protiv Nadala cemo doziveti drugacijeg Kirjosa, Kirjosa koji pred autoritetom (Nadal jeste teniski autoritet, kao i Djokovic na primer ili Federer) poput psa prestane da rezi pa umesto toga slozi usi i pocne repom da mase. Tipicno ponasanje coveka niske inteligencije sa agresivnim potencijalom, koji kada u sirokom smislu reci naidje na tvrdjeg od sebe, na autoritet u svakom smislu ne ide u konfrontaciju sa njim, vec pokusava od njega da napravi svog saveznika, svog druga.

Alex

pre 1 godinu

Mozete da ga mrzite samo. Nik igra iz zezanja. Da je vise ozbiljan I ima trenera bio bi #1. Da se ogradim samo. On me uopste nezanima kao licnost, samo kazem ono sto vidim.

Milos Radulovic

pre 1 godinu

Нема никаквог оправдања за некултурно понашање. Човек има ментални проблем, То је очигледно.

Zoran

pre 1 godinu

Cicipas nikada nece biti veliki igrac. Jak osrednji takamc. On nema srce za velika dostignuca u tenisu. Imao je on svoje sanse u mecu, ali srca nije imao da to uzme. nema ljutnje. Pa samo budala moze da obraca paznju na lupetanja Kirijosa.
Cicipas nema povratnu na sevi, nema bekhend, kretanje mu takodje nije jaka strana. Kirijos ima jaku servu, ali takodje kretanje slabije. Mislim da bi ga Novakpocistio bez veceg problema u tri seta. Rafa ce ga sigurno ubiti u pojam ako dodje do tog meca.

Васа

pre 1 godinu

Кирјос каже шта мисли, не трпи неправду. Врло често је у праву. Иако увек навијам за Новака, мислим и да су Никове критике према њему често основане. Данас је био 100% у праву. Новак добије дисвалификацију, а овај ни опомену. Није ни истрпео да му публика аплаудира када пошаље лоптицу у мрежу или аут. Циципас игра подмукло, као и Надал. Једва чекам меч са Надалом. Уживао сам гледајући данашњи меч. Штета што има и силеџијске манире, то се ипак њему обија о главу.

lol

pre 1 godinu

Otkud sad ovaj cirkus? Sjećamo se kad su udruženim snagama psovali korektnog Novaka. Nijesu bili ničim izazvani.
Mislio sam da je Nik pretjerano nevaspitan, ali Ciciban je još gori. Usavršio radnju! Jednom je pobijedio Novaka. Odmah se hvalio novinarima kako ga je rastrgao kao buldog žrtvu. A Nole kao veliki šampion, nije mu nikad više tu šansu pružio. I riješio problem!

111

pre 1 godinu

Treba da si pametan kada igras protiv Kirjosa. Jednostavno da se iskljucis i budes u svojim mislima. Ako se svadja sa sudijom, odes i sednes na svoju stolicu, kao Boba protiv Meca na AO..Kad se isprica, vratis se na teren. Da sednes na travu, jer je stolica blizu sudije ako treba. Da vidi da ga spustas i reagujes na njegovo ponasanje. Treba ga svojim ponasanjem, spustiti da shvati da se ponasa kao idijot. Jer to je njegova karta u igri, da izbaci mentalno protivnika, bez obzira sto je odlican igrac. Umesto toga, upadas u njegovu klopku, nerviras se, ispucas loptu u publiku. Znaci on je uspeo a ti si glup..

Sabre

pre 1 godinu

Kakve njuske ova dvojica. Obojica vanserijski talenti ali ne zna se ko je veci klosar. Kirjos je makar ponekad zapravo duhovit, ovaj placko je samo uvek iritantan.

Zoran Knezevic

pre 1 godinu

Ako gledamo samo tenis, obadvojica su majstori svog "zanata". Kao karakteri, ispod svakog nivoa. Jedan primitivna siledžija, koja na svaki način gleda da isprovocira protivnika, drugi cinik i samozaljubljenik u svoj lik. Djoković je za njih umivena i lepo vaspitana devojčica.

Aleks

pre 1 godinu

Popov- I Stefanos je polugrk! Majka mu je ruskinja. Slozila bih se sa vasom analizom, samo bih dodala da ni Stefanos nije cvecka, Nik je provokator i bezobrazan, a Stefanos je sve isto to, samo u rukavicama. Lukav je i namazan, a Nik je budala. Cinjenica je da je Nik isao na to da isprovocira Stefanosa, i uspeo je u tome.

John

pre 1 godinu

"Njegovo ponašanje mora da prestane. To nije u redu. Neko mora da sedne s njim i porazagovara"

Tačno. Samo što se ovo na tebe, prijatelju, odnosi...

Realan

pre 1 godinu

Ko je našao za shosno da priča o ponašanju ? Momče, lošeg karaktera, bolji ćuti, jer si imao gore ispade od njega. Bio je bolji i kraj priče, a ti opet porazmisli o očajnom i nefer ponašanju ... Gađa ga 2x, a onda ide u toalet, pa i tata za njim. Grčki, jadni cirkus

Maximus

pre 1 godinu

Budućnost tenisa je najverovatnije ukjucivanje u polemike sa protivnikom i verovatno eskalacija u tuču ili slično.
Publika ce to pozdraviti i uskoro ce marketing da forsira tu stranu.
Verovatno ce i Pivo da krene , pa ce onda last call da bude posle 3 seta i sl.
A raspravu o GOAT-u ce voditi navijacke grupe ili “ demokrate” ( ali samo one najglasnije)

Matori Kesa

pre 1 godinu

Tenis je beskontaktni sport - to kako se protivnik ponasa ne moze niti sme da utice na suparnika ! Cicipas je ,,projektovan,, da nasledi nekoga iz velike trojke ali ocigledno je da nije materijal za tu namenu ! Zasluzena pobeda Kirjosa sa nekoliko vanserijskih poteza sa obe strane !

Bobi

pre 1 godinu

Pored svega navedenog mislim da dotični sve to radi smišljeno da bi iznervirao i izbacio iz takta rivala. Po meni to je još gore jer oslikava njegov ljigavi karakter.

sarkasticna veverica

pre 1 godinu

slaba ti je mentalna priprema za meč bila. svi teniseri znate kakav je on i na to morate da se pripremite.ili si psihicki slab?
trebalo bi da mu budes zahvalan sto ti je pokazao koliko još imas da radis na sebi.

Splavar

pre 1 godinu

Ako cemo iskreno, Kirjos je posle meca o njemu sve najlepse rekao, a tokom meca mu je vise puta aplaudirao za dobre poteze. To sto nije umeo da zacepi usta sva 4 seta, pa to je njegov stil. I ja sam 5 puta urlao na televizor, zacuti bre i igraj. Sta cemo, takav je. Nije da bas ni Ciciban nije mrmljao neke psovke na grckom dobar deo meca, ali bio je tih, nije bilo napadno ko sto Kirjos radi

Nikola

pre 1 godinu

Kakva steta sto ovaj Nik nije normalan, mogao je da igra odlican tenis, a protracio je tenisku karijeru zarad klovnovske. Pun je skrivenih udaraca, igra kao na treningu i na taj nacin iritira protivnike, pa i one znatno bolje. Kao kad macka lovi misa, a on nece da bezi, pa pobegne ona, jer joj nesto nije normalno. Cudan lik apsolutno, ali je Cicipas nepobedivo iritantan.

mlekadžijа

pre 1 godinu

Часна реч нећу више никад....још један пример за постојање двоструких стандарда....

Optimista pripravnik

pre 1 godinu

Grk i polugrk. Ne kaze narod dzabe: Buni se ko Grk u apsu.
(Grci, 3. jul 2022 01:12)

Ne, bogami nego DVA polugrka.
Stefanosu je majka Ruskinja a Niku je majka iz Malezije.