Toni Nadal o Đokoviću: Uvek je jedan korak ispred

Toni Nadal rekao je da je Novak Đoković glavni favorit da karijeru završi sa najviše Grend slem titula, kada je u pitanju trka "velike trojke".

Izvor:

Ponedeljak, 12.07.2021.

16:30

Toni Nadal o Đokoviću: Uvek je jedan korak ispred
Foto: Profimedia

Đoković je osvajanjem šestog Vimbldona stigao do 20. Grend slem titule i tako se izjednačio sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom.

Toni Nadal smatra da je Novak uvek korak ispred NextGen igrača, ali i da već na US Openu može da se osamostali na vrhu liste po broju osvojenih Grend slem titula.

"Mislim da Đokovićev nivo nije veći kao 2011. ili 2015. godine, ali se pokazalo da je Srbin uvek jedan korak ispred nove generacije igrača. Pobedio je trojicu nadolazećih tenisera na poslednja tri Grend slema i ova pobeda na Vimbldonu je nešto drugo. Čini se da je Đoković u ovom trenutku igrač koji je favorit da se proglasi pobednikom u trci za najviše osvojenih GS. Za mesec i po dana igraće se US Open i tamo će imati prvu priliku da napreduje na listi. Tačno je i da će se Rafa boriti, nikad nisam izgubio veru u njega", rekao je Toni Nadal.

Nadal posle 17 godina više ne trenira sestrića Rafu, već je sada trener kanadskom teniseru Feliksu Ože-Aljasimu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: