Novakov ironičan gest Britancima i najduži poen u istoriji Vimbldona VIDEO

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije bio zadovoljan reakcijom publike posle izgubljenog drugog seta.

Izvor: LN

Petak, 12.07.2019.

16:35

Novakov ironičan gest Britancima i najduži poen u istoriji Vimbldona VIDEO
Photo by Matthias Hangst/Getty Images

Đoković je osvojio prvi set u polufinalu Vimbldona protiv Roberta Bautiste Aguta, ali je poklekao u drugom.

Španac je drugi set završio uz dosta sreće – lopticu je poslao u mrežu, ali je ona od njenog vrha završila u polju srpskog tenisera.

Ono što se nije svidelo Novaku je reakcija britanske publike, koja je gromoglasno ispratila Agutovo osvajanje seta i digla se na noge, iako je Španac do izjednačenja došao uz mnogo, mnogo sreće.

Novak je u trećem setu nastavio da pokazuje emocije i da veoma jasno proslavlja teške poene, ali i iskazuje kritiku na svoj račun. U jednom trenutnu se glasno prodrao besan na sebe, a u drugom je opravdano pokazao sreću kada je osvojio poen od 45(!) udaraca.

Upravo je taj poen, prema podacima kompanije IBM, najduži poen u istoriji Vimbldona od kada su takvi podaci mogući, to jest od 2005. godine.

Uživo prenos meča Đoković – Bautista Agut pratite OVDE, a kako su izgledale Novakove reakcije na priloženom sadržaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: