Nedelja, 14.07.2019.

22:14

Đoković o publici: Kada oni viču "Rodžer", ja samo čujem "Novak"

Novak Đoković je, posle osvajanja Vimbldona, prokomentarisao britansku publiku.

Izvor: LN

Ðokoviæ o publici: Kada oni vièu "Rodžer", ja samo èujem "Novak" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

113 Komentari

Sortiraj po:

Samo kažem

pre 4 godine

Novak je najomiljeniji teniser u Aziji i Australiji. Južna Amerika uglavnom temperamentna pa na prvom mestu vole svoje tenisere, onda su tu negde Nadal i Djokovic. USA je naklonjena Federeru, ali naprimer Kanada mnogo više Djokovicu. Zapadna Evropa gde se i igra najveći broj turnira ozbiljnih u Evropi voli Federera i to pokazuje netipicno za tenis poput onog juče. I u toj zapadnoj Evropi uživa Djokovic podršku samo ne u tolikoj meri kao Federer. Generalno gledano popularnost mu uopšte nije loša nego su često akcenti na zapadnim medijima i turnirima. Pritom Pariz je dokaz da možeš imati svog miljenika i opet ostati kulturan sem kada igraju Francuzi. :) Djokovic sve više uživa podršku ljudi iz sporta, naročito tenisa, sto dovoljno govori o tome da ga legitimni stvaraoci igre i same kolege sportisti sve više vide kao najboljeg ikada. Načeta je ta aura oko Federera kao najvećeg i sada već ne vlada jedinstvo po tom pitanju zato je Federeru i bilo bitno da pobedi juče. Federeru nije ostalo još puno tenisa tako da mu se smanjuje broj prilika da uveća prednost ili zaustavi Nadala i Djokovica u prestizanju njegovih rekorda kojih je sve manje.

Dobro

pre 4 godine

Ostavio sam ovaj link na svaku vest o Noletu danas, pa evo ...i ovde:

https://www.google.nl/search?q=tobrenole&client=safari&hl=en-nl&prmd=imvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwj65KLYnbbjAhUisaQKHRgLD6EQ_AUoAXoECAYQAQ&biw=1024&bih=698#imgrc=rTMTahqLQ-3mPM


Iz zemlje lala, uvek vas

alkos

pre 4 godine

Prvo sam se nervirao sto je Nolo dobio, sto je sreca prevagnula na njegovu stranu... a onda sam shvatio sustinu - ovo je Nolova Labudova pesma!
Jer ako on mora sa 38-godisnjakom da igra na lopticu vise, mlade zveri ce ga ubrzo izesti sa sve kostima! I od zelje da bude GOAT ostace samo rogovi!

Sasa Petrovic

pre 4 godine

Победити овако, данас феноменлног Федерер,неподношљиву публику и изборити се са свим притисцима- то може само шампион. Човече, МЕНТАЛНА ГРОМАДА!

jasmina

pre 4 godine

Ja kazem Novak Legenda...derem se ....dolazi radni kolega ...Švabo kod Muza, Grilamo.Upitam ga :znaš ko je djoković?On kaze neznam,pitam znaš koje Federa i Nadal,kaze znam.Kazem ja njemu,ja znam svu trojicu,tu je razlika medu mene i tebe,rekla sam mu još,nezaboravi Novaka Djokovića on će biti Legendaaaaaaaaaaaaaaaa ,on je Srbin

Mikii

pre 4 godine

Pokušavate to da ignorišete, ali je veoma teško. Volim da to svesno permutujem, pa kada oni viču 'Rodžer' - ja čujem 'Novak'. Znam da zvuči luckasto, ali to volim da radim. Time pokušavam sebe da ubedim da je to ono što izgovaraju", otkrio je Đoković

Sva njegova frustracija se ogleda u jednoj jedinoj recenici. I pored pobede, njemu ostaje gorak ukus u ustima, jer ga apsolutno niko ne voli. S razlogom.

bunjuel

pre 4 godine

nije mi, moram da priznam, najjasnije to uvlačenje nevaspitanoj i arogantnoj publici. Zar nije prirodno i normalno bar reći im na kraju u brk da su to što su? Ne mora se baš dignuti srednji prst (ali ni to ne bi bilo nezasluženo), ali je potpuno u redu reći hvala na nesportskom i nefer navijanju, i da ga tako motivišu.

Mijalko

pre 4 godine

I pored pobede, njemu ostaje gorak ukus u ustima, jer ga apsolutno niko ne voli. S razlogom.
(Mikii, 14. jul 2019 23:04)

Nemoj da plačeš, manje ćeš da piškiš.

Sanja

pre 4 godine

Novak je bio pod velikim pritiskom zbog tako lose atmposfere i bezobrazluka publike. To se itekako odrazilo na njegovu igru, ali on je i pored toga uspeo da pobedi.

Ne bavim se sportom, ali kao neko ko zivi van svoje zemlje znam sta znaci kada se negde pojavite, a domaci vas odmah strpaju u neku "kutiju" samo zbog akcenta.

Da je Novak Amer, Francuz ili zapadnjak, odavno bi ga priznavali kao zivu legendu.

Pogledajte clanak na Gardijanu. Sramota. Takav hvalospev Federeru, a Djokovicu ni najobicniji pridev nisu mogli da "udele". Svaki pasus im pocinje sa "Federer". Bukvalno su rekli kako je nepravda sto je pobedio (ali sport nikada nije ni bio pravedan, nastavljaju dalje).

C i n i k

pre 4 godine

Pola gledalaca doslo je ispod terase da ga pozdravi sa peharom,lepa slika,ja msm da Novak nema potrebe oko publike da se nervira,on je potvrdio da je najbolji,prema tome, svaka cast majstore,a znam i da je Nadal navijao danas za tebe...

savest

pre 4 godine

Sprda se, neko konta, neko ne. Nekom je smesno, nekom ne. Kako god, nema srca, nema pozdrava u govoru. Nema odusevljenja. Nekom kul, nekom ne.

Billy iz trokoraka

pre 4 godine

Vidi se da je Kirjos upravu za Novaka.
(trud, 14. jul 2019 22:33)

Ja jedino sa sigurnošću vidim da si ti nepismen, sve ostalo je diskutabilno...

zurbrigen

pre 4 godine

"Pokušavate to da ignorišete, ali je veoma teško. Volim da to svesno permutujem, pa kada oni viču 'Rodžer' - ja čujem 'Novak'. Znam da zvuči luckasto, ali to volim da radim.

Ovo je potpuno isto kao kad meni moja platonska ljubav Sonjica kaže “nemoj da si pomislio da dodjes kod mene”, a ja čujem “dolazi što pre šta čekaš toliko”... Takodje zvuči šašavo ali to volim da radim...

No1vak

pre 4 godine

Rekao sam danas posle tvita onog preplanulog sakupljaca sekundarnih sirovina iz Australije,da su gotovo svi ukapirali jednu stvar,ali se samo jos pojedini glupaci poput njega nisu naucili da takvim izjavama tebi samo dodatnu daju snagu da ih polijes! Polio si ih sve danas! Ovaj MUK u Londonu ostaje za sva vremena! Sa 60% od svog najboljeg tenisa i ocajnim prvim servisom ti si uzeo GS! A Rodzerka bi mogla na jednu doping kontrolu,sa 38 godina je fizicki otpornija nego sto je bila sa 25 kada je dominirala tenisom u eri Filipusisa,Bagdatisa i Gonzalesa.Nisu tu cista posla! Bravo NOKI! IDEMO BRE!

punjenalignja

pre 4 godine

Ma, Novak je neverovatan čovek. Činjenica je da ga mnogi ne vole iz različitih, često besmislenih, razloga, ali on je uspeo da dokaže da je iznad svih i iznad svega. Neka ga ne vole, samo su oni na gubitku.

zozon ,komsija s' onu stranu Drine

pre 4 godine

Majstore, ovo danas što si uradio to nije sa ove planete 100%. Nije postojao igrač, nikada poslije tebe neće postojati igrač koji ima toliku mentalnu snagu. Bravo Novače, bravo Đokoviću.

Jova

pre 4 godine

Nije Novak imao samo publiku protiv sebe, nego i statistiku!

Tek malo prije se sjetih da je pogledam: ljudi, ovo je matematički nemoguće, Federer u svim, ali svim statističkim parametrima bolji, čak je pretrčao više nego Novak, a izgubio. Da nisam gledala, rekla bih da to ne može biti istina, da su pogriješili kod rezultata.

Pozdrav

Gorgonzola

pre 4 godine

"Povuk'o je mrtav 'ladan damu na 18 Boža Pub."

Ovakvo odsustvo emocija kad Federer ima dve meč lopte na svoj servis, i 90% užarenih grla u publici na svojoj strani, to može samo GOAT.

Jumko

pre 4 godine

Da li ce teniski strucnjaci u Srbiji i dalje tvrditi da su Rafa i Djokovic odigrali slabe meceve, ili se mozda i osvajac 8 titula tamo pitao nesto?

# kojekude činis'voliko BobmarkSRB

pre 4 godine

Koja mentalna gromada.Znaj Novače da viče i cela moja kuca i cela Srbija na svaki tvoj poen.Nisi sam!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 14. jul 2019 22:15)

Cela Srbija i ostatak sveta...onog pozitivnog !!!

Kanidja PG

pre 4 godine

Mentalna gromado.I kad se cini da je kraj za Novaka tek je pocelo.
Treci put dobiti Svajcarca u njegovom hramu mogu samo najveci sampioni.A Nole to jeste.
Zivot mi je skratio ali ne zalim,hod po ivici kao na US 2010-2011.
Nocna mora Federera definitivno.

Filipred

pre 4 godine

au majko moja, au. Na Malti sa dva drugara, u kafiću punom Malteza koji preziru sve u vezi Srba, sa onim poprekim pogledima, ostadoh bez glasnih žica, bez živaca, bez daha. Ti si jedan neverovatan čovek Novače, neverovatan. Volim te.

Igor

pre 4 godine

Sve i da sledeci Vimbldon premeste na Vembli 10 miliona Srba sirom sveta je uz tebe. Osim zanemarljivog broja virtuelnih poreskih inspektora, nisu ni statisticka greška

crni gruja

pre 4 godine

Ako neko moze da mi objasni situaciju, kad loptica ulazi u teren, linijski sudija vice aut, a Federer nastavlja igru i dobija poen.. Djokovic se bunio, ali sudija, daje poen Federeru.. Da li je trebao biti ponovljen servis

Adnan

pre 4 godine

Bravo za mentalnu snagu u ključnim trenucima. Protiv sebe je imao izvanrednog RF, 2 meč lopte, publiku, osvojio je ukupno manje gemova i uspeo je da se izvuče i pobedii

direwolf

pre 4 godine

Sportista na terenu uvek izvuce vise iz sebe kada ima publiku na svojoj strani. Zamislite sada koliko bi trofeja imao Nole da bar ponekad publika navija za njega.

ross

pre 4 godine

Ono što sam obećao sebi je bilo to da ću ostati smiren na terenu, jer sam znao kakva će atmosfera biti
E upravo ovo sto je rekao je objasnjenje zasto je bio danas ovakav bez trunke emocije, dao je sebi najveci zadatak i ispostovao ga, time je i dosla ova jedna od najlepsih titula. Bravo Nole, hvala ti na ovome!

Милан Јокић

pre 4 godine

Енглези мрзе сваког Словена. Још кад би знали да Швајцарци уопште не воле Енглезе...

ako ćemo realno

pre 4 godine

ugasio si Nole i publiku i Federera.

dakle, skor sa Federorom:
26-22
15-7 u finalima
3-0 u finalu Vimbldona

uskoro ga stižeš po broju nedelja na prvom mestu, u Mastersima već vodiš, još u GS da ga prestigneš.

Cile

pre 4 godine

Divim ti se Nole kako to uspevas, protiv celog stadiona protiv najboljeg tenisa Federera ikad i plus nisi bio na svom nivou a dobio si, svaka ti cast!

Oliver

pre 4 godine

Sustina je u kljucnim,najvaznijim poenima: tu je Novak igrao briljantno,a Federer je bas tu gresio. To statistika ne moze da pokaze,jer ona jednako broji greske i na mec lopti i na 40:0 u prvom gemu,a to nikako nije isto. To je i Vilander primetio veceras rekavsi da Novak ne gresi u kriticnim trenucima,u najvaznijim poenima. Novak ima celicne zivce i neverovatnu mentalnu snagu i stabilnost,tu je ubedljivo najjaci od svih tenisera.

Jova

pre 4 godine

Nije Novak imao samo publiku protiv sebe, nego i statistiku!

Tek malo prije se sjetih da je pogledam: ljudi, ovo je matematički nemoguće, Federer u svim, ali svim statističkim parametrima bolji, čak je pretrčao više nego Novak, a izgubio. Da nisam gledala, rekla bih da to ne može biti istina, da su pogriješili kod rezultata.

Pozdrav

Милан Јокић

pre 4 godine

Енглези мрзе сваког Словена. Још кад би знали да Швајцарци уопште не воле Енглезе...

Mijalko

pre 4 godine

I pored pobede, njemu ostaje gorak ukus u ustima, jer ga apsolutno niko ne voli. S razlogom.
(Mikii, 14. jul 2019 23:04)

Nemoj da plačeš, manje ćeš da piškiš.

Cile

pre 4 godine

Divim ti se Nole kako to uspevas, protiv celog stadiona protiv najboljeg tenisa Federera ikad i plus nisi bio na svom nivou a dobio si, svaka ti cast!

Sanja

pre 4 godine

Novak je bio pod velikim pritiskom zbog tako lose atmposfere i bezobrazluka publike. To se itekako odrazilo na njegovu igru, ali on je i pored toga uspeo da pobedi.

Ne bavim se sportom, ali kao neko ko zivi van svoje zemlje znam sta znaci kada se negde pojavite, a domaci vas odmah strpaju u neku "kutiju" samo zbog akcenta.

Da je Novak Amer, Francuz ili zapadnjak, odavno bi ga priznavali kao zivu legendu.

Pogledajte clanak na Gardijanu. Sramota. Takav hvalospev Federeru, a Djokovicu ni najobicniji pridev nisu mogli da "udele". Svaki pasus im pocinje sa "Federer". Bukvalno su rekli kako je nepravda sto je pobedio (ali sport nikada nije ni bio pravedan, nastavljaju dalje).

# kojekude činis'voliko BobmarkSRB

pre 4 godine

Koja mentalna gromada.Znaj Novače da viče i cela moja kuca i cela Srbija na svaki tvoj poen.Nisi sam!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 14. jul 2019 22:15)

Cela Srbija i ostatak sveta...onog pozitivnog !!!

Gorgonzola

pre 4 godine

"Povuk'o je mrtav 'ladan damu na 18 Boža Pub."

Ovakvo odsustvo emocija kad Federer ima dve meč lopte na svoj servis, i 90% užarenih grla u publici na svojoj strani, to može samo GOAT.

Billy iz trokoraka

pre 4 godine

Vidi se da je Kirjos upravu za Novaka.
(trud, 14. jul 2019 22:33)

Ja jedino sa sigurnošću vidim da si ti nepismen, sve ostalo je diskutabilno...

Filipred

pre 4 godine

au majko moja, au. Na Malti sa dva drugara, u kafiću punom Malteza koji preziru sve u vezi Srba, sa onim poprekim pogledima, ostadoh bez glasnih žica, bez živaca, bez daha. Ti si jedan neverovatan čovek Novače, neverovatan. Volim te.

Oliver

pre 4 godine

Sustina je u kljucnim,najvaznijim poenima: tu je Novak igrao briljantno,a Federer je bas tu gresio. To statistika ne moze da pokaze,jer ona jednako broji greske i na mec lopti i na 40:0 u prvom gemu,a to nikako nije isto. To je i Vilander primetio veceras rekavsi da Novak ne gresi u kriticnim trenucima,u najvaznijim poenima. Novak ima celicne zivce i neverovatnu mentalnu snagu i stabilnost,tu je ubedljivo najjaci od svih tenisera.

C i n i k

pre 4 godine

Pola gledalaca doslo je ispod terase da ga pozdravi sa peharom,lepa slika,ja msm da Novak nema potrebe oko publike da se nervira,on je potvrdio da je najbolji,prema tome, svaka cast majstore,a znam i da je Nadal navijao danas za tebe...

No1vak

pre 4 godine

Rekao sam danas posle tvita onog preplanulog sakupljaca sekundarnih sirovina iz Australije,da su gotovo svi ukapirali jednu stvar,ali se samo jos pojedini glupaci poput njega nisu naucili da takvim izjavama tebi samo dodatnu daju snagu da ih polijes! Polio si ih sve danas! Ovaj MUK u Londonu ostaje za sva vremena! Sa 60% od svog najboljeg tenisa i ocajnim prvim servisom ti si uzeo GS! A Rodzerka bi mogla na jednu doping kontrolu,sa 38 godina je fizicki otpornija nego sto je bila sa 25 kada je dominirala tenisom u eri Filipusisa,Bagdatisa i Gonzalesa.Nisu tu cista posla! Bravo NOKI! IDEMO BRE!

Sasa Petrovic

pre 4 godine

Победити овако, данас феноменлног Федерер,неподношљиву публику и изборити се са свим притисцима- то може само шампион. Човече, МЕНТАЛНА ГРОМАДА!

ako ćemo realno

pre 4 godine

ugasio si Nole i publiku i Federera.

dakle, skor sa Federorom:
26-22
15-7 u finalima
3-0 u finalu Vimbldona

uskoro ga stižeš po broju nedelja na prvom mestu, u Mastersima već vodiš, još u GS da ga prestigneš.

direwolf

pre 4 godine

Sportista na terenu uvek izvuce vise iz sebe kada ima publiku na svojoj strani. Zamislite sada koliko bi trofeja imao Nole da bar ponekad publika navija za njega.

zozon ,komsija s' onu stranu Drine

pre 4 godine

Majstore, ovo danas što si uradio to nije sa ove planete 100%. Nije postojao igrač, nikada poslije tebe neće postojati igrač koji ima toliku mentalnu snagu. Bravo Novače, bravo Đokoviću.

ross

pre 4 godine

Ono što sam obećao sebi je bilo to da ću ostati smiren na terenu, jer sam znao kakva će atmosfera biti
E upravo ovo sto je rekao je objasnjenje zasto je bio danas ovakav bez trunke emocije, dao je sebi najveci zadatak i ispostovao ga, time je i dosla ova jedna od najlepsih titula. Bravo Nole, hvala ti na ovome!

zurbrigen

pre 4 godine

"Pokušavate to da ignorišete, ali je veoma teško. Volim da to svesno permutujem, pa kada oni viču 'Rodžer' - ja čujem 'Novak'. Znam da zvuči luckasto, ali to volim da radim.

Ovo je potpuno isto kao kad meni moja platonska ljubav Sonjica kaže “nemoj da si pomislio da dodjes kod mene”, a ja čujem “dolazi što pre šta čekaš toliko”... Takodje zvuči šašavo ali to volim da radim...

Igor

pre 4 godine

Sve i da sledeci Vimbldon premeste na Vembli 10 miliona Srba sirom sveta je uz tebe. Osim zanemarljivog broja virtuelnih poreskih inspektora, nisu ni statisticka greška

Kanidja PG

pre 4 godine

Mentalna gromado.I kad se cini da je kraj za Novaka tek je pocelo.
Treci put dobiti Svajcarca u njegovom hramu mogu samo najveci sampioni.A Nole to jeste.
Zivot mi je skratio ali ne zalim,hod po ivici kao na US 2010-2011.
Nocna mora Federera definitivno.

punjenalignja

pre 4 godine

Ma, Novak je neverovatan čovek. Činjenica je da ga mnogi ne vole iz različitih, često besmislenih, razloga, ali on je uspeo da dokaže da je iznad svih i iznad svega. Neka ga ne vole, samo su oni na gubitku.

jasmina

pre 4 godine

Ja kazem Novak Legenda...derem se ....dolazi radni kolega ...Švabo kod Muza, Grilamo.Upitam ga :znaš ko je djoković?On kaze neznam,pitam znaš koje Federa i Nadal,kaze znam.Kazem ja njemu,ja znam svu trojicu,tu je razlika medu mene i tebe,rekla sam mu još,nezaboravi Novaka Djokovića on će biti Legendaaaaaaaaaaaaaaaa ,on je Srbin

Adnan

pre 4 godine

Bravo za mentalnu snagu u ključnim trenucima. Protiv sebe je imao izvanrednog RF, 2 meč lopte, publiku, osvojio je ukupno manje gemova i uspeo je da se izvuče i pobedii

savest

pre 4 godine

Sprda se, neko konta, neko ne. Nekom je smesno, nekom ne. Kako god, nema srca, nema pozdrava u govoru. Nema odusevljenja. Nekom kul, nekom ne.

crni gruja

pre 4 godine

Ako neko moze da mi objasni situaciju, kad loptica ulazi u teren, linijski sudija vice aut, a Federer nastavlja igru i dobija poen.. Djokovic se bunio, ali sudija, daje poen Federeru.. Da li je trebao biti ponovljen servis

bunjuel

pre 4 godine

nije mi, moram da priznam, najjasnije to uvlačenje nevaspitanoj i arogantnoj publici. Zar nije prirodno i normalno bar reći im na kraju u brk da su to što su? Ne mora se baš dignuti srednji prst (ali ni to ne bi bilo nezasluženo), ali je potpuno u redu reći hvala na nesportskom i nefer navijanju, i da ga tako motivišu.

Samo kažem

pre 4 godine

Novak je najomiljeniji teniser u Aziji i Australiji. Južna Amerika uglavnom temperamentna pa na prvom mestu vole svoje tenisere, onda su tu negde Nadal i Djokovic. USA je naklonjena Federeru, ali naprimer Kanada mnogo više Djokovicu. Zapadna Evropa gde se i igra najveći broj turnira ozbiljnih u Evropi voli Federera i to pokazuje netipicno za tenis poput onog juče. I u toj zapadnoj Evropi uživa Djokovic podršku samo ne u tolikoj meri kao Federer. Generalno gledano popularnost mu uopšte nije loša nego su često akcenti na zapadnim medijima i turnirima. Pritom Pariz je dokaz da možeš imati svog miljenika i opet ostati kulturan sem kada igraju Francuzi. :) Djokovic sve više uživa podršku ljudi iz sporta, naročito tenisa, sto dovoljno govori o tome da ga legitimni stvaraoci igre i same kolege sportisti sve više vide kao najboljeg ikada. Načeta je ta aura oko Federera kao najvećeg i sada već ne vlada jedinstvo po tom pitanju zato je Federeru i bilo bitno da pobedi juče. Federeru nije ostalo još puno tenisa tako da mu se smanjuje broj prilika da uveća prednost ili zaustavi Nadala i Djokovica u prestizanju njegovih rekorda kojih je sve manje.

Mikii

pre 4 godine

Pokušavate to da ignorišete, ali je veoma teško. Volim da to svesno permutujem, pa kada oni viču 'Rodžer' - ja čujem 'Novak'. Znam da zvuči luckasto, ali to volim da radim. Time pokušavam sebe da ubedim da je to ono što izgovaraju", otkrio je Đoković

Sva njegova frustracija se ogleda u jednoj jedinoj recenici. I pored pobede, njemu ostaje gorak ukus u ustima, jer ga apsolutno niko ne voli. S razlogom.

Jumko

pre 4 godine

Da li ce teniski strucnjaci u Srbiji i dalje tvrditi da su Rafa i Djokovic odigrali slabe meceve, ili se mozda i osvajac 8 titula tamo pitao nesto?

alkos

pre 4 godine

Prvo sam se nervirao sto je Nolo dobio, sto je sreca prevagnula na njegovu stranu... a onda sam shvatio sustinu - ovo je Nolova Labudova pesma!
Jer ako on mora sa 38-godisnjakom da igra na lopticu vise, mlade zveri ce ga ubrzo izesti sa sve kostima! I od zelje da bude GOAT ostace samo rogovi!

Dobro

pre 4 godine

Ostavio sam ovaj link na svaku vest o Noletu danas, pa evo ...i ovde:

https://www.google.nl/search?q=tobrenole&client=safari&hl=en-nl&prmd=imvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwj65KLYnbbjAhUisaQKHRgLD6EQ_AUoAXoECAYQAQ&biw=1024&bih=698#imgrc=rTMTahqLQ-3mPM


Iz zemlje lala, uvek vas

Mikii

pre 4 godine

Pokušavate to da ignorišete, ali je veoma teško. Volim da to svesno permutujem, pa kada oni viču 'Rodžer' - ja čujem 'Novak'. Znam da zvuči luckasto, ali to volim da radim. Time pokušavam sebe da ubedim da je to ono što izgovaraju", otkrio je Đoković

Sva njegova frustracija se ogleda u jednoj jedinoj recenici. I pored pobede, njemu ostaje gorak ukus u ustima, jer ga apsolutno niko ne voli. S razlogom.

alkos

pre 4 godine

Prvo sam se nervirao sto je Nolo dobio, sto je sreca prevagnula na njegovu stranu... a onda sam shvatio sustinu - ovo je Nolova Labudova pesma!
Jer ako on mora sa 38-godisnjakom da igra na lopticu vise, mlade zveri ce ga ubrzo izesti sa sve kostima! I od zelje da bude GOAT ostace samo rogovi!

Jumko

pre 4 godine

Da li ce teniski strucnjaci u Srbiji i dalje tvrditi da su Rafa i Djokovic odigrali slabe meceve, ili se mozda i osvajac 8 titula tamo pitao nesto?

Mijalko

pre 4 godine

I pored pobede, njemu ostaje gorak ukus u ustima, jer ga apsolutno niko ne voli. S razlogom.
(Mikii, 14. jul 2019 23:04)

Nemoj da plačeš, manje ćeš da piškiš.

Милан Јокић

pre 4 godine

Енглези мрзе сваког Словена. Још кад би знали да Швајцарци уопште не воле Енглезе...

zurbrigen

pre 4 godine

"Pokušavate to da ignorišete, ali je veoma teško. Volim da to svesno permutujem, pa kada oni viču 'Rodžer' - ja čujem 'Novak'. Znam da zvuči luckasto, ali to volim da radim.

Ovo je potpuno isto kao kad meni moja platonska ljubav Sonjica kaže “nemoj da si pomislio da dodjes kod mene”, a ja čujem “dolazi što pre šta čekaš toliko”... Takodje zvuči šašavo ali to volim da radim...

jasmina

pre 4 godine

Ja kazem Novak Legenda...derem se ....dolazi radni kolega ...Švabo kod Muza, Grilamo.Upitam ga :znaš ko je djoković?On kaze neznam,pitam znaš koje Federa i Nadal,kaze znam.Kazem ja njemu,ja znam svu trojicu,tu je razlika medu mene i tebe,rekla sam mu još,nezaboravi Novaka Djokovića on će biti Legendaaaaaaaaaaaaaaaa ,on je Srbin

crni gruja

pre 4 godine

Ako neko moze da mi objasni situaciju, kad loptica ulazi u teren, linijski sudija vice aut, a Federer nastavlja igru i dobija poen.. Djokovic se bunio, ali sudija, daje poen Federeru.. Da li je trebao biti ponovljen servis

bunjuel

pre 4 godine

nije mi, moram da priznam, najjasnije to uvlačenje nevaspitanoj i arogantnoj publici. Zar nije prirodno i normalno bar reći im na kraju u brk da su to što su? Ne mora se baš dignuti srednji prst (ali ni to ne bi bilo nezasluženo), ali je potpuno u redu reći hvala na nesportskom i nefer navijanju, i da ga tako motivišu.

Jova

pre 4 godine

Nije Novak imao samo publiku protiv sebe, nego i statistiku!

Tek malo prije se sjetih da je pogledam: ljudi, ovo je matematički nemoguće, Federer u svim, ali svim statističkim parametrima bolji, čak je pretrčao više nego Novak, a izgubio. Da nisam gledala, rekla bih da to ne može biti istina, da su pogriješili kod rezultata.

Pozdrav

savest

pre 4 godine

Sprda se, neko konta, neko ne. Nekom je smesno, nekom ne. Kako god, nema srca, nema pozdrava u govoru. Nema odusevljenja. Nekom kul, nekom ne.

Cile

pre 4 godine

Divim ti se Nole kako to uspevas, protiv celog stadiona protiv najboljeg tenisa Federera ikad i plus nisi bio na svom nivou a dobio si, svaka ti cast!

Sanja

pre 4 godine

Novak je bio pod velikim pritiskom zbog tako lose atmposfere i bezobrazluka publike. To se itekako odrazilo na njegovu igru, ali on je i pored toga uspeo da pobedi.

Ne bavim se sportom, ali kao neko ko zivi van svoje zemlje znam sta znaci kada se negde pojavite, a domaci vas odmah strpaju u neku "kutiju" samo zbog akcenta.

Da je Novak Amer, Francuz ili zapadnjak, odavno bi ga priznavali kao zivu legendu.

Pogledajte clanak na Gardijanu. Sramota. Takav hvalospev Federeru, a Djokovicu ni najobicniji pridev nisu mogli da "udele". Svaki pasus im pocinje sa "Federer". Bukvalno su rekli kako je nepravda sto je pobedio (ali sport nikada nije ni bio pravedan, nastavljaju dalje).

No1vak

pre 4 godine

Rekao sam danas posle tvita onog preplanulog sakupljaca sekundarnih sirovina iz Australije,da su gotovo svi ukapirali jednu stvar,ali se samo jos pojedini glupaci poput njega nisu naucili da takvim izjavama tebi samo dodatnu daju snagu da ih polijes! Polio si ih sve danas! Ovaj MUK u Londonu ostaje za sva vremena! Sa 60% od svog najboljeg tenisa i ocajnim prvim servisom ti si uzeo GS! A Rodzerka bi mogla na jednu doping kontrolu,sa 38 godina je fizicki otpornija nego sto je bila sa 25 kada je dominirala tenisom u eri Filipusisa,Bagdatisa i Gonzalesa.Nisu tu cista posla! Bravo NOKI! IDEMO BRE!

# kojekude činis'voliko BobmarkSRB

pre 4 godine

Koja mentalna gromada.Znaj Novače da viče i cela moja kuca i cela Srbija na svaki tvoj poen.Nisi sam!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 14. jul 2019 22:15)

Cela Srbija i ostatak sveta...onog pozitivnog !!!

zozon ,komsija s' onu stranu Drine

pre 4 godine

Majstore, ovo danas što si uradio to nije sa ove planete 100%. Nije postojao igrač, nikada poslije tebe neće postojati igrač koji ima toliku mentalnu snagu. Bravo Novače, bravo Đokoviću.

Billy iz trokoraka

pre 4 godine

Vidi se da je Kirjos upravu za Novaka.
(trud, 14. jul 2019 22:33)

Ja jedino sa sigurnošću vidim da si ti nepismen, sve ostalo je diskutabilno...

C i n i k

pre 4 godine

Pola gledalaca doslo je ispod terase da ga pozdravi sa peharom,lepa slika,ja msm da Novak nema potrebe oko publike da se nervira,on je potvrdio da je najbolji,prema tome, svaka cast majstore,a znam i da je Nadal navijao danas za tebe...

Gorgonzola

pre 4 godine

"Povuk'o je mrtav 'ladan damu na 18 Boža Pub."

Ovakvo odsustvo emocija kad Federer ima dve meč lopte na svoj servis, i 90% užarenih grla u publici na svojoj strani, to može samo GOAT.

direwolf

pre 4 godine

Sportista na terenu uvek izvuce vise iz sebe kada ima publiku na svojoj strani. Zamislite sada koliko bi trofeja imao Nole da bar ponekad publika navija za njega.

Igor

pre 4 godine

Sve i da sledeci Vimbldon premeste na Vembli 10 miliona Srba sirom sveta je uz tebe. Osim zanemarljivog broja virtuelnih poreskih inspektora, nisu ni statisticka greška

Oliver

pre 4 godine

Sustina je u kljucnim,najvaznijim poenima: tu je Novak igrao briljantno,a Federer je bas tu gresio. To statistika ne moze da pokaze,jer ona jednako broji greske i na mec lopti i na 40:0 u prvom gemu,a to nikako nije isto. To je i Vilander primetio veceras rekavsi da Novak ne gresi u kriticnim trenucima,u najvaznijim poenima. Novak ima celicne zivce i neverovatnu mentalnu snagu i stabilnost,tu je ubedljivo najjaci od svih tenisera.

Filipred

pre 4 godine

au majko moja, au. Na Malti sa dva drugara, u kafiću punom Malteza koji preziru sve u vezi Srba, sa onim poprekim pogledima, ostadoh bez glasnih žica, bez živaca, bez daha. Ti si jedan neverovatan čovek Novače, neverovatan. Volim te.

Dobro

pre 4 godine

Ostavio sam ovaj link na svaku vest o Noletu danas, pa evo ...i ovde:

https://www.google.nl/search?q=tobrenole&client=safari&hl=en-nl&prmd=imvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwj65KLYnbbjAhUisaQKHRgLD6EQ_AUoAXoECAYQAQ&biw=1024&bih=698#imgrc=rTMTahqLQ-3mPM


Iz zemlje lala, uvek vas

Samo kažem

pre 4 godine

Novak je najomiljeniji teniser u Aziji i Australiji. Južna Amerika uglavnom temperamentna pa na prvom mestu vole svoje tenisere, onda su tu negde Nadal i Djokovic. USA je naklonjena Federeru, ali naprimer Kanada mnogo više Djokovicu. Zapadna Evropa gde se i igra najveći broj turnira ozbiljnih u Evropi voli Federera i to pokazuje netipicno za tenis poput onog juče. I u toj zapadnoj Evropi uživa Djokovic podršku samo ne u tolikoj meri kao Federer. Generalno gledano popularnost mu uopšte nije loša nego su često akcenti na zapadnim medijima i turnirima. Pritom Pariz je dokaz da možeš imati svog miljenika i opet ostati kulturan sem kada igraju Francuzi. :) Djokovic sve više uživa podršku ljudi iz sporta, naročito tenisa, sto dovoljno govori o tome da ga legitimni stvaraoci igre i same kolege sportisti sve više vide kao najboljeg ikada. Načeta je ta aura oko Federera kao najvećeg i sada već ne vlada jedinstvo po tom pitanju zato je Federeru i bilo bitno da pobedi juče. Federeru nije ostalo još puno tenisa tako da mu se smanjuje broj prilika da uveća prednost ili zaustavi Nadala i Djokovica u prestizanju njegovih rekorda kojih je sve manje.

ako ćemo realno

pre 4 godine

ugasio si Nole i publiku i Federera.

dakle, skor sa Federorom:
26-22
15-7 u finalima
3-0 u finalu Vimbldona

uskoro ga stižeš po broju nedelja na prvom mestu, u Mastersima već vodiš, još u GS da ga prestigneš.

punjenalignja

pre 4 godine

Ma, Novak je neverovatan čovek. Činjenica je da ga mnogi ne vole iz različitih, često besmislenih, razloga, ali on je uspeo da dokaže da je iznad svih i iznad svega. Neka ga ne vole, samo su oni na gubitku.

Kanidja PG

pre 4 godine

Mentalna gromado.I kad se cini da je kraj za Novaka tek je pocelo.
Treci put dobiti Svajcarca u njegovom hramu mogu samo najveci sampioni.A Nole to jeste.
Zivot mi je skratio ali ne zalim,hod po ivici kao na US 2010-2011.
Nocna mora Federera definitivno.

Adnan

pre 4 godine

Bravo za mentalnu snagu u ključnim trenucima. Protiv sebe je imao izvanrednog RF, 2 meč lopte, publiku, osvojio je ukupno manje gemova i uspeo je da se izvuče i pobedii

Sasa Petrovic

pre 4 godine

Победити овако, данас феноменлног Федерер,неподношљиву публику и изборити се са свим притисцима- то може само шампион. Човече, МЕНТАЛНА ГРОМАДА!

ross

pre 4 godine

Ono što sam obećao sebi je bilo to da ću ostati smiren na terenu, jer sam znao kakva će atmosfera biti
E upravo ovo sto je rekao je objasnjenje zasto je bio danas ovakav bez trunke emocije, dao je sebi najveci zadatak i ispostovao ga, time je i dosla ova jedna od najlepsih titula. Bravo Nole, hvala ti na ovome!