Subota, 13.07.2019.

15:00

Halep deklasirala katastrofalnu Serenu u finalu Vimbldona!

Rumunska teniserka Simona Halep je osvojila titulu šampionke Vimbldona spektakularnom igrom u finalu protiv Serene Vilijams!

Izvor: SV

Halep deklasirala katastrofalnu Serenu u finalu Vimbldona! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

150 Komentari

Sortiraj po:

Ivan Veljković

pre 4 godine

Velika igra sjajne Simone danas u finalu Vimbldona protiv velike Serene kojoj ni promil šansi za pobedu nije dala. Od samog starta meča nametnula je svoj turbo ritam i naprosto razbila u paramparčad veliku šampionku Serenu od početka do kraja meča. Briljirala je Simona zaista, ovo je njena najbolja partija u karijeri do sada. Velika i zaslužena pobeda Simone i neka joj je srećna ova velika vimbldonska titula.

buva

pre 4 godine

Meni najdraža teniserka, jedina čijoj se tituli iskreno obradujem. Čestitke na osvojenom Vimbldonu, to je privilegija koju ima nekolicina. Naročito mi je drago što je osvojena protiv Serene koju ne cenim puno zbog nedostatka fer pleja.

Pera lozac

pre 4 godine

Надам се да ће је Халеп згазити, свим срцем уз Румунку православне вероисповести!!!
(ацос, 13. jul 2019 15:24)
U potpisu pravoslavni taliban...Do juce teske komunjare, a sada satro veliki vernici ciji su idoli Asad, Maduro i Kim Dzong Um...

zlatan kurjak

pre 4 godine

Jos da Novak razvali sutra Federera pa da bude sve na svoje mesto:Balkanska dominacija Simone i Novaka,.sta ces lepse!
(bmiles, 13. jul 2019 17:29)
Sve je na svom mestu osim tvog pravopisa.

120

pre 4 godine

Realno zene se slepaju muskarcima i to je to.. da nisu milioni u pitanju moglk bi se pricati o nekom dzentlmenstvu al ovako nema mjesta tome.. i tako vam je u svim sferama.. geyevi se slepaju, crnci se slepaju, jevreji se slepaju.. jbg to je to novo doba korektnosti.. ja ne kazem da treba neko da se mrzi, samo kazem da treba svakom onoliko koliko zasluzuje

gile pecinci

pre 4 godine

Zenski tenis ne valja,NBA liga cirkus,Mesi i Ronaldo ni prici Maradoni i Zubi,formula 1 losa,ski skokovi eh kako je nekad bilo,uvek sve bilo bolje pre,trava zelenija osim,samo i iskljucivo,muski tenis koji je danas najjaci ikad iako je ubedljivo najpredvidljiviji i najdosadniji od svih sportova,deset godina 3-4 njih se vrte oko svih titula,niko ni da ni prosmrdi,a o kvalitetu da ne govorim,da ovaj nije nas pa pljuvali biste muski tenis gore od zenskog,i prizivali zlatnu eru Borga,Mekinroa,Vilandera,Lendla ili devedesete sa Samprasom,Agasijem,Kurijerom...ja bi na mestu redakcije ukinuo komentare na temu tenis i Djokovic,nigde toliko gluposti ne procitam kao na te teme

3:0 za Federera

pre 4 godine

Pa jesu braća, ista vera, isti geni, isto poreklo, jedino što im je jezik različit, romanizovan.
(only fools and horses, 13. jul 2019 16:58)

Mon Dieu, kakvo nepoznavanje istorije. Rumuni su romanski narod, kao i Italijani, Španci, Francuzi. Rimljani su romanizovali pretke današnjih Rumuna Dakoromane koji su živeli na području rimske provincije Dakije. Sve se to odigralo pre doseljavanja Slovena na Balkan. Tako da mi i Rumuni tj Dakoromani nemamo zajedničko poreklo.

TopSpin

pre 4 godine

Bravo za Simonu. Odlicno je citala Serenin servis a pritom sama je servirala sjajno. Za Serenu nista neobicno da lose udje u mec, ali ako pronadje svoj ritam onda je nepobediva. Simona joj prosto nije dozvolila to danas. Sjajno je odigrala. Bravo!

Tora

pre 4 godine

Da li je moguće da smo mi, Srbi, u stanju da u svaku Božju stvar uplićemo politiku i religiju? Ljudi, ovo je samo sport!

Čestitke Simoni Halep, zaslužila je ovo, ne zato što je sa Balkana, iz Rumunije i pravoslavne vere, već jer je odlična teniserka, koja je konstantno u vrhu i u dobroj formi. Pritom deluje kao dobra osoba. Bravo, Simona!

Ljubinko

pre 4 godine

Janko Tipsarevic o zenskom tenisu: ''Teniseri u 99 odsto slučajeva ne podnose ženski tenis. Ne postoji sport u kome muški deo toliko odskače kvalitetom od ženskog, kada se uzme u obzir koliko teniserke zarađuju. Moj prijatelj kaže: „Da se ja pitam, teniserki koja osvoji grend slem može da se plati avionska karta, i ništa više“. Da nemam Anu i Jelenu u svom životu kao, uslovno rečeno, prijateljice, ko zna šta bih ti sve napričao. Naravno, cenim i poštujem njihov trud jer ne treniraju ništa manje od mene. Kad sam bio junior, sa 16 godina, moj vršnjak i prijatelj Švajcarac trenirao je s Martinom Hingis mesec dana na pripremama. Ona je tada bila dominantna kao sada Federer, osvajala je sve živo, a za mesec dana nije mu uzela dva gema, a on je imao samo 16 godina. Stavljam na stranu to što žene serviraju brzinom od 160, a muškarci 220 km/h. To je druga stvar. Ali razmišljanje žena na teniskom terenu ne može da se poredi sa razmišljanjem muškaraca. Taktika teniserki je „udri tamo gde tvoja protivnica nije“. I ništa više! Ne postoji kod njih „ajde sad spin, sad je važan poen, digni malo, promeni na bekhend“... Neme šanse! To je samo „zatvori oči i sevaj iz sve snage na drugu stranu“. Što je najgore, danas se igra takav tenis i takve igračice prolaze."

nikol dz feimija

pre 4 godine

BRAVO ZA SIMONU.

DRUGA GREN SLEM TITULA, POSLE GAROSA, SADA I VIMBLDON, a to onaj ko je napisao ovaj tekst ne zna !!

IGRALA JE ODLIČNO.

VIDELI SMO URALENJE Serene pposle osvojenog poena, urlanje koje nije ni malo lepo, ni ženstveno ali je voditelj, koji je neprimereno navijao za anglosaksonsku igračicu, rekao da to pokazuje koliko joj je stalo.

ZANIMLJIVO JE ŠTA KAŽE KADA NOVAK VIČE, URLA a još je muško pa mu nešto i stoji, ipak, za razliku od ženske sportistkinje, jer Serenino uralnje i frktanje...!

ČESTITKE SIMONI !! Sutra srećno NOVAKU pa da i on osvoji titulu, a onda da Balkansko poluostrvo slavi !!

Bratislav

pre 4 godine

женски тенис је смешан...па игра се на грен слем на два добијена сета исто као и на фјучерсима и челенџерима,а деле се исте паре као и мушкарци који играју на три добијена???да је Серена играла на три сета не би ни пола Слемова освојила а и многе друге тенисерке такође...

v.s.

pre 4 godine

@ Zivka, 13. jul 2019 16:38-

Pa Zivka, kakve to veze ima sa Halep, koja se na terenu KRSTI, po tim vašim katolicima pogrešno? Kod nje nema dvoumljenja da je Pravoslavka. Tako manite se globlisti;kih demokratija oko religije, samo da bi ste pljunuli ..-))

Halep, sve čestitke! Odigrala je sjajan meč i zasluženo uzela trofej!

Pedja

pre 4 godine

Mozda cete malo editovati vest, ali- Simoni je ovo drugi GS trofej, nije prvi. Jeste prvi u Londonu, ali prosle godine osvojila je trofej u Parizu. Cestitke pravoslavnoj komsinici!

Старц Фочо од стотину љета

pre 4 godine

Наш Јанко је пре 5-6 година све лепо рекао о женском тенису...

1Beogradjanin

pre 4 godine

Tako je!!!! Simona!!!! Od starta turnira sam navijao za nju i Kontu. Sad mi je duplo draže jer je pored titule uspela i da odvali prepotentnu Serenu! I to za manje od sat vremena!

артиљерац

pre 4 godine

Симона Халеп је православна Румунка.А то што Живка пише о 10% Румуна католика
није тачно.То су Мађари у Трансилванији(Ердељу).Они су румунски држављани али
нису Румуни.Симони свако добро желим.Одиграла је савршен меч.

DRAGAN

pre 4 godine

bravo SIMONA vreme je da se dom inacija sestara vilijams prekine i da se one pošalju kući na spavanje dosta je bilo dominacije svih američkih sportista vreme je da se svi oni skinu sa svetskog trona i pošalju kući na spavanje

Nebojša

pre 4 godine

Nole majstore sutra i ti ovako! 
(Acko, 13. jul 2019 16:13) 

Nole ce sutra kod vodjstva 2-0 u setovima da preda mec, zabolece ga opet nokat.
(Darko, 13. jul 2019 16:35)

A šta ako Federeru bude hladno pa izvadi džemper.

Robert

pre 4 godine

Nije Serena bila katastrofalna vec Halep fenomenalna.Bas mi je drago tako prirodna iskrena.Pobedjuje uprkos statistici, publici ...Bravo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (lili, 13. jul 2019 16:22)

To je uvek navijačko tumačenje da li je neko izgubio jer je loše igrao ili je protivnik bio fenomenalan. Serena je šampionka u rangu našeg Novaka (da ga ne merimo baš ko ima više trofeja), i najčešće za njegove poraze krivimo loše izdanje, a ne dobru igru rivala. Eto, ja stvarno ne mogu da se setim nekog Đokovićevog ubedljivog poraza, a da su zasluge pripale protivniku. Te nije ličio na sebe, te igrao katastrofalno, nije mu stalo, nije mu bio bitan turnir itd.
Halep danas jeste igrala vrhunski, ali je to dodatno bilo izraženo jer je Serenea mnogo promašivala (neiznuđene greške, koje nemaju veze sa protivnicom), servis je uopšte nije služio i loše se kretala.

Nebojša

pre 4 godine

Na Wimbledonu lane u finalu je pomete Kerber na Us openu Osaka u Australiji Pliskova na RG iskreno ne sećam ko je izbacio i sada na Wimbledonu glatka pobeda Simone penzija.

Gojko/PFC

pre 4 godine

Bravo mala! Em bi svakako navijo za tebe u finalu em sam stavio ?150 x 2.7... Ovi dole kladionicari veze nemaju, em sereni ne odgovara ovakav tip protivnika em godine cine svoje... pozz

Yoloswag

pre 4 godine

Pogledajte samo taj osmeh.. Čarobno, ni trunke izveštačenosti. Prelepa, divan čovek, borac do kraja! Moram naći neku srpsku i manje poznatu "verziju" Simone Halep, valjalo bi oženiti se ;)

reggiemillerthegoat

pre 4 godine

Pa ljudi moji ovo nije realno!!!
Imao sam Serenu na tiketu zato sam rekao 2:1,ali kakav cas tenisa Simone Halep pa duh Novaka je usao u nju!
Bravo Simonaa!!! ?????

срле

pre 4 godine

Браво Симона. Данас је Халеп показала класу, ипак је меч био изванредан иако је трајао само 57 минута. Добро је за женски тенис да је у врху таква шампионка као што је Симона Халеп. Честитке на заслуженој победи нашој православној сестри.

Ivan

pre 4 godine

Навијамо за нашу сестру, за Исток и Православље! ????
(Кварежма, 13. jul 2019 15:12)

navijamo svi al ovaj komentator sa RTS-a zestiko navija za Serenu, smori ceo mec sa njom, da moze uvukao bi se negde... samo o njoj prica a halep igra perfektno.

Nebojša

pre 4 godine

Nisam navijač Halepove ali za Serenu ne mogu da navijam nikad tako da bravo za našu komšinicu ono što mi je privuklo pažnju po ko zna koji put žensko finale kraće od 1 sata kada bi na ovaj meč dodali i oba ženska polufinala ukupno trajanje bi bilo nešto više od 3 časa toliko je bilo potrebno Novaku i Federeru samo za polufinalne mečeve dali je fer onda izjednačavati ženski i muški tenis ne bih rekao.

cole

pre 4 godine

Bravo za Simonu,samo jedan izgubljen set na citavom turniru,da svako finale odigra ovako imala bi i vise titula jer je od ovih danasnjih teniserki najbolja i najkonstantnija

Sportlerin

pre 4 godine

Čestitke Simoni na odlicnoj igri! Ali Serena ... definitvno glavom nije bila u ovom meču! Opet je dopustila da pritisak učini svoje....

Ahmd

pre 4 godine

Neiznudjene greške su odlučile meč kojih je bilo 26-3 u korist Serene,od kojih neke bas nekarakteristicne za nekog ko je toliko osvajao ovaj turnir.Halep je bila skoncetrisana Serena očajana a i dosta nezgrapno izgleda na terenu,ne može samo na snagu da dobija.Uvek mi se vise svidjala Venus na Wimbledonu,ona je imala stil koji odgovara travi,a Serena je na mišiće postigla to što ima.

only fools and horses

pre 4 godine

kako su nam sad i Rumuni braca???
(Navijam za Simonu Halep ali..., 13. jul 2019 15:47)

Pa jesu braća, ista vera, isti geni, isto poreklo, jedino što im je jezik različit, romanizovan.

Yoloswag

pre 4 godine

A bio sam siguran da će Simona da izgubi ovo u svlačionici.. Koliko mi je samo drago što nisam bio u pravu. Deri lutko! Divna devojka, sjajna teniserka.

Roko Leni Ukic

pre 4 godine

Pamtim Kim Klajsters,Zastin Enan,Martinu Hingis ali ovo braco i sestre danas je bilo nesto nevidjeno!Simona Halep je odigrala savrsen mec!I nije uopste tacno da je Serena Vilijams bila katastrofalna,jednostavno Simona je oduvala sa centralnog terena finala Wimbledona!!!

nadoveza

pre 4 godine

Sam izlazak Halepove na teren je nagovestio njenu odlucnost i htenje. Serena je bila iznenadjena do te mere da nije uspela nista da uradi. Halep je odigrala maestralno, stizala je vrati i one loptice za koje se cinilo da je nemoguce. Bravo!

Misa

pre 4 godine

Kakav je samo mec odigrala Simona Halep. Brilijantna je bila u svakom aspektu igre i meca. Ej samo 3 greske za ceo mec, a pritom je genijalno napadala i branila sve zivo sa sjajnim udarcima. Svaka cast carice, prava sampionka.

А. Петров

pre 4 godine

Симона је освојила Вимблдон не само спортским велемајсторством него и скромношћу свог карактера.
А честитке и Маријани Вељовић. Имала је лак посао, али ипак...

Jugo

pre 4 godine

Ovo bi mogao da bude sok za “teniski” svijet. Obe Wimbldon titule na Balkanu. Trebalo bi zajednicki docek u Bukurestu i Beogradu da bude!

Mare

pre 4 godine

Ova Serena je gradjena ko neki amaterski sportista, al kad predaje 45-tu pa prestane da se bavi ikakvim sportom i nagoji se ko prase.

No Serena se krece ko da ima 18 i udara kao da je Majk Tajson na vrhuncu karijere. Meni tu nesto ne štima, zato sam svim srcem uz Simonu Halep.

Arch Enemy

pre 4 godine

Lično sam navijao sa Serenu ali šta je tu je,Serena je na zalasku karijere tako da godine i istrošenost tijela i kondicije čine svoje,što se tiče Halep ajd' da ako nije problem svi zapamtite šta ću ovom prilikom reći,Halep više nikada neće osvojiti niti jedan GS,jednostavno cura nema kontinuitet i goriva za tako nešto!
Just Remember,Please!

Кики

pre 4 godine

..... овако, Серена, прокуваш два деци воде, узмеш петину Симонине леве пертле, потопиш 3 мин, па сркнеш по три гутљаја на сваких два сата .... ако изгубиш два гема по мечу, појачај дозу, узми две петине пертле ...

Aleksandrovitch

pre 4 godine

Dolazim sa posla, rekoh da se istuširam, probam da uzivam u ženskom klasiku (sto je retkost) medjutim Simona 'zeznula' stvar. BRAVO!

Aca

pre 4 godine

dobro je.zamisli da je novak morao sa serenom da pleše na proslavi.kosti bi mu polomila
(slobinator, 13. jul 2019 16:23)

On je čovek od gume, kosti su mu savitljive :)

Darko

pre 4 godine

Nole majstore sutra i ti ovako!
(Acko, 13. jul 2019 16:13)

Nole ce sutra kod vodjstva 2-0 u setovima da preda mec, zabolece ga opet nokat.

Zivka

pre 4 godine

Za ove sto na sportskim forumima sire mirsi tamjana: U Rumuniji ima oko 10% katolika, i paz' sad, i oni su Rumuni.
I jos nesto moroni i retardi, ovo vam pise Zivka, 100% Srpkinja i hadrcore pravoslavka,

Dexa

pre 4 godine

Posle nasa tri ponosa, Sarapove, ponovo imam favorita i razlog da detaljnije pratim zenski tenis.

Simoni zelim pre svega zbog upornosti i borbenosti da u narednim godinama dominira zenskim tenisom.

Simona, Srbija je uz tebe.

Topnik

pre 4 godine

Lijepo je vidjeti da "mama" gubi. Previše se umislila. A neki dan na ESPN-u vidim raspravu o tome tko je GOAT. Federer, Nadal, ili Serena Williams haha. Oni nju zaista stavljaju u istu rečenicu s njima. Đoković recimo nije bio ni spomenut. Šta reći.

ацос

pre 4 godine

Надам се да ће је Халеп згазити, свим срцем уз Румунку православне вероисповести!!!

Nije nase,nasli smo..

pre 4 godine

kad se setim kolike je Simona grudi imala dok nije bila primorana da ih smanji hirurskim putem zbog tenisa.. takva sika se nece pojaviti na wta turu jos 200 godina.. Viva Simona

Kole

pre 4 godine

Kakve veze ima necija vera sa tenisom. Mi smo bas zastranili u mrznji. Gospodo eto je u stolici sudi Srpkinja, nikom na Wimbldonu nije smetalo njeno poreklo i vera.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Rumuni su uz Grke jedini nas iskren i pravi prijatelj kroz vekove srpskog naroda.Meni je ovo isto kao da igra Jelena ili Ana protiv Serene!Ajmo Simona!

Dexa

pre 4 godine

Posle nasa tri ponosa, Sarapove, ponovo imam favorita i razlog da detaljnije pratim zenski tenis.

Simoni zelim pre svega zbog upornosti i borbenosti da u narednim godinama dominira zenskim tenisom.

Simona, Srbija je uz tebe.

ацос

pre 4 godine

Надам се да ће је Халеп згазити, свим срцем уз Румунку православне вероисповести!!!

Roko Leni Ukic

pre 4 godine

Pamtim Kim Klajsters,Zastin Enan,Martinu Hingis ali ovo braco i sestre danas je bilo nesto nevidjeno!Simona Halep je odigrala savrsen mec!I nije uopste tacno da je Serena Vilijams bila katastrofalna,jednostavno Simona je oduvala sa centralnog terena finala Wimbledona!!!

А. Петров

pre 4 godine

Симона је освојила Вимблдон не само спортским велемајсторством него и скромношћу свог карактера.
А честитке и Маријани Вељовић. Имала је лак посао, али ипак...

Misa

pre 4 godine

Kakav je samo mec odigrala Simona Halep. Brilijantna je bila u svakom aspektu igre i meca. Ej samo 3 greske za ceo mec, a pritom je genijalno napadala i branila sve zivo sa sjajnim udarcima. Svaka cast carice, prava sampionka.

Aleksandrovitch

pre 4 godine

Dolazim sa posla, rekoh da se istuširam, probam da uzivam u ženskom klasiku (sto je retkost) medjutim Simona 'zeznula' stvar. BRAVO!

Yoloswag

pre 4 godine

A bio sam siguran da će Simona da izgubi ovo u svlačionici.. Koliko mi je samo drago što nisam bio u pravu. Deri lutko! Divna devojka, sjajna teniserka.

Pedja

pre 4 godine

Mozda cete malo editovati vest, ali- Simoni je ovo drugi GS trofej, nije prvi. Jeste prvi u Londonu, ali prosle godine osvojila je trofej u Parizu. Cestitke pravoslavnoj komsinici!

cole

pre 4 godine

Bravo za Simonu,samo jedan izgubljen set na citavom turniru,da svako finale odigra ovako imala bi i vise titula jer je od ovih danasnjih teniserki najbolja i najkonstantnija

Ivan

pre 4 godine

Навијамо за нашу сестру, за Исток и Православље! ????
(Кварежма, 13. jul 2019 15:12)

navijamo svi al ovaj komentator sa RTS-a zestiko navija za Serenu, smori ceo mec sa njom, da moze uvukao bi se negde... samo o njoj prica a halep igra perfektno.

Ljubinko

pre 4 godine

Janko Tipsarevic o zenskom tenisu: ''Teniseri u 99 odsto slučajeva ne podnose ženski tenis. Ne postoji sport u kome muški deo toliko odskače kvalitetom od ženskog, kada se uzme u obzir koliko teniserke zarađuju. Moj prijatelj kaže: „Da se ja pitam, teniserki koja osvoji grend slem može da se plati avionska karta, i ništa više“. Da nemam Anu i Jelenu u svom životu kao, uslovno rečeno, prijateljice, ko zna šta bih ti sve napričao. Naravno, cenim i poštujem njihov trud jer ne treniraju ništa manje od mene. Kad sam bio junior, sa 16 godina, moj vršnjak i prijatelj Švajcarac trenirao je s Martinom Hingis mesec dana na pripremama. Ona je tada bila dominantna kao sada Federer, osvajala je sve živo, a za mesec dana nije mu uzela dva gema, a on je imao samo 16 godina. Stavljam na stranu to što žene serviraju brzinom od 160, a muškarci 220 km/h. To je druga stvar. Ali razmišljanje žena na teniskom terenu ne može da se poredi sa razmišljanjem muškaraca. Taktika teniserki je „udri tamo gde tvoja protivnica nije“. I ništa više! Ne postoji kod njih „ajde sad spin, sad je važan poen, digni malo, promeni na bekhend“... Neme šanse! To je samo „zatvori oči i sevaj iz sve snage na drugu stranu“. Što je najgore, danas se igra takav tenis i takve igračice prolaze."

Nebojša

pre 4 godine

Nisam navijač Halepove ali za Serenu ne mogu da navijam nikad tako da bravo za našu komšinicu ono što mi je privuklo pažnju po ko zna koji put žensko finale kraće od 1 sata kada bi na ovaj meč dodali i oba ženska polufinala ukupno trajanje bi bilo nešto više od 3 časa toliko je bilo potrebno Novaku i Federeru samo za polufinalne mečeve dali je fer onda izjednačavati ženski i muški tenis ne bih rekao.

Nije nase,nasli smo..

pre 4 godine

kad se setim kolike je Simona grudi imala dok nije bila primorana da ih smanji hirurskim putem zbog tenisa.. takva sika se nece pojaviti na wta turu jos 200 godina.. Viva Simona

Tora

pre 4 godine

Da li je moguće da smo mi, Srbi, u stanju da u svaku Božju stvar uplićemo politiku i religiju? Ljudi, ovo je samo sport!

Čestitke Simoni Halep, zaslužila je ovo, ne zato što je sa Balkana, iz Rumunije i pravoslavne vere, već jer je odlična teniserka, koja je konstantno u vrhu i u dobroj formi. Pritom deluje kao dobra osoba. Bravo, Simona!

Topnik

pre 4 godine

Lijepo je vidjeti da "mama" gubi. Previše se umislila. A neki dan na ESPN-u vidim raspravu o tome tko je GOAT. Federer, Nadal, ili Serena Williams haha. Oni nju zaista stavljaju u istu rečenicu s njima. Đoković recimo nije bio ni spomenut. Šta reći.

Yoloswag

pre 4 godine

Pogledajte samo taj osmeh.. Čarobno, ni trunke izveštačenosti. Prelepa, divan čovek, borac do kraja! Moram naći neku srpsku i manje poznatu "verziju" Simone Halep, valjalo bi oženiti se ;)

Aca

pre 4 godine

dobro je.zamisli da je novak morao sa serenom da pleše na proslavi.kosti bi mu polomila
(slobinator, 13. jul 2019 16:23)

On je čovek od gume, kosti su mu savitljive :)

Nebojša

pre 4 godine

Nole majstore sutra i ti ovako! 
(Acko, 13. jul 2019 16:13) 

Nole ce sutra kod vodjstva 2-0 u setovima da preda mec, zabolece ga opet nokat.
(Darko, 13. jul 2019 16:35)

A šta ako Federeru bude hladno pa izvadi džemper.

артиљерац

pre 4 godine

Симона Халеп је православна Румунка.А то што Живка пише о 10% Румуна католика
није тачно.То су Мађари у Трансилванији(Ердељу).Они су румунски држављани али
нису Румуни.Симони свако добро желим.Одиграла је савршен меч.

Kole

pre 4 godine

Kakve veze ima necija vera sa tenisom. Mi smo bas zastranili u mrznji. Gospodo eto je u stolici sudi Srpkinja, nikom na Wimbldonu nije smetalo njeno poreklo i vera.

Mare

pre 4 godine

Ova Serena je gradjena ko neki amaterski sportista, al kad predaje 45-tu pa prestane da se bavi ikakvim sportom i nagoji se ko prase.

No Serena se krece ko da ima 18 i udara kao da je Majk Tajson na vrhuncu karijere. Meni tu nesto ne štima, zato sam svim srcem uz Simonu Halep.

3:0 za Federera

pre 4 godine

Pa jesu braća, ista vera, isti geni, isto poreklo, jedino što im je jezik različit, romanizovan.
(only fools and horses, 13. jul 2019 16:58)

Mon Dieu, kakvo nepoznavanje istorije. Rumuni su romanski narod, kao i Italijani, Španci, Francuzi. Rimljani su romanizovali pretke današnjih Rumuna Dakoromane koji su živeli na području rimske provincije Dakije. Sve se to odigralo pre doseljavanja Slovena na Balkan. Tako da mi i Rumuni tj Dakoromani nemamo zajedničko poreklo.

reggiemillerthegoat

pre 4 godine

Pa ljudi moji ovo nije realno!!!
Imao sam Serenu na tiketu zato sam rekao 2:1,ali kakav cas tenisa Simone Halep pa duh Novaka je usao u nju!
Bravo Simonaa!!! ?????

buva

pre 4 godine

Meni najdraža teniserka, jedina čijoj se tituli iskreno obradujem. Čestitke na osvojenom Vimbldonu, to je privilegija koju ima nekolicina. Naročito mi je drago što je osvojena protiv Serene koju ne cenim puno zbog nedostatka fer pleja.

срле

pre 4 godine

Браво Симона. Данас је Халеп показала класу, ипак је меч био изванредан иако је трајао само 57 минута. Добро је за женски тенис да је у врху таква шампионка као што је Симона Халеп. Честитке на заслуженој победи нашој православној сестри.

Jugo

pre 4 godine

Ovo bi mogao da bude sok za “teniski” svijet. Obe Wimbldon titule na Balkanu. Trebalo bi zajednicki docek u Bukurestu i Beogradu da bude!

Ahmd

pre 4 godine

Neiznudjene greške su odlučile meč kojih je bilo 26-3 u korist Serene,od kojih neke bas nekarakteristicne za nekog ko je toliko osvajao ovaj turnir.Halep je bila skoncetrisana Serena očajana a i dosta nezgrapno izgleda na terenu,ne može samo na snagu da dobija.Uvek mi se vise svidjala Venus na Wimbledonu,ona je imala stil koji odgovara travi,a Serena je na mišiće postigla to što ima.

TopSpin

pre 4 godine

Bravo za Simonu. Odlicno je citala Serenin servis a pritom sama je servirala sjajno. Za Serenu nista neobicno da lose udje u mec, ali ako pronadje svoj ritam onda je nepobediva. Simona joj prosto nije dozvolila to danas. Sjajno je odigrala. Bravo!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Rumuni su uz Grke jedini nas iskren i pravi prijatelj kroz vekove srpskog naroda.Meni je ovo isto kao da igra Jelena ili Ana protiv Serene!Ajmo Simona!

Pera lozac

pre 4 godine

Надам се да ће је Халеп згазити, свим срцем уз Румунку православне вероисповести!!!
(ацос, 13. jul 2019 15:24)
U potpisu pravoslavni taliban...Do juce teske komunjare, a sada satro veliki vernici ciji su idoli Asad, Maduro i Kim Dzong Um...

Sportlerin

pre 4 godine

Čestitke Simoni na odlicnoj igri! Ali Serena ... definitvno glavom nije bila u ovom meču! Opet je dopustila da pritisak učini svoje....

nikol dz feimija

pre 4 godine

BRAVO ZA SIMONU.

DRUGA GREN SLEM TITULA, POSLE GAROSA, SADA I VIMBLDON, a to onaj ko je napisao ovaj tekst ne zna !!

IGRALA JE ODLIČNO.

VIDELI SMO URALENJE Serene pposle osvojenog poena, urlanje koje nije ni malo lepo, ni ženstveno ali je voditelj, koji je neprimereno navijao za anglosaksonsku igračicu, rekao da to pokazuje koliko joj je stalo.

ZANIMLJIVO JE ŠTA KAŽE KADA NOVAK VIČE, URLA a još je muško pa mu nešto i stoji, ipak, za razliku od ženske sportistkinje, jer Serenino uralnje i frktanje...!

ČESTITKE SIMONI !! Sutra srećno NOVAKU pa da i on osvoji titulu, a onda da Balkansko poluostrvo slavi !!

Nebojša

pre 4 godine

Na Wimbledonu lane u finalu je pomete Kerber na Us openu Osaka u Australiji Pliskova na RG iskreno ne sećam ko je izbacio i sada na Wimbledonu glatka pobeda Simone penzija.

v.s.

pre 4 godine

@ Zivka, 13. jul 2019 16:38-

Pa Zivka, kakve to veze ima sa Halep, koja se na terenu KRSTI, po tim vašim katolicima pogrešno? Kod nje nema dvoumljenja da je Pravoslavka. Tako manite se globlisti;kih demokratija oko religije, samo da bi ste pljunuli ..-))

Halep, sve čestitke! Odigrala je sjajan meč i zasluženo uzela trofej!

nadoveza

pre 4 godine

Sam izlazak Halepove na teren je nagovestio njenu odlucnost i htenje. Serena je bila iznenadjena do te mere da nije uspela nista da uradi. Halep je odigrala maestralno, stizala je vrati i one loptice za koje se cinilo da je nemoguce. Bravo!

only fools and horses

pre 4 godine

kako su nam sad i Rumuni braca???
(Navijam za Simonu Halep ali..., 13. jul 2019 15:47)

Pa jesu braća, ista vera, isti geni, isto poreklo, jedino što im je jezik različit, romanizovan.

1Beogradjanin

pre 4 godine

Tako je!!!! Simona!!!! Od starta turnira sam navijao za nju i Kontu. Sad mi je duplo draže jer je pored titule uspela i da odvali prepotentnu Serenu! I to za manje od sat vremena!

DRAGAN

pre 4 godine

bravo SIMONA vreme je da se dom inacija sestara vilijams prekine i da se one pošalju kući na spavanje dosta je bilo dominacije svih američkih sportista vreme je da se svi oni skinu sa svetskog trona i pošalju kući na spavanje

Ivan Veljković

pre 4 godine

Velika igra sjajne Simone danas u finalu Vimbldona protiv velike Serene kojoj ni promil šansi za pobedu nije dala. Od samog starta meča nametnula je svoj turbo ritam i naprosto razbila u paramparčad veliku šampionku Serenu od početka do kraja meča. Briljirala je Simona zaista, ovo je njena najbolja partija u karijeri do sada. Velika i zaslužena pobeda Simone i neka joj je srećna ova velika vimbldonska titula.

Bratislav

pre 4 godine

женски тенис је смешан...па игра се на грен слем на два добијена сета исто као и на фјучерсима и челенџерима,а деле се исте паре као и мушкарци који играју на три добијена???да је Серена играла на три сета не би ни пола Слемова освојила а и многе друге тенисерке такође...

zlatan kurjak

pre 4 godine

Jos da Novak razvali sutra Federera pa da bude sve na svoje mesto:Balkanska dominacija Simone i Novaka,.sta ces lepse!
(bmiles, 13. jul 2019 17:29)
Sve je na svom mestu osim tvog pravopisa.

Robert

pre 4 godine

Nije Serena bila katastrofalna vec Halep fenomenalna.Bas mi je drago tako prirodna iskrena.Pobedjuje uprkos statistici, publici ...Bravo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (lili, 13. jul 2019 16:22)

To je uvek navijačko tumačenje da li je neko izgubio jer je loše igrao ili je protivnik bio fenomenalan. Serena je šampionka u rangu našeg Novaka (da ga ne merimo baš ko ima više trofeja), i najčešće za njegove poraze krivimo loše izdanje, a ne dobru igru rivala. Eto, ja stvarno ne mogu da se setim nekog Đokovićevog ubedljivog poraza, a da su zasluge pripale protivniku. Te nije ličio na sebe, te igrao katastrofalno, nije mu stalo, nije mu bio bitan turnir itd.
Halep danas jeste igrala vrhunski, ali je to dodatno bilo izraženo jer je Serenea mnogo promašivala (neiznuđene greške, koje nemaju veze sa protivnicom), servis je uopšte nije služio i loše se kretala.

Кики

pre 4 godine

..... овако, Серена, прокуваш два деци воде, узмеш петину Симонине леве пертле, потопиш 3 мин, па сркнеш по три гутљаја на сваких два сата .... ако изгубиш два гема по мечу, појачај дозу, узми две петине пертле ...

Zivka

pre 4 godine

Za ove sto na sportskim forumima sire mirsi tamjana: U Rumuniji ima oko 10% katolika, i paz' sad, i oni su Rumuni.
I jos nesto moroni i retardi, ovo vam pise Zivka, 100% Srpkinja i hadrcore pravoslavka,

Gojko/PFC

pre 4 godine

Bravo mala! Em bi svakako navijo za tebe u finalu em sam stavio ?150 x 2.7... Ovi dole kladionicari veze nemaju, em sereni ne odgovara ovakav tip protivnika em godine cine svoje... pozz

Старц Фочо од стотину љета

pre 4 godine

Наш Јанко је пре 5-6 година све лепо рекао о женском тенису...

gile pecinci

pre 4 godine

Zenski tenis ne valja,NBA liga cirkus,Mesi i Ronaldo ni prici Maradoni i Zubi,formula 1 losa,ski skokovi eh kako je nekad bilo,uvek sve bilo bolje pre,trava zelenija osim,samo i iskljucivo,muski tenis koji je danas najjaci ikad iako je ubedljivo najpredvidljiviji i najdosadniji od svih sportova,deset godina 3-4 njih se vrte oko svih titula,niko ni da ni prosmrdi,a o kvalitetu da ne govorim,da ovaj nije nas pa pljuvali biste muski tenis gore od zenskog,i prizivali zlatnu eru Borga,Mekinroa,Vilandera,Lendla ili devedesete sa Samprasom,Agasijem,Kurijerom...ja bi na mestu redakcije ukinuo komentare na temu tenis i Djokovic,nigde toliko gluposti ne procitam kao na te teme

120

pre 4 godine

Realno zene se slepaju muskarcima i to je to.. da nisu milioni u pitanju moglk bi se pricati o nekom dzentlmenstvu al ovako nema mjesta tome.. i tako vam je u svim sferama.. geyevi se slepaju, crnci se slepaju, jevreji se slepaju.. jbg to je to novo doba korektnosti.. ja ne kazem da treba neko da se mrzi, samo kazem da treba svakom onoliko koliko zasluzuje

Darko

pre 4 godine

Nole majstore sutra i ti ovako!
(Acko, 13. jul 2019 16:13)

Nole ce sutra kod vodjstva 2-0 u setovima da preda mec, zabolece ga opet nokat.

Arch Enemy

pre 4 godine

Lično sam navijao sa Serenu ali šta je tu je,Serena je na zalasku karijere tako da godine i istrošenost tijela i kondicije čine svoje,što se tiče Halep ajd' da ako nije problem svi zapamtite šta ću ovom prilikom reći,Halep više nikada neće osvojiti niti jedan GS,jednostavno cura nema kontinuitet i goriva za tako nešto!
Just Remember,Please!

Arch Enemy

pre 4 godine

Lično sam navijao sa Serenu ali šta je tu je,Serena je na zalasku karijere tako da godine i istrošenost tijela i kondicije čine svoje,što se tiče Halep ajd' da ako nije problem svi zapamtite šta ću ovom prilikom reći,Halep više nikada neće osvojiti niti jedan GS,jednostavno cura nema kontinuitet i goriva za tako nešto!
Just Remember,Please!

Zivka

pre 4 godine

Za ove sto na sportskim forumima sire mirsi tamjana: U Rumuniji ima oko 10% katolika, i paz' sad, i oni su Rumuni.
I jos nesto moroni i retardi, ovo vam pise Zivka, 100% Srpkinja i hadrcore pravoslavka,

Darko

pre 4 godine

Nole majstore sutra i ti ovako!
(Acko, 13. jul 2019 16:13)

Nole ce sutra kod vodjstva 2-0 u setovima da preda mec, zabolece ga opet nokat.

Pera lozac

pre 4 godine

Надам се да ће је Халеп згазити, свим срцем уз Румунку православне вероисповести!!!
(ацос, 13. jul 2019 15:24)
U potpisu pravoslavni taliban...Do juce teske komunjare, a sada satro veliki vernici ciji su idoli Asad, Maduro i Kim Dzong Um...

ацос

pre 4 godine

Надам се да ће је Халеп згазити, свим срцем уз Румунку православне вероисповести!!!

Ljubinko

pre 4 godine

Janko Tipsarevic o zenskom tenisu: ''Teniseri u 99 odsto slučajeva ne podnose ženski tenis. Ne postoji sport u kome muški deo toliko odskače kvalitetom od ženskog, kada se uzme u obzir koliko teniserke zarađuju. Moj prijatelj kaže: „Da se ja pitam, teniserki koja osvoji grend slem može da se plati avionska karta, i ništa više“. Da nemam Anu i Jelenu u svom životu kao, uslovno rečeno, prijateljice, ko zna šta bih ti sve napričao. Naravno, cenim i poštujem njihov trud jer ne treniraju ništa manje od mene. Kad sam bio junior, sa 16 godina, moj vršnjak i prijatelj Švajcarac trenirao je s Martinom Hingis mesec dana na pripremama. Ona je tada bila dominantna kao sada Federer, osvajala je sve živo, a za mesec dana nije mu uzela dva gema, a on je imao samo 16 godina. Stavljam na stranu to što žene serviraju brzinom od 160, a muškarci 220 km/h. To je druga stvar. Ali razmišljanje žena na teniskom terenu ne može da se poredi sa razmišljanjem muškaraca. Taktika teniserki je „udri tamo gde tvoja protivnica nije“. I ništa više! Ne postoji kod njih „ajde sad spin, sad je važan poen, digni malo, promeni na bekhend“... Neme šanse! To je samo „zatvori oči i sevaj iz sve snage na drugu stranu“. Što je najgore, danas se igra takav tenis i takve igračice prolaze."

Кики

pre 4 godine

..... овако, Серена, прокуваш два деци воде, узмеш петину Симонине леве пертле, потопиш 3 мин, па сркнеш по три гутљаја на сваких два сата .... ако изгубиш два гема по мечу, појачај дозу, узми две петине пертле ...

gile pecinci

pre 4 godine

Zenski tenis ne valja,NBA liga cirkus,Mesi i Ronaldo ni prici Maradoni i Zubi,formula 1 losa,ski skokovi eh kako je nekad bilo,uvek sve bilo bolje pre,trava zelenija osim,samo i iskljucivo,muski tenis koji je danas najjaci ikad iako je ubedljivo najpredvidljiviji i najdosadniji od svih sportova,deset godina 3-4 njih se vrte oko svih titula,niko ni da ni prosmrdi,a o kvalitetu da ne govorim,da ovaj nije nas pa pljuvali biste muski tenis gore od zenskog,i prizivali zlatnu eru Borga,Mekinroa,Vilandera,Lendla ili devedesete sa Samprasom,Agasijem,Kurijerom...ja bi na mestu redakcije ukinuo komentare na temu tenis i Djokovic,nigde toliko gluposti ne procitam kao na te teme

only fools and horses

pre 4 godine

kako su nam sad i Rumuni braca???
(Navijam za Simonu Halep ali..., 13. jul 2019 15:47)

Pa jesu braća, ista vera, isti geni, isto poreklo, jedino što im je jezik različit, romanizovan.

Bratislav

pre 4 godine

женски тенис је смешан...па игра се на грен слем на два добијена сета исто као и на фјучерсима и челенџерима,а деле се исте паре као и мушкарци који играју на три добијена???да је Серена играла на три сета не би ни пола Слемова освојила а и многе друге тенисерке такође...

120

pre 4 godine

Realno zene se slepaju muskarcima i to je to.. da nisu milioni u pitanju moglk bi se pricati o nekom dzentlmenstvu al ovako nema mjesta tome.. i tako vam je u svim sferama.. geyevi se slepaju, crnci se slepaju, jevreji se slepaju.. jbg to je to novo doba korektnosti.. ja ne kazem da treba neko da se mrzi, samo kazem da treba svakom onoliko koliko zasluzuje

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Rumuni su uz Grke jedini nas iskren i pravi prijatelj kroz vekove srpskog naroda.Meni je ovo isto kao da igra Jelena ili Ana protiv Serene!Ajmo Simona!

Старц Фочо од стотину љета

pre 4 godine

Наш Јанко је пре 5-6 година све лепо рекао о женском тенису...

zlatan kurjak

pre 4 godine

Jos da Novak razvali sutra Federera pa da bude sve na svoje mesto:Balkanska dominacija Simone i Novaka,.sta ces lepse!
(bmiles, 13. jul 2019 17:29)
Sve je na svom mestu osim tvog pravopisa.

Jugo

pre 4 godine

Ovo bi mogao da bude sok za “teniski” svijet. Obe Wimbldon titule na Balkanu. Trebalo bi zajednicki docek u Bukurestu i Beogradu da bude!

3:0 za Federera

pre 4 godine

Pa jesu braća, ista vera, isti geni, isto poreklo, jedino što im je jezik različit, romanizovan.
(only fools and horses, 13. jul 2019 16:58)

Mon Dieu, kakvo nepoznavanje istorije. Rumuni su romanski narod, kao i Italijani, Španci, Francuzi. Rimljani su romanizovali pretke današnjih Rumuna Dakoromane koji su živeli na području rimske provincije Dakije. Sve se to odigralo pre doseljavanja Slovena na Balkan. Tako da mi i Rumuni tj Dakoromani nemamo zajedničko poreklo.

Sportlerin

pre 4 godine

Čestitke Simoni na odlicnoj igri! Ali Serena ... definitvno glavom nije bila u ovom meču! Opet je dopustila da pritisak učini svoje....

Dexa

pre 4 godine

Posle nasa tri ponosa, Sarapove, ponovo imam favorita i razlog da detaljnije pratim zenski tenis.

Simoni zelim pre svega zbog upornosti i borbenosti da u narednim godinama dominira zenskim tenisom.

Simona, Srbija je uz tebe.

Robert

pre 4 godine

Nije Serena bila katastrofalna vec Halep fenomenalna.Bas mi je drago tako prirodna iskrena.Pobedjuje uprkos statistici, publici ...Bravo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (lili, 13. jul 2019 16:22)

To je uvek navijačko tumačenje da li je neko izgubio jer je loše igrao ili je protivnik bio fenomenalan. Serena je šampionka u rangu našeg Novaka (da ga ne merimo baš ko ima više trofeja), i najčešće za njegove poraze krivimo loše izdanje, a ne dobru igru rivala. Eto, ja stvarno ne mogu da se setim nekog Đokovićevog ubedljivog poraza, a da su zasluge pripale protivniku. Te nije ličio na sebe, te igrao katastrofalno, nije mu stalo, nije mu bio bitan turnir itd.
Halep danas jeste igrala vrhunski, ali je to dodatno bilo izraženo jer je Serenea mnogo promašivala (neiznuđene greške, koje nemaju veze sa protivnicom), servis je uopšte nije služio i loše se kretala.

Kole

pre 4 godine

Kakve veze ima necija vera sa tenisom. Mi smo bas zastranili u mrznji. Gospodo eto je u stolici sudi Srpkinja, nikom na Wimbldonu nije smetalo njeno poreklo i vera.

reggiemillerthegoat

pre 4 godine

Pa ljudi moji ovo nije realno!!!
Imao sam Serenu na tiketu zato sam rekao 2:1,ali kakav cas tenisa Simone Halep pa duh Novaka je usao u nju!
Bravo Simonaa!!! ?????

Nebojša

pre 4 godine

Nisam navijač Halepove ali za Serenu ne mogu da navijam nikad tako da bravo za našu komšinicu ono što mi je privuklo pažnju po ko zna koji put žensko finale kraće od 1 sata kada bi na ovaj meč dodali i oba ženska polufinala ukupno trajanje bi bilo nešto više od 3 časa toliko je bilo potrebno Novaku i Federeru samo za polufinalne mečeve dali je fer onda izjednačavati ženski i muški tenis ne bih rekao.

DRAGAN

pre 4 godine

bravo SIMONA vreme je da se dom inacija sestara vilijams prekine i da se one pošalju kući na spavanje dosta je bilo dominacije svih američkih sportista vreme je da se svi oni skinu sa svetskog trona i pošalju kući na spavanje

Mare

pre 4 godine

Ova Serena je gradjena ko neki amaterski sportista, al kad predaje 45-tu pa prestane da se bavi ikakvim sportom i nagoji se ko prase.

No Serena se krece ko da ima 18 i udara kao da je Majk Tajson na vrhuncu karijere. Meni tu nesto ne štima, zato sam svim srcem uz Simonu Halep.

Nebojša

pre 4 godine

Nole majstore sutra i ti ovako! 
(Acko, 13. jul 2019 16:13) 

Nole ce sutra kod vodjstva 2-0 u setovima da preda mec, zabolece ga opet nokat.
(Darko, 13. jul 2019 16:35)

A šta ako Federeru bude hladno pa izvadi džemper.

Nije nase,nasli smo..

pre 4 godine

kad se setim kolike je Simona grudi imala dok nije bila primorana da ih smanji hirurskim putem zbog tenisa.. takva sika se nece pojaviti na wta turu jos 200 godina.. Viva Simona

nikol dz feimija

pre 4 godine

BRAVO ZA SIMONU.

DRUGA GREN SLEM TITULA, POSLE GAROSA, SADA I VIMBLDON, a to onaj ko je napisao ovaj tekst ne zna !!

IGRALA JE ODLIČNO.

VIDELI SMO URALENJE Serene pposle osvojenog poena, urlanje koje nije ni malo lepo, ni ženstveno ali je voditelj, koji je neprimereno navijao za anglosaksonsku igračicu, rekao da to pokazuje koliko joj je stalo.

ZANIMLJIVO JE ŠTA KAŽE KADA NOVAK VIČE, URLA a još je muško pa mu nešto i stoji, ipak, za razliku od ženske sportistkinje, jer Serenino uralnje i frktanje...!

ČESTITKE SIMONI !! Sutra srećno NOVAKU pa da i on osvoji titulu, a onda da Balkansko poluostrvo slavi !!

v.s.

pre 4 godine

@ Zivka, 13. jul 2019 16:38-

Pa Zivka, kakve to veze ima sa Halep, koja se na terenu KRSTI, po tim vašim katolicima pogrešno? Kod nje nema dvoumljenja da je Pravoslavka. Tako manite se globlisti;kih demokratija oko religije, samo da bi ste pljunuli ..-))

Halep, sve čestitke! Odigrala je sjajan meč i zasluženo uzela trofej!

Pedja

pre 4 godine

Mozda cete malo editovati vest, ali- Simoni je ovo drugi GS trofej, nije prvi. Jeste prvi u Londonu, ali prosle godine osvojila je trofej u Parizu. Cestitke pravoslavnoj komsinici!

Topnik

pre 4 godine

Lijepo je vidjeti da "mama" gubi. Previše se umislila. A neki dan na ESPN-u vidim raspravu o tome tko je GOAT. Federer, Nadal, ili Serena Williams haha. Oni nju zaista stavljaju u istu rečenicu s njima. Đoković recimo nije bio ni spomenut. Šta reći.

Ivan

pre 4 godine

Навијамо за нашу сестру, за Исток и Православље! ????
(Кварежма, 13. jul 2019 15:12)

navijamo svi al ovaj komentator sa RTS-a zestiko navija za Serenu, smori ceo mec sa njom, da moze uvukao bi se negde... samo o njoj prica a halep igra perfektno.

Nebojša

pre 4 godine

Na Wimbledonu lane u finalu je pomete Kerber na Us openu Osaka u Australiji Pliskova na RG iskreno ne sećam ko je izbacio i sada na Wimbledonu glatka pobeda Simone penzija.

Tora

pre 4 godine

Da li je moguće da smo mi, Srbi, u stanju da u svaku Božju stvar uplićemo politiku i religiju? Ljudi, ovo je samo sport!

Čestitke Simoni Halep, zaslužila je ovo, ne zato što je sa Balkana, iz Rumunije i pravoslavne vere, već jer je odlična teniserka, koja je konstantno u vrhu i u dobroj formi. Pritom deluje kao dobra osoba. Bravo, Simona!

Aleksandrovitch

pre 4 godine

Dolazim sa posla, rekoh da se istuširam, probam da uzivam u ženskom klasiku (sto je retkost) medjutim Simona 'zeznula' stvar. BRAVO!

Roko Leni Ukic

pre 4 godine

Pamtim Kim Klajsters,Zastin Enan,Martinu Hingis ali ovo braco i sestre danas je bilo nesto nevidjeno!Simona Halep je odigrala savrsen mec!I nije uopste tacno da je Serena Vilijams bila katastrofalna,jednostavno Simona je oduvala sa centralnog terena finala Wimbledona!!!

срле

pre 4 godine

Браво Симона. Данас је Халеп показала класу, ипак је меч био изванредан иако је трајао само 57 минута. Добро је за женски тенис да је у врху таква шампионка као што је Симона Халеп. Честитке на заслуженој победи нашој православној сестри.

артиљерац

pre 4 godine

Симона Халеп је православна Румунка.А то што Живка пише о 10% Румуна католика
није тачно.То су Мађари у Трансилванији(Ердељу).Они су румунски држављани али
нису Румуни.Симони свако добро желим.Одиграла је савршен меч.

Ahmd

pre 4 godine

Neiznudjene greške su odlučile meč kojih je bilo 26-3 u korist Serene,od kojih neke bas nekarakteristicne za nekog ko je toliko osvajao ovaj turnir.Halep je bila skoncetrisana Serena očajana a i dosta nezgrapno izgleda na terenu,ne može samo na snagu da dobija.Uvek mi se vise svidjala Venus na Wimbledonu,ona je imala stil koji odgovara travi,a Serena je na mišiće postigla to što ima.

Gojko/PFC

pre 4 godine

Bravo mala! Em bi svakako navijo za tebe u finalu em sam stavio ?150 x 2.7... Ovi dole kladionicari veze nemaju, em sereni ne odgovara ovakav tip protivnika em godine cine svoje... pozz

Aca

pre 4 godine

dobro je.zamisli da je novak morao sa serenom da pleše na proslavi.kosti bi mu polomila
(slobinator, 13. jul 2019 16:23)

On je čovek od gume, kosti su mu savitljive :)

Yoloswag

pre 4 godine

Pogledajte samo taj osmeh.. Čarobno, ni trunke izveštačenosti. Prelepa, divan čovek, borac do kraja! Moram naći neku srpsku i manje poznatu "verziju" Simone Halep, valjalo bi oženiti se ;)

Yoloswag

pre 4 godine

A bio sam siguran da će Simona da izgubi ovo u svlačionici.. Koliko mi je samo drago što nisam bio u pravu. Deri lutko! Divna devojka, sjajna teniserka.

Misa

pre 4 godine

Kakav je samo mec odigrala Simona Halep. Brilijantna je bila u svakom aspektu igre i meca. Ej samo 3 greske za ceo mec, a pritom je genijalno napadala i branila sve zivo sa sjajnim udarcima. Svaka cast carice, prava sampionka.

А. Петров

pre 4 godine

Симона је освојила Вимблдон не само спортским велемајсторством него и скромношћу свог карактера.
А честитке и Маријани Вељовић. Имала је лак посао, али ипак...

1Beogradjanin

pre 4 godine

Tako je!!!! Simona!!!! Od starta turnira sam navijao za nju i Kontu. Sad mi je duplo draže jer je pored titule uspela i da odvali prepotentnu Serenu! I to za manje od sat vremena!

nadoveza

pre 4 godine

Sam izlazak Halepove na teren je nagovestio njenu odlucnost i htenje. Serena je bila iznenadjena do te mere da nije uspela nista da uradi. Halep je odigrala maestralno, stizala je vrati i one loptice za koje se cinilo da je nemoguce. Bravo!

buva

pre 4 godine

Meni najdraža teniserka, jedina čijoj se tituli iskreno obradujem. Čestitke na osvojenom Vimbldonu, to je privilegija koju ima nekolicina. Naročito mi je drago što je osvojena protiv Serene koju ne cenim puno zbog nedostatka fer pleja.

cole

pre 4 godine

Bravo za Simonu,samo jedan izgubljen set na citavom turniru,da svako finale odigra ovako imala bi i vise titula jer je od ovih danasnjih teniserki najbolja i najkonstantnija

TopSpin

pre 4 godine

Bravo za Simonu. Odlicno je citala Serenin servis a pritom sama je servirala sjajno. Za Serenu nista neobicno da lose udje u mec, ali ako pronadje svoj ritam onda je nepobediva. Simona joj prosto nije dozvolila to danas. Sjajno je odigrala. Bravo!

Ivan Veljković

pre 4 godine

Velika igra sjajne Simone danas u finalu Vimbldona protiv velike Serene kojoj ni promil šansi za pobedu nije dala. Od samog starta meča nametnula je svoj turbo ritam i naprosto razbila u paramparčad veliku šampionku Serenu od početka do kraja meča. Briljirala je Simona zaista, ovo je njena najbolja partija u karijeri do sada. Velika i zaslužena pobeda Simone i neka joj je srećna ova velika vimbldonska titula.