Petak, 05.07.2019.

16:00

Đoković izgubio set, pa se naljutio i rutinski dobio Hurkača

Novak Đoković plasirao se u osminu finala Vimbldona pobedivši Huberta Hurkača posle četiri seta – 7:5, 6:7 (5), 6:1, 6:4.

Izvor: PT

Ðokoviæ izgubio set, pa se naljutio i rutinski dobio Hurkaèa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

192 Komentari

Sortiraj po:

Myrthos

pre 4 godine

Sjedim u drugoj sobi sa slušalicama i gledam neki film ali i pored toga čujem TV iz sobe gdje mi žena gleda tenis i uvijek znam kad je Hrkljuš dobio poen!

Ontario sa vukova

pre 4 godine

... ... ... Toliko mučenja, bez potrebe...
(sasa.r, 05. jul 2019 20:55)

Ne bih ja rekao da ti mozes ista bitno da vidis cak i kada gledas.

KV

pre 4 godine

Malo se poremetio Nole i izgubio fokus zbog okolnih stvari, pritiska novinara, publike a cak mu ni Bernandes nije dozvolio danas da koristi kacket s kojim je vec igrao! U drugoj nedelji ide uzlaznom linijom lagano do finala. Tamo ga verovatno ceka Nadal jer Federer iako ima najlakse protivnike verovatno vec sutra gubi od Luke.

Ранко Милановић Република Српска

pre 4 godine

(sasa.r, 5. jul 2019 20:55)

Такви као ти су....рекао бих, али неће објавити....најкилавији људи су најбољи проналазачи мана....нисам видио да Ђоковић некоме тражи ману...стари мој, да завириш у живот овим пљувачима свега свачега, заплакао би човјек...

BgHQ

pre 4 godine

Ovo je dobro za Noleta jer skoro uvek na nekom GS turniru kad ima ovako neplanirano zahtevan mec to utice pozitivno na njegovu formu i obicno osvoji titulu.Nadam se da ce tako biti i ovaj put.

KKP

pre 4 godine

lepo su namestili zreb nasem nolu, isto kao na RG. U Nadalovom i Federerovom delu zreba ima osvajaca GS-a na putu do finala, a u zrebu naseg nola sve challenger igraci! Lako je tako osvajati GS!Dokle vise?!
(dr. Roddick, 05. jul 2019 17:45) dokle god je 1. i nosilac na svakom turniru

sasha

pre 4 godine

@Walldorf hvala što si mi skrenuo pažnju na ponašanje publike.Potpuno si u pravu.Samo me zanima pozadina njihovog ne samo hladnog već i prilično bezobraznog ponašanja.Djoković je dobar momak i odličan teniser,oni bi to morali da znaju.Mislim da tu ima i neke netrpeljivosti zbog toga što je čovek Srbin a opet tako dobar igrač.Plašim se da ima nečega mnogo trulog u Evropi!!

slaviša šmigič

pre 4 godine

ja uvek navijam za novaka jedino što sam video tokom celog meča jeste to,da je novak počeo tokom prvog seta igrati izuzetno lezerno pa se nastavilo i tokom drugog niza jer je teško menjati ritam igre kad jednom igraš ovake poene gde samo plasiraš i tako daješ mogučnosti,da igra dobro i onda još dobije hrabrost igra odlično dok ti igraš još uvek u ritmu iz prvog niza u trečem i četvrtom nizu novak je podigao igru a tako bi trebao početi več u samom početku prvog seta danas realno nismo gledali novaka u izdanju kako on ustvari moze igrati jednostavno nesmeš sebi dozvoliti tako lezernu igru i zato novaku kasnije nikako nije išlo nije bio ni blizu svoje dobre igre.

Sasa

pre 4 godine

Mene su odusevili Medvedev I Gofan!!!fantastican mec.Novak manje vise rutinski isprobava udarce...Zaista ovaj vimbldon do sada ima odlicnih meceva.

Da..

pre 4 godine

Samo mi nije jasno kako I dalje ima zivaca da salje ona srca publici, nakon svega, kao danas, a to je I vrlo cesto, da publika, ne da otvoreno navija za protivnika nego.. ne znam kako to da opisem.. delirijumi na poene protivnika.. On se toliko trudi da ga zavole a izaziva suprotni efekat, gotovo svugdje.. Tako da, Nole, batali ,,posvecenost,, publici, samo ih ti deri na terenu I bez ikakvih emocija, jedan mah je dovoljno, i u svlacionicu.. tako ces im najbolje ,,vratiti,,.. Pozdrav iz Podgorice.

Matoradrtina

pre 4 godine

Žreb lak ... nijedan ozbiljan protivnik do finala...sem mozda Raonica ( ako je on ozbiljan protivnik ) Goflan i Verdasko su već se naigrali tenisa i dosta su umorni... Nadal ima paklen žreb...ako osvoji ovaj turnir onda treba svi da mu skinu kapu...

Riki

pre 4 godine

@ Kakav neverovatan meč Gofan - Medvedev, fantastično!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zvezdoprc, 5. jul 2019 19:41)

Dzaba sto je fantastican kad citav dan na Eurosportu prikazuju samo zene. Kao da je to nesto bitnije. I da ne igra Djokovic nikad ne bih gledao zenski tenis. Mislim da mnogi dijele moje misljenje

taki p

pre 4 godine

Nisam gledao nijedan mec,ovako iz izvestaja Novak deluje odlicno,postepeno dize formu,iskustvo i kvalitet su na njegovoj strani.Interesantno da mu se svakodnevno cisti zreb,iz njegovog dela ispali do sada Zverev,Cicipas,Anderson,Wawrinka,Dimitrov,Monfils,Kacanov,Medvedev,kako stoje stvari 4f-Gofan ili Verdasko,2f-Raonic ili Bautista Agut,cini mi se put do finala otvoren samo tako,a i tamo bi bio favorit za titulu.

Srb

pre 4 godine

Tako je, bre, Novače dobri čoveče... Iz 3. brzine od 7 koliko si ih sebi "ugradio" u poslednje vreme... Uzmi trofej i pokori taj London i donesi radost svom napaćenom narodu!!!
Srećno ti bilo!!!

slaviša šmigič

pre 4 godine

danas smo videli,da je novak u prvom setu igrao izuzetno lezerno i eto razloga zašto je onda pravio greške na izuzetno lake poene koje je trebao dobiti ali je ostao u ritmu prvog seta.verujem,da je novak shvatio svoju grešku i da treba uvek igrati snazno najbolje kako znaš od samog početka i tako poštovati protivnika nebitno koji igrač igra je sa druge strane ovakve stvari izbace te iz ritma i onda neide i kad dobiješ lagane loptice koje moraš lagano,da završiš danas novak nije ličio nasebe.dogadja se i najboljima to ti je ono lako čemo a onda izgubiš celu utakmicu.novak je sigurno to shvatio i gledacemo ga u najboljem izdanju kako samo on to zna.

срле

pre 4 godine

Новак иначе тешко излази на крај са серверима, у жребу је и даље Раонић који може бити потенцијлана опасност до финала. У сваком случају, данас је Хуркач играо атомски тенис, сервирао изванредно па опет ништа не вреди. Новак се мора фокусирати на терен, само на тај начин иде до победе, остало је небитно.

sasa.r

pre 4 godine

Ljudi moji, što slobodno ne komantarišete.Ne čeka vas Nole iza ćoška da vas prebije ...Danas OČAJAN! Voleji, dropšotovi, forhend, rešenja kada je protivnik na mreži-nikakva. Treći i četvrti set da nijesam gledao, mislio bih po naslovu da ga je Novak ,,pojeo" iako smo svi vidjeli da je Nole nastavio loše ali ovaj Poljak se POTPUNO RASPAO, IGRAO JE KAO POČETNIK.Zašto se bojite da kažete što vidite ljudi, neće vas niko sankcionisati.Opustite se. I dalje sve shvatam, dođe loš dan, ali da 5 laganih voleja ne realizuje...to je već ogromni problem.Kako , majku mu, igraš tenis 15 g a i dalje tako slabo na mreži.Valjda ZEC nešto uradi.Ovo je velika mana!Mislim da se neće roditi igrač koji ima tako prosječne voleje i smečeve a biće najbolji u istoriji!!! Koliko je puta imao priliku da skrati poen, kada protivnik ispadne i odigra spori slajz...ali Nole čeka, čeka, čeka da padne loptica i poen se samo nastavi. Toliko mučenja, bez potrebe...

Nebojša

pre 4 godine

Osim tog izgubljenog seta rutinska pobeda a nije ni loše što je malo više vremena proveo na terenu ipak je većina favorita iz ovog dela kostura već ispala pa dobro dodje malo jači otpor kojem je doduše i Novak kumovao nešto slabijim izdanjem sada će verujem dodatno pojačati za završnicu.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Мали, још мораш да растеш! Још један прецртан. БРАВО НОЛЕ! 👏👏👏

miro

pre 4 godine

Nole hteo da malo produzi match da bi rozonodio publiku a vi hejteri odma udarili rafale po njemu pa ga razljutiste. Eto vam ponovo brejk u cetvrtom setu. Za nekoliko minuta, Game Over

roten

pre 4 godine

Kakve je komplekse nabio Novak ovim užasnim Englezima...Kakvo navijanje PROTIV Novaka,u nadi da će neko obaviti "prijavi posao" za Federera.I tako iz kola u kolo,godinama već...Kakav STRAH imaju od Novaka,neverovatno.

Cirko

pre 4 godine

Trebas da budes na 200% a Djokovic na 50% da bi ga dobio.

Ali ne samo jedan set vec ceo mec.

Ili da duva tornado i pada kisa kao na RG.

Ali kad je na svom nivou ili bar blizu svog nivoa onda je nepobediv i jos na 3 dobijena seta.

G.O.A.T.

anica

pre 4 godine

(miro, 05. jul 2019 19:03)
Nisu to hejteri, volimo Novaka i umemo biti drski i iznervirani ali to nikako nije hejt. Drugo su ovi sto ga stvarno ne podnose, ali to je vec njihov problem...resice tu bol 14.jula

Nebojša

pre 4 godine

Naravno da navijamo za Novaka. Međutim njemu u određenim mečevima, pogotovo sa manje poznatim teniserima nedostaje motivacije i borbenosti.Zbog toga se i dešava da mora jedan ili dva seta više da odigra. Nadal je sušta suprotnost. Ulazi u meč sa željom da samelje protivnika bez kalkulacija i obzira ko je sa druge strane mreže.
(Johnny Serbino, 05. jul 2019 18:38)

Istina ali baš zato što Nadal ne ume da dozira i ima problema sa povredama nije nužno svaki meč punom snagom.

Kanidja PG

pre 4 godine

Trebao je Novaku jedan ovakav mec.Poljak ima sve za igru na travi ali posle onakva dva seta pocetna vise nije mogao da drzi tako dobar nivo.
Nole bez I jednog pretrpljenog brejka citav mec uz 4 oduzeta servisa iz 17 brejk sansi.
Sad odmor 3 dana,zavrsio je i say terenom br1 of sada samo centralni do kraja.
Finale je neminovno a Rafa i Rodzer neka se dog ko je drugi finalista.
Prosto i dalje na GS oni su liga za sebe.

Autolakirer

pre 4 godine

Jos jedan lik od 2 metra koji nista znacajno u tenisu nece uraditi.Nema tu igre.Osnov im je servis i kada nalete na igrace koji imaju ritern kao sto su Novak, Rodzer , Rafa nemaju sta da traze

Mladen

pre 4 godine

Kod 5:5 u taj brejku drugog seta potpuno nerezonski poen Djokovica na svoj servis, izlazak na mrezu, paralela na forhend protivnika i pasing šot Hurkača, umesto dijagonale na bekend i privođenja poena kraju. Kao da je Novak hteo da ovaj meč traje malo duže, da se što bolje zagreje za drugu nedelju turnira, pa je eto pustio jedan set, jer ima dva dana odmora, pa da ne bude previše opuštanja.

Budaliki

pre 4 godine

Covjek sa sa strasnim servisom i odlicnom igrom i mecom zivota i pored svega toga jedva je uspio nadeljati jedan set i to samo zato sto Novak odigrao jedva sa 50 %. I sve to dovoljno samo za jedan set koji je dobio jer je Novak odigrao ocajno u taj brejku ne ubacivsi niti jedan prvi servis. Novak Djokovic je teniski monstrum

артиљерац

pre 4 godine

Нећемо тако Хуберте,нећемо тако.Са ће Чича д упали тракторче,а ти иди те отвори капију.Зна се кој вози трактор,кој отвара капију.

Robert

pre 4 godine

Hurkač uložio sve u drugi set i skroz se raspao u trećem. Potpuno ispražnjen. Isto bi bilo i da ga je izgubio, pa bi sada već bilo 3:0 u setovima.

Milutin

pre 4 godine

Moram priznati da sam glup, prosto ne mogu da razumem kako neko može u jednom meču toliko da promeni način igre - enigma? Znači sve je u emocijama - pobedjuje onaj koji se prvi naljuti?

anica

pre 4 godine

VUK, 05. jul 2019 18:20)
Desi li ti se nekad da bi negde da se sklonis od svega, da odmoris mozak? Meni nekad u dusu bude tesko kakva crna zar i volja al teras dalje, otaljas nekako...tako i on samo sto je javna licnost.
Ja Novaku nista ne zameram od kako je poceo da igra posle onog nesrecnog perioda, pa da sad batali tenis on je za mene ponos.
Nemoj...veruj mi bice Nole ok!!!

ludidoni

pre 4 godine

Šta izmišljaju ovi englezi, otkud sad odjednom da se na Vimbldonu mora igrat u beloj opremi?
(Prosečan srbin, 05. jul 2019 18:07)

Druze od kada pratis tenis?

holivudski frizer

pre 4 godine

pa posle kad izgubi u ovom ili sledecem Wimbldona e bice da se stedio.za zavrsni turnir na kraju godine ! Ni Rodja ni Rafa nisu ovoliko nespremni kao ovaj nas d jole.

Manila

pre 4 godine

Šta se desilo sa ovim Hurkaczom posle drugog seta niko ne zna...
(Poz iz BG-a, 5. jul 2019 18:38)

Desio mu se Novak Djokovic, valjda imas oci, upalio covek masinu. Dosta vas je lozio. Menjaj kanal pusti zadrugu da se smiris.

Johnny Serbino

pre 4 godine

Naravno da navijamo za Novaka. Međutim njemu u određenim mečevima, pogotovo sa manje poznatim teniserima nedostaje motivacije i borbenosti.Zbog toga se i dešava da mora jedan ili dva seta više da odigra. Nadal je sušta suprotnost. Ulazi u meč sa željom da samelje protivnika bez kalkulacija i obzira ko je sa druge strane mreže.

Walldorf

pre 4 godine

Cetvrti set, Novak ima brejk prednosti i 2:1 u gemovima.Ono sto fascinira dok gledam sve ovo je ponasanje publike.Muk u publici.Pitam se, zasto jednostavno ne izadju sa terena br.1? Toliko animoziteta prema jednom igracu,Novaku Djokovicu,u zivotu nisam video.Sramotno,zaista...

Siniša brejnstormer

pre 4 godine

Nezaboravite da ako Novak odigra meč od pet sati i pobedi njegov sledeći je u ponedeljak, na Vimbldonu se ne igra nedeljom. Tako da ima vremena za odmor.

zex

pre 4 godine

Treba pobediti to je cilj.Ovo je pravi test za Novaka,dobar server i dobar igrač.Danas je dan za tenis,dal igrao pet ili tri seta isto je.Novaku je to posao,nece se on umoriti sigurnu, covek je spreman odlično fizički.Drugi set je mogao dobiti i bio je za toliko bolji ali je promašio neke lopte.Svakako da mu trebaju ovakvi mecevi, Federer je gazio do finala pa znamo kako je prolzio tada.

Mikoli

pre 4 godine

Pobogu, Novak izgubi jedan set i odmah krece pljuvacina. Da li ste vi ljudi realni? Evo u trecem Novak stavlja opet stvari na svoje mesto. Cemu tenzija?

Milan

pre 4 godine

Ovaj meč i Novakova igra pre svega me podsećaju na onaj poraz od Kverija pre tri godine. Nadam se drugačijem ishodu, ali brine odsustvo emocije, bilo kakve.

VUK

pre 4 godine

@Anica.. može da igra loše i da ne bude na nivou, ali da mu nedostaje borbenost , to ja ne razumem. Poljak je samo borbenošću dobio dva nemoguća poena, bacao se kao lud...i nagrađen je . Ajmo malo žara. Novak igra kao da ga je neko naterao,osudio da igra.

Ktitor

pre 4 godine

Novak nije ubo ni jedan prvi servis citav taj-brejk i naravno da se zavrsi ovako kako se zavrsi. Inace ovo nam je za ono da mu se "otvorio" citav zreb, ne bi me cudilo i da izgubi ovde.

yupi

pre 4 godine

Koliko neki igrac mora da se potrosi da bi dobio Novaka. Pre svega psihicki. Ova Novakova smirenost je vrhunska. Izgubi set, nema problema, sledeci ga pojede kao nista.

Mirko

pre 4 godine

Da mi je Novak brat rođeni navijao bi da izgubi, tenis koji on igra je ultradosadan! Nisu mi jasni ljudi koji plate kartu da ovo gledaju, čisti mazohizam!

Dare

pre 4 godine

Sta ljudi ocekuju, da svaki mec dobije lako i bez mucenja?? Pa i taj drugi teniser je teniser, a je balvan neki, i njemu je tenis profesija, i on zna da igra.

Poz iz BG-a

pre 4 godine

Pre početka meča oćekuješ odličnu Novakovu igru i show njegovih dobrih poteza. Gledaš dosadan meč, lošeg Novaka sa smešnim amaterskim greškama, onda očekuješ da se malo zaplete meč i da Hurkacz osvoji neki set, i ništa se od toga ne desi. Samo ugasiš televizor nakon 7:5 jer ti je jasno da se ovakav ritam nastavlja sigurno i da će Novak pobediti sa 3:0.

Novi Grad

pre 4 godine

@@Žao mi je mi je Bretonaca što se zovu slično kao Britanci.
Pa po njima su i dobili ime, odnosno trebalo je to da bude kontinentalna britanija...

Bodibond

pre 4 godine

Jedan isti lik menja nikove...
(strasno, 05. jul 2019 16:21)

Dobro provaliosi me,i sta sad, jel treba da ti cestitam, da te nagradim? Priznaj da imam inspiraciju za smisljanje nikova.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Gubi Nole 3:0 . Ovo je najgori moguci protivnik iz top 50 koga je mogao izvuci. Zivi bili pa videli. 3:0 za Hurkaca !
(teniski znalac,05.jul 2019 16:38)
Posto je 1:0 za Novaka sad je teorija da će biti 3:1 za Hurkaca hahahahahagagahagga

...

pre 4 godine

Sta se lozite na ove nekakve antinolovce. Obicna sacica trolova koja ima potrebu da provocira jer je iziritirana nacionalistickim delom Novakovih navijaca, boli ih sto se oni vesele. To im smeta, to ne podnose. Takodje, komsijskih trolova koliko hoces.

#

pre 4 godine

Novak je najbolji ikada. Jedini u istoriji koji ima sve slemove, sve masterse. Federer I Nadal nemaju kapacitet I kompletnost za to. Da su oni najbolji ikada, valjda bi osvojili sve to, ali nisu. To je surova I nepobitna cinjenica. Sve ostalo je navijacka neobjektivnost.

Bodibond

pre 4 godine

Samo Djokovic moze da igra ovako lose i dobija, zato je i najbolji ikada!
(Moris, 05. jul 2019 17:24)

A sto je oba puta izgubio od Kirjosa ako je najbolji?

dr. Roddick

pre 4 godine

lepo su namestili zreb nasem nolu, isto kao na RG.
U Nadalovom i Federerovom delu zreba ima osvajaca GS-a na putu do finala, a u zrebu naseg nola sve challenger igraci!

Lako je tako osvajati GS!

Dokle vise?!

NY

pre 4 godine

Da mi je Novak brat rođeni navijao bi da izgubi, tenis koji on igra je ultradosadan! Nisu mi jasni ljudi koji plate kartu da ovo gledaju, čisti mazohizam!
(Mirko, 05. jul 2019 17:13)

Ti onda gledaj Kiriosa, Kverija, Isnera, Opelku, Raonica, Anderson.Poen traje deset sekundi.Udri sto jace pri servisu ako nije as onda servis volej.Zato takvih igraca nigde.I svaki set na taj brejk i peti do 72:70.Strasno za gledanje zar ne

alex

pre 4 godine

Da mi neko objasni zašto igra tako loše?! Dobro, gube i drugi veliki igrači, ali su kod njih oscilacije između dobrih i loših igara na nivou nijansi, a kod Novaka...bože me sačuvaj!

uzzaaassss

pre 4 godine

Da mi je Novak brat rođeni navijao bi da izgubi, tenis koji on igra je ultradosadan! Nisu mi jasni ljudi koji plate kartu da ovo gledaju, čisti mazohizam!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mirko, 5. jul 2019 17:13)

Pa nemoj da gledas.

Markobg

pre 4 godine

Procenat realizovanih break šansi katastrofalan , možda i najlošiji deo igreu njegovoj karijeri. Naravno ne može se svaka lopta pretvoriti u poen ali ga dodatno umara sreća pa je u glavi prejak i uvek izvuče meč na kraju.

spiro

pre 4 godine

pomogla mrezica obilno,poljak je pravi lik,ne prigovara nista..znamo sta bi bilo da je obrnuto...pogled u nebo,pa u mrezu,pa u lozu..zasto uvjek meni

Poz iz BG-a

pre 4 godine

Ali ovaj komentator je šou hahahha. Hurkacz dobro odservira na Novakovu brjek loptu i on u fazonu : "Uvek dobro odservira na brejk loptu", a da nije bilo njegovih duplih grešaka ne bi Novak video brejk lopte bar za sad.

slaviša šmigič

pre 4 godine

Ako je neko primetio početak igre noleta toliko nonsalantno je ušao u meč kao,da su najbolji prijatelji lagani baloni a onda to teško menjaš u samoj igri.nikad se neigra lako čemo onda se obično desi upravo suprotno novak je pravio nevidjene greške sa metra ili dva šalje balone u mrezu ovakve stvari novak nesme sebi,da dozvoljava prvi set je trebao lagano rešiti ali zbog lezernosti skoro su otišli u taj brejk.novak ovo je nepoštovanje ako neigraš kako znaš do protivnika nebitno što je mladji.

NY

pre 4 godine

Posebno je lepo biti Srbin kada pratis tenis u eri Novaka Djokovica a jos navijas za njega. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kompa, 5. jul 2019 16:46) 


Ma prelepo,on se bogati dok mi zivimo u paklu zvanom Srbija i dajemo mu paznju.Covek milioner a ljudi se brinu,poklanjaju mu vreme,nerviraju se zbog njegovih meceva.Plus pritom lik ni ne zivi ovde,niti ga interesuje ova zemlja,cene termina za tenis paprene u odnosu na nasa primanja...
(vlada91, 05. jul 2019 17:08)

Sto ne ucinis nesto od svog zivota.Nije ti Novak kriv sto zivis u paklu.Vidim da i ti poklanjas paznju.Znaci bio bi sretan da Novak zivi u Srbiji.Ne verujem

Bodibond

pre 4 godine

Ti onda gledaj Kiriosa, Kverija, Isnera, Opelku, Raonica, Anderson.Poen traje deset sekundi.Udri sto jace pri servisu ako nije as onda servis volej.Zato takvih igraca nigde.I svaki set na taj brejk i peti do 72:70.Strasno za gledanje zar ne
(NY, 05. jul 2019 17:28)

Kirjos je jedna legenda i buduci broj 1. Decko je neverovatno talentovan i gotivan teniser.

vlada91

pre 4 godine

Posebno je lepo biti Srbin kada pratis tenis u eri Novaka Djokovica a jos navijas za njega.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kompa, 5. jul 2019 16:46)


Ma prelepo,on se bogati dok mi zivimo u paklu zvanom Srbija i dajemo mu paznju.Covek milioner a ljudi se brinu,poklanjaju mu vreme,nerviraju se zbog njegovih meceva.Plus pritom lik ni ne zivi ovde,niti ga interesuje ova zemlja,cene termina za tenis paprene u odnosu na nasa primanja...

Hans

pre 4 godine

Nole ne briljira ali je strpljiv. To je ono sto ga izdvaja. Maksinalno je fokusiran cak i kada nije na vrhunskom nivou. To protivnika ubija u pojam....

Jovan

pre 4 godine

@ Da mi je Novak brat rođeni navijao bi da izgubi, tenis koji on igra je ultradosadan! Nisu mi jasni ljudi koji plate kartu da ovo gledaju, čisti mazohizam!
(Mirko, 05. jul 2019 17:13)

Verujem ti i nadam se da nemas brata ili sestru jer u suprtnom nece im biti lako u zivotu pored tebe.

Ivan

pre 4 godine

Prestao da gledam posle onog promasaja na mrezi za brejk. Zna koliko je tesko doci protiv ovakvih igraca do brejk lopte, i ne moze za toliko da se skoncetrise da ubaci loptu u prazno polje.

strasno

pre 4 godine

Deri Hurkač buraniju.
(labrc, 05. jul 2019 16:13)

Hurkaču neće biti lako, ali sa fokusom i servom biće dovro, verujemo u Hurkačevu pobedu.
(Djido, 05. jul 2019 16:12)

Aha, evo Hurkaca! Opasan zreb!
(Jumko, 05. jul 2019 16:12)


Jedan isti lik menja nikove...

the land of the dead!

pre 4 godine

mozda ne znate ovog mladog igracha, izbacio je dva veoma nezgodna igracha na wimbldonu, ima savrsenu igru za travu, ovo ce biti jedan od najtezih Novakovih meceva na ovom turniru..

Pjer

pre 4 godine

Kao uvek, pocinje mucenje ! Kao da ga neko doveo na silu da igra pa se Onda cudimo sto ga mnogi nevole
(riki, 05. jul 2019 16:38)

Tebe bre mrzi da sedis u hladu na 30 stepeni a njemu prigovaras sto trči, au nekima treba definitivno zabraniti komentsrisanje.

eeeer

pre 4 godine

@dnevna doza prosecnog Srbende
Sa ovakvim žrebom bi i Švarcman osvojio. A ti stvarno misliš da on treba sve na centar da igra u suprotnom je svetska zavera? Kad može jedan Federer da igra na teren br.1, koji ima duplo više osvojenih Vimbldona, ne vidim sto ne bi i on..

Eidos

pre 4 godine

Kad mu je ovakva faca,gestikulacija i kretnja,tacno znam da mu nesto nije po volji i da nije raspolozen. Ne moze da sakrije neraspolozenje. Valjda ce se probuditi! Napred Novace!

Manila

pre 4 godine

Šta se desilo sa ovim Hurkaczom posle drugog seta niko ne zna...
(Poz iz BG-a, 5. jul 2019 18:38)

Desio mu se Novak Djokovic, valjda imas oci, upalio covek masinu. Dosta vas je lozio. Menjaj kanal pusti zadrugu da se smiris.

Walldorf

pre 4 godine

Cetvrti set, Novak ima brejk prednosti i 2:1 u gemovima.Ono sto fascinira dok gledam sve ovo je ponasanje publike.Muk u publici.Pitam se, zasto jednostavno ne izadju sa terena br.1? Toliko animoziteta prema jednom igracu,Novaku Djokovicu,u zivotu nisam video.Sramotno,zaista...

Cirko

pre 4 godine

Trebas da budes na 200% a Djokovic na 50% da bi ga dobio.

Ali ne samo jedan set vec ceo mec.

Ili da duva tornado i pada kisa kao na RG.

Ali kad je na svom nivou ili bar blizu svog nivoa onda je nepobediv i jos na 3 dobijena seta.

G.O.A.T.

miro

pre 4 godine

Nole hteo da malo produzi match da bi rozonodio publiku a vi hejteri odma udarili rafale po njemu pa ga razljutiste. Eto vam ponovo brejk u cetvrtom setu. Za nekoliko minuta, Game Over

strasno

pre 4 godine

Deri Hurkač buraniju.
(labrc, 05. jul 2019 16:13)

Hurkaču neće biti lako, ali sa fokusom i servom biće dovro, verujemo u Hurkačevu pobedu.
(Djido, 05. jul 2019 16:12)

Aha, evo Hurkaca! Opasan zreb!
(Jumko, 05. jul 2019 16:12)


Jedan isti lik menja nikove...

Robert

pre 4 godine

Hurkač uložio sve u drugi set i skroz se raspao u trećem. Potpuno ispražnjen. Isto bi bilo i da ga je izgubio, pa bi sada već bilo 3:0 u setovima.

yupi

pre 4 godine

Koliko neki igrac mora da se potrosi da bi dobio Novaka. Pre svega psihicki. Ova Novakova smirenost je vrhunska. Izgubi set, nema problema, sledeci ga pojede kao nista.

Dare

pre 4 godine

Sta ljudi ocekuju, da svaki mec dobije lako i bez mucenja?? Pa i taj drugi teniser je teniser, a je balvan neki, i njemu je tenis profesija, i on zna da igra.

Da..

pre 4 godine

Samo mi nije jasno kako I dalje ima zivaca da salje ona srca publici, nakon svega, kao danas, a to je I vrlo cesto, da publika, ne da otvoreno navija za protivnika nego.. ne znam kako to da opisem.. delirijumi na poene protivnika.. On se toliko trudi da ga zavole a izaziva suprotni efekat, gotovo svugdje.. Tako da, Nole, batali ,,posvecenost,, publici, samo ih ti deri na terenu I bez ikakvih emocija, jedan mah je dovoljno, i u svlacionicu.. tako ces im najbolje ,,vratiti,,.. Pozdrav iz Podgorice.

roten

pre 4 godine

Kakve je komplekse nabio Novak ovim užasnim Englezima...Kakvo navijanje PROTIV Novaka,u nadi da će neko obaviti "prijavi posao" za Federera.I tako iz kola u kolo,godinama već...Kakav STRAH imaju od Novaka,neverovatno.

Nebojša

pre 4 godine

Naravno da navijamo za Novaka. Međutim njemu u određenim mečevima, pogotovo sa manje poznatim teniserima nedostaje motivacije i borbenosti.Zbog toga se i dešava da mora jedan ili dva seta više da odigra. Nadal je sušta suprotnost. Ulazi u meč sa željom da samelje protivnika bez kalkulacija i obzira ko je sa druge strane mreže.
(Johnny Serbino, 05. jul 2019 18:38)

Istina ali baš zato što Nadal ne ume da dozira i ima problema sa povredama nije nužno svaki meč punom snagom.

NY

pre 4 godine

Da mi je Novak brat rođeni navijao bi da izgubi, tenis koji on igra je ultradosadan! Nisu mi jasni ljudi koji plate kartu da ovo gledaju, čisti mazohizam!
(Mirko, 05. jul 2019 17:13)

Ti onda gledaj Kiriosa, Kverija, Isnera, Opelku, Raonica, Anderson.Poen traje deset sekundi.Udri sto jace pri servisu ako nije as onda servis volej.Zato takvih igraca nigde.I svaki set na taj brejk i peti do 72:70.Strasno za gledanje zar ne

Johnny Serbino

pre 4 godine

Naravno da navijamo za Novaka. Međutim njemu u određenim mečevima, pogotovo sa manje poznatim teniserima nedostaje motivacije i borbenosti.Zbog toga se i dešava da mora jedan ili dva seta više da odigra. Nadal je sušta suprotnost. Ulazi u meč sa željom da samelje protivnika bez kalkulacija i obzira ko je sa druge strane mreže.

sasha

pre 4 godine

@Walldorf hvala što si mi skrenuo pažnju na ponašanje publike.Potpuno si u pravu.Samo me zanima pozadina njihovog ne samo hladnog već i prilično bezobraznog ponašanja.Djoković je dobar momak i odličan teniser,oni bi to morali da znaju.Mislim da tu ima i neke netrpeljivosti zbog toga što je čovek Srbin a opet tako dobar igrač.Plašim se da ima nečega mnogo trulog u Evropi!!

anica

pre 4 godine

(miro, 05. jul 2019 19:03)
Nisu to hejteri, volimo Novaka i umemo biti drski i iznervirani ali to nikako nije hejt. Drugo su ovi sto ga stvarno ne podnose, ali to je vec njihov problem...resice tu bol 14.jula

Srb

pre 4 godine

Tako je, bre, Novače dobri čoveče... Iz 3. brzine od 7 koliko si ih sebi "ugradio" u poslednje vreme... Uzmi trofej i pokori taj London i donesi radost svom napaćenom narodu!!!
Srećno ti bilo!!!

Mikoli

pre 4 godine

Pobogu, Novak izgubi jedan set i odmah krece pljuvacina. Da li ste vi ljudi realni? Evo u trecem Novak stavlja opet stvari na svoje mesto. Cemu tenzija?

Eidos

pre 4 godine

Kad mu je ovakva faca,gestikulacija i kretnja,tacno znam da mu nesto nije po volji i da nije raspolozen. Ne moze da sakrije neraspolozenje. Valjda ce se probuditi! Napred Novace!

uzzaaassss

pre 4 godine

Da mi je Novak brat rođeni navijao bi da izgubi, tenis koji on igra je ultradosadan! Nisu mi jasni ljudi koji plate kartu da ovo gledaju, čisti mazohizam!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mirko, 5. jul 2019 17:13)

Pa nemoj da gledas.

артиљерац

pre 4 godine

Нећемо тако Хуберте,нећемо тако.Са ће Чича д упали тракторче,а ти иди те отвори капију.Зна се кој вози трактор,кој отвара капију.

BgHQ

pre 4 godine

Ovo je dobro za Noleta jer skoro uvek na nekom GS turniru kad ima ovako neplanirano zahtevan mec to utice pozitivno na njegovu formu i obicno osvoji titulu.Nadam se da ce tako biti i ovaj put.

Budaliki

pre 4 godine

Covjek sa sa strasnim servisom i odlicnom igrom i mecom zivota i pored svega toga jedva je uspio nadeljati jedan set i to samo zato sto Novak odigrao jedva sa 50 %. I sve to dovoljno samo za jedan set koji je dobio jer je Novak odigrao ocajno u taj brejku ne ubacivsi niti jedan prvi servis. Novak Djokovic je teniski monstrum

срле

pre 4 godine

Новак иначе тешко излази на крај са серверима, у жребу је и даље Раонић који може бити потенцијлана опасност до финала. У сваком случају, данас је Хуркач играо атомски тенис, сервирао изванредно па опет ништа не вреди. Новак се мора фокусирати на терен, само на тај начин иде до победе, остало је небитно.

Pjer

pre 4 godine

Kao uvek, pocinje mucenje ! Kao da ga neko doveo na silu da igra pa se Onda cudimo sto ga mnogi nevole
(riki, 05. jul 2019 16:38)

Tebe bre mrzi da sedis u hladu na 30 stepeni a njemu prigovaras sto trči, au nekima treba definitivno zabraniti komentsrisanje.

Sasa

pre 4 godine

Mene su odusevili Medvedev I Gofan!!!fantastican mec.Novak manje vise rutinski isprobava udarce...Zaista ovaj vimbldon do sada ima odlicnih meceva.

KKP

pre 4 godine

lepo su namestili zreb nasem nolu, isto kao na RG. U Nadalovom i Federerovom delu zreba ima osvajaca GS-a na putu do finala, a u zrebu naseg nola sve challenger igraci! Lako je tako osvajati GS!Dokle vise?!
(dr. Roddick, 05. jul 2019 17:45) dokle god je 1. i nosilac na svakom turniru

NY

pre 4 godine

Posebno je lepo biti Srbin kada pratis tenis u eri Novaka Djokovica a jos navijas za njega. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kompa, 5. jul 2019 16:46) 


Ma prelepo,on se bogati dok mi zivimo u paklu zvanom Srbija i dajemo mu paznju.Covek milioner a ljudi se brinu,poklanjaju mu vreme,nerviraju se zbog njegovih meceva.Plus pritom lik ni ne zivi ovde,niti ga interesuje ova zemlja,cene termina za tenis paprene u odnosu na nasa primanja...
(vlada91, 05. jul 2019 17:08)

Sto ne ucinis nesto od svog zivota.Nije ti Novak kriv sto zivis u paklu.Vidim da i ti poklanjas paznju.Znaci bio bi sretan da Novak zivi u Srbiji.Ne verujem

taki p

pre 4 godine

Nisam gledao nijedan mec,ovako iz izvestaja Novak deluje odlicno,postepeno dize formu,iskustvo i kvalitet su na njegovoj strani.Interesantno da mu se svakodnevno cisti zreb,iz njegovog dela ispali do sada Zverev,Cicipas,Anderson,Wawrinka,Dimitrov,Monfils,Kacanov,Medvedev,kako stoje stvari 4f-Gofan ili Verdasko,2f-Raonic ili Bautista Agut,cini mi se put do finala otvoren samo tako,a i tamo bi bio favorit za titulu.

Ранко Милановић Република Српска

pre 4 godine

(sasa.r, 5. jul 2019 20:55)

Такви као ти су....рекао бих, али неће објавити....најкилавији људи су најбољи проналазачи мана....нисам видио да Ђоковић некоме тражи ману...стари мој, да завириш у живот овим пљувачима свега свачега, заплакао би човјек...

#

pre 4 godine

Novak je najbolji ikada. Jedini u istoriji koji ima sve slemove, sve masterse. Federer I Nadal nemaju kapacitet I kompletnost za to. Da su oni najbolji ikada, valjda bi osvojili sve to, ali nisu. To je surova I nepobitna cinjenica. Sve ostalo je navijacka neobjektivnost.

the land of the dead!

pre 4 godine

mozda ne znate ovog mladog igracha, izbacio je dva veoma nezgodna igracha na wimbldonu, ima savrsenu igru za travu, ovo ce biti jedan od najtezih Novakovih meceva na ovom turniru..

Siniša brejnstormer

pre 4 godine

Nezaboravite da ako Novak odigra meč od pet sati i pobedi njegov sledeći je u ponedeljak, na Vimbldonu se ne igra nedeljom. Tako da ima vremena za odmor.

Riki

pre 4 godine

@ Kakav neverovatan meč Gofan - Medvedev, fantastično!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zvezdoprc, 5. jul 2019 19:41)

Dzaba sto je fantastican kad citav dan na Eurosportu prikazuju samo zene. Kao da je to nesto bitnije. I da ne igra Djokovic nikad ne bih gledao zenski tenis. Mislim da mnogi dijele moje misljenje

anica

pre 4 godine

VUK, 05. jul 2019 18:20)
Desi li ti se nekad da bi negde da se sklonis od svega, da odmoris mozak? Meni nekad u dusu bude tesko kakva crna zar i volja al teras dalje, otaljas nekako...tako i on samo sto je javna licnost.
Ja Novaku nista ne zameram od kako je poceo da igra posle onog nesrecnog perioda, pa da sad batali tenis on je za mene ponos.
Nemoj...veruj mi bice Nole ok!!!

ludidoni

pre 4 godine

Šta izmišljaju ovi englezi, otkud sad odjednom da se na Vimbldonu mora igrat u beloj opremi?
(Prosečan srbin, 05. jul 2019 18:07)

Druze od kada pratis tenis?

Jovan

pre 4 godine

@ Da mi je Novak brat rođeni navijao bi da izgubi, tenis koji on igra je ultradosadan! Nisu mi jasni ljudi koji plate kartu da ovo gledaju, čisti mazohizam!
(Mirko, 05. jul 2019 17:13)

Verujem ti i nadam se da nemas brata ili sestru jer u suprtnom nece im biti lako u zivotu pored tebe.

Kanidja PG

pre 4 godine

Trebao je Novaku jedan ovakav mec.Poljak ima sve za igru na travi ali posle onakva dva seta pocetna vise nije mogao da drzi tako dobar nivo.
Nole bez I jednog pretrpljenog brejka citav mec uz 4 oduzeta servisa iz 17 brejk sansi.
Sad odmor 3 dana,zavrsio je i say terenom br1 of sada samo centralni do kraja.
Finale je neminovno a Rafa i Rodzer neka se dog ko je drugi finalista.
Prosto i dalje na GS oni su liga za sebe.

zex

pre 4 godine

Treba pobediti to je cilj.Ovo je pravi test za Novaka,dobar server i dobar igrač.Danas je dan za tenis,dal igrao pet ili tri seta isto je.Novaku je to posao,nece se on umoriti sigurnu, covek je spreman odlično fizički.Drugi set je mogao dobiti i bio je za toliko bolji ali je promašio neke lopte.Svakako da mu trebaju ovakvi mecevi, Federer je gazio do finala pa znamo kako je prolzio tada.

Autolakirer

pre 4 godine

Jos jedan lik od 2 metra koji nista znacajno u tenisu nece uraditi.Nema tu igre.Osnov im je servis i kada nalete na igrace koji imaju ritern kao sto su Novak, Rodzer , Rafa nemaju sta da traze

sasa.r

pre 4 godine

Ljudi moji, što slobodno ne komantarišete.Ne čeka vas Nole iza ćoška da vas prebije ...Danas OČAJAN! Voleji, dropšotovi, forhend, rešenja kada je protivnik na mreži-nikakva. Treći i četvrti set da nijesam gledao, mislio bih po naslovu da ga je Novak ,,pojeo" iako smo svi vidjeli da je Nole nastavio loše ali ovaj Poljak se POTPUNO RASPAO, IGRAO JE KAO POČETNIK.Zašto se bojite da kažete što vidite ljudi, neće vas niko sankcionisati.Opustite se. I dalje sve shvatam, dođe loš dan, ali da 5 laganih voleja ne realizuje...to je već ogromni problem.Kako , majku mu, igraš tenis 15 g a i dalje tako slabo na mreži.Valjda ZEC nešto uradi.Ovo je velika mana!Mislim da se neće roditi igrač koji ima tako prosječne voleje i smečeve a biće najbolji u istoriji!!! Koliko je puta imao priliku da skrati poen, kada protivnik ispadne i odigra spori slajz...ali Nole čeka, čeka, čeka da padne loptica i poen se samo nastavi. Toliko mučenja, bez potrebe...

...

pre 4 godine

Sta se lozite na ove nekakve antinolovce. Obicna sacica trolova koja ima potrebu da provocira jer je iziritirana nacionalistickim delom Novakovih navijaca, boli ih sto se oni vesele. To im smeta, to ne podnose. Takodje, komsijskih trolova koliko hoces.

Milutin

pre 4 godine

Moram priznati da sam glup, prosto ne mogu da razumem kako neko može u jednom meču toliko da promeni način igre - enigma? Znači sve je u emocijama - pobedjuje onaj koji se prvi naljuti?

VUK

pre 4 godine

@Anica.. može da igra loše i da ne bude na nivou, ali da mu nedostaje borbenost , to ja ne razumem. Poljak je samo borbenošću dobio dva nemoguća poena, bacao se kao lud...i nagrađen je . Ajmo malo žara. Novak igra kao da ga je neko naterao,osudio da igra.

Mladen

pre 4 godine

Kod 5:5 u taj brejku drugog seta potpuno nerezonski poen Djokovica na svoj servis, izlazak na mrezu, paralela na forhend protivnika i pasing šot Hurkača, umesto dijagonale na bekend i privođenja poena kraju. Kao da je Novak hteo da ovaj meč traje malo duže, da se što bolje zagreje za drugu nedelju turnira, pa je eto pustio jedan set, jer ima dva dana odmora, pa da ne bude previše opuštanja.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Gubi Nole 3:0 . Ovo je najgori moguci protivnik iz top 50 koga je mogao izvuci. Zivi bili pa videli. 3:0 za Hurkaca !
(teniski znalac,05.jul 2019 16:38)
Posto je 1:0 za Novaka sad je teorija da će biti 3:1 za Hurkaca hahahahahagagahagga

Nebojša

pre 4 godine

Osim tog izgubljenog seta rutinska pobeda a nije ni loše što je malo više vremena proveo na terenu ipak je većina favorita iz ovog dela kostura već ispala pa dobro dodje malo jači otpor kojem je doduše i Novak kumovao nešto slabijim izdanjem sada će verujem dodatno pojačati za završnicu.

Mirko

pre 4 godine

Da mi je Novak brat rođeni navijao bi da izgubi, tenis koji on igra je ultradosadan! Nisu mi jasni ljudi koji plate kartu da ovo gledaju, čisti mazohizam!

Hans

pre 4 godine

Nole ne briljira ali je strpljiv. To je ono sto ga izdvaja. Maksinalno je fokusiran cak i kada nije na vrhunskom nivou. To protivnika ubija u pojam....

alex

pre 4 godine

Da mi neko objasni zašto igra tako loše?! Dobro, gube i drugi veliki igrači, ali su kod njih oscilacije između dobrih i loših igara na nivou nijansi, a kod Novaka...bože me sačuvaj!

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Мали, још мораш да растеш! Још један прецртан. БРАВО НОЛЕ! 👏👏👏

slaviša šmigič

pre 4 godine

danas smo videli,da je novak u prvom setu igrao izuzetno lezerno i eto razloga zašto je onda pravio greške na izuzetno lake poene koje je trebao dobiti ali je ostao u ritmu prvog seta.verujem,da je novak shvatio svoju grešku i da treba uvek igrati snazno najbolje kako znaš od samog početka i tako poštovati protivnika nebitno koji igrač igra je sa druge strane ovakve stvari izbace te iz ritma i onda neide i kad dobiješ lagane loptice koje moraš lagano,da završiš danas novak nije ličio nasebe.dogadja se i najboljima to ti je ono lako čemo a onda izgubiš celu utakmicu.novak je sigurno to shvatio i gledacemo ga u najboljem izdanju kako samo on to zna.

Matoradrtina

pre 4 godine

Žreb lak ... nijedan ozbiljan protivnik do finala...sem mozda Raonica ( ako je on ozbiljan protivnik ) Goflan i Verdasko su već se naigrali tenisa i dosta su umorni... Nadal ima paklen žreb...ako osvoji ovaj turnir onda treba svi da mu skinu kapu...

slaviša šmigič

pre 4 godine

ja uvek navijam za novaka jedino što sam video tokom celog meča jeste to,da je novak počeo tokom prvog seta igrati izuzetno lezerno pa se nastavilo i tokom drugog niza jer je teško menjati ritam igre kad jednom igraš ovake poene gde samo plasiraš i tako daješ mogučnosti,da igra dobro i onda još dobije hrabrost igra odlično dok ti igraš još uvek u ritmu iz prvog niza u trečem i četvrtom nizu novak je podigao igru a tako bi trebao početi več u samom početku prvog seta danas realno nismo gledali novaka u izdanju kako on ustvari moze igrati jednostavno nesmeš sebi dozvoliti tako lezernu igru i zato novaku kasnije nikako nije išlo nije bio ni blizu svoje dobre igre.

vlada91

pre 4 godine

Posebno je lepo biti Srbin kada pratis tenis u eri Novaka Djokovica a jos navijas za njega.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kompa, 5. jul 2019 16:46)


Ma prelepo,on se bogati dok mi zivimo u paklu zvanom Srbija i dajemo mu paznju.Covek milioner a ljudi se brinu,poklanjaju mu vreme,nerviraju se zbog njegovih meceva.Plus pritom lik ni ne zivi ovde,niti ga interesuje ova zemlja,cene termina za tenis paprene u odnosu na nasa primanja...

Poz iz BG-a

pre 4 godine

Pre početka meča oćekuješ odličnu Novakovu igru i show njegovih dobrih poteza. Gledaš dosadan meč, lošeg Novaka sa smešnim amaterskim greškama, onda očekuješ da se malo zaplete meč i da Hurkacz osvoji neki set, i ništa se od toga ne desi. Samo ugasiš televizor nakon 7:5 jer ti je jasno da se ovakav ritam nastavlja sigurno i da će Novak pobediti sa 3:0.

dr. Roddick

pre 4 godine

lepo su namestili zreb nasem nolu, isto kao na RG.
U Nadalovom i Federerovom delu zreba ima osvajaca GS-a na putu do finala, a u zrebu naseg nola sve challenger igraci!

Lako je tako osvajati GS!

Dokle vise?!

KV

pre 4 godine

Malo se poremetio Nole i izgubio fokus zbog okolnih stvari, pritiska novinara, publike a cak mu ni Bernandes nije dozvolio danas da koristi kacket s kojim je vec igrao! U drugoj nedelji ide uzlaznom linijom lagano do finala. Tamo ga verovatno ceka Nadal jer Federer iako ima najlakse protivnike verovatno vec sutra gubi od Luke.

Milan

pre 4 godine

Ovaj meč i Novakova igra pre svega me podsećaju na onaj poraz od Kverija pre tri godine. Nadam se drugačijem ishodu, ali brine odsustvo emocije, bilo kakve.

Markobg

pre 4 godine

Procenat realizovanih break šansi katastrofalan , možda i najlošiji deo igreu njegovoj karijeri. Naravno ne može se svaka lopta pretvoriti u poen ali ga dodatno umara sreća pa je u glavi prejak i uvek izvuče meč na kraju.

spiro

pre 4 godine

pomogla mrezica obilno,poljak je pravi lik,ne prigovara nista..znamo sta bi bilo da je obrnuto...pogled u nebo,pa u mrezu,pa u lozu..zasto uvjek meni

Novi Grad

pre 4 godine

@@Žao mi je mi je Bretonaca što se zovu slično kao Britanci.
Pa po njima su i dobili ime, odnosno trebalo je to da bude kontinentalna britanija...

Bodibond

pre 4 godine

Samo Djokovic moze da igra ovako lose i dobija, zato je i najbolji ikada!
(Moris, 05. jul 2019 17:24)

A sto je oba puta izgubio od Kirjosa ako je najbolji?

Ktitor

pre 4 godine

Novak nije ubo ni jedan prvi servis citav taj-brejk i naravno da se zavrsi ovako kako se zavrsi. Inace ovo nam je za ono da mu se "otvorio" citav zreb, ne bi me cudilo i da izgubi ovde.

slaviša šmigič

pre 4 godine

Ako je neko primetio početak igre noleta toliko nonsalantno je ušao u meč kao,da su najbolji prijatelji lagani baloni a onda to teško menjaš u samoj igri.nikad se neigra lako čemo onda se obično desi upravo suprotno novak je pravio nevidjene greške sa metra ili dva šalje balone u mrezu ovakve stvari novak nesme sebi,da dozvoljava prvi set je trebao lagano rešiti ali zbog lezernosti skoro su otišli u taj brejk.novak ovo je nepoštovanje ako neigraš kako znaš do protivnika nebitno što je mladji.

eeeer

pre 4 godine

@dnevna doza prosecnog Srbende
Sa ovakvim žrebom bi i Švarcman osvojio. A ti stvarno misliš da on treba sve na centar da igra u suprotnom je svetska zavera? Kad može jedan Federer da igra na teren br.1, koji ima duplo više osvojenih Vimbldona, ne vidim sto ne bi i on..

Bodibond

pre 4 godine

Ti onda gledaj Kiriosa, Kverija, Isnera, Opelku, Raonica, Anderson.Poen traje deset sekundi.Udri sto jace pri servisu ako nije as onda servis volej.Zato takvih igraca nigde.I svaki set na taj brejk i peti do 72:70.Strasno za gledanje zar ne
(NY, 05. jul 2019 17:28)

Kirjos je jedna legenda i buduci broj 1. Decko je neverovatno talentovan i gotivan teniser.

Bodibond

pre 4 godine

Jedan isti lik menja nikove...
(strasno, 05. jul 2019 16:21)

Dobro provaliosi me,i sta sad, jel treba da ti cestitam, da te nagradim? Priznaj da imam inspiraciju za smisljanje nikova.

Poz iz BG-a

pre 4 godine

Ali ovaj komentator je šou hahahha. Hurkacz dobro odservira na Novakovu brjek loptu i on u fazonu : "Uvek dobro odservira na brejk loptu", a da nije bilo njegovih duplih grešaka ne bi Novak video brejk lopte bar za sad.

Ivan

pre 4 godine

Prestao da gledam posle onog promasaja na mrezi za brejk. Zna koliko je tesko doci protiv ovakvih igraca do brejk lopte, i ne moze za toliko da se skoncetrise da ubaci loptu u prazno polje.

holivudski frizer

pre 4 godine

pa posle kad izgubi u ovom ili sledecem Wimbldona e bice da se stedio.za zavrsni turnir na kraju godine ! Ni Rodja ni Rafa nisu ovoliko nespremni kao ovaj nas d jole.

Myrthos

pre 4 godine

Sjedim u drugoj sobi sa slušalicama i gledam neki film ali i pored toga čujem TV iz sobe gdje mi žena gleda tenis i uvijek znam kad je Hrkljuš dobio poen!

Ontario sa vukova

pre 4 godine

... ... ... Toliko mučenja, bez potrebe...
(sasa.r, 05. jul 2019 20:55)

Ne bih ja rekao da ti mozes ista bitno da vidis cak i kada gledas.

Mirko

pre 4 godine

Da mi je Novak brat rođeni navijao bi da izgubi, tenis koji on igra je ultradosadan! Nisu mi jasni ljudi koji plate kartu da ovo gledaju, čisti mazohizam!

dr. Roddick

pre 4 godine

lepo su namestili zreb nasem nolu, isto kao na RG.
U Nadalovom i Federerovom delu zreba ima osvajaca GS-a na putu do finala, a u zrebu naseg nola sve challenger igraci!

Lako je tako osvajati GS!

Dokle vise?!

holivudski frizer

pre 4 godine

pa posle kad izgubi u ovom ili sledecem Wimbldona e bice da se stedio.za zavrsni turnir na kraju godine ! Ni Rodja ni Rafa nisu ovoliko nespremni kao ovaj nas d jole.

sasa.r

pre 4 godine

Ljudi moji, što slobodno ne komantarišete.Ne čeka vas Nole iza ćoška da vas prebije ...Danas OČAJAN! Voleji, dropšotovi, forhend, rešenja kada je protivnik na mreži-nikakva. Treći i četvrti set da nijesam gledao, mislio bih po naslovu da ga je Novak ,,pojeo" iako smo svi vidjeli da je Nole nastavio loše ali ovaj Poljak se POTPUNO RASPAO, IGRAO JE KAO POČETNIK.Zašto se bojite da kažete što vidite ljudi, neće vas niko sankcionisati.Opustite se. I dalje sve shvatam, dođe loš dan, ali da 5 laganih voleja ne realizuje...to je već ogromni problem.Kako , majku mu, igraš tenis 15 g a i dalje tako slabo na mreži.Valjda ZEC nešto uradi.Ovo je velika mana!Mislim da se neće roditi igrač koji ima tako prosječne voleje i smečeve a biće najbolji u istoriji!!! Koliko je puta imao priliku da skrati poen, kada protivnik ispadne i odigra spori slajz...ali Nole čeka, čeka, čeka da padne loptica i poen se samo nastavi. Toliko mučenja, bez potrebe...

Bodibond

pre 4 godine

Ti onda gledaj Kiriosa, Kverija, Isnera, Opelku, Raonica, Anderson.Poen traje deset sekundi.Udri sto jace pri servisu ako nije as onda servis volej.Zato takvih igraca nigde.I svaki set na taj brejk i peti do 72:70.Strasno za gledanje zar ne
(NY, 05. jul 2019 17:28)

Kirjos je jedna legenda i buduci broj 1. Decko je neverovatno talentovan i gotivan teniser.

Bodibond

pre 4 godine

Samo Djokovic moze da igra ovako lose i dobija, zato je i najbolji ikada!
(Moris, 05. jul 2019 17:24)

A sto je oba puta izgubio od Kirjosa ako je najbolji?

Matoradrtina

pre 4 godine

Žreb lak ... nijedan ozbiljan protivnik do finala...sem mozda Raonica ( ako je on ozbiljan protivnik ) Goflan i Verdasko su već se naigrali tenisa i dosta su umorni... Nadal ima paklen žreb...ako osvoji ovaj turnir onda treba svi da mu skinu kapu...

Milutin

pre 4 godine

Moram priznati da sam glup, prosto ne mogu da razumem kako neko može u jednom meču toliko da promeni način igre - enigma? Znači sve je u emocijama - pobedjuje onaj koji se prvi naljuti?

vlada91

pre 4 godine

Posebno je lepo biti Srbin kada pratis tenis u eri Novaka Djokovica a jos navijas za njega.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kompa, 5. jul 2019 16:46)


Ma prelepo,on se bogati dok mi zivimo u paklu zvanom Srbija i dajemo mu paznju.Covek milioner a ljudi se brinu,poklanjaju mu vreme,nerviraju se zbog njegovih meceva.Plus pritom lik ni ne zivi ovde,niti ga interesuje ova zemlja,cene termina za tenis paprene u odnosu na nasa primanja...

#

pre 4 godine

Novak je najbolji ikada. Jedini u istoriji koji ima sve slemove, sve masterse. Federer I Nadal nemaju kapacitet I kompletnost za to. Da su oni najbolji ikada, valjda bi osvojili sve to, ali nisu. To je surova I nepobitna cinjenica. Sve ostalo je navijacka neobjektivnost.

Bodibond

pre 4 godine

Jedan isti lik menja nikove...
(strasno, 05. jul 2019 16:21)

Dobro provaliosi me,i sta sad, jel treba da ti cestitam, da te nagradim? Priznaj da imam inspiraciju za smisljanje nikova.

eeeer

pre 4 godine

@dnevna doza prosecnog Srbende
Sa ovakvim žrebom bi i Švarcman osvojio. A ti stvarno misliš da on treba sve na centar da igra u suprotnom je svetska zavera? Kad može jedan Federer da igra na teren br.1, koji ima duplo više osvojenih Vimbldona, ne vidim sto ne bi i on..

spiro

pre 4 godine

pomogla mrezica obilno,poljak je pravi lik,ne prigovara nista..znamo sta bi bilo da je obrnuto...pogled u nebo,pa u mrezu,pa u lozu..zasto uvjek meni

KKP

pre 4 godine

lepo su namestili zreb nasem nolu, isto kao na RG. U Nadalovom i Federerovom delu zreba ima osvajaca GS-a na putu do finala, a u zrebu naseg nola sve challenger igraci! Lako je tako osvajati GS!Dokle vise?!
(dr. Roddick, 05. jul 2019 17:45) dokle god je 1. i nosilac na svakom turniru

Ktitor

pre 4 godine

Novak nije ubo ni jedan prvi servis citav taj-brejk i naravno da se zavrsi ovako kako se zavrsi. Inace ovo nam je za ono da mu se "otvorio" citav zreb, ne bi me cudilo i da izgubi ovde.

Manila

pre 4 godine

Šta se desilo sa ovim Hurkaczom posle drugog seta niko ne zna...
(Poz iz BG-a, 5. jul 2019 18:38)

Desio mu se Novak Djokovic, valjda imas oci, upalio covek masinu. Dosta vas je lozio. Menjaj kanal pusti zadrugu da se smiris.

Walldorf

pre 4 godine

Cetvrti set, Novak ima brejk prednosti i 2:1 u gemovima.Ono sto fascinira dok gledam sve ovo je ponasanje publike.Muk u publici.Pitam se, zasto jednostavno ne izadju sa terena br.1? Toliko animoziteta prema jednom igracu,Novaku Djokovicu,u zivotu nisam video.Sramotno,zaista...

Cirko

pre 4 godine

Trebas da budes na 200% a Djokovic na 50% da bi ga dobio.

Ali ne samo jedan set vec ceo mec.

Ili da duva tornado i pada kisa kao na RG.

Ali kad je na svom nivou ili bar blizu svog nivoa onda je nepobediv i jos na 3 dobijena seta.

G.O.A.T.

strasno

pre 4 godine

Deri Hurkač buraniju.
(labrc, 05. jul 2019 16:13)

Hurkaču neće biti lako, ali sa fokusom i servom biće dovro, verujemo u Hurkačevu pobedu.
(Djido, 05. jul 2019 16:12)

Aha, evo Hurkaca! Opasan zreb!
(Jumko, 05. jul 2019 16:12)


Jedan isti lik menja nikove...

Ivan

pre 4 godine

Prestao da gledam posle onog promasaja na mrezi za brejk. Zna koliko je tesko doci protiv ovakvih igraca do brejk lopte, i ne moze za toliko da se skoncetrise da ubaci loptu u prazno polje.

Poz iz BG-a

pre 4 godine

Ali ovaj komentator je šou hahahha. Hurkacz dobro odservira na Novakovu brjek loptu i on u fazonu : "Uvek dobro odservira na brejk loptu", a da nije bilo njegovih duplih grešaka ne bi Novak video brejk lopte bar za sad.

alex

pre 4 godine

Da mi neko objasni zašto igra tako loše?! Dobro, gube i drugi veliki igrači, ali su kod njih oscilacije između dobrih i loših igara na nivou nijansi, a kod Novaka...bože me sačuvaj!

NY

pre 4 godine

Da mi je Novak brat rođeni navijao bi da izgubi, tenis koji on igra je ultradosadan! Nisu mi jasni ljudi koji plate kartu da ovo gledaju, čisti mazohizam!
(Mirko, 05. jul 2019 17:13)

Ti onda gledaj Kiriosa, Kverija, Isnera, Opelku, Raonica, Anderson.Poen traje deset sekundi.Udri sto jace pri servisu ako nije as onda servis volej.Zato takvih igraca nigde.I svaki set na taj brejk i peti do 72:70.Strasno za gledanje zar ne

anica

pre 4 godine

(miro, 05. jul 2019 19:03)
Nisu to hejteri, volimo Novaka i umemo biti drski i iznervirani ali to nikako nije hejt. Drugo su ovi sto ga stvarno ne podnose, ali to je vec njihov problem...resice tu bol 14.jula

sasha

pre 4 godine

@Walldorf hvala što si mi skrenuo pažnju na ponašanje publike.Potpuno si u pravu.Samo me zanima pozadina njihovog ne samo hladnog već i prilično bezobraznog ponašanja.Djoković je dobar momak i odličan teniser,oni bi to morali da znaju.Mislim da tu ima i neke netrpeljivosti zbog toga što je čovek Srbin a opet tako dobar igrač.Plašim se da ima nečega mnogo trulog u Evropi!!

Poz iz BG-a

pre 4 godine

Pre početka meča oćekuješ odličnu Novakovu igru i show njegovih dobrih poteza. Gledaš dosadan meč, lošeg Novaka sa smešnim amaterskim greškama, onda očekuješ da se malo zaplete meč i da Hurkacz osvoji neki set, i ništa se od toga ne desi. Samo ugasiš televizor nakon 7:5 jer ti je jasno da se ovakav ritam nastavlja sigurno i da će Novak pobediti sa 3:0.

Milan

pre 4 godine

Ovaj meč i Novakova igra pre svega me podsećaju na onaj poraz od Kverija pre tri godine. Nadam se drugačijem ishodu, ali brine odsustvo emocije, bilo kakve.

Srb

pre 4 godine

Tako je, bre, Novače dobri čoveče... Iz 3. brzine od 7 koliko si ih sebi "ugradio" u poslednje vreme... Uzmi trofej i pokori taj London i donesi radost svom napaćenom narodu!!!
Srećno ti bilo!!!

miro

pre 4 godine

Nole hteo da malo produzi match da bi rozonodio publiku a vi hejteri odma udarili rafale po njemu pa ga razljutiste. Eto vam ponovo brejk u cetvrtom setu. Za nekoliko minuta, Game Over

Pjer

pre 4 godine

Kao uvek, pocinje mucenje ! Kao da ga neko doveo na silu da igra pa se Onda cudimo sto ga mnogi nevole
(riki, 05. jul 2019 16:38)

Tebe bre mrzi da sedis u hladu na 30 stepeni a njemu prigovaras sto trči, au nekima treba definitivno zabraniti komentsrisanje.

Da..

pre 4 godine

Samo mi nije jasno kako I dalje ima zivaca da salje ona srca publici, nakon svega, kao danas, a to je I vrlo cesto, da publika, ne da otvoreno navija za protivnika nego.. ne znam kako to da opisem.. delirijumi na poene protivnika.. On se toliko trudi da ga zavole a izaziva suprotni efekat, gotovo svugdje.. Tako da, Nole, batali ,,posvecenost,, publici, samo ih ti deri na terenu I bez ikakvih emocija, jedan mah je dovoljno, i u svlacionicu.. tako ces im najbolje ,,vratiti,,.. Pozdrav iz Podgorice.

the land of the dead!

pre 4 godine

mozda ne znate ovog mladog igracha, izbacio je dva veoma nezgodna igracha na wimbldonu, ima savrsenu igru za travu, ovo ce biti jedan od najtezih Novakovih meceva na ovom turniru..

Jovan

pre 4 godine

@ Da mi je Novak brat rođeni navijao bi da izgubi, tenis koji on igra je ultradosadan! Nisu mi jasni ljudi koji plate kartu da ovo gledaju, čisti mazohizam!
(Mirko, 05. jul 2019 17:13)

Verujem ti i nadam se da nemas brata ili sestru jer u suprtnom nece im biti lako u zivotu pored tebe.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Gubi Nole 3:0 . Ovo je najgori moguci protivnik iz top 50 koga je mogao izvuci. Zivi bili pa videli. 3:0 za Hurkaca !
(teniski znalac,05.jul 2019 16:38)
Posto je 1:0 za Novaka sad je teorija da će biti 3:1 za Hurkaca hahahahahagagahagga

slaviša šmigič

pre 4 godine

Ako je neko primetio početak igre noleta toliko nonsalantno je ušao u meč kao,da su najbolji prijatelji lagani baloni a onda to teško menjaš u samoj igri.nikad se neigra lako čemo onda se obično desi upravo suprotno novak je pravio nevidjene greške sa metra ili dva šalje balone u mrezu ovakve stvari novak nesme sebi,da dozvoljava prvi set je trebao lagano rešiti ali zbog lezernosti skoro su otišli u taj brejk.novak ovo je nepoštovanje ako neigraš kako znaš do protivnika nebitno što je mladji.

VUK

pre 4 godine

@Anica.. može da igra loše i da ne bude na nivou, ali da mu nedostaje borbenost , to ja ne razumem. Poljak je samo borbenošću dobio dva nemoguća poena, bacao se kao lud...i nagrađen je . Ajmo malo žara. Novak igra kao da ga je neko naterao,osudio da igra.

...

pre 4 godine

Sta se lozite na ove nekakve antinolovce. Obicna sacica trolova koja ima potrebu da provocira jer je iziritirana nacionalistickim delom Novakovih navijaca, boli ih sto se oni vesele. To im smeta, to ne podnose. Takodje, komsijskih trolova koliko hoces.

Riki

pre 4 godine

@ Kakav neverovatan meč Gofan - Medvedev, fantastično!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zvezdoprc, 5. jul 2019 19:41)

Dzaba sto je fantastican kad citav dan na Eurosportu prikazuju samo zene. Kao da je to nesto bitnije. I da ne igra Djokovic nikad ne bih gledao zenski tenis. Mislim da mnogi dijele moje misljenje

uzzaaassss

pre 4 godine

Da mi je Novak brat rođeni navijao bi da izgubi, tenis koji on igra je ultradosadan! Nisu mi jasni ljudi koji plate kartu da ovo gledaju, čisti mazohizam!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mirko, 5. jul 2019 17:13)

Pa nemoj da gledas.

ludidoni

pre 4 godine

Šta izmišljaju ovi englezi, otkud sad odjednom da se na Vimbldonu mora igrat u beloj opremi?
(Prosečan srbin, 05. jul 2019 18:07)

Druze od kada pratis tenis?

Johnny Serbino

pre 4 godine

Naravno da navijamo za Novaka. Međutim njemu u određenim mečevima, pogotovo sa manje poznatim teniserima nedostaje motivacije i borbenosti.Zbog toga se i dešava da mora jedan ili dva seta više da odigra. Nadal je sušta suprotnost. Ulazi u meč sa željom da samelje protivnika bez kalkulacija i obzira ko je sa druge strane mreže.

Mladen

pre 4 godine

Kod 5:5 u taj brejku drugog seta potpuno nerezonski poen Djokovica na svoj servis, izlazak na mrezu, paralela na forhend protivnika i pasing šot Hurkača, umesto dijagonale na bekend i privođenja poena kraju. Kao da je Novak hteo da ovaj meč traje malo duže, da se što bolje zagreje za drugu nedelju turnira, pa je eto pustio jedan set, jer ima dva dana odmora, pa da ne bude previše opuštanja.

артиљерац

pre 4 godine

Нећемо тако Хуберте,нећемо тако.Са ће Чича д упали тракторче,а ти иди те отвори капију.Зна се кој вози трактор,кој отвара капију.

Dare

pre 4 godine

Sta ljudi ocekuju, da svaki mec dobije lako i bez mucenja?? Pa i taj drugi teniser je teniser, a je balvan neki, i njemu je tenis profesija, i on zna da igra.

roten

pre 4 godine

Kakve je komplekse nabio Novak ovim užasnim Englezima...Kakvo navijanje PROTIV Novaka,u nadi da će neko obaviti "prijavi posao" za Federera.I tako iz kola u kolo,godinama već...Kakav STRAH imaju od Novaka,neverovatno.

zex

pre 4 godine

Treba pobediti to je cilj.Ovo je pravi test za Novaka,dobar server i dobar igrač.Danas je dan za tenis,dal igrao pet ili tri seta isto je.Novaku je to posao,nece se on umoriti sigurnu, covek je spreman odlično fizički.Drugi set je mogao dobiti i bio je za toliko bolji ali je promašio neke lopte.Svakako da mu trebaju ovakvi mecevi, Federer je gazio do finala pa znamo kako je prolzio tada.

Siniša brejnstormer

pre 4 godine

Nezaboravite da ako Novak odigra meč od pet sati i pobedi njegov sledeći je u ponedeljak, na Vimbldonu se ne igra nedeljom. Tako da ima vremena za odmor.

Nebojša

pre 4 godine

Naravno da navijamo za Novaka. Međutim njemu u određenim mečevima, pogotovo sa manje poznatim teniserima nedostaje motivacije i borbenosti.Zbog toga se i dešava da mora jedan ili dva seta više da odigra. Nadal je sušta suprotnost. Ulazi u meč sa željom da samelje protivnika bez kalkulacija i obzira ko je sa druge strane mreže.
(Johnny Serbino, 05. jul 2019 18:38)

Istina ali baš zato što Nadal ne ume da dozira i ima problema sa povredama nije nužno svaki meč punom snagom.

Hans

pre 4 godine

Nole ne briljira ali je strpljiv. To je ono sto ga izdvaja. Maksinalno je fokusiran cak i kada nije na vrhunskom nivou. To protivnika ubija u pojam....

taki p

pre 4 godine

Nisam gledao nijedan mec,ovako iz izvestaja Novak deluje odlicno,postepeno dize formu,iskustvo i kvalitet su na njegovoj strani.Interesantno da mu se svakodnevno cisti zreb,iz njegovog dela ispali do sada Zverev,Cicipas,Anderson,Wawrinka,Dimitrov,Monfils,Kacanov,Medvedev,kako stoje stvari 4f-Gofan ili Verdasko,2f-Raonic ili Bautista Agut,cini mi se put do finala otvoren samo tako,a i tamo bi bio favorit za titulu.

KV

pre 4 godine

Malo se poremetio Nole i izgubio fokus zbog okolnih stvari, pritiska novinara, publike a cak mu ni Bernandes nije dozvolio danas da koristi kacket s kojim je vec igrao! U drugoj nedelji ide uzlaznom linijom lagano do finala. Tamo ga verovatno ceka Nadal jer Federer iako ima najlakse protivnike verovatno vec sutra gubi od Luke.

Eidos

pre 4 godine

Kad mu je ovakva faca,gestikulacija i kretnja,tacno znam da mu nesto nije po volji i da nije raspolozen. Ne moze da sakrije neraspolozenje. Valjda ce se probuditi! Napred Novace!

NY

pre 4 godine

Posebno je lepo biti Srbin kada pratis tenis u eri Novaka Djokovica a jos navijas za njega. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kompa, 5. jul 2019 16:46) 


Ma prelepo,on se bogati dok mi zivimo u paklu zvanom Srbija i dajemo mu paznju.Covek milioner a ljudi se brinu,poklanjaju mu vreme,nerviraju se zbog njegovih meceva.Plus pritom lik ni ne zivi ovde,niti ga interesuje ova zemlja,cene termina za tenis paprene u odnosu na nasa primanja...
(vlada91, 05. jul 2019 17:08)

Sto ne ucinis nesto od svog zivota.Nije ti Novak kriv sto zivis u paklu.Vidim da i ti poklanjas paznju.Znaci bio bi sretan da Novak zivi u Srbiji.Ne verujem

Budaliki

pre 4 godine

Covjek sa sa strasnim servisom i odlicnom igrom i mecom zivota i pored svega toga jedva je uspio nadeljati jedan set i to samo zato sto Novak odigrao jedva sa 50 %. I sve to dovoljno samo za jedan set koji je dobio jer je Novak odigrao ocajno u taj brejku ne ubacivsi niti jedan prvi servis. Novak Djokovic je teniski monstrum

slaviša šmigič

pre 4 godine

ja uvek navijam za novaka jedino što sam video tokom celog meča jeste to,da je novak počeo tokom prvog seta igrati izuzetno lezerno pa se nastavilo i tokom drugog niza jer je teško menjati ritam igre kad jednom igraš ovake poene gde samo plasiraš i tako daješ mogučnosti,da igra dobro i onda još dobije hrabrost igra odlično dok ti igraš još uvek u ritmu iz prvog niza u trečem i četvrtom nizu novak je podigao igru a tako bi trebao početi več u samom početku prvog seta danas realno nismo gledali novaka u izdanju kako on ustvari moze igrati jednostavno nesmeš sebi dozvoliti tako lezernu igru i zato novaku kasnije nikako nije išlo nije bio ni blizu svoje dobre igre.

anica

pre 4 godine

VUK, 05. jul 2019 18:20)
Desi li ti se nekad da bi negde da se sklonis od svega, da odmoris mozak? Meni nekad u dusu bude tesko kakva crna zar i volja al teras dalje, otaljas nekako...tako i on samo sto je javna licnost.
Ja Novaku nista ne zameram od kako je poceo da igra posle onog nesrecnog perioda, pa da sad batali tenis on je za mene ponos.
Nemoj...veruj mi bice Nole ok!!!

Mikoli

pre 4 godine

Pobogu, Novak izgubi jedan set i odmah krece pljuvacina. Da li ste vi ljudi realni? Evo u trecem Novak stavlja opet stvari na svoje mesto. Cemu tenzija?

yupi

pre 4 godine

Koliko neki igrac mora da se potrosi da bi dobio Novaka. Pre svega psihicki. Ova Novakova smirenost je vrhunska. Izgubi set, nema problema, sledeci ga pojede kao nista.

Ранко Милановић Република Српска

pre 4 godine

(sasa.r, 5. jul 2019 20:55)

Такви као ти су....рекао бих, али неће објавити....најкилавији људи су најбољи проналазачи мана....нисам видио да Ђоковић некоме тражи ману...стари мој, да завириш у живот овим пљувачима свега свачега, заплакао би човјек...

Robert

pre 4 godine

Hurkač uložio sve u drugi set i skroz se raspao u trećem. Potpuno ispražnjen. Isto bi bilo i da ga je izgubio, pa bi sada već bilo 3:0 u setovima.

срле

pre 4 godine

Новак иначе тешко излази на крај са серверима, у жребу је и даље Раонић који може бити потенцијлана опасност до финала. У сваком случају, данас је Хуркач играо атомски тенис, сервирао изванредно па опет ништа не вреди. Новак се мора фокусирати на терен, само на тај начин иде до победе, остало је небитно.

Sasa

pre 4 godine

Mene su odusevili Medvedev I Gofan!!!fantastican mec.Novak manje vise rutinski isprobava udarce...Zaista ovaj vimbldon do sada ima odlicnih meceva.

Novi Grad

pre 4 godine

@@Žao mi je mi je Bretonaca što se zovu slično kao Britanci.
Pa po njima su i dobili ime, odnosno trebalo je to da bude kontinentalna britanija...

Markobg

pre 4 godine

Procenat realizovanih break šansi katastrofalan , možda i najlošiji deo igreu njegovoj karijeri. Naravno ne može se svaka lopta pretvoriti u poen ali ga dodatno umara sreća pa je u glavi prejak i uvek izvuče meč na kraju.

slaviša šmigič

pre 4 godine

danas smo videli,da je novak u prvom setu igrao izuzetno lezerno i eto razloga zašto je onda pravio greške na izuzetno lake poene koje je trebao dobiti ali je ostao u ritmu prvog seta.verujem,da je novak shvatio svoju grešku i da treba uvek igrati snazno najbolje kako znaš od samog početka i tako poštovati protivnika nebitno koji igrač igra je sa druge strane ovakve stvari izbace te iz ritma i onda neide i kad dobiješ lagane loptice koje moraš lagano,da završiš danas novak nije ličio nasebe.dogadja se i najboljima to ti je ono lako čemo a onda izgubiš celu utakmicu.novak je sigurno to shvatio i gledacemo ga u najboljem izdanju kako samo on to zna.

BgHQ

pre 4 godine

Ovo je dobro za Noleta jer skoro uvek na nekom GS turniru kad ima ovako neplanirano zahtevan mec to utice pozitivno na njegovu formu i obicno osvoji titulu.Nadam se da ce tako biti i ovaj put.

Autolakirer

pre 4 godine

Jos jedan lik od 2 metra koji nista znacajno u tenisu nece uraditi.Nema tu igre.Osnov im je servis i kada nalete na igrace koji imaju ritern kao sto su Novak, Rodzer , Rafa nemaju sta da traze

Kanidja PG

pre 4 godine

Trebao je Novaku jedan ovakav mec.Poljak ima sve za igru na travi ali posle onakva dva seta pocetna vise nije mogao da drzi tako dobar nivo.
Nole bez I jednog pretrpljenog brejka citav mec uz 4 oduzeta servisa iz 17 brejk sansi.
Sad odmor 3 dana,zavrsio je i say terenom br1 of sada samo centralni do kraja.
Finale je neminovno a Rafa i Rodzer neka se dog ko je drugi finalista.
Prosto i dalje na GS oni su liga za sebe.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 4 godine

Мали, још мораш да растеш! Још један прецртан. БРАВО НОЛЕ! 👏👏👏

Nebojša

pre 4 godine

Osim tog izgubljenog seta rutinska pobeda a nije ni loše što je malo više vremena proveo na terenu ipak je većina favorita iz ovog dela kostura već ispala pa dobro dodje malo jači otpor kojem je doduše i Novak kumovao nešto slabijim izdanjem sada će verujem dodatno pojačati za završnicu.

Ontario sa vukova

pre 4 godine

... ... ... Toliko mučenja, bez potrebe...
(sasa.r, 05. jul 2019 20:55)

Ne bih ja rekao da ti mozes ista bitno da vidis cak i kada gledas.

Myrthos

pre 4 godine

Sjedim u drugoj sobi sa slušalicama i gledam neki film ali i pored toga čujem TV iz sobe gdje mi žena gleda tenis i uvijek znam kad je Hrkljuš dobio poen!