Nova vest
Tenis

Utorak, 17.07.2018.

17:16

"Što su više odlagali, to je Serena bila nervoznija"

Televizijska voditeljka Barbara Šet kritikovala je igru Serene Vilijams u finalu Vimbldona, u kojem je poražena od Nemice Anđelike Kerber.

Izvor: LN

Autor: LN

Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Kerber je rutinski došla do svoje treće Grend slem titule u karijeri pobedivši Amerikanku sa 6:3, 6:3.

Barbara Šet je bivša teniserka, a posle profesionalne karijere najpoznatija je po emisiji "Gejm, Šet i Mats" koju vodi sa svima dobro poznatim Matsom Vilanderom

Austrijska TV voditeljka pre svega je pohvalila igru šampionke, ali i kritikovala performans višestruke osvajačice Grend slemova.

"Kerber je odigrala maksimalno dobro taj meč. Bila je konstantna i iznenađujuće dobro servirala. Videlo se zašto je bila svetski broj jedan, sve joj je išlo od ruke", rekla je Šet za Skaj Sport.

Ona je razumela da teniserkama nije bilo lako da ima finale bude odloženo zbog meča između Đokovića i Nadala i da je možda to stvorilo dodatni pritisak na Serenu.

"To je sigurno bilo nezogdno za obe teniserke. Mislile su da će igrati u jedno vreme, ali to se promeni i počele su mnogo kasnije. Serena je izgledala sve nervoznije što je meč bio duže odlagan"

Šet je priču zaključila mišljenjem da je Vilijams žarko htela da osvoji prvu titulu posle porođaja i da je, možda, 'izgorela' u toj želi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve