Kada će "RF" logo biti vraćen Federeru?

Rodžer Federer od nedavno ima novog sponzora, japansku kompaniju Uniklo, koja je zamenila njegovog dugogodišnjeg partnera Najki.

Izvor: LN

Petak, 20.07.2018.

21:42

Kada će
Photo by Michael Steele/Getty Images

Federer je tokom cele sezone, uprkos završetku saradnje, nosio neke delove opreme koje je napravila ta kompanija, a na Vimbldonu je takođe igrao u Najki patikama.

Federerov ugovor sa Uniklom je astronomski – čak 30 miliona dolara po godini, u narednih deset godina.

Ipak, vlasnik čuvenog "RF" logoa je i dalje Najki, a ne sam igrač, ali očekuje se da Rodžer opet dobije prava na korišćenje svog brenda.

Kako prenosi švajcarski novinar Arno Ceruti, tako nešto bi treblao da se desi u martu 2019. godine, kada bi prava na "RF" trebalo da isteknu američkoj kompaniji.

Što se tiče novog sponzora, japanske kompanije Uniklo, Švajcarac je veoma zadovoljan.

"Veoma sam zadovoljan. Uzbuđen sam što sam nosio Uniklo i moram da vam kažem jedva sam čekao. Osećam se veoma dobro na terenu, a to je najbitnije za sportsku opremu", rekao je Federer posle svog prvog zvaničnog pojavljivanja u opremi novog sponzora na Vimbldonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: