"Da sam pobedio Đokovića – mogao sam da osvojim Vimbldon"

Kei Nišikori, najbolji japanski teniser, smatra da je mogao da osvoji titulu na Vimbldonu da je pobedio Novaka Đokovića u četvrtini finala.

Izvor:

Četvrtak, 19.07.2018.

18:40

Photo by Clive Mason/Getty Images

Novak je slavio 14. put u šesnaest međusobnih duela sa Keijem, posle čega je u novom epskom okršaju savladao Rafaela Nadala, da bi u nedelju porazio i Kevina Andersona za četvrti trijumf u Londonu, odnosno trinaesti Grend Slem u karijeri.

"Gledao sam finale, bili su sjajni, ali i dalje žalim što nisam pobedio Novaka... Jer sam onda mogao da osvojim i titulu. Želim da osvojim Slem jednog dana, a pokazao sam koliko sam motivisan meču sa Đokovićem", rekao je Nišikori.

Istovremeno, trenutno dvadeseti igrač sveta naglašava da je srpski šampion u odličnoj kondiciji,

"Mogli ste da vidite koliko je dobro pripremljen tokom cele druge nedelje. Samo je postepeno upumpavao samopouzdanje svakom pobedom. Ponovo je igrao dobar tenis, kao nekada. Nije mi davao uopšte lake poene, možda samo u drugom setu kada je malo pao... Ali se onda vratio sa još boljim tenisom".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

82 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: