Đoković: Nije fer što sam dobio opomenu, a Nišikori nije

Novak Đoković, najbolji srpski teniser, ponovo nije bio zadovoljan nekim odlukama sudije na meču četvrtine finala Vimbldona.

Izvor: PT

Sreda, 11.07.2018.

22:29

Đoković: Nije fer što sam dobio opomenu, a Nišikori nije
Foto: Getty Images

Nekada najbolji igrač sveta opomenut je od strane Karlosa Ramosa kada je udario reketom o travu u drugom setu.

Novaku je to zasmetalo, pogotovo jer je isto uradio i Kei Nišikori, kojeg arbitar nije upozorio.

"Već sam govorio o ovome, razumem da sudija donese nekad odluke sa kojima se ne slažem. Samo zavisi iz koje perspektive gledate. Pogotovo za današnju situaciju, samo sam pitao sudiju kako sam zaslužio opomenu", rekao je Novak i nastavio:

"Samo sam ga pitao da li iskreno misli da sam oštetio travu reketom. Svako ko je gledao meč mogao je da vidi da sam jedva dotakao travu reketom. Ne znam kako da objasnim situaciju. On mi je odgovorio da misli da sam oštetio travu. Nišikori je uradio isto u četvrtom setu i on mu ništa nije rekao. Mislim da to nije uredu. Sudija je tvrdio da nije video to kod Nišikorija, ali očigledno vidi uvek šta ja radim".

Đoković je istakao da je veoma zahvalan organizatorima što je igrao na Centralnom terenu.

Novak će u polufinalu igrati protiv Rafaela Nadala, koji je posle maratonske borbe pobedio Huana Martina del Potra. To će biti njihov 52. duel, a srpski teniser vodi sa 26:25.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: