Sreda, 11.07.2018.

17:26

Federer vodio 2-0, imao meč loptu, ali izgubio od Andersona!

Kevin Anderson, teniser iz Južne afrike, napravio je senzaciju pobedivši aktuelnog šampiona Vimbldona Rodžera Federera sa 3-2, posle preokreta.

Izvor: LN

Federer vodio 2-0, imao meè loptu, ali izgubio od Andersona! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

221 Komentari

Sortiraj po:

vojkan85

pre 5 godina

@? Druže o čemu ti pričaš? Poređenje koje sam napravio je vezano za Novakov patriotizam koji pokazuje na čudan način. Ima on dovoljno da bi živeo ovde ali zašto da plaća porez čovek ovde kada ne mora da ga plaća uopšte? Misliš da su veliki Srbi oni koji podignu tri prsta u inostranstvu? Teško da je tako.

Milan

pre 5 godina

"Ne gotivim Federera ali ovo je izgubio bezveze."
(jaaa, 11. jul 2018 22:54) # Link komentara

Nije izgubio bez veze, izgubio je jer nije smeo da izađe Novaku na crtu. Pored toga Novak ima pozitivan skor u međusobnom odnosu.

Sax

pre 5 godina

Uvek ponosno u tvom uglu Rogere ! Najveći ikada ! 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) 
(Rossi, 11. jul 2018 18:38) 

Hahahahahaha... pa šta briga Federera dal' ima tebe u svom uglu ili nema? Razlika između tebe i mene je u tome što ja navijam za Novaka a ti protiv njega. Briga Federera i Novaka za obojicu. Ali ti imaš neki problem, očigledno.

PistolPit

pre 5 godina

Svaka cast Federeru na fantasticnoj karijeri ali mislim da ovaj poraz polako signalizira kraj. Doduse I ranije sam ga otpisivao pa se vratio ali mislim da je skoro 37 godina stvarno previse da bi se i dalje igralo na vrhunskom nivou u profesionalnom tenisu.

Svaka cast Kevinu na nervima, to mu je najveca slabost ali ovog puta je bio cvrst kao stena i to protiv coveka koga publika bodri kao da je domaci. Sjajan servis i fantasticni udarci sa osnovne linije, igrao je hrabrije i zasluzio pobedu.

Saša

pre 5 godina

Eto šta mu znači Nike, od 2015 godine kako su javili na sk igra na centralnom terenu, ovo je prvi meč na jedinici iiiiii poraz. Toliko o rf. Nadal i Nole su teniseri koji igraju i na plus 50 a ne ovaj maneken

?

pre 5 godina

(vojkan85, 11. jul 2018 22:44)

Da ne citiram ceo komentar...
Na svakoj vesti o Srbiji, bilo da je u pianju ekonomija, kultura, politika, svi kažu "pasoš u ruke i bežite iz Srbije". Sad nam objašnjavaš da je Novak trebalo da ostane ovde, i to u vreme kad nije imao ni direktne letove za mnoge destinacije ni dovoljno novca za tako nešto.
Ili bi se računalo samo ako ode da čisti wc ili pere sudove, a ne da se bavi profesionalnim sportom?
A porez? Pa ovde je svaki komentar na bilo koji porez "država nas pljačka", a njegovim novcem ste svi revnosni za plaćanje poreza?

Realno

pre 5 godina

Bravo i kapa dole za Andersona,što je izbacio prepotenka.Srećom,u pravo vreme se kralj vraća i raduje njegova forma,pogotovo u meču sa Nišikorijem.Sutra da otrese Nadala pa u finale protiv jednog od ovih servera,da proslavi titulu,posle dužeg perioda i započne ciklus nedodirljivog.

TurboNator

pre 5 godina

Na BBC web sajtu interview sa Rodjom - ni da pomene Andersona... ja pa ja...

Ne znam da li su preneli sve sto je rekao, ali ako jesu... gospodin kazu neki ovde?

mich

pre 5 godina

rossi

Pa idi sada tesi ga sa Mirkom place ko malo dete garantujem ti, to je jedna "prevara" svetskog tenisa, pa taj je uzeo 15 titula protiv nekih NIKOGOVICA, od kada su se pojavili Nole, Rafa i Endi taj je uzeo 3 GS i to pukom srecom 5 godna covek nije mogao da uzme nista dok se ovi nisu ispovredjivali...

zelim pomirenje

pre 5 godina

@Riječanin, 11. jul 2018 18:47

U pravu si, meni je to isto najturobniji Novakov mec koji sam ikada gledao. Tu sam ustvari zakljucio koja je Nole velicina, ja sam se bio predao prije njega...mislim da je na kraju i turnir osvojio.

nenad

pre 5 godina

Gledao peti set , zasluženo...Al jednu stvar sam primetio na kraju meča kad su se pozdravili međusobno na mreži i sad po nekom nepisanom pravilu gubitnik prvi prilazi sudiji tj. Federer , a on se pravi lud i čeka Andersona prvi da se pozdravi ...kakvi su to kompleksi majko mila. Džabe i pare i trofeji.. i to mu nije prvi put da radi a to sam samo video kod njega
(djo, 11. jul 2018 18:39)
Pricas o coveku koji je dva puta seo na stolicu Djokovica prvog igraca sveta 2012 i 2015 na Zavrsnom Mastersu sezone?

THE FINAL CUT

pre 5 godina

Kakva dva meča danas. Nadal-DelPo i Federer-Anderson. Odavno nisam video Federera da ne iskoristi 2-0 vodjstvo. Odmah cim je naleteo na top10 igraca, poklekao je, na svom omiljenom turniru. Do sada je u ovoj godini prikazao dosta losiju igru nego prosle. Porazi od Kokinakisa, Ćorića i Andersona. Samo dve titule u ovoj godini - AO i Stutgart. Na AO dosta lak zreb imao. Ne verujem da će osvojiti neki veliki turnir do kraja godine. Nadal zasluzeno prvi do kraja 2018.

VUK

pre 5 godina

Verovatno sledeće godine na Wimbldonu u ulozi tv komentatora. Nadam se da će neoprezno ipak igrati USA Open i Melburn. Taman da Novak digne igru na 100%. Da se malo izigra sa njim pre penzije.

vojkan85

pre 5 godina

Pa taj isti Federer je veci patriota od Novaka. Covek zivi u Svajcarskoj u selu, a moze da zivi gde god pozeli. Placa i daje svojoj drzavi a ne drugoj. Novak i Rafa su pored RF najveci u open eri ali niko nikada nece moci da igra da se krece da uziva u udarcima i da ima takav osecaj kao RF. Rafa i Novak ciste sile i snaga. To tenis nije, tenis i pravi tenis je ono sto RF igra. Covek nema grimasu kada udara loptu, niti jednom da je napravio neku iskrivljenu mimiku. Ne pljujem niti Novaka niti bilo koga drugog ali patriotizam i neke druge stvari odvajajate. Moze RF da bude pun sebe, da bira kako mu se hoce itd.,ali je stekao kredibilitet za tako nesto. Niko ne moze da mu ospori da je u top 3 najvecih svih vremena i ako u to licno ne verujem da u tenisu moze da postoji.

Ratko Jevtovic

pre 5 godina

Slusam Bekera i jos dva komentatora: “Madjionicar, igra se sa A. Pesnik servisa. Anderson mora da rizikuje drugu servu, sprdnja prvi set. Plan A ne radi, ha, ha, plan B ocigledno ne radi, a da li u uopste ima plan C, ha, ha? Vremenom ce vise gresiti a madjionicar ne gresi......”
Kao da igra vanzemaljac protiv neznalice.
Nema tu nikakve senzacije i bravo za Kevina!
Srdacan pozdrav iz Perta, Australija

ludi srbin

pre 5 godina

Godine 2011. “velika trojka“ bila je u četvrtfinalu Vimbldona i Federer je izgubio posle vođstva 2-0 (od Conge). Od tada Đoković, Nadal i Federer nisu bili zajedno u četvrtfinalu Vimbldona, a i sada je Federer ispao posle 2-0 u setovima.
Ko li je beše uzeo titulu 2011. godine?

sasa jokic

pre 5 godina

Tacno je da svaki teniser iz vrha treba da odigra jedan mec na terenu broj 1, mada Rodzer u vecini slucajeva nije igrao na njemu. Takodje je poznato da organizatori na Wimbledonu kod broja nosioca gledaju i predhodne rezultate, a ne samo renking. Kod Noleta su to nekako zanemarili, ali nista cudno, od kada ih je odbio za drzavljanstvo i opeglao Rodzera i Endija x puta, nije im bas po volji. Meni najvise smeta sto je njegov mec uvek poslednji i time potencijalno kandidat za igranje u dva dana. Srecom, ponovo igra u dobrom ritmu, i uspeo je da izbegne mrak. Ocekujem veliku borbu sa Nadalom ili Delpom u polufinalu, a za Rodzera uopste nisam siguran da ce stici do finala. Ako se kojim slucajem nadje sa Noletom u finalu, Nole lagano dobija.
(sasa jokic, 10. jul 2018 22:31)

No 1

pre 5 godina

Lepršavi tenisač ne može uvek igrati lepršavo.Pojavi se tako neki drugi tenisač koji razbuca igru lepršavog tenisača i onda taj lepršavi tenisač izgubi
lepršavost i ceo meč.Napred Nole!

марко

pre 5 godina

сјајна вест. доста више и тог федерера. знамо да је најбољи. уопште ми је било чудно како је уопште победио последња три гранд слема.мада ни андерсон није млад.

Batko uterati kratko

pre 5 godina

Ne mogu da verujem, kad god Nisikori uzme brejk Djokica isto odgovori, ali to se Nadalu i pogotovo King Federeru ne moze desiti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 11. jul 2018 16:20)

Sta se ne moze desiti?! E, moj Urose Djurdjevicu nejaki, nikako da prestanes da se blamiras po sajtu

Bardami

pre 5 godina

Zaista mi nije jasno zaŝto je Andersonova pobeda senzacija?! Osmi teniser! Federer ima 37 godina. Čim je Anderson uzeo treći set znao sam da Federer neće izdržati. I Nadal ispada od Delpa. Nije trava za njega.

Tatko na Martiana

pre 5 godina

(Марвин тхе Мартиан, 11. jul 2018 19:50)

Krenuo si da plačeš! Lol! :-) Namoj sine, dogodine tvoj će gospodin opet do četvrtfinala ne brigaj, imaćeš opet trenutke sreće! :-) Lol!

južnoafrički obračun

pre 5 godina

I Federer je Južnoafrikanac. Pored švajcarskog ima i državljanstvo Južne Afrike ( po majci) gde ima ogromne posede.

The Advocate

pre 5 godina

Ne pratim sport nesto posebno, tu i tamo, ali mi nikad nece biti jasni ovi iz Srbije što pljuju po Đokoviću, kao on im je kriv za sve, umesto po političarima. Čovek je sportista, sve je sam napravio, još u predstavlja zemlju u lepom svetlu, ne znam u čemu je problem?

Dana Scully

pre 5 godina

A da li si možda primetio kako je Federer posle meča sačekao Andersona da izadju zajedno sa terena, uprkos bolnom porazu. To ne mora da se radi, ali je to tradicija i baš zbog toga je Federer fer plej ikona. Ko kad daje ruku sudiji je apsolutno nebitna stvar, ali to što je Rodžer sačekao da Anderson proslavi pobedu da bi zajedno izašli sa terena, e to je bitna stvar. Ali vi što ste puni mržnje ne primećujete te stvari.
(Fox Mulder, 11. jul 2018 18:47)

Nije to fer plej Moldere, već tradicija na Vimbldonu, isto kao što svi muškarci urade naklon za članove kraljevske porodice (iako ih niko na to ne može naterati), a igračice blago čučnu.
Fer plej i Roger Federer, to ne ide u jednu rečenicu.
Veliki je šampion ali nikakav čovek, posebno u porazu.

Гиле

pre 5 godina

Где су да они хроничари који сваки пут кад Новак изгуби кажу избегава Федерера и Надала. То може и сада да се каже, али и једно и друго је неозбиљно. Просто нема Федерер концентрације више за дуге мечеве. Године чине своје. Свака част и на овоме до сада.

Needukovan

pre 5 godina

Ipak je 37 godina ozbiljna starost za profi tenis. No, ipak kralj ostaje kralj. Nadalu se objektivno smeši novi pehar, jer će ovog našeg da pregazi kao plitak potok.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (novica, 11. jul 2018 19:37)
Надалу се смеши пораз од Делпа. Прегазиће га Делпо као плитак поток!

Simpo

pre 5 godina

Tkzv goat pobegao od našeg Noleta ,a lepo sam napisao bolje da je ispao u ponedeljak na centralnom terenu sa stilom nego ovako na pomoćnom

VAMOOOOS

pre 5 godina

@ au kakav dan za prosječnu Srbendu, Novak dobio, Federer izgubio i još ako Hrvati izgube ima do kraja mjeseca da zaboravi i Briha i Vučića, činjenicu da nema posla i sve ostale probleme...nahranjena duša
(lorenzo, 11. jul 2018 18:36)

Tako je, na kraju krajeva sta je u ovom zivotu bitnije od srecne i mirne duse? Kakve pare kakav posao nista ne moze zameniti ovaj osecaj. Al ne moras da se brines za nase plate. Imamo mi malina, borovnica, jagoda, zdrave i plodne zemlje kolko hoces, i da budemo siti a i da dobro zaradimo ako treba. Godina lepo rodila ma raj za Zemlji. A tebi ne ostaje nista nego da places. Steta za tebe.

?

pre 5 godina

A da li si možda primetio kako je Federer posle meča sačekao Andersona da izadju zajedno sa terena, uprkos bolnom porazu. To ne mora da se radi, ali je to tradicija i baš zbog toga je Federer fer plej ikona. Ko kad daje ruku sudiji je apsolutno nebitna stvar, ali to što je Rodžer sačekao da Anderson proslavi pobedu da bi zajedno izašli sa terena, e to je bitna stvar. Ali vi što ste puni mržnje ne primećujete te stvari.
(Fox Mulder, 11. jul 2018 18:47)

Uvek porazeni izlazi prvi, mahne publici, eventualno da neki autogram usput i u tunel.
Pobednik ostane na terenu, pozdravi publiku, potpiše se na kameru...
Možda ga prpa od tunela?

Trampe Srbine

pre 5 godina

Čestitke Andersonu, izdržao je veliki pritisak. Nije kraj za Rogera. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NoleFan, 11. jul 2018 18:30) # Link komentara

Nije... Igra za 5to mesto sutra.
(Milan, 11. jul 2018 18:34)
Komentar dana...Bravo kralju!!! :)

Autolakirer

pre 5 godina

Не дирај га! У 2017 господин Рожер је освојио 7 трофеја од тога 2 грен слема. У 2018 је до сада освојио 3 трофеја, од тога један ГС. Колико је за то време твој Ноло освојио трофеја? Нула! Радујте се данас ноловци, али плакаћете ви ускоро! 
(Марвин тхе Мартиан, 11. jul 

E bas mi te je zao kvazi Srbine. Tudje da ne kazem sta je uvek sladje.Evo ja 30 godina zivim i radim u Svajcarskoj i nikada nisam navijao za Rodzera, Stena, Martinu Higins, Belindu Bencic

Mikii

pre 5 godina

Надалу се смеши пораз од Делпа. Прегазиће га Делпо као плитак поток!
(Needukovan, 11. jul 2018 19:57)

Covek ladno cek'o da Del Potro preokrene da bi na 2:1 pisao svoje strucno misljenje, hahahahaha

antiDebil

pre 5 godina

au kakav dan za prosječnu Srbendu, Novak dobio, Federer izgubio i još ako Hrvati izgube ima do kraja mjeseca da zaboravi i Briha i Vučića, činjenicu da nema posla i sve ostale probleme...nahranjena duša
(lorenzo, 11. jul 2018 18:36)

Takoee, Novak dobio, Federer izgubio, navija se protiv hrvata. Brih je poslao Srbiju a Vucic je i dalje tu. Nekome ce dusa da bude nahranjena zbog Djokoviceve pobede, Federerovog poraza i ispadanja hrvata, i dalje ce se nervirati zbog Vucica dok ce neki da cvile zbog Federerovog prolaza, Novakove pobede i isspadanje hrvata, a i njima Vucic preostaje. Nema veze, jedni su kako kazes ,,prosecne Srbende'' i danas se bolje osecaju, drugi su ,,izrodi'' i danas cvile i jecaju...Sta da se radi, to ti je sto ti je !

Konfučije

pre 5 godina

Trošiti reči o ovom čoveku kao šampionu, da li je ili ne, glupo je, nevaspitano i bespredmetno. Sad stvar je ukusa da li se on kao takav nekome dopada ili ne. Meni lično nije u krugu omiljenih sportista, ali to je već subjektivno. Čovek je zaista sinonim za tenis. Ipak godine su neumoljive, ovakvi porazi se moraju događati i biće ih sve više. Ipak, najiritantniji su mediji i kvazi stručnjaci koji su ga pre početka turnira proglasili jedinim favoritom i po mnogima je bilo glupo i igrati. A eto ponovo su omanuli.

?

pre 5 godina

Не дирај га! У 2017 господин Рожер је освојио 7 трофеја од тога 2 грен слема. У 2018 је до сада освојио 3 трофеја, од тога један ГС. Колико је за то време твој Ноло освојио трофеја? Нула! Радујте се данас ноловци, али плакаћете ви ускоро!
(Марвин тхе Мартиан, 11. jul 2018 18:59)

Zašto toliko vičeš? Ko je sad histeričan?

Osvojio što je osvojio dok Novak nije igrao. Sad se sačuvao da ga Novak ili Rafa ne rastave na sastavne delove.

Životije

pre 5 godina

Hehehe bravo Kevine Srbendo! Kako si samo istamburao i ponizio Uniqlo dzemperka, pa to je bilo milina gledati. Kada je poceo da slaze one face, plcljivko, ja sam se valjao od smeha po kaucu, majko moja. Joj joj joj joj

Кроз шљивике и ливаде...

pre 5 godina

Да ли се неко запита колика је квота била на Андерсона већ на 2:0 за Рођу? Ако се не варам 500!!! А на меч лопту за Рођу није ни постојала квота! То значи са 50 динџи лагано љетовање себи купиш...

Djordje NS

pre 5 godina

Molio bih sve posetioce i čitaoce ovog sajta da me hitno obaveste ukoliko primete Marvina the Martiana. Izgubio mu je njegov "gospodin" Rožer pa sam se zabrinuo gde nestade klinac.

novica

pre 5 godina

Ipak je 37 godina ozbiljna starost za profi tenis. No, ipak kralj ostaje kralj. Nadalu se objektivno smeši novi pehar, jer će ovog našeg da pregazi kao plitak potok.

dudule

pre 5 godina

Gledao peti set , zasluženo...Al jednu stvar sam primetio na kraju meča kad su se pozdravili međusobno na mreži i sad po nekom nepisanom pravilu gubitnik prvi prilazi sudiji tj. Federer , a on se pravi lud i čeka Andersona prvi da se pozdravi ...kakvi su to kompleksi majko mila. Džabe i pare i trofeji.. i to mu nije prvi put da radi a to sam samo video kod njega 
(djo, 11. jul 2018 18:39) 

A da li si možda primetio kako je Federer posle meča sačekao Andersona da izadju zajedno sa terena, uprkos bolnom porazu. To ne mora da se radi, ali je to tradicija i baš zbog toga je Federer fer plej ikona. Ko kad daje ruku sudiji jeGledao peti set , zasluženo...Al jednu stvar sam primetio na kraju meča kad su se pozdravili međusobno na mreži i sad po nekom nepisanom pravilu gubitnik prvi prilazi sudiji tj. Federer , a on se pravi lud i čeka Andersona prvi da se pozdravi ...kakvi su to kompleksi majko mila. Džabe i pare i trofeji.. i to mu nije prvi put da radi a to sam samo video kod njega
(djo, 11. jul 2018 18:39)

A da li si možda primetio kako je Federer posle meča sačekao Andersona da izadju zajedno sa terena, uprkos bolnom porazu. To ne mora da se radi, ali je to tradicija i baš zbog toga je Federer fer plej ikona. Ko kad daje ruku sudiji je apsolutno nebitna stvar, ali to što je Rodžer sačekao da Anderson proslavi pobedu da bi zajedno izašli sa terena, e to je bitna stvar. Ali vi što ste puni mržnje ne primećujete te stvari.
(Fox Mulder, 11. jul 2018 18:47)
To čekanje protivnika da zajedno izađu sa terena je nepisano ili možda čak pisano pravilo Vimbldona. Tako da nemoj ni ti da se ložiš da je uradio nešto posebno.

sweswe

pre 5 godina

Uvek ponosno u tvom uglu Rogere ! Najveći ikada !
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)
(Rossi, 11. jul 2018 18:38)

Mnogo mu to znaci, vjeruj mi, sta bi on bez tebe u svom uglu.

Goran

pre 5 godina

Ne bih se slozio da je senzacija kao sto to naslov prejudicira ,pre bi se moglo reci da je iznenadjenje...Naravno jeste Federer pre pocetka meca bio favorit bez svake sumnje ,jer covek za kojeg se vecina teniskih strucnjaka slaze da je jedan od najboljih svih vremena,i koji je 8 puta dosada ispisao istoriju Vimbldona ne moze da ne bude favorit,a i igrom do ovog kola je on to i potvrdjivao,jer je sa prilicnom lakocom i rutinski dobijao protivnike ,i svi su ga ocekivali u samoj zavrsnici ...Ali ruku na srce sto se kaze,videlo se jos u proslom mecu (iako je i taj mec dobio relativno lako) da ako ima iole dostojnijeg protivnika koji udarcima moze da ga otera iz njegove komforne zone, da onda mogu nastati problemi...Dok sa druge strane znalo se i pre pocetka meca , da Anderson (kome zahvaljujuci stilu igre) trava inace kao podloga najvise lezi, moze da iznenadi sto se eto na kraju i desilo...mada nakon dva seta niko nije ocekivao takav scenario pogotovo kada je u taj-brejku Federer slomio otpor Andersona i poveo sa 2:0,svi su ocekivali sigurnu pobedu Federera ,ali tada Anderson rasterecen nemajuci sta da izgubi pusta ruku u potpunosti, i pocinje da udara iz svih oruzja i svih pozicija,servis je poceo da ga sluzi nenormalno dobro ,i onda je samo cekao pad u igri Federera ,a to se i desilo u naredna dva seta..Federer se potom konsolidovao i dao sve od sebe da dobije ipak na kraju mec ,ali protiv ekstremno raspolozenog Andersona jednostavno na kraju nije mogao da izbegne poraz !

Sasa

pre 5 godina

@fox mulder pa sacekao ga je bas zato sto je kompleksas! Umesto da ode sagnute glave,l onda da Anderson, sam, dobije jos jedan ogroman aplauz... on ga ceka da mu ukrade i taj deo proslave... kompleks na kvadrat

Lik

pre 5 godina

Šteta
Bilo bi lepo videti finale sa Novakom
Nikako obojica d odigraju dobro pa da se sretnu vec jednom pa da vidimo ko je bolji
Napred nole!
(zzz, 11. jul 2018 18:35)

Pa zna se ko je bolji, pogledaj im medjusobni skor i samo ce ti se kasti.

?

pre 5 godina

U cemu je poenta Srba, da pljuju jednog od najvecih igraca svih vremena ikada? Covek place kada pobedi ili izgubi, pa? Jel ste svesni sta to znaci sportistima? Samo znate da pljujete i likujete. Svako vreme ima svoje igrace, Roger je obelezio jedno, Nadal drugo, Novak trece. Cetvorke nema, nije je nikada ni bilo. Kakvi smo ljudi, ne verujem.
(vojkan85, 11. jul 2018 18:40)

Da li si ovakav komentar napisao kada su se smejali Novaku posle poraza u finalu RG 2015?

ja

pre 5 godina

@Fox Mulder, 11. jul 2018 18:47)

A sta je bilo zadnji put kad je izgubio u wim. Otisao kao metak! Ali bitno da je i tada na kraju godine dobio fer pley nagradu. Prevarant.

Djido

pre 5 godina

Nisam preterani obozavatelj Federera ali mi je iskreno veoma zao sto je Anderson pobedio. (nekatamo, 11. jul 2018 18:55)

Pa onda primi moje saučešće.

pc,Nis

pre 5 godina

Ostavite zlobu,bio je to odličan meč.Uživao sam u sportskom nadmetanju.Kada bi se rezultat znao unapred,mečevi se ne bi ni igrali.

KKP

pre 5 godina

Poslednji put je pobedio djokovica ili nadala u finalu nekog slema 2007,a to mu je protiv novaka i jedina pobeda u finalu..i bolje sto je ispao da se ne bruka covek

neko

pre 5 godina

Rekoh vam ja da deda ne igra Bog zna šta. Ali i razumljivo. Ove maratonske mečeve će sve manje pobeđivati. Ej 4 decenije skoro da ima čovek.

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

@Autolakirer

Стварно? Интересантно је да имаш више никова, као и то што се сваке недеље јављаш из различитих градова. Лозана, Цириф, где си сада? У Базелу? А следеће недеље у Женеви? лол

kraja

pre 5 godina

...batkovi i kingovi i ostali federerovi podanici jos uvek pljuju tamo na komentarima o djokovicu, nesvesni da ih je idol izdao...
...namestio mu najki konacno nekog iz prvih 10...
...sada ce halle biti samo draga uspomena...
...najjaci protivnik na 29 mestu...
...samo da povrati jos "rf" od najkija pa ce onda da nauci sta znaci zameriti se sa sponzoru...

Nba action

pre 5 godina

Sportista sa najvecim brojem fanova ferovatno u istoriji! Mozda Bolt moze da mu parira po broju fanova svuda u svetu! Licno meni Federer omiljeni,a isto i Bolt! I kod ljudi koji se dobro razumeju u sport jasno je zasto je to tako! Ostalima jednostavno ne vredi objasnjavati.. dugo nisi osvojio US open Roger,spremi se! Vreme je!

Mario

pre 5 godina

Igra ovaj Anderson, svaka mu čast. Federer kao da je čekao da se ovaj prepadne zato što je ovaj preko mreže. Medjutim Andersona kao da je briga koje prekoputa.Svaka ćast,na najsladji način ga počistio..

vojkan85

pre 5 godina

U cemu je poenta Srba, da pljuju jednog od najvecih igraca svih vremena ikada? Covek place kada pobedi ili izgubi, pa? Jel ste svesni sta to znaci sportistima? Samo znate da pljujete i likujete. Svako vreme ima svoje igrace, Roger je obelezio jedno, Nadal drugo, Novak trece. Cetvorke nema, nije je nikada ni bilo. Kakvi smo ljudi, ne verujem.

milutin

pre 5 godina

Prvi jači protivnik i...gotovo.
Sad Roger ima vremena da razmisli i primijeni stihove ozbiljnog autora:
"Nemoj više pravit scene,
ne kuni se i bez plača,
ne računaj sad na mene,
ključ je ispod otirača..."
Da li je izgubio šta od poena?

Stefan

pre 5 godina

Mislim da ga je Anderson poslao na korak od penzije,a ako Novak osvoji ovo ,i taj korak ce da napravi.Setite se samo izjava koje je davao Federer,a Srbi koji pored Noleta navijaju za njega haha pa oni nisu Srbi nikakvi.Ako Novak osvoji ovo mislim da ce na se naostri,i za Us Open i tako zavrstiti godinu sa 14 slemova sto mu je vrv,i cilj ove sezone uz Sinsinati.JA VERUJEM

Fox Mulder

pre 5 godina

Gledao peti set , zasluženo...Al jednu stvar sam primetio na kraju meča kad su se pozdravili međusobno na mreži i sad po nekom nepisanom pravilu gubitnik prvi prilazi sudiji tj. Federer , a on se pravi lud i čeka Andersona prvi da se pozdravi ...kakvi su to kompleksi majko mila. Džabe i pare i trofeji.. i to mu nije prvi put da radi a to sam samo video kod njega
(djo, 11. jul 2018 18:39)

A da li si možda primetio kako je Federer posle meča sačekao Andersona da izadju zajedno sa terena, uprkos bolnom porazu. To ne mora da se radi, ali je to tradicija i baš zbog toga je Federer fer plej ikona. Ko kad daje ruku sudiji je apsolutno nebitna stvar, ali to što je Rodžer sačekao da Anderson proslavi pobedu da bi zajedno izašli sa terena, e to je bitna stvar. Ali vi što ste puni mržnje ne primećujete te stvari.

CroFed

pre 5 godina

Kriminalno izdanje Rogera! Uz standardno slabiji bekhend danas smo mogli vidjeti njegov najlošiji ikad forhend. Zasluženo slavlje Andersona čime će se otvoriti ogromna šansa za Novaka ili Rafu

Mikhail Tal

pre 5 godina

Čim je sklonjen sa glavnog, pao je. Čim je dobio top 10 igrača na žrebu, pao je. Pametnom dosta. Sada mi je sasvim svejedno ko osvaja: Đoković jer ga obožavamo svi mi normalni, Delpo jer je davnih dana zaslužio, Nadal jer će preteći Rodžera, Izner jer je igrao 70:68 sa Mahutom, Anderson jer je izgubio US open prošle godine u finalu, Raonić jer je na ić. Uživanje..

Nebojša

pre 5 godina

Au senzacije pogotovo posle 2-0 u setovima ovo mu se mislim treći put dogadja a drugi put na wimbldonu posle Conge 2011 čestitke i Andersonu namučio je Novaka one godine dal 2015 ili 2014 nisam siguran ali bio je baš težak meč tada nije uspeo da dobije srećom sada jeste odlično je igrao iskreno ne bih ga voleo u finalu sa Novakom ako Novak uspe da izbori finale.

Lou

pre 5 godina

A da li si možda primetio kako je Federer posle meča sačekao Andersona da izadju zajedno sa terena, uprkos bolnom porazu. To ne mora da se radi, ali je to tradicija i baš zbog toga je Federer fer plej ikona. Ko kad daje ruku sudiji je apsolutno nebitna stvar, ali to što je Rodžer sačekao da Anderson proslavi pobedu da bi zajedno izašli sa terena, e to je bitna stvar. Ali vi što ste puni mržnje ne primećujete te stvari.
(Fox Mulder, 11. jul 2018 18:47)

To je protokol, svako to radi na svakom meču...Ne pravi gospodina od nekoga ko to nije...

Kanidja PG

pre 5 godina

Bolio ga je cio dan centralni teren xaxa.
Kad veliki king ne može da uzme brejk 24-25 servis gema Andersona sve je jasno.U finalu zagarantovano mjesto bum bum serveru uz Iznera i Raonica.
Ajmo sad sa veličanjem Federera pravi dan je za to.
Dolazi dominacija Novakova zapamtite to.

Cuka

pre 5 godina

Covek koji je svoje grend slemove osvajao u eri Ljubicica, Safina, Bagdatisa, Rodika...Covek koji je u eri kad su igrali Novak i Nadal osvajao najvece trofeje samo kad su oni bili povredjeni ili ako nije igrao sa njima...Covek koji je svojevremeno predavavo mec pre pocetka da ne bi imao negativan medjusobni duel sa jednim teniserom i na kraju covek koji nikada nije rekao da je neko bio bolji od njega

sima

pre 5 godina

Шта ћемо сада тролови, ха, ха...растави га "африканац" на крају на чиниоце! А и он је африканац, биће..Но одмах да се изјасним, тролови, никако нисам срећан- јер ја сам хтео гирице- Рафу и Федерера на ред, односно по реду..како год није вам лако!

Rogi Obrenovac

pre 5 godina

Eeeej bas steta, ode dzemperko kuci. Nema Nike ide doping kontrola 10 puta mesecno. Nole i Novak resavaju pitanje sampiona u polufinalu.

Milan

pre 5 godina

Čestitke Andersonu, izdržao je veliki pritisak. Nije kraj za Rogera.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NoleFan, 11. jul 2018 18:30) # Link komentara

Nije... Igra za 5to mesto sutra.

zzz

pre 5 godina

Šteta
Bilo bi lepo videti finale sa Novakom
Nikako obojica d odigraju dobro pa da se sretnu vec jednom pa da vidimo ko je bolji
Napred nole!

Predo

pre 5 godina

Mislim da ovo Federerovi navijači nikada neće oprostiti Đokoviću. Niko se do sada nije usudio da postavi pitanja o "svetoj kravi" i prava da već godinama igra na istom terenu i gotovo u isto vreme. Svi su se divili njegovom nizu, da mu ne samo niko nije uzeo servis gem, nego nije imao ni brejk loptu protiv njega, ali niko se nije setio da nije imao ni dostojnog protivnika. Ovde je Anderson viši, ali je izvojevao pobedu u ime malih i "neprivilegovanih".

lorenzo

pre 5 godina

au kakav dan za prosječnu Srbendu, Novak dobio, Federer izgubio i još ako Hrvati izgube ima do kraja mjeseca da zaboravi i Briha i Vučića, činjenicu da nema posla i sve ostale probleme...nahranjena duša

lal

pre 5 godina

neko je rekao da federer pobedjuje bez obzira na teren na kome igra... praksa ga demantuje... ima nula pobeda na wimbldon-u van centralnog terena u poslednje 3 godine... toliko o terenima... a o pobedama neka nam vise isprica gospodin nadal...

Srdjan

pre 5 godina

Mislim da je Roger nekako previse opusteno igrao prva 3 seta, a onda je Anderson posle spasene mec lopte zaigrao kao nikada, svaka mu cast! Kad bi cesce igrao ovako sigurno bi imao GS.
Gdje li su sad oni koji su govorili kako je Federeru namjesten zrijeb za finale? Nikad ne treba nikoga potcjenjivati, svako vrijedi i svako ima svoje sanse. Jos jednom, svaka cast za Andersona, a Federeru vise srece na US Openu... Pozdrav svim ljubiteljima tenisa.

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

Karma je čudo Rodžer, nisi zaslužio ni četvrtfinale i posle ponižavanja Manarina! Anderson zasluženo u polufinalu, ali stvarno ko god da je pobedio biće umoran i isceđen ko limun. Ne znam šta može Kevin u polufinalu, ovaj meč će definitivno ostaviti traga.
(fantom, 11. jul 2018 18:39)

Не дирај га! У 2017 господин Рожер је освојио 7 трофеја од тога 2 грен слема. У 2018 је до сада освојио 3 трофеја, од тога један ГС. Колико је за то време твој Ноло освојио трофеја? Нула! Радујте се данас ноловци, али плакаћете ви ускоро!

djo

pre 5 godina

Gledao peti set , zasluženo...Al jednu stvar sam primetio na kraju meča kad su se pozdravili međusobno na mreži i sad po nekom nepisanom pravilu gubitnik prvi prilazi sudiji tj. Federer , a on se pravi lud i čeka Andersona prvi da se pozdravi ...kakvi su to kompleksi majko mila. Džabe i pare i trofeji.. i to mu nije prvi put da radi a to sam samo video kod njega

Kukavica

pre 5 godina

Vidio NOLETA U NALETU s druge strane pa ga malo uhvatila trta :)) Dosta je bilo Cipiripi Grand Slamova protiv Čilića i te boranije, ĆALE SE VRATIO !!!

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

Karma je čudo Rodžer, nisi zaslužio ni četvrtfinale i posle ponižavanja Manarina! Anderson zasluženo u polufinalu, ali stvarno ko god da je pobedio biće umoran i isceđen ko limun. Ne znam šta može Kevin u polufinalu, ovaj meč će definitivno ostaviti traga.
(fantom, 11. jul 2018 18:39)

Не дирај га! У 2017 господин Рожер је освојио 7 трофеја од тога 2 грен слема. У 2018 је до сада освојио 3 трофеја, од тога један ГС. Колико је за то време твој Ноло освојио трофеја? Нула! Радујте се данас ноловци, али плакаћете ви ускоро!

Nenad,Beograd

pre 5 godina

Nije fer od organizatora sto su "kralja" premestili na sporedni kolosek (teren br 1),posle 2 godine igranja na "Marakani" ne moze se tako brzo privici na nenormalne uslove .Pa nije valjda zbog promene dresa??? :)

analiza

pre 5 godina

U mecu dvojice koji vode poreklo iz Juznoafricke republike(majka RF),pobedio mladji.Ne mogu da verujem da su se toliko malo oznojili posle 4,5 h trcanja na suncu.Nadal je vec istocio 1,5 l znoja a tek je drugi set u toku.

...

pre 5 godina

Prosle godine se prosetao do titule, bilo bi puno 2 godine zaredom... I dalje najveci, 20!
(Uip, 11. jul 2018 18:30) Evo i sad je bio u setnji, sve dok nije naisao na nekog ozbiljnijeg preko mreze.

Фрфљави

pre 5 godina

Јуче Федерер на конференцији каже Анабел Крофт, бићу баш изненађен ако изгубим сет или меч :) Епа ето Роџере, изненади се сада :)

B92_fan

pre 5 godina

Federer je ispao sad je Djokoviću lakše da osvoji titulu.I jedan i drugi su bili odlični.Čestitke Federeru i bravo za Kevina napravio je ogroman uspeh.

DRAGAN

pre 5 godina

E sada stari lagano u penziju sa tim dresom od
UNIQLO. Prvi put da igra
na sporednom terenu i gubi
mec.Sada se vidi sta znaci
sponzor NIKE. On nije svjestan kakvog je sponzora
ispustio.Sada tone kao
nikada pre.Zbogom Fedex.
Svaka cast na pobedi
Kevinu Andersonu.

Ajmo No1e

pre 5 godina

Cestitke Andersonu, zasluzio je pobedu. Iako sam se nadao finale Nole i Roger ali dobro... Steta ipak je za turnir bolje da je Roger prosao. Sad Nole puni gas i 4. Wimbledon je tvoj!!!

fantom

pre 5 godina

Karma je čudo Rodžer, nisi zaslužio ni četvrtfinale i posle ponižavanja Manarina! Anderson zasluženo u polufinalu, ali stvarno ko god da je pobedio biće umoran i isceđen ko limun. Ne znam šta može Kevin u polufinalu, ovaj meč će definitivno ostaviti traga.

VAMOOOOS

pre 5 godina

hahaha to je taj "najbolji svih vremena" sto gubi cim dodje neko ko servira u kontinuitetu na malo visem nivou. Fedbotovi na aparatima. Na USO pa onda i na AO, i Djokovic i Nisikori i Raonic ce jos vise vratiti formu tako da moze da se pozdravi sa lesinarenjem Gren Slemova. Sto je izlesinario u poslednje dve godine izlesinario je. Vamos Rafa prestizi to po GS titulama da pocrkaju od muke snobovi i kompleksasi koji "navijaju" za nadobudnog.

8 Rozeovih realnih titula

pre 5 godina

Evo zasto Roze pola decenije nije igrao van Centralnog terena. Znaju Englezi da se tu mnogo lakse gubi. A i ne igra protiv Filipusisa.

goran

pre 5 godina

Anderson je vrhunski igrac,nije samo dobar server,ima sjajan forhend,bekend mu je solidan.Često se potcenjuju ovakvi igrači("drvosece" i slicno)a videcete za jedno 5 godina da ce puno losiji igraci od Andersona,Raonica i sličnih,osvajati GS titule.

aParenti

pre 5 godina

Sta da kazem ? Divno. Btw nisam navijac Novaka. Ali sto je dosta dosta je . I nije ga pobedio mladjan, nego veteran kao i on. F!@::@$%& off Federer !

Rodžere Federeru-Nikad Ne Otpisuj KRALJA

pre 5 godina

Fed, Feđa, Feđolino, Feki, Fedex, Rođa, Rođo, Rodjoaux, Rođkan, Roki, Role, Rolence, GOAT, RF, Feder ili _eder... kako god da se zoveš, odlazi već jednom! A sa njim i vi što, pored svog šampiona, navijate za njega. Nije daleko taj dan.

Riječanin

pre 5 godina

Sjećam se meča Nole protiv Kevina kad je Nole gubio 2-0 u setovima pa uspio okrenuti meč.Kevin je na travi djelovao nepobijedivo i dan danas mi nije jasno kako je to Novak dobio.

Djido

pre 5 godina

Može li Federer ipak, bez obzira što je izgubio, zbog toga što igra najlepši i nejelegantniji tenis, da se zbog nas koji ga volimo nađe u sledećem kolu?

bmiles

pre 5 godina

Vreme je da okaci reket o klin!Cudim se sto i dalje igra,ali to je za neku drugu temu.U svakom slucaju voiditi 2:0 i izgubiti mec od Andersona(sve moje cestitke),je nagovestaj da je "masina" zaribala,uprkos biranju terena,turnira,vreme cini svoje!

djo

pre 5 godina

Gledao peti set , zasluženo...Al jednu stvar sam primetio na kraju meča kad su se pozdravili međusobno na mreži i sad po nekom nepisanom pravilu gubitnik prvi prilazi sudiji tj. Federer , a on se pravi lud i čeka Andersona prvi da se pozdravi ...kakvi su to kompleksi majko mila. Džabe i pare i trofeji.. i to mu nije prvi put da radi a to sam samo video kod njega

Cuka

pre 5 godina

Covek koji je svoje grend slemove osvajao u eri Ljubicica, Safina, Bagdatisa, Rodika...Covek koji je u eri kad su igrali Novak i Nadal osvajao najvece trofeje samo kad su oni bili povredjeni ili ako nije igrao sa njima...Covek koji je svojevremeno predavavo mec pre pocetka da ne bi imao negativan medjusobni duel sa jednim teniserom i na kraju covek koji nikada nije rekao da je neko bio bolji od njega

Mikhail Tal

pre 5 godina

Čim je sklonjen sa glavnog, pao je. Čim je dobio top 10 igrača na žrebu, pao je. Pametnom dosta. Sada mi je sasvim svejedno ko osvaja: Đoković jer ga obožavamo svi mi normalni, Delpo jer je davnih dana zaslužio, Nadal jer će preteći Rodžera, Izner jer je igrao 70:68 sa Mahutom, Anderson jer je izgubio US open prošle godine u finalu, Raonić jer je na ić. Uživanje..

Kukavica

pre 5 godina

Vidio NOLETA U NALETU s druge strane pa ga malo uhvatila trta :)) Dosta je bilo Cipiripi Grand Slamova protiv Čilića i te boranije, ĆALE SE VRATIO !!!

Dana Scully

pre 5 godina

A da li si možda primetio kako je Federer posle meča sačekao Andersona da izadju zajedno sa terena, uprkos bolnom porazu. To ne mora da se radi, ali je to tradicija i baš zbog toga je Federer fer plej ikona. Ko kad daje ruku sudiji je apsolutno nebitna stvar, ali to što je Rodžer sačekao da Anderson proslavi pobedu da bi zajedno izašli sa terena, e to je bitna stvar. Ali vi što ste puni mržnje ne primećujete te stvari.
(Fox Mulder, 11. jul 2018 18:47)

Nije to fer plej Moldere, već tradicija na Vimbldonu, isto kao što svi muškarci urade naklon za članove kraljevske porodice (iako ih niko na to ne može naterati), a igračice blago čučnu.
Fer plej i Roger Federer, to ne ide u jednu rečenicu.
Veliki je šampion ali nikakav čovek, posebno u porazu.

The Advocate

pre 5 godina

Ne pratim sport nesto posebno, tu i tamo, ali mi nikad nece biti jasni ovi iz Srbije što pljuju po Đokoviću, kao on im je kriv za sve, umesto po političarima. Čovek je sportista, sve je sam napravio, još u predstavlja zemlju u lepom svetlu, ne znam u čemu je problem?

Djido

pre 5 godina

Nisam preterani obozavatelj Federera ali mi je iskreno veoma zao sto je Anderson pobedio. (nekatamo, 11. jul 2018 18:55)

Pa onda primi moje saučešće.

No 1

pre 5 godina

Lepršavi tenisač ne može uvek igrati lepršavo.Pojavi se tako neki drugi tenisač koji razbuca igru lepršavog tenisača i onda taj lepršavi tenisač izgubi
lepršavost i ceo meč.Napred Nole!

Ratko Jevtovic

pre 5 godina

Slusam Bekera i jos dva komentatora: “Madjionicar, igra se sa A. Pesnik servisa. Anderson mora da rizikuje drugu servu, sprdnja prvi set. Plan A ne radi, ha, ha, plan B ocigledno ne radi, a da li u uopste ima plan C, ha, ha? Vremenom ce vise gresiti a madjionicar ne gresi......”
Kao da igra vanzemaljac protiv neznalice.
Nema tu nikakve senzacije i bravo za Kevina!
Srdacan pozdrav iz Perta, Australija

?

pre 5 godina

U cemu je poenta Srba, da pljuju jednog od najvecih igraca svih vremena ikada? Covek place kada pobedi ili izgubi, pa? Jel ste svesni sta to znaci sportistima? Samo znate da pljujete i likujete. Svako vreme ima svoje igrace, Roger je obelezio jedno, Nadal drugo, Novak trece. Cetvorke nema, nije je nikada ni bilo. Kakvi smo ljudi, ne verujem.
(vojkan85, 11. jul 2018 18:40)

Da li si ovakav komentar napisao kada su se smejali Novaku posle poraza u finalu RG 2015?

Predo

pre 5 godina

Mislim da ovo Federerovi navijači nikada neće oprostiti Đokoviću. Niko se do sada nije usudio da postavi pitanja o "svetoj kravi" i prava da već godinama igra na istom terenu i gotovo u isto vreme. Svi su se divili njegovom nizu, da mu ne samo niko nije uzeo servis gem, nego nije imao ni brejk loptu protiv njega, ali niko se nije setio da nije imao ni dostojnog protivnika. Ovde je Anderson viši, ali je izvojevao pobedu u ime malih i "neprivilegovanih".

Milan

pre 5 godina

Čestitke Andersonu, izdržao je veliki pritisak. Nije kraj za Rogera.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NoleFan, 11. jul 2018 18:30) # Link komentara

Nije... Igra za 5to mesto sutra.

sweswe

pre 5 godina

Uvek ponosno u tvom uglu Rogere ! Najveći ikada !
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)
(Rossi, 11. jul 2018 18:38)

Mnogo mu to znaci, vjeruj mi, sta bi on bez tebe u svom uglu.

Autolakirer

pre 5 godina

Не дирај га! У 2017 господин Рожер је освојио 7 трофеја од тога 2 грен слема. У 2018 је до сада освојио 3 трофеја, од тога један ГС. Колико је за то време твој Ноло освојио трофеја? Нула! Радујте се данас ноловци, али плакаћете ви ускоро! 
(Марвин тхе Мартиан, 11. jul 

E bas mi te je zao kvazi Srbine. Tudje da ne kazem sta je uvek sladje.Evo ja 30 godina zivim i radim u Svajcarskoj i nikada nisam navijao za Rodzera, Stena, Martinu Higins, Belindu Bencic

Riječanin

pre 5 godina

Sjećam se meča Nole protiv Kevina kad je Nole gubio 2-0 u setovima pa uspio okrenuti meč.Kevin je na travi djelovao nepobijedivo i dan danas mi nije jasno kako je to Novak dobio.

Mario

pre 5 godina

Igra ovaj Anderson, svaka mu čast. Federer kao da je čekao da se ovaj prepadne zato što je ovaj preko mreže. Medjutim Andersona kao da je briga koje prekoputa.Svaka ćast,na najsladji način ga počistio..

Djido

pre 5 godina

Može li Federer ipak, bez obzira što je izgubio, zbog toga što igra najlepši i nejelegantniji tenis, da se zbog nas koji ga volimo nađe u sledećem kolu?

...

pre 5 godina

Prosle godine se prosetao do titule, bilo bi puno 2 godine zaredom... I dalje najveci, 20!
(Uip, 11. jul 2018 18:30) Evo i sad je bio u setnji, sve dok nije naisao na nekog ozbiljnijeg preko mreze.

ludi srbin

pre 5 godina

Godine 2011. “velika trojka“ bila je u četvrtfinalu Vimbldona i Federer je izgubio posle vođstva 2-0 (od Conge). Od tada Đoković, Nadal i Federer nisu bili zajedno u četvrtfinalu Vimbldona, a i sada je Federer ispao posle 2-0 u setovima.
Ko li je beše uzeo titulu 2011. godine?

Stefan

pre 5 godina

Mislim da ga je Anderson poslao na korak od penzije,a ako Novak osvoji ovo ,i taj korak ce da napravi.Setite se samo izjava koje je davao Federer,a Srbi koji pored Noleta navijaju za njega haha pa oni nisu Srbi nikakvi.Ako Novak osvoji ovo mislim da ce na se naostri,i za Us Open i tako zavrstiti godinu sa 14 slemova sto mu je vrv,i cilj ove sezone uz Sinsinati.JA VERUJEM

Rodžere Federeru-Nikad Ne Otpisuj KRALJA

pre 5 godina

Fed, Feđa, Feđolino, Feki, Fedex, Rođa, Rođo, Rodjoaux, Rođkan, Roki, Role, Rolence, GOAT, RF, Feder ili _eder... kako god da se zoveš, odlazi već jednom! A sa njim i vi što, pored svog šampiona, navijate za njega. Nije daleko taj dan.

dudule

pre 5 godina

Gledao peti set , zasluženo...Al jednu stvar sam primetio na kraju meča kad su se pozdravili međusobno na mreži i sad po nekom nepisanom pravilu gubitnik prvi prilazi sudiji tj. Federer , a on se pravi lud i čeka Andersona prvi da se pozdravi ...kakvi su to kompleksi majko mila. Džabe i pare i trofeji.. i to mu nije prvi put da radi a to sam samo video kod njega 
(djo, 11. jul 2018 18:39) 

A da li si možda primetio kako je Federer posle meča sačekao Andersona da izadju zajedno sa terena, uprkos bolnom porazu. To ne mora da se radi, ali je to tradicija i baš zbog toga je Federer fer plej ikona. Ko kad daje ruku sudiji jeGledao peti set , zasluženo...Al jednu stvar sam primetio na kraju meča kad su se pozdravili međusobno na mreži i sad po nekom nepisanom pravilu gubitnik prvi prilazi sudiji tj. Federer , a on se pravi lud i čeka Andersona prvi da se pozdravi ...kakvi su to kompleksi majko mila. Džabe i pare i trofeji.. i to mu nije prvi put da radi a to sam samo video kod njega
(djo, 11. jul 2018 18:39)

A da li si možda primetio kako je Federer posle meča sačekao Andersona da izadju zajedno sa terena, uprkos bolnom porazu. To ne mora da se radi, ali je to tradicija i baš zbog toga je Federer fer plej ikona. Ko kad daje ruku sudiji je apsolutno nebitna stvar, ali to što je Rodžer sačekao da Anderson proslavi pobedu da bi zajedno izašli sa terena, e to je bitna stvar. Ali vi što ste puni mržnje ne primećujete te stvari.
(Fox Mulder, 11. jul 2018 18:47)
To čekanje protivnika da zajedno izađu sa terena je nepisano ili možda čak pisano pravilo Vimbldona. Tako da nemoj ni ti da se ložiš da je uradio nešto posebno.

lal

pre 5 godina

neko je rekao da federer pobedjuje bez obzira na teren na kome igra... praksa ga demantuje... ima nula pobeda na wimbldon-u van centralnog terena u poslednje 3 godine... toliko o terenima... a o pobedama neka nam vise isprica gospodin nadal...

?

pre 5 godina

Не дирај га! У 2017 господин Рожер је освојио 7 трофеја од тога 2 грен слема. У 2018 је до сада освојио 3 трофеја, од тога један ГС. Колико је за то време твој Ноло освојио трофеја? Нула! Радујте се данас ноловци, али плакаћете ви ускоро!
(Марвин тхе Мартиан, 11. jul 2018 18:59)

Zašto toliko vičeš? Ko je sad histeričan?

Osvojio što je osvojio dok Novak nije igrao. Sad se sačuvao da ga Novak ili Rafa ne rastave na sastavne delove.

Trampe Srbine

pre 5 godina

Čestitke Andersonu, izdržao je veliki pritisak. Nije kraj za Rogera. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NoleFan, 11. jul 2018 18:30) # Link komentara

Nije... Igra za 5to mesto sutra.
(Milan, 11. jul 2018 18:34)
Komentar dana...Bravo kralju!!! :)

sasa jokic

pre 5 godina

Tacno je da svaki teniser iz vrha treba da odigra jedan mec na terenu broj 1, mada Rodzer u vecini slucajeva nije igrao na njemu. Takodje je poznato da organizatori na Wimbledonu kod broja nosioca gledaju i predhodne rezultate, a ne samo renking. Kod Noleta su to nekako zanemarili, ali nista cudno, od kada ih je odbio za drzavljanstvo i opeglao Rodzera i Endija x puta, nije im bas po volji. Meni najvise smeta sto je njegov mec uvek poslednji i time potencijalno kandidat za igranje u dva dana. Srecom, ponovo igra u dobrom ritmu, i uspeo je da izbegne mrak. Ocekujem veliku borbu sa Nadalom ili Delpom u polufinalu, a za Rodzera uopste nisam siguran da ce stici do finala. Ako se kojim slucajem nadje sa Noletom u finalu, Nole lagano dobija.
(sasa jokic, 10. jul 2018 22:31)

fantom

pre 5 godina

Karma je čudo Rodžer, nisi zaslužio ni četvrtfinale i posle ponižavanja Manarina! Anderson zasluženo u polufinalu, ali stvarno ko god da je pobedio biće umoran i isceđen ko limun. Ne znam šta može Kevin u polufinalu, ovaj meč će definitivno ostaviti traga.

ja

pre 5 godina

@Fox Mulder, 11. jul 2018 18:47)

A sta je bilo zadnji put kad je izgubio u wim. Otisao kao metak! Ali bitno da je i tada na kraju godine dobio fer pley nagradu. Prevarant.

južnoafrički obračun

pre 5 godina

I Federer je Južnoafrikanac. Pored švajcarskog ima i državljanstvo Južne Afrike ( po majci) gde ima ogromne posede.

Djordje NS

pre 5 godina

Molio bih sve posetioce i čitaoce ovog sajta da me hitno obaveste ukoliko primete Marvina the Martiana. Izgubio mu je njegov "gospodin" Rožer pa sam se zabrinuo gde nestade klinac.

8 Rozeovih realnih titula

pre 5 godina

Evo zasto Roze pola decenije nije igrao van Centralnog terena. Znaju Englezi da se tu mnogo lakse gubi. A i ne igra protiv Filipusisa.

Фрфљави

pre 5 godina

Јуче Федерер на конференцији каже Анабел Крофт, бићу баш изненађен ако изгубим сет или меч :) Епа ето Роџере, изненади се сада :)

VUK

pre 5 godina

Verovatno sledeće godine na Wimbldonu u ulozi tv komentatora. Nadam se da će neoprezno ipak igrati USA Open i Melburn. Taman da Novak digne igru na 100%. Da se malo izigra sa njim pre penzije.

Batko uterati kratko

pre 5 godina

Ne mogu da verujem, kad god Nisikori uzme brejk Djokica isto odgovori, ali to se Nadalu i pogotovo King Federeru ne moze desiti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 11. jul 2018 16:20)

Sta se ne moze desiti?! E, moj Urose Djurdjevicu nejaki, nikako da prestanes da se blamiras po sajtu

Nenad,Beograd

pre 5 godina

Nije fer od organizatora sto su "kralja" premestili na sporedni kolosek (teren br 1),posle 2 godine igranja na "Marakani" ne moze se tako brzo privici na nenormalne uslove .Pa nije valjda zbog promene dresa??? :)

Tatko na Martiana

pre 5 godina

(Марвин тхе Мартиан, 11. jul 2018 19:50)

Krenuo si da plačeš! Lol! :-) Namoj sine, dogodine tvoj će gospodin opet do četvrtfinala ne brigaj, imaćeš opet trenutke sreće! :-) Lol!

sima

pre 5 godina

Шта ћемо сада тролови, ха, ха...растави га "африканац" на крају на чиниоце! А и он је африканац, биће..Но одмах да се изјасним, тролови, никако нисам срећан- јер ја сам хтео гирице- Рафу и Федерера на ред, односно по реду..како год није вам лако!

analiza

pre 5 godina

U mecu dvojice koji vode poreklo iz Juznoafricke republike(majka RF),pobedio mladji.Ne mogu da verujem da su se toliko malo oznojili posle 4,5 h trcanja na suncu.Nadal je vec istocio 1,5 l znoja a tek je drugi set u toku.

Kanidja PG

pre 5 godina

Bolio ga je cio dan centralni teren xaxa.
Kad veliki king ne može da uzme brejk 24-25 servis gema Andersona sve je jasno.U finalu zagarantovano mjesto bum bum serveru uz Iznera i Raonica.
Ajmo sad sa veličanjem Federera pravi dan je za to.
Dolazi dominacija Novakova zapamtite to.

Lou

pre 5 godina

A da li si možda primetio kako je Federer posle meča sačekao Andersona da izadju zajedno sa terena, uprkos bolnom porazu. To ne mora da se radi, ali je to tradicija i baš zbog toga je Federer fer plej ikona. Ko kad daje ruku sudiji je apsolutno nebitna stvar, ali to što je Rodžer sačekao da Anderson proslavi pobedu da bi zajedno izašli sa terena, e to je bitna stvar. Ali vi što ste puni mržnje ne primećujete te stvari.
(Fox Mulder, 11. jul 2018 18:47)

To je protokol, svako to radi na svakom meču...Ne pravi gospodina od nekoga ko to nije...

antiDebil

pre 5 godina

au kakav dan za prosječnu Srbendu, Novak dobio, Federer izgubio i još ako Hrvati izgube ima do kraja mjeseca da zaboravi i Briha i Vučića, činjenicu da nema posla i sve ostale probleme...nahranjena duša
(lorenzo, 11. jul 2018 18:36)

Takoee, Novak dobio, Federer izgubio, navija se protiv hrvata. Brih je poslao Srbiju a Vucic je i dalje tu. Nekome ce dusa da bude nahranjena zbog Djokoviceve pobede, Federerovog poraza i ispadanja hrvata, i dalje ce se nervirati zbog Vucica dok ce neki da cvile zbog Federerovog prolaza, Novakove pobede i isspadanje hrvata, a i njima Vucic preostaje. Nema veze, jedni su kako kazes ,,prosecne Srbende'' i danas se bolje osecaju, drugi su ,,izrodi'' i danas cvile i jecaju...Sta da se radi, to ti je sto ti je !

Bardami

pre 5 godina

Zaista mi nije jasno zaŝto je Andersonova pobeda senzacija?! Osmi teniser! Federer ima 37 godina. Čim je Anderson uzeo treći set znao sam da Federer neće izdržati. I Nadal ispada od Delpa. Nije trava za njega.

Srdjan

pre 5 godina

Mislim da je Roger nekako previse opusteno igrao prva 3 seta, a onda je Anderson posle spasene mec lopte zaigrao kao nikada, svaka mu cast! Kad bi cesce igrao ovako sigurno bi imao GS.
Gdje li su sad oni koji su govorili kako je Federeru namjesten zrijeb za finale? Nikad ne treba nikoga potcjenjivati, svako vrijedi i svako ima svoje sanse. Jos jednom, svaka cast za Andersona, a Federeru vise srece na US Openu... Pozdrav svim ljubiteljima tenisa.

Lik

pre 5 godina

Šteta
Bilo bi lepo videti finale sa Novakom
Nikako obojica d odigraju dobro pa da se sretnu vec jednom pa da vidimo ko je bolji
Napred nole!
(zzz, 11. jul 2018 18:35)

Pa zna se ko je bolji, pogledaj im medjusobni skor i samo ce ti se kasti.

марко

pre 5 godina

сјајна вест. доста више и тог федерера. знамо да је најбољи. уопште ми је било чудно како је уопште победио последња три гранд слема.мада ни андерсон није млад.

KKP

pre 5 godina

Poslednji put je pobedio djokovica ili nadala u finalu nekog slema 2007,a to mu je protiv novaka i jedina pobeda u finalu..i bolje sto je ispao da se ne bruka covek

Ajmo No1e

pre 5 godina

Cestitke Andersonu, zasluzio je pobedu. Iako sam se nadao finale Nole i Roger ali dobro... Steta ipak je za turnir bolje da je Roger prosao. Sad Nole puni gas i 4. Wimbledon je tvoj!!!

THE FINAL CUT

pre 5 godina

Kakva dva meča danas. Nadal-DelPo i Federer-Anderson. Odavno nisam video Federera da ne iskoristi 2-0 vodjstvo. Odmah cim je naleteo na top10 igraca, poklekao je, na svom omiljenom turniru. Do sada je u ovoj godini prikazao dosta losiju igru nego prosle. Porazi od Kokinakisa, Ćorića i Andersona. Samo dve titule u ovoj godini - AO i Stutgart. Na AO dosta lak zreb imao. Ne verujem da će osvojiti neki veliki turnir do kraja godine. Nadal zasluzeno prvi do kraja 2018.

milutin

pre 5 godina

Prvi jači protivnik i...gotovo.
Sad Roger ima vremena da razmisli i primijeni stihove ozbiljnog autora:
"Nemoj više pravit scene,
ne kuni se i bez plača,
ne računaj sad na mene,
ključ je ispod otirača..."
Da li je izgubio šta od poena?

Rogi Obrenovac

pre 5 godina

Eeeej bas steta, ode dzemperko kuci. Nema Nike ide doping kontrola 10 puta mesecno. Nole i Novak resavaju pitanje sampiona u polufinalu.

Životije

pre 5 godina

Hehehe bravo Kevine Srbendo! Kako si samo istamburao i ponizio Uniqlo dzemperka, pa to je bilo milina gledati. Kada je poceo da slaze one face, plcljivko, ja sam se valjao od smeha po kaucu, majko moja. Joj joj joj joj

pc,Nis

pre 5 godina

Ostavite zlobu,bio je to odličan meč.Uživao sam u sportskom nadmetanju.Kada bi se rezultat znao unapred,mečevi se ne bi ni igrali.

Mikii

pre 5 godina

Надалу се смеши пораз од Делпа. Прегазиће га Делпо као плитак поток!
(Needukovan, 11. jul 2018 19:57)

Covek ladno cek'o da Del Potro preokrene da bi na 2:1 pisao svoje strucno misljenje, hahahahaha

Гиле

pre 5 godina

Где су да они хроничари који сваки пут кад Новак изгуби кажу избегава Федерера и Надала. То може и сада да се каже, али и једно и друго је неозбиљно. Просто нема Федерер концентрације више за дуге мечеве. Године чине своје. Свака част и на овоме до сада.

DRAGAN

pre 5 godina

E sada stari lagano u penziju sa tim dresom od
UNIQLO. Prvi put da igra
na sporednom terenu i gubi
mec.Sada se vidi sta znaci
sponzor NIKE. On nije svjestan kakvog je sponzora
ispustio.Sada tone kao
nikada pre.Zbogom Fedex.
Svaka cast na pobedi
Kevinu Andersonu.

VAMOOOOS

pre 5 godina

hahaha to je taj "najbolji svih vremena" sto gubi cim dodje neko ko servira u kontinuitetu na malo visem nivou. Fedbotovi na aparatima. Na USO pa onda i na AO, i Djokovic i Nisikori i Raonic ce jos vise vratiti formu tako da moze da se pozdravi sa lesinarenjem Gren Slemova. Sto je izlesinario u poslednje dve godine izlesinario je. Vamos Rafa prestizi to po GS titulama da pocrkaju od muke snobovi i kompleksasi koji "navijaju" za nadobudnog.

Кроз шљивике и ливаде...

pre 5 godina

Да ли се неко запита колика је квота била на Андерсона већ на 2:0 за Рођу? Ако се не варам 500!!! А на меч лопту за Рођу није ни постојала квота! То значи са 50 динџи лагано љетовање себи купиш...

CroFed

pre 5 godina

Kriminalno izdanje Rogera! Uz standardno slabiji bekhend danas smo mogli vidjeti njegov najlošiji ikad forhend. Zasluženo slavlje Andersona čime će se otvoriti ogromna šansa za Novaka ili Rafu

Nebojša

pre 5 godina

Au senzacije pogotovo posle 2-0 u setovima ovo mu se mislim treći put dogadja a drugi put na wimbldonu posle Conge 2011 čestitke i Andersonu namučio je Novaka one godine dal 2015 ili 2014 nisam siguran ali bio je baš težak meč tada nije uspeo da dobije srećom sada jeste odlično je igrao iskreno ne bih ga voleo u finalu sa Novakom ako Novak uspe da izbori finale.

zzz

pre 5 godina

Šteta
Bilo bi lepo videti finale sa Novakom
Nikako obojica d odigraju dobro pa da se sretnu vec jednom pa da vidimo ko je bolji
Napred nole!

B92_fan

pre 5 godina

Federer je ispao sad je Djokoviću lakše da osvoji titulu.I jedan i drugi su bili odlični.Čestitke Federeru i bravo za Kevina napravio je ogroman uspeh.

aParenti

pre 5 godina

Sta da kazem ? Divno. Btw nisam navijac Novaka. Ali sto je dosta dosta je . I nije ga pobedio mladjan, nego veteran kao i on. F!@::@$%& off Federer !

goran

pre 5 godina

Anderson je vrhunski igrac,nije samo dobar server,ima sjajan forhend,bekend mu je solidan.Često se potcenjuju ovakvi igrači("drvosece" i slicno)a videcete za jedno 5 godina da ce puno losiji igraci od Andersona,Raonica i sličnih,osvajati GS titule.

VAMOOOOS

pre 5 godina

@ au kakav dan za prosječnu Srbendu, Novak dobio, Federer izgubio i još ako Hrvati izgube ima do kraja mjeseca da zaboravi i Briha i Vučića, činjenicu da nema posla i sve ostale probleme...nahranjena duša
(lorenzo, 11. jul 2018 18:36)

Tako je, na kraju krajeva sta je u ovom zivotu bitnije od srecne i mirne duse? Kakve pare kakav posao nista ne moze zameniti ovaj osecaj. Al ne moras da se brines za nase plate. Imamo mi malina, borovnica, jagoda, zdrave i plodne zemlje kolko hoces, i da budemo siti a i da dobro zaradimo ako treba. Godina lepo rodila ma raj za Zemlji. A tebi ne ostaje nista nego da places. Steta za tebe.

Needukovan

pre 5 godina

Ipak je 37 godina ozbiljna starost za profi tenis. No, ipak kralj ostaje kralj. Nadalu se objektivno smeši novi pehar, jer će ovog našeg da pregazi kao plitak potok.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (novica, 11. jul 2018 19:37)
Надалу се смеши пораз од Делпа. Прегазиће га Делпо као плитак поток!

Goran

pre 5 godina

Ne bih se slozio da je senzacija kao sto to naslov prejudicira ,pre bi se moglo reci da je iznenadjenje...Naravno jeste Federer pre pocetka meca bio favorit bez svake sumnje ,jer covek za kojeg se vecina teniskih strucnjaka slaze da je jedan od najboljih svih vremena,i koji je 8 puta dosada ispisao istoriju Vimbldona ne moze da ne bude favorit,a i igrom do ovog kola je on to i potvrdjivao,jer je sa prilicnom lakocom i rutinski dobijao protivnike ,i svi su ga ocekivali u samoj zavrsnici ...Ali ruku na srce sto se kaze,videlo se jos u proslom mecu (iako je i taj mec dobio relativno lako) da ako ima iole dostojnijeg protivnika koji udarcima moze da ga otera iz njegove komforne zone, da onda mogu nastati problemi...Dok sa druge strane znalo se i pre pocetka meca , da Anderson (kome zahvaljujuci stilu igre) trava inace kao podloga najvise lezi, moze da iznenadi sto se eto na kraju i desilo...mada nakon dva seta niko nije ocekivao takav scenario pogotovo kada je u taj-brejku Federer slomio otpor Andersona i poveo sa 2:0,svi su ocekivali sigurnu pobedu Federera ,ali tada Anderson rasterecen nemajuci sta da izgubi pusta ruku u potpunosti, i pocinje da udara iz svih oruzja i svih pozicija,servis je poceo da ga sluzi nenormalno dobro ,i onda je samo cekao pad u igri Federera ,a to se i desilo u naredna dva seta..Federer se potom konsolidovao i dao sve od sebe da dobije ipak na kraju mec ,ali protiv ekstremno raspolozenog Andersona jednostavno na kraju nije mogao da izbegne poraz !

neko

pre 5 godina

Rekoh vam ja da deda ne igra Bog zna šta. Ali i razumljivo. Ove maratonske mečeve će sve manje pobeđivati. Ej 4 decenije skoro da ima čovek.

Konfučije

pre 5 godina

Trošiti reči o ovom čoveku kao šampionu, da li je ili ne, glupo je, nevaspitano i bespredmetno. Sad stvar je ukusa da li se on kao takav nekome dopada ili ne. Meni lično nije u krugu omiljenih sportista, ali to je već subjektivno. Čovek je zaista sinonim za tenis. Ipak godine su neumoljive, ovakvi porazi se moraju događati i biće ih sve više. Ipak, najiritantniji su mediji i kvazi stručnjaci koji su ga pre početka turnira proglasili jedinim favoritom i po mnogima je bilo glupo i igrati. A eto ponovo su omanuli.

nenad

pre 5 godina

Gledao peti set , zasluženo...Al jednu stvar sam primetio na kraju meča kad su se pozdravili međusobno na mreži i sad po nekom nepisanom pravilu gubitnik prvi prilazi sudiji tj. Federer , a on se pravi lud i čeka Andersona prvi da se pozdravi ...kakvi su to kompleksi majko mila. Džabe i pare i trofeji.. i to mu nije prvi put da radi a to sam samo video kod njega
(djo, 11. jul 2018 18:39)
Pricas o coveku koji je dva puta seo na stolicu Djokovica prvog igraca sveta 2012 i 2015 na Zavrsnom Mastersu sezone?

kraja

pre 5 godina

...batkovi i kingovi i ostali federerovi podanici jos uvek pljuju tamo na komentarima o djokovicu, nesvesni da ih je idol izdao...
...namestio mu najki konacno nekog iz prvih 10...
...sada ce halle biti samo draga uspomena...
...najjaci protivnik na 29 mestu...
...samo da povrati jos "rf" od najkija pa ce onda da nauci sta znaci zameriti se sa sponzoru...

bmiles

pre 5 godina

Vreme je da okaci reket o klin!Cudim se sto i dalje igra,ali to je za neku drugu temu.U svakom slucaju voiditi 2:0 i izgubiti mec od Andersona(sve moje cestitke),je nagovestaj da je "masina" zaribala,uprkos biranju terena,turnira,vreme cini svoje!

lorenzo

pre 5 godina

au kakav dan za prosječnu Srbendu, Novak dobio, Federer izgubio i još ako Hrvati izgube ima do kraja mjeseca da zaboravi i Briha i Vučića, činjenicu da nema posla i sve ostale probleme...nahranjena duša

TurboNator

pre 5 godina

Na BBC web sajtu interview sa Rodjom - ni da pomene Andersona... ja pa ja...

Ne znam da li su preneli sve sto je rekao, ali ako jesu... gospodin kazu neki ovde?

vojkan85

pre 5 godina

Pa taj isti Federer je veci patriota od Novaka. Covek zivi u Svajcarskoj u selu, a moze da zivi gde god pozeli. Placa i daje svojoj drzavi a ne drugoj. Novak i Rafa su pored RF najveci u open eri ali niko nikada nece moci da igra da se krece da uziva u udarcima i da ima takav osecaj kao RF. Rafa i Novak ciste sile i snaga. To tenis nije, tenis i pravi tenis je ono sto RF igra. Covek nema grimasu kada udara loptu, niti jednom da je napravio neku iskrivljenu mimiku. Ne pljujem niti Novaka niti bilo koga drugog ali patriotizam i neke druge stvari odvajajate. Moze RF da bude pun sebe, da bira kako mu se hoce itd.,ali je stekao kredibilitet za tako nesto. Niko ne moze da mu ospori da je u top 3 najvecih svih vremena i ako u to licno ne verujem da u tenisu moze da postoji.

Sasa

pre 5 godina

@fox mulder pa sacekao ga je bas zato sto je kompleksas! Umesto da ode sagnute glave,l onda da Anderson, sam, dobije jos jedan ogroman aplauz... on ga ceka da mu ukrade i taj deo proslave... kompleks na kvadrat

vojkan85

pre 5 godina

U cemu je poenta Srba, da pljuju jednog od najvecih igraca svih vremena ikada? Covek place kada pobedi ili izgubi, pa? Jel ste svesni sta to znaci sportistima? Samo znate da pljujete i likujete. Svako vreme ima svoje igrace, Roger je obelezio jedno, Nadal drugo, Novak trece. Cetvorke nema, nije je nikada ni bilo. Kakvi smo ljudi, ne verujem.

mich

pre 5 godina

rossi

Pa idi sada tesi ga sa Mirkom place ko malo dete garantujem ti, to je jedna "prevara" svetskog tenisa, pa taj je uzeo 15 titula protiv nekih NIKOGOVICA, od kada su se pojavili Nole, Rafa i Endi taj je uzeo 3 GS i to pukom srecom 5 godna covek nije mogao da uzme nista dok se ovi nisu ispovredjivali...

Realno

pre 5 godina

Bravo i kapa dole za Andersona,što je izbacio prepotenka.Srećom,u pravo vreme se kralj vraća i raduje njegova forma,pogotovo u meču sa Nišikorijem.Sutra da otrese Nadala pa u finale protiv jednog od ovih servera,da proslavi titulu,posle dužeg perioda i započne ciklus nedodirljivog.

?

pre 5 godina

A da li si možda primetio kako je Federer posle meča sačekao Andersona da izadju zajedno sa terena, uprkos bolnom porazu. To ne mora da se radi, ali je to tradicija i baš zbog toga je Federer fer plej ikona. Ko kad daje ruku sudiji je apsolutno nebitna stvar, ali to što je Rodžer sačekao da Anderson proslavi pobedu da bi zajedno izašli sa terena, e to je bitna stvar. Ali vi što ste puni mržnje ne primećujete te stvari.
(Fox Mulder, 11. jul 2018 18:47)

Uvek porazeni izlazi prvi, mahne publici, eventualno da neki autogram usput i u tunel.
Pobednik ostane na terenu, pozdravi publiku, potpiše se na kameru...
Možda ga prpa od tunela?

Simpo

pre 5 godina

Tkzv goat pobegao od našeg Noleta ,a lepo sam napisao bolje da je ispao u ponedeljak na centralnom terenu sa stilom nego ovako na pomoćnom

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

@Autolakirer

Стварно? Интересантно је да имаш више никова, као и то што се сваке недеље јављаш из различитих градова. Лозана, Цириф, где си сада? У Базелу? А следеће недеље у Женеви? лол

Nba action

pre 5 godina

Sportista sa najvecim brojem fanova ferovatno u istoriji! Mozda Bolt moze da mu parira po broju fanova svuda u svetu! Licno meni Federer omiljeni,a isto i Bolt! I kod ljudi koji se dobro razumeju u sport jasno je zasto je to tako! Ostalima jednostavno ne vredi objasnjavati.. dugo nisi osvojio US open Roger,spremi se! Vreme je!

Fox Mulder

pre 5 godina

Gledao peti set , zasluženo...Al jednu stvar sam primetio na kraju meča kad su se pozdravili međusobno na mreži i sad po nekom nepisanom pravilu gubitnik prvi prilazi sudiji tj. Federer , a on se pravi lud i čeka Andersona prvi da se pozdravi ...kakvi su to kompleksi majko mila. Džabe i pare i trofeji.. i to mu nije prvi put da radi a to sam samo video kod njega
(djo, 11. jul 2018 18:39)

A da li si možda primetio kako je Federer posle meča sačekao Andersona da izadju zajedno sa terena, uprkos bolnom porazu. To ne mora da se radi, ali je to tradicija i baš zbog toga je Federer fer plej ikona. Ko kad daje ruku sudiji je apsolutno nebitna stvar, ali to što je Rodžer sačekao da Anderson proslavi pobedu da bi zajedno izašli sa terena, e to je bitna stvar. Ali vi što ste puni mržnje ne primećujete te stvari.

Sax

pre 5 godina

Uvek ponosno u tvom uglu Rogere ! Najveći ikada ! 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) 
(Rossi, 11. jul 2018 18:38) 

Hahahahahaha... pa šta briga Federera dal' ima tebe u svom uglu ili nema? Razlika između tebe i mene je u tome što ja navijam za Novaka a ti protiv njega. Briga Federera i Novaka za obojicu. Ali ti imaš neki problem, očigledno.

novica

pre 5 godina

Ipak je 37 godina ozbiljna starost za profi tenis. No, ipak kralj ostaje kralj. Nadalu se objektivno smeši novi pehar, jer će ovog našeg da pregazi kao plitak potok.

?

pre 5 godina

(vojkan85, 11. jul 2018 22:44)

Da ne citiram ceo komentar...
Na svakoj vesti o Srbiji, bilo da je u pianju ekonomija, kultura, politika, svi kažu "pasoš u ruke i bežite iz Srbije". Sad nam objašnjavaš da je Novak trebalo da ostane ovde, i to u vreme kad nije imao ni direktne letove za mnoge destinacije ni dovoljno novca za tako nešto.
Ili bi se računalo samo ako ode da čisti wc ili pere sudove, a ne da se bavi profesionalnim sportom?
A porez? Pa ovde je svaki komentar na bilo koji porez "država nas pljačka", a njegovim novcem ste svi revnosni za plaćanje poreza?

Milan

pre 5 godina

"Ne gotivim Federera ali ovo je izgubio bezveze."
(jaaa, 11. jul 2018 22:54) # Link komentara

Nije izgubio bez veze, izgubio je jer nije smeo da izađe Novaku na crtu. Pored toga Novak ima pozitivan skor u međusobnom odnosu.

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

Karma je čudo Rodžer, nisi zaslužio ni četvrtfinale i posle ponižavanja Manarina! Anderson zasluženo u polufinalu, ali stvarno ko god da je pobedio biće umoran i isceđen ko limun. Ne znam šta može Kevin u polufinalu, ovaj meč će definitivno ostaviti traga.
(fantom, 11. jul 2018 18:39)

Не дирај га! У 2017 господин Рожер је освојио 7 трофеја од тога 2 грен слема. У 2018 је до сада освојио 3 трофеја, од тога један ГС. Колико је за то време твој Ноло освојио трофеја? Нула! Радујте се данас ноловци, али плакаћете ви ускоро!

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

Karma je čudo Rodžer, nisi zaslužio ni četvrtfinale i posle ponižavanja Manarina! Anderson zasluženo u polufinalu, ali stvarno ko god da je pobedio biće umoran i isceđen ko limun. Ne znam šta može Kevin u polufinalu, ovaj meč će definitivno ostaviti traga.
(fantom, 11. jul 2018 18:39)

Не дирај га! У 2017 господин Рожер је освојио 7 трофеја од тога 2 грен слема. У 2018 је до сада освојио 3 трофеја, од тога један ГС. Колико је за то време твој Ноло освојио трофеја? Нула! Радујте се данас ноловци, али плакаћете ви ускоро!

Saša

pre 5 godina

Eto šta mu znači Nike, od 2015 godine kako su javili na sk igra na centralnom terenu, ovo je prvi meč na jedinici iiiiii poraz. Toliko o rf. Nadal i Nole su teniseri koji igraju i na plus 50 a ne ovaj maneken

vojkan85

pre 5 godina

@? Druže o čemu ti pričaš? Poređenje koje sam napravio je vezano za Novakov patriotizam koji pokazuje na čudan način. Ima on dovoljno da bi živeo ovde ali zašto da plaća porez čovek ovde kada ne mora da ga plaća uopšte? Misliš da su veliki Srbi oni koji podignu tri prsta u inostranstvu? Teško da je tako.

PistolPit

pre 5 godina

Svaka cast Federeru na fantasticnoj karijeri ali mislim da ovaj poraz polako signalizira kraj. Doduse I ranije sam ga otpisivao pa se vratio ali mislim da je skoro 37 godina stvarno previse da bi se i dalje igralo na vrhunskom nivou u profesionalnom tenisu.

Svaka cast Kevinu na nervima, to mu je najveca slabost ali ovog puta je bio cvrst kao stena i to protiv coveka koga publika bodri kao da je domaci. Sjajan servis i fantasticni udarci sa osnovne linije, igrao je hrabrije i zasluzio pobedu.

zelim pomirenje

pre 5 godina

@Riječanin, 11. jul 2018 18:47

U pravu si, meni je to isto najturobniji Novakov mec koji sam ikada gledao. Tu sam ustvari zakljucio koja je Nole velicina, ja sam se bio predao prije njega...mislim da je na kraju i turnir osvojio.

Nba action

pre 5 godina

Sportista sa najvecim brojem fanova ferovatno u istoriji! Mozda Bolt moze da mu parira po broju fanova svuda u svetu! Licno meni Federer omiljeni,a isto i Bolt! I kod ljudi koji se dobro razumeju u sport jasno je zasto je to tako! Ostalima jednostavno ne vredi objasnjavati.. dugo nisi osvojio US open Roger,spremi se! Vreme je!

Fox Mulder

pre 5 godina

Gledao peti set , zasluženo...Al jednu stvar sam primetio na kraju meča kad su se pozdravili međusobno na mreži i sad po nekom nepisanom pravilu gubitnik prvi prilazi sudiji tj. Federer , a on se pravi lud i čeka Andersona prvi da se pozdravi ...kakvi su to kompleksi majko mila. Džabe i pare i trofeji.. i to mu nije prvi put da radi a to sam samo video kod njega
(djo, 11. jul 2018 18:39)

A da li si možda primetio kako je Federer posle meča sačekao Andersona da izadju zajedno sa terena, uprkos bolnom porazu. To ne mora da se radi, ali je to tradicija i baš zbog toga je Federer fer plej ikona. Ko kad daje ruku sudiji je apsolutno nebitna stvar, ali to što je Rodžer sačekao da Anderson proslavi pobedu da bi zajedno izašli sa terena, e to je bitna stvar. Ali vi što ste puni mržnje ne primećujete te stvari.

vojkan85

pre 5 godina

Pa taj isti Federer je veci patriota od Novaka. Covek zivi u Svajcarskoj u selu, a moze da zivi gde god pozeli. Placa i daje svojoj drzavi a ne drugoj. Novak i Rafa su pored RF najveci u open eri ali niko nikada nece moci da igra da se krece da uziva u udarcima i da ima takav osecaj kao RF. Rafa i Novak ciste sile i snaga. To tenis nije, tenis i pravi tenis je ono sto RF igra. Covek nema grimasu kada udara loptu, niti jednom da je napravio neku iskrivljenu mimiku. Ne pljujem niti Novaka niti bilo koga drugog ali patriotizam i neke druge stvari odvajajate. Moze RF da bude pun sebe, da bira kako mu se hoce itd.,ali je stekao kredibilitet za tako nesto. Niko ne moze da mu ospori da je u top 3 najvecih svih vremena i ako u to licno ne verujem da u tenisu moze da postoji.

novica

pre 5 godina

Ipak je 37 godina ozbiljna starost za profi tenis. No, ipak kralj ostaje kralj. Nadalu se objektivno smeši novi pehar, jer će ovog našeg da pregazi kao plitak potok.

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

Karma je čudo Rodžer, nisi zaslužio ni četvrtfinale i posle ponižavanja Manarina! Anderson zasluženo u polufinalu, ali stvarno ko god da je pobedio biće umoran i isceđen ko limun. Ne znam šta može Kevin u polufinalu, ovaj meč će definitivno ostaviti traga.
(fantom, 11. jul 2018 18:39)

Не дирај га! У 2017 господин Рожер је освојио 7 трофеја од тога 2 грен слема. У 2018 је до сада освојио 3 трофеја, од тога један ГС. Колико је за то време твој Ноло освојио трофеја? Нула! Радујте се данас ноловци, али плакаћете ви ускоро!

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

Karma je čudo Rodžer, nisi zaslužio ni četvrtfinale i posle ponižavanja Manarina! Anderson zasluženo u polufinalu, ali stvarno ko god da je pobedio biće umoran i isceđen ko limun. Ne znam šta može Kevin u polufinalu, ovaj meč će definitivno ostaviti traga.
(fantom, 11. jul 2018 18:39)

Не дирај га! У 2017 господин Рожер је освојио 7 трофеја од тога 2 грен слема. У 2018 је до сада освојио 3 трофеја, од тога један ГС. Колико је за то време твој Ноло освојио трофеја? Нула! Радујте се данас ноловци, али плакаћете ви ускоро!

lorenzo

pre 5 godina

au kakav dan za prosječnu Srbendu, Novak dobio, Federer izgubio i još ako Hrvati izgube ima do kraja mjeseca da zaboravi i Briha i Vučića, činjenicu da nema posla i sve ostale probleme...nahranjena duša

vojkan85

pre 5 godina

U cemu je poenta Srba, da pljuju jednog od najvecih igraca svih vremena ikada? Covek place kada pobedi ili izgubi, pa? Jel ste svesni sta to znaci sportistima? Samo znate da pljujete i likujete. Svako vreme ima svoje igrace, Roger je obelezio jedno, Nadal drugo, Novak trece. Cetvorke nema, nije je nikada ni bilo. Kakvi smo ljudi, ne verujem.

Cuka

pre 5 godina

Covek koji je svoje grend slemove osvajao u eri Ljubicica, Safina, Bagdatisa, Rodika...Covek koji je u eri kad su igrali Novak i Nadal osvajao najvece trofeje samo kad su oni bili povredjeni ili ako nije igrao sa njima...Covek koji je svojevremeno predavavo mec pre pocetka da ne bi imao negativan medjusobni duel sa jednim teniserom i na kraju covek koji nikada nije rekao da je neko bio bolji od njega

djo

pre 5 godina

Gledao peti set , zasluženo...Al jednu stvar sam primetio na kraju meča kad su se pozdravili međusobno na mreži i sad po nekom nepisanom pravilu gubitnik prvi prilazi sudiji tj. Federer , a on se pravi lud i čeka Andersona prvi da se pozdravi ...kakvi su to kompleksi majko mila. Džabe i pare i trofeji.. i to mu nije prvi put da radi a to sam samo video kod njega

Mikhail Tal

pre 5 godina

Čim je sklonjen sa glavnog, pao je. Čim je dobio top 10 igrača na žrebu, pao je. Pametnom dosta. Sada mi je sasvim svejedno ko osvaja: Đoković jer ga obožavamo svi mi normalni, Delpo jer je davnih dana zaslužio, Nadal jer će preteći Rodžera, Izner jer je igrao 70:68 sa Mahutom, Anderson jer je izgubio US open prošle godine u finalu, Raonić jer je na ić. Uživanje..

Djido

pre 5 godina

Može li Federer ipak, bez obzira što je izgubio, zbog toga što igra najlepši i nejelegantniji tenis, da se zbog nas koji ga volimo nađe u sledećem kolu?

Rodžere Federeru-Nikad Ne Otpisuj KRALJA

pre 5 godina

Fed, Feđa, Feđolino, Feki, Fedex, Rođa, Rođo, Rodjoaux, Rođkan, Roki, Role, Rolence, GOAT, RF, Feder ili _eder... kako god da se zoveš, odlazi već jednom! A sa njim i vi što, pored svog šampiona, navijate za njega. Nije daleko taj dan.

Bardami

pre 5 godina

Zaista mi nije jasno zaŝto je Andersonova pobeda senzacija?! Osmi teniser! Federer ima 37 godina. Čim je Anderson uzeo treći set znao sam da Federer neće izdržati. I Nadal ispada od Delpa. Nije trava za njega.

Needukovan

pre 5 godina

Ipak je 37 godina ozbiljna starost za profi tenis. No, ipak kralj ostaje kralj. Nadalu se objektivno smeši novi pehar, jer će ovog našeg da pregazi kao plitak potok.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (novica, 11. jul 2018 19:37)
Надалу се смеши пораз од Делпа. Прегазиће га Делпо као плитак поток!

VUK

pre 5 godina

Verovatno sledeće godine na Wimbldonu u ulozi tv komentatora. Nadam se da će neoprezno ipak igrati USA Open i Melburn. Taman da Novak digne igru na 100%. Da se malo izigra sa njim pre penzije.

No 1

pre 5 godina

Lepršavi tenisač ne može uvek igrati lepršavo.Pojavi se tako neki drugi tenisač koji razbuca igru lepršavog tenisača i onda taj lepršavi tenisač izgubi
lepršavost i ceo meč.Napred Nole!

Dana Scully

pre 5 godina

A da li si možda primetio kako je Federer posle meča sačekao Andersona da izadju zajedno sa terena, uprkos bolnom porazu. To ne mora da se radi, ali je to tradicija i baš zbog toga je Federer fer plej ikona. Ko kad daje ruku sudiji je apsolutno nebitna stvar, ali to što je Rodžer sačekao da Anderson proslavi pobedu da bi zajedno izašli sa terena, e to je bitna stvar. Ali vi što ste puni mržnje ne primećujete te stvari.
(Fox Mulder, 11. jul 2018 18:47)

Nije to fer plej Moldere, već tradicija na Vimbldonu, isto kao što svi muškarci urade naklon za članove kraljevske porodice (iako ih niko na to ne može naterati), a igračice blago čučnu.
Fer plej i Roger Federer, to ne ide u jednu rečenicu.
Veliki je šampion ali nikakav čovek, posebno u porazu.

Životije

pre 5 godina

Hehehe bravo Kevine Srbendo! Kako si samo istamburao i ponizio Uniqlo dzemperka, pa to je bilo milina gledati. Kada je poceo da slaze one face, plcljivko, ja sam se valjao od smeha po kaucu, majko moja. Joj joj joj joj

VAMOOOOS

pre 5 godina

hahaha to je taj "najbolji svih vremena" sto gubi cim dodje neko ko servira u kontinuitetu na malo visem nivou. Fedbotovi na aparatima. Na USO pa onda i na AO, i Djokovic i Nisikori i Raonic ce jos vise vratiti formu tako da moze da se pozdravi sa lesinarenjem Gren Slemova. Sto je izlesinario u poslednje dve godine izlesinario je. Vamos Rafa prestizi to po GS titulama da pocrkaju od muke snobovi i kompleksasi koji "navijaju" za nadobudnog.

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

@Autolakirer

Стварно? Интересантно је да имаш више никова, као и то што се сваке недеље јављаш из различитих градова. Лозана, Цириф, где си сада? У Базелу? А следеће недеље у Женеви? лол

Stefan

pre 5 godina

Mislim da ga je Anderson poslao na korak od penzije,a ako Novak osvoji ovo ,i taj korak ce da napravi.Setite se samo izjava koje je davao Federer,a Srbi koji pored Noleta navijaju za njega haha pa oni nisu Srbi nikakvi.Ako Novak osvoji ovo mislim da ce na se naostri,i za Us Open i tako zavrstiti godinu sa 14 slemova sto mu je vrv,i cilj ove sezone uz Sinsinati.JA VERUJEM

Srdjan

pre 5 godina

Mislim da je Roger nekako previse opusteno igrao prva 3 seta, a onda je Anderson posle spasene mec lopte zaigrao kao nikada, svaka mu cast! Kad bi cesce igrao ovako sigurno bi imao GS.
Gdje li su sad oni koji su govorili kako je Federeru namjesten zrijeb za finale? Nikad ne treba nikoga potcjenjivati, svako vrijedi i svako ima svoje sanse. Jos jednom, svaka cast za Andersona, a Federeru vise srece na US Openu... Pozdrav svim ljubiteljima tenisa.

THE FINAL CUT

pre 5 godina

Kakva dva meča danas. Nadal-DelPo i Federer-Anderson. Odavno nisam video Federera da ne iskoristi 2-0 vodjstvo. Odmah cim je naleteo na top10 igraca, poklekao je, na svom omiljenom turniru. Do sada je u ovoj godini prikazao dosta losiju igru nego prosle. Porazi od Kokinakisa, Ćorića i Andersona. Samo dve titule u ovoj godini - AO i Stutgart. Na AO dosta lak zreb imao. Ne verujem da će osvojiti neki veliki turnir do kraja godine. Nadal zasluzeno prvi do kraja 2018.

Kukavica

pre 5 godina

Vidio NOLETA U NALETU s druge strane pa ga malo uhvatila trta :)) Dosta je bilo Cipiripi Grand Slamova protiv Čilića i te boranije, ĆALE SE VRATIO !!!

Autolakirer

pre 5 godina

Не дирај га! У 2017 господин Рожер је освојио 7 трофеја од тога 2 грен слема. У 2018 је до сада освојио 3 трофеја, од тога један ГС. Колико је за то време твој Ноло освојио трофеја? Нула! Радујте се данас ноловци, али плакаћете ви ускоро! 
(Марвин тхе Мартиан, 11. jul 

E bas mi te je zao kvazi Srbine. Tudje da ne kazem sta je uvek sladje.Evo ja 30 godina zivim i radim u Svajcarskoj i nikada nisam navijao za Rodzera, Stena, Martinu Higins, Belindu Bencic

ludi srbin

pre 5 godina

Godine 2011. “velika trojka“ bila je u četvrtfinalu Vimbldona i Federer je izgubio posle vođstva 2-0 (od Conge). Od tada Đoković, Nadal i Federer nisu bili zajedno u četvrtfinalu Vimbldona, a i sada je Federer ispao posle 2-0 u setovima.
Ko li je beše uzeo titulu 2011. godine?

DRAGAN

pre 5 godina

E sada stari lagano u penziju sa tim dresom od
UNIQLO. Prvi put da igra
na sporednom terenu i gubi
mec.Sada se vidi sta znaci
sponzor NIKE. On nije svjestan kakvog je sponzora
ispustio.Sada tone kao
nikada pre.Zbogom Fedex.
Svaka cast na pobedi
Kevinu Andersonu.

Mikii

pre 5 godina

Надалу се смеши пораз од Делпа. Прегазиће га Делпо као плитак поток!
(Needukovan, 11. jul 2018 19:57)

Covek ladno cek'o da Del Potro preokrene da bi na 2:1 pisao svoje strucno misljenje, hahahahaha

sasa jokic

pre 5 godina

Tacno je da svaki teniser iz vrha treba da odigra jedan mec na terenu broj 1, mada Rodzer u vecini slucajeva nije igrao na njemu. Takodje je poznato da organizatori na Wimbledonu kod broja nosioca gledaju i predhodne rezultate, a ne samo renking. Kod Noleta su to nekako zanemarili, ali nista cudno, od kada ih je odbio za drzavljanstvo i opeglao Rodzera i Endija x puta, nije im bas po volji. Meni najvise smeta sto je njegov mec uvek poslednji i time potencijalno kandidat za igranje u dva dana. Srecom, ponovo igra u dobrom ritmu, i uspeo je da izbegne mrak. Ocekujem veliku borbu sa Nadalom ili Delpom u polufinalu, a za Rodzera uopste nisam siguran da ce stici do finala. Ako se kojim slucajem nadje sa Noletom u finalu, Nole lagano dobija.
(sasa jokic, 10. jul 2018 22:31)

Rogi Obrenovac

pre 5 godina

Eeeej bas steta, ode dzemperko kuci. Nema Nike ide doping kontrola 10 puta mesecno. Nole i Novak resavaju pitanje sampiona u polufinalu.

Djido

pre 5 godina

Nisam preterani obozavatelj Federera ali mi je iskreno veoma zao sto je Anderson pobedio. (nekatamo, 11. jul 2018 18:55)

Pa onda primi moje saučešće.

Trampe Srbine

pre 5 godina

Čestitke Andersonu, izdržao je veliki pritisak. Nije kraj za Rogera. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NoleFan, 11. jul 2018 18:30) # Link komentara

Nije... Igra za 5to mesto sutra.
(Milan, 11. jul 2018 18:34)
Komentar dana...Bravo kralju!!! :)

The Advocate

pre 5 godina

Ne pratim sport nesto posebno, tu i tamo, ali mi nikad nece biti jasni ovi iz Srbije što pljuju po Đokoviću, kao on im je kriv za sve, umesto po političarima. Čovek je sportista, sve je sam napravio, još u predstavlja zemlju u lepom svetlu, ne znam u čemu je problem?

Tatko na Martiana

pre 5 godina

(Марвин тхе Мартиан, 11. jul 2018 19:50)

Krenuo si da plačeš! Lol! :-) Namoj sine, dogodine tvoj će gospodin opet do četvrtfinala ne brigaj, imaćeš opet trenutke sreće! :-) Lol!

марко

pre 5 godina

сјајна вест. доста више и тог федерера. знамо да је најбољи. уопште ми је било чудно како је уопште победио последња три гранд слема.мада ни андерсон није млад.

Ratko Jevtovic

pre 5 godina

Slusam Bekera i jos dva komentatora: “Madjionicar, igra se sa A. Pesnik servisa. Anderson mora da rizikuje drugu servu, sprdnja prvi set. Plan A ne radi, ha, ha, plan B ocigledno ne radi, a da li u uopste ima plan C, ha, ha? Vremenom ce vise gresiti a madjionicar ne gresi......”
Kao da igra vanzemaljac protiv neznalice.
Nema tu nikakve senzacije i bravo za Kevina!
Srdacan pozdrav iz Perta, Australija

Sasa

pre 5 godina

@fox mulder pa sacekao ga je bas zato sto je kompleksas! Umesto da ode sagnute glave,l onda da Anderson, sam, dobije jos jedan ogroman aplauz... on ga ceka da mu ukrade i taj deo proslave... kompleks na kvadrat

?

pre 5 godina

U cemu je poenta Srba, da pljuju jednog od najvecih igraca svih vremena ikada? Covek place kada pobedi ili izgubi, pa? Jel ste svesni sta to znaci sportistima? Samo znate da pljujete i likujete. Svako vreme ima svoje igrace, Roger je obelezio jedno, Nadal drugo, Novak trece. Cetvorke nema, nije je nikada ni bilo. Kakvi smo ljudi, ne verujem.
(vojkan85, 11. jul 2018 18:40)

Da li si ovakav komentar napisao kada su se smejali Novaku posle poraza u finalu RG 2015?

Realno

pre 5 godina

Bravo i kapa dole za Andersona,što je izbacio prepotenka.Srećom,u pravo vreme se kralj vraća i raduje njegova forma,pogotovo u meču sa Nišikorijem.Sutra da otrese Nadala pa u finale protiv jednog od ovih servera,da proslavi titulu,posle dužeg perioda i započne ciklus nedodirljivog.

Milan

pre 5 godina

Čestitke Andersonu, izdržao je veliki pritisak. Nije kraj za Rogera.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NoleFan, 11. jul 2018 18:30) # Link komentara

Nije... Igra za 5to mesto sutra.

bmiles

pre 5 godina

Vreme je da okaci reket o klin!Cudim se sto i dalje igra,ali to je za neku drugu temu.U svakom slucaju voiditi 2:0 i izgubiti mec od Andersona(sve moje cestitke),je nagovestaj da je "masina" zaribala,uprkos biranju terena,turnira,vreme cini svoje!

Lik

pre 5 godina

Šteta
Bilo bi lepo videti finale sa Novakom
Nikako obojica d odigraju dobro pa da se sretnu vec jednom pa da vidimo ko je bolji
Napred nole!
(zzz, 11. jul 2018 18:35)

Pa zna se ko je bolji, pogledaj im medjusobni skor i samo ce ti se kasti.

Kanidja PG

pre 5 godina

Bolio ga je cio dan centralni teren xaxa.
Kad veliki king ne može da uzme brejk 24-25 servis gema Andersona sve je jasno.U finalu zagarantovano mjesto bum bum serveru uz Iznera i Raonica.
Ajmo sad sa veličanjem Federera pravi dan je za to.
Dolazi dominacija Novakova zapamtite to.

fantom

pre 5 godina

Karma je čudo Rodžer, nisi zaslužio ni četvrtfinale i posle ponižavanja Manarina! Anderson zasluženo u polufinalu, ali stvarno ko god da je pobedio biće umoran i isceđen ko limun. Ne znam šta može Kevin u polufinalu, ovaj meč će definitivno ostaviti traga.

KKP

pre 5 godina

Poslednji put je pobedio djokovica ili nadala u finalu nekog slema 2007,a to mu je protiv novaka i jedina pobeda u finalu..i bolje sto je ispao da se ne bruka covek

Ajmo No1e

pre 5 godina

Cestitke Andersonu, zasluzio je pobedu. Iako sam se nadao finale Nole i Roger ali dobro... Steta ipak je za turnir bolje da je Roger prosao. Sad Nole puni gas i 4. Wimbledon je tvoj!!!

sima

pre 5 godina

Шта ћемо сада тролови, ха, ха...растави га "африканац" на крају на чиниоце! А и он је африканац, биће..Но одмах да се изјасним, тролови, никако нисам срећан- јер ја сам хтео гирице- Рафу и Федерера на ред, односно по реду..како год није вам лако!

aParenti

pre 5 godina

Sta da kazem ? Divno. Btw nisam navijac Novaka. Ali sto je dosta dosta je . I nije ga pobedio mladjan, nego veteran kao i on. F!@::@$%& off Federer !

Riječanin

pre 5 godina

Sjećam se meča Nole protiv Kevina kad je Nole gubio 2-0 u setovima pa uspio okrenuti meč.Kevin je na travi djelovao nepobijedivo i dan danas mi nije jasno kako je to Novak dobio.

?

pre 5 godina

A da li si možda primetio kako je Federer posle meča sačekao Andersona da izadju zajedno sa terena, uprkos bolnom porazu. To ne mora da se radi, ali je to tradicija i baš zbog toga je Federer fer plej ikona. Ko kad daje ruku sudiji je apsolutno nebitna stvar, ali to što je Rodžer sačekao da Anderson proslavi pobedu da bi zajedno izašli sa terena, e to je bitna stvar. Ali vi što ste puni mržnje ne primećujete te stvari.
(Fox Mulder, 11. jul 2018 18:47)

Uvek porazeni izlazi prvi, mahne publici, eventualno da neki autogram usput i u tunel.
Pobednik ostane na terenu, pozdravi publiku, potpiše se na kameru...
Možda ga prpa od tunela?

antiDebil

pre 5 godina

au kakav dan za prosječnu Srbendu, Novak dobio, Federer izgubio i još ako Hrvati izgube ima do kraja mjeseca da zaboravi i Briha i Vučića, činjenicu da nema posla i sve ostale probleme...nahranjena duša
(lorenzo, 11. jul 2018 18:36)

Takoee, Novak dobio, Federer izgubio, navija se protiv hrvata. Brih je poslao Srbiju a Vucic je i dalje tu. Nekome ce dusa da bude nahranjena zbog Djokoviceve pobede, Federerovog poraza i ispadanja hrvata, i dalje ce se nervirati zbog Vucica dok ce neki da cvile zbog Federerovog prolaza, Novakove pobede i isspadanje hrvata, a i njima Vucic preostaje. Nema veze, jedni su kako kazes ,,prosecne Srbende'' i danas se bolje osecaju, drugi su ,,izrodi'' i danas cvile i jecaju...Sta da se radi, to ti je sto ti je !

Simpo

pre 5 godina

Tkzv goat pobegao od našeg Noleta ,a lepo sam napisao bolje da je ispao u ponedeljak na centralnom terenu sa stilom nego ovako na pomoćnom

sweswe

pre 5 godina

Uvek ponosno u tvom uglu Rogere ! Najveći ikada !
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)
(Rossi, 11. jul 2018 18:38)

Mnogo mu to znaci, vjeruj mi, sta bi on bez tebe u svom uglu.

VAMOOOOS

pre 5 godina

@ au kakav dan za prosječnu Srbendu, Novak dobio, Federer izgubio i još ako Hrvati izgube ima do kraja mjeseca da zaboravi i Briha i Vučića, činjenicu da nema posla i sve ostale probleme...nahranjena duša
(lorenzo, 11. jul 2018 18:36)

Tako je, na kraju krajeva sta je u ovom zivotu bitnije od srecne i mirne duse? Kakve pare kakav posao nista ne moze zameniti ovaj osecaj. Al ne moras da se brines za nase plate. Imamo mi malina, borovnica, jagoda, zdrave i plodne zemlje kolko hoces, i da budemo siti a i da dobro zaradimo ako treba. Godina lepo rodila ma raj za Zemlji. A tebi ne ostaje nista nego da places. Steta za tebe.

?

pre 5 godina

Не дирај га! У 2017 господин Рожер је освојио 7 трофеја од тога 2 грен слема. У 2018 је до сада освојио 3 трофеја, од тога један ГС. Колико је за то време твој Ноло освојио трофеја? Нула! Радујте се данас ноловци, али плакаћете ви ускоро!
(Марвин тхе Мартиан, 11. jul 2018 18:59)

Zašto toliko vičeš? Ko je sad histeričan?

Osvojio što je osvojio dok Novak nije igrao. Sad se sačuvao da ga Novak ili Rafa ne rastave na sastavne delove.

TurboNator

pre 5 godina

Na BBC web sajtu interview sa Rodjom - ni da pomene Andersona... ja pa ja...

Ne znam da li su preneli sve sto je rekao, ali ako jesu... gospodin kazu neki ovde?

dudule

pre 5 godina

Gledao peti set , zasluženo...Al jednu stvar sam primetio na kraju meča kad su se pozdravili međusobno na mreži i sad po nekom nepisanom pravilu gubitnik prvi prilazi sudiji tj. Federer , a on se pravi lud i čeka Andersona prvi da se pozdravi ...kakvi su to kompleksi majko mila. Džabe i pare i trofeji.. i to mu nije prvi put da radi a to sam samo video kod njega 
(djo, 11. jul 2018 18:39) 

A da li si možda primetio kako je Federer posle meča sačekao Andersona da izadju zajedno sa terena, uprkos bolnom porazu. To ne mora da se radi, ali je to tradicija i baš zbog toga je Federer fer plej ikona. Ko kad daje ruku sudiji jeGledao peti set , zasluženo...Al jednu stvar sam primetio na kraju meča kad su se pozdravili međusobno na mreži i sad po nekom nepisanom pravilu gubitnik prvi prilazi sudiji tj. Federer , a on se pravi lud i čeka Andersona prvi da se pozdravi ...kakvi su to kompleksi majko mila. Džabe i pare i trofeji.. i to mu nije prvi put da radi a to sam samo video kod njega
(djo, 11. jul 2018 18:39)

A da li si možda primetio kako je Federer posle meča sačekao Andersona da izadju zajedno sa terena, uprkos bolnom porazu. To ne mora da se radi, ali je to tradicija i baš zbog toga je Federer fer plej ikona. Ko kad daje ruku sudiji je apsolutno nebitna stvar, ali to što je Rodžer sačekao da Anderson proslavi pobedu da bi zajedno izašli sa terena, e to je bitna stvar. Ali vi što ste puni mržnje ne primećujete te stvari.
(Fox Mulder, 11. jul 2018 18:47)
To čekanje protivnika da zajedno izađu sa terena je nepisano ili možda čak pisano pravilo Vimbldona. Tako da nemoj ni ti da se ložiš da je uradio nešto posebno.

Milan

pre 5 godina

"Ne gotivim Federera ali ovo je izgubio bezveze."
(jaaa, 11. jul 2018 22:54) # Link komentara

Nije izgubio bez veze, izgubio je jer nije smeo da izađe Novaku na crtu. Pored toga Novak ima pozitivan skor u međusobnom odnosu.

Predo

pre 5 godina

Mislim da ovo Federerovi navijači nikada neće oprostiti Đokoviću. Niko se do sada nije usudio da postavi pitanja o "svetoj kravi" i prava da već godinama igra na istom terenu i gotovo u isto vreme. Svi su se divili njegovom nizu, da mu ne samo niko nije uzeo servis gem, nego nije imao ni brejk loptu protiv njega, ali niko se nije setio da nije imao ni dostojnog protivnika. Ovde je Anderson viši, ali je izvojevao pobedu u ime malih i "neprivilegovanih".

milutin

pre 5 godina

Prvi jači protivnik i...gotovo.
Sad Roger ima vremena da razmisli i primijeni stihove ozbiljnog autora:
"Nemoj više pravit scene,
ne kuni se i bez plača,
ne računaj sad na mene,
ključ je ispod otirača..."
Da li je izgubio šta od poena?

8 Rozeovih realnih titula

pre 5 godina

Evo zasto Roze pola decenije nije igrao van Centralnog terena. Znaju Englezi da se tu mnogo lakse gubi. A i ne igra protiv Filipusisa.

neko

pre 5 godina

Rekoh vam ja da deda ne igra Bog zna šta. Ali i razumljivo. Ove maratonske mečeve će sve manje pobeđivati. Ej 4 decenije skoro da ima čovek.

mich

pre 5 godina

rossi

Pa idi sada tesi ga sa Mirkom place ko malo dete garantujem ti, to je jedna "prevara" svetskog tenisa, pa taj je uzeo 15 titula protiv nekih NIKOGOVICA, od kada su se pojavili Nole, Rafa i Endi taj je uzeo 3 GS i to pukom srecom 5 godna covek nije mogao da uzme nista dok se ovi nisu ispovredjivali...

zzz

pre 5 godina

Šteta
Bilo bi lepo videti finale sa Novakom
Nikako obojica d odigraju dobro pa da se sretnu vec jednom pa da vidimo ko je bolji
Napred nole!

Nenad,Beograd

pre 5 godina

Nije fer od organizatora sto su "kralja" premestili na sporedni kolosek (teren br 1),posle 2 godine igranja na "Marakani" ne moze se tako brzo privici na nenormalne uslove .Pa nije valjda zbog promene dresa??? :)

kraja

pre 5 godina

...batkovi i kingovi i ostali federerovi podanici jos uvek pljuju tamo na komentarima o djokovicu, nesvesni da ih je idol izdao...
...namestio mu najki konacno nekog iz prvih 10...
...sada ce halle biti samo draga uspomena...
...najjaci protivnik na 29 mestu...
...samo da povrati jos "rf" od najkija pa ce onda da nauci sta znaci zameriti se sa sponzoru...

Кроз шљивике и ливаде...

pre 5 godina

Да ли се неко запита колика је квота била на Андерсона већ на 2:0 за Рођу? Ако се не варам 500!!! А на меч лопту за Рођу није ни постојала квота! То значи са 50 динџи лагано љетовање себи купиш...

pc,Nis

pre 5 godina

Ostavite zlobu,bio je to odličan meč.Uživao sam u sportskom nadmetanju.Kada bi se rezultat znao unapred,mečevi se ne bi ni igrali.

Batko uterati kratko

pre 5 godina

Ne mogu da verujem, kad god Nisikori uzme brejk Djokica isto odgovori, ali to se Nadalu i pogotovo King Federeru ne moze desiti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 11. jul 2018 16:20)

Sta se ne moze desiti?! E, moj Urose Djurdjevicu nejaki, nikako da prestanes da se blamiras po sajtu

Saša

pre 5 godina

Eto šta mu znači Nike, od 2015 godine kako su javili na sk igra na centralnom terenu, ovo je prvi meč na jedinici iiiiii poraz. Toliko o rf. Nadal i Nole su teniseri koji igraju i na plus 50 a ne ovaj maneken

CroFed

pre 5 godina

Kriminalno izdanje Rogera! Uz standardno slabiji bekhend danas smo mogli vidjeti njegov najlošiji ikad forhend. Zasluženo slavlje Andersona čime će se otvoriti ogromna šansa za Novaka ili Rafu

Mario

pre 5 godina

Igra ovaj Anderson, svaka mu čast. Federer kao da je čekao da se ovaj prepadne zato što je ovaj preko mreže. Medjutim Andersona kao da je briga koje prekoputa.Svaka ćast,na najsladji način ga počistio..

ja

pre 5 godina

@Fox Mulder, 11. jul 2018 18:47)

A sta je bilo zadnji put kad je izgubio u wim. Otisao kao metak! Ali bitno da je i tada na kraju godine dobio fer pley nagradu. Prevarant.

Goran

pre 5 godina

Ne bih se slozio da je senzacija kao sto to naslov prejudicira ,pre bi se moglo reci da je iznenadjenje...Naravno jeste Federer pre pocetka meca bio favorit bez svake sumnje ,jer covek za kojeg se vecina teniskih strucnjaka slaze da je jedan od najboljih svih vremena,i koji je 8 puta dosada ispisao istoriju Vimbldona ne moze da ne bude favorit,a i igrom do ovog kola je on to i potvrdjivao,jer je sa prilicnom lakocom i rutinski dobijao protivnike ,i svi su ga ocekivali u samoj zavrsnici ...Ali ruku na srce sto se kaze,videlo se jos u proslom mecu (iako je i taj mec dobio relativno lako) da ako ima iole dostojnijeg protivnika koji udarcima moze da ga otera iz njegove komforne zone, da onda mogu nastati problemi...Dok sa druge strane znalo se i pre pocetka meca , da Anderson (kome zahvaljujuci stilu igre) trava inace kao podloga najvise lezi, moze da iznenadi sto se eto na kraju i desilo...mada nakon dva seta niko nije ocekivao takav scenario pogotovo kada je u taj-brejku Federer slomio otpor Andersona i poveo sa 2:0,svi su ocekivali sigurnu pobedu Federera ,ali tada Anderson rasterecen nemajuci sta da izgubi pusta ruku u potpunosti, i pocinje da udara iz svih oruzja i svih pozicija,servis je poceo da ga sluzi nenormalno dobro ,i onda je samo cekao pad u igri Federera ,a to se i desilo u naredna dva seta..Federer se potom konsolidovao i dao sve od sebe da dobije ipak na kraju mec ,ali protiv ekstremno raspolozenog Andersona jednostavno na kraju nije mogao da izbegne poraz !

Гиле

pre 5 godina

Где су да они хроничари који сваки пут кад Новак изгуби кажу избегава Федерера и Надала. То може и сада да се каже, али и једно и друго је неозбиљно. Просто нема Федерер концентрације више за дуге мечеве. Године чине своје. Свака част и на овоме до сада.

Djordje NS

pre 5 godina

Molio bih sve posetioce i čitaoce ovog sajta da me hitno obaveste ukoliko primete Marvina the Martiana. Izgubio mu je njegov "gospodin" Rožer pa sam se zabrinuo gde nestade klinac.

B92_fan

pre 5 godina

Federer je ispao sad je Djokoviću lakše da osvoji titulu.I jedan i drugi su bili odlični.Čestitke Federeru i bravo za Kevina napravio je ogroman uspeh.

lal

pre 5 godina

neko je rekao da federer pobedjuje bez obzira na teren na kome igra... praksa ga demantuje... ima nula pobeda na wimbldon-u van centralnog terena u poslednje 3 godine... toliko o terenima... a o pobedama neka nam vise isprica gospodin nadal...

nenad

pre 5 godina

Gledao peti set , zasluženo...Al jednu stvar sam primetio na kraju meča kad su se pozdravili međusobno na mreži i sad po nekom nepisanom pravilu gubitnik prvi prilazi sudiji tj. Federer , a on se pravi lud i čeka Andersona prvi da se pozdravi ...kakvi su to kompleksi majko mila. Džabe i pare i trofeji.. i to mu nije prvi put da radi a to sam samo video kod njega
(djo, 11. jul 2018 18:39)
Pricas o coveku koji je dva puta seo na stolicu Djokovica prvog igraca sveta 2012 i 2015 na Zavrsnom Mastersu sezone?

...

pre 5 godina

Prosle godine se prosetao do titule, bilo bi puno 2 godine zaredom... I dalje najveci, 20!
(Uip, 11. jul 2018 18:30) Evo i sad je bio u setnji, sve dok nije naisao na nekog ozbiljnijeg preko mreze.

Фрфљави

pre 5 godina

Јуче Федерер на конференцији каже Анабел Крофт, бићу баш изненађен ако изгубим сет или меч :) Епа ето Роџере, изненади се сада :)

vojkan85

pre 5 godina

@? Druže o čemu ti pričaš? Poređenje koje sam napravio je vezano za Novakov patriotizam koji pokazuje na čudan način. Ima on dovoljno da bi živeo ovde ali zašto da plaća porez čovek ovde kada ne mora da ga plaća uopšte? Misliš da su veliki Srbi oni koji podignu tri prsta u inostranstvu? Teško da je tako.

Nebojša

pre 5 godina

Au senzacije pogotovo posle 2-0 u setovima ovo mu se mislim treći put dogadja a drugi put na wimbldonu posle Conge 2011 čestitke i Andersonu namučio je Novaka one godine dal 2015 ili 2014 nisam siguran ali bio je baš težak meč tada nije uspeo da dobije srećom sada jeste odlično je igrao iskreno ne bih ga voleo u finalu sa Novakom ako Novak uspe da izbori finale.

Lou

pre 5 godina

A da li si možda primetio kako je Federer posle meča sačekao Andersona da izadju zajedno sa terena, uprkos bolnom porazu. To ne mora da se radi, ali je to tradicija i baš zbog toga je Federer fer plej ikona. Ko kad daje ruku sudiji je apsolutno nebitna stvar, ali to što je Rodžer sačekao da Anderson proslavi pobedu da bi zajedno izašli sa terena, e to je bitna stvar. Ali vi što ste puni mržnje ne primećujete te stvari.
(Fox Mulder, 11. jul 2018 18:47)

To je protokol, svako to radi na svakom meču...Ne pravi gospodina od nekoga ko to nije...

PistolPit

pre 5 godina

Svaka cast Federeru na fantasticnoj karijeri ali mislim da ovaj poraz polako signalizira kraj. Doduse I ranije sam ga otpisivao pa se vratio ali mislim da je skoro 37 godina stvarno previse da bi se i dalje igralo na vrhunskom nivou u profesionalnom tenisu.

Svaka cast Kevinu na nervima, to mu je najveca slabost ali ovog puta je bio cvrst kao stena i to protiv coveka koga publika bodri kao da je domaci. Sjajan servis i fantasticni udarci sa osnovne linije, igrao je hrabrije i zasluzio pobedu.

zelim pomirenje

pre 5 godina

@Riječanin, 11. jul 2018 18:47

U pravu si, meni je to isto najturobniji Novakov mec koji sam ikada gledao. Tu sam ustvari zakljucio koja je Nole velicina, ja sam se bio predao prije njega...mislim da je na kraju i turnir osvojio.

Sax

pre 5 godina

Uvek ponosno u tvom uglu Rogere ! Najveći ikada ! 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) 
(Rossi, 11. jul 2018 18:38) 

Hahahahahaha... pa šta briga Federera dal' ima tebe u svom uglu ili nema? Razlika između tebe i mene je u tome što ja navijam za Novaka a ti protiv njega. Briga Federera i Novaka za obojicu. Ali ti imaš neki problem, očigledno.

goran

pre 5 godina

Anderson je vrhunski igrac,nije samo dobar server,ima sjajan forhend,bekend mu je solidan.Često se potcenjuju ovakvi igrači("drvosece" i slicno)a videcete za jedno 5 godina da ce puno losiji igraci od Andersona,Raonica i sličnih,osvajati GS titule.

analiza

pre 5 godina

U mecu dvojice koji vode poreklo iz Juznoafricke republike(majka RF),pobedio mladji.Ne mogu da verujem da su se toliko malo oznojili posle 4,5 h trcanja na suncu.Nadal je vec istocio 1,5 l znoja a tek je drugi set u toku.

Konfučije

pre 5 godina

Trošiti reči o ovom čoveku kao šampionu, da li je ili ne, glupo je, nevaspitano i bespredmetno. Sad stvar je ukusa da li se on kao takav nekome dopada ili ne. Meni lično nije u krugu omiljenih sportista, ali to je već subjektivno. Čovek je zaista sinonim za tenis. Ipak godine su neumoljive, ovakvi porazi se moraju događati i biće ih sve više. Ipak, najiritantniji su mediji i kvazi stručnjaci koji su ga pre početka turnira proglasili jedinim favoritom i po mnogima je bilo glupo i igrati. A eto ponovo su omanuli.

južnoafrički obračun

pre 5 godina

I Federer je Južnoafrikanac. Pored švajcarskog ima i državljanstvo Južne Afrike ( po majci) gde ima ogromne posede.

?

pre 5 godina

(vojkan85, 11. jul 2018 22:44)

Da ne citiram ceo komentar...
Na svakoj vesti o Srbiji, bilo da je u pianju ekonomija, kultura, politika, svi kažu "pasoš u ruke i bežite iz Srbije". Sad nam objašnjavaš da je Novak trebalo da ostane ovde, i to u vreme kad nije imao ni direktne letove za mnoge destinacije ni dovoljno novca za tako nešto.
Ili bi se računalo samo ako ode da čisti wc ili pere sudove, a ne da se bavi profesionalnim sportom?
A porez? Pa ovde je svaki komentar na bilo koji porez "država nas pljačka", a njegovim novcem ste svi revnosni za plaćanje poreza?