Subota, 07.07.2018.

17:50

Đoković preživeo nepravdu i ugasio britansku nadu!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrto kolo ovogodišnjeg Vimbldona pobedom nad domaćim igračem Kajlom Edmundom u četiri seta.

Izvor: B92

Ðokoviæ preživeo nepravdu i ugasio britansku nadu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

353 Komentari

Sortiraj po:

rex

pre 5 godina

Novače svaka ti čast, kakav je to samo čovek! Poštovanje.
(bo, 08. jul 2018 10:47)

Kakav čovek? Zašto poštovanje? Zato što je pobedio Edmunda? Mnogi su pobedili Edmunda.

N.

pre 5 godina

Edmund će biti poslednji meč Novakov! I dalje spori servisi ( ne računam naravno to što ovaj protivnik ne umije vratiti ništa u polje)i dalje čim protivnik samo malo više ostaje u poenu , počinju problemi.Počinje noga, pa ruka...Pobjedio je 2 protivnika koji NIŠTA NE MOGU DA POGODE, lako je tako biti doktor.Vidjećete u trećem kolu da će Novak izgubiti...zapamtite ove riječi.Naprosto ne vidim u kojem to segmentu igre Novak može parirati Britancu.Edmund ima jači i bolji servis, bolju igru na mreži, bolji smeč, jače i opasnije udarce sa osnovne linije...naravno sve ovo pričam za sadašnjeg Novaka jer bi stari Nole Britanca pobjedio 3-0 bez problema.
(sasa.r, 05. jul 2018 17:08)

Komentar posle prethodnog meča. Evo, zapamtio sam tvoje mudre reči. I? Gde si sada? Klasičan trol i trovač koji zagadi temu i posle kada se, naravno, desi suprotno nema ga nigde. Hajde, pokaži se, reci, tim rečima... Neznalice.

Dejan

pre 5 godina

Uvek se setim US Open-a 2011. god. Kada je u polufinalu koje je ličilo na finale pobedio Federera iako je gubio 2:0. Federer imao dve meč lopte...

Neko ko prati sa razumevanjem

pre 5 godina

Spomenuti brejk poen pri 3:3 morao je biti dodeljen Noletu zbog tri razloga. Dva odskoka u Edmundovom polju i naknadni aut su spomenuti, ali je isto tako Edmund dotakao mrezu pre nego je loptica koju je poslao preko mreze (i u aut) dva puta odskocila! Suma sumarum: glavni sudija pravi dve greske, a linijski jednu i umalo se Edmund ne vrati u set i mec.

Ivanrosonero

pre 5 godina

Kad ga vidim ovakvog,zeljnog POBEDE,kada PROSLABLJA poene i kada mu vidis tu dozu besa i srece u ocima-TO JE NOLE! SAMPION JE SAMPION..... ima kod mene u mestu jedna izreka:Tu gde je tekla voda teci ce opet-tamo gde nije nece nikada!

anica

pre 5 godina

Ziv bio i ti Nole! Nisi svestan koliko sam srecna sto se vracas, sto se vidi iskra u ocima...ti sto te omadjijase polako padaju u zaborav, otprilike da si se dozvao pameti.

Ognjen

pre 5 godina

Овакав Ноле ми се више свиђа. Шта он има да им шаље срца. Има да га се плаше сви и да му се клањају!

Kanidja PG

pre 5 godina

Samo jedan može biti šampion-Novak Djokovic.
Aždaja se vrace posle dugo dugo u punom sjaju.Hačanov samo jedan u nizu na putu do finala i stare mušterije dzemperka.Da se ponovi 2014-15 idemo majstore.

Неboyша ликовњак

pre 5 godina

Почећу другачије да гледам на енглезе. Својим надалеко господственим манирима успели су (и то као публика!) да Новака, барем за тренутак, увере да је „слање срца"* недостојно великог шампиона какав је он сâм (а тек о генетском коду да не говорим!). Хвала им.

* Које нам свима МАКСИМАЛНО „слама срца", али... баш!

Andrija

pre 5 godina

Bravo,Nole,zasluženo. Čim je poveo Edmund 1:0 uplašio sam se da li je moguće da će izgubiti već u 3.kolu,da li je povreda,ali Novak se vratio,odigrao sjajna 3 seta,i preokrenuo. Svaki turnir Novaka otkako se desio taj pad je isti. Prva 2 meča rutinski,a onda već 16 finala,malo problema,tako i ovde,ovo nije bila nimalo laka pobeda,Novak je danas na terenu proveo skoro 3 sata,a to je skoro onoliko koliko je proveo ukupno na prva dva meča,ali pobeda je pobeda,i samo nek se sutra odmori i spremi za neugodnog Hačanova,ima skoro 2 metra,servira odlično,treba biti oprezan,a ja lično mislim da ako na ovom turniru napravi dobar rezultat,možda ga čak i osvoji,to može mnogo da doprinese njegovom povratku tamo gde pripada na 1.mesto.Ali polako prvo 1/8 finala treba da se odmori i spremi za taj meč. A što se tiče one sporne situacije,kad sam video pomislio sam,da li je moguće da sudiš na Vimbldonu,a ovo nisi video,ali nema veze,Đokovića to nije poremetilo i on je zasluženo prošao,a ono što me raduje je ta želja i volja koju pokazuje,vidi se da želi povratak u sam vrh,a ako ovako nastavi to je moguće,videćemo...

Armadajj

pre 5 godina

Najsladja mi je Noletova pobeda zbog njegovih kriticara...jer Noletov povratak njih jako boli.
Sada ga kritikuju kako je nelulturan, zamisli dere se na teniskom terenu, engleskoj "gospodi"

:

pre 5 godina

Posle ove pobede nad nepravdom, lošim sudijom, nefer protivnikom i nepristojnom publikom, što se mene tiče Novak i ne mora da osvoji ovo, meni srce puno.

Kanidja PG

pre 5 godina

Ovaj Vimbldon bi se slavio kao nikad u ravni sa Rolan Garosom 2016.
Izvini majstore bio si nas navikao kao da je to sasvim normalna stvar.Sad se tek vidi koji je to nivo tenisa bio i dominacije.

Auuuuuu

pre 5 godina

Kakva nepravda. Opet namestaju Federeru i daju mu lakse protivnike. Eto sad su Novaku namestili teskog protivnika u sledecoj rundi. Ovi Englezi stvarno mrze Srbe. Bice mu sigurno tesko da igra protiv Hacanova...

KKP

pre 5 godina

Novaku želim da se normalno ponaša u sledećem meču, čemu ovakvo ponašanje protiv nekog tamo Edmunda, doživeo sam transfer blama. Ajde bre malo dostojanstva bar, kakbo je ovo divljanje, ili je ipak normalni Đoković maska. Počinjem da shvatam zašto ga mnogi ne vole... i baš mi je žao.
(Srđan Vitorović, 07. jul 2018 21:04)dosadni covece

bozza

pre 5 godina

ali fotka iz clanka... neprocenjivo. Moram da priznam da mu mnogo bolje stoji od slanja srca na kraju meca... a i uteruje strah sledecem protivniku

..

pre 5 godina

Navijam za Novaka kao da je finale,jer mislim da je ovo istorijska šansa da na kraju ne deli srca publici,hahahahaha. 
(goran, 07. jul 2018 20:27)

Bez konkurencije komentar dana!

sreddit

pre 5 godina

Nema nijedno srce za Britance, već jedno veliko IDEEEEMOOO za svoj tim.
Možda je vreme da se challenge u tenisu primeni na sve što kamera vidi, kao što je od ovog Mundijala VAR u fudbalu.

Pozitivno je reagovao na očiglednu nepravdu, nije ga omela da pritisne pedalu još snažnije i završio posao danas.

Inače odnos osvojenih poena danas je čak 127-97 u Novaku korist što govori o nadmoćnosti.

Bravo Nole!

Sledeći je Karen Hačanov (nije Kačanov kako mnogi pogrešnu ponavljaju englesku transliteraciju Khachanov) sa kojim do sada nije igrao, a koji sa svojih 198cm je Tijafou sasuo 33 asa u poslednjem meču i to nakon što je gubio 0:2 u setovima. Protivnik koji nije za podcenjivanje.

Ćomi

pre 5 godina

Navijam za Novaka kao da je finale,jer mislim da je ovo istorijska šansa da na kraju ne deli srca publici,hahahahaha.
(goran, 07. jul 2018 20:27)

Bravo ! I stvarno nije

Mladen cg

pre 5 godina

Bravo Novače! Napokon se čuo ,, iskonski krik" na kraju meča, što je znak preporoda! Idemo , junače! Kao i mnogim navijačima, drago mi je što nije slao srce publici, već je dostojanstveno i uzdignutog čela, pozdravio publiku, sa jasnim govorom tijela da je spreman za osvajanje titule!

Stefan

pre 5 godina

Napisao sam kad je izgubio prvi set,i kada je uveliko krenulo pljuvanje da bratijo sacekajte jos malo.Novak je pobedio publiku,sudiju,i ovo je jedna od najvecih pobeda u njegovoj karijeri,i ovoga ce se secati zauvek.OVo je i gore nego 2015 kad je igrao protiv Federera(tad bar nije bilo kradje) NOvak osovaja ovo cetvrti put

Kolubarac

pre 5 godina

3 1 za novaka nece edmund preci 4 gema ni u jednom od ostala 3 seta 
(duledudule, 07. jul 2018 19:01 
volim kad sam u pravu,volim...
(duledudule, 07. jul 2018 21:14)

volim i ja.

Ilija

pre 5 godina

@Srđan Vitorović
Treba samo malo mašte, pa da se staviš u poziciju gde cela tribina urla protiv tebe kao da im život zavisi od svakog Edmundovog dobijenog poena. E, to nije u redu i Novak je bio jako pogođen takvim stavom, jer naprosto ne voli kad ne dobije ni poštovanje, a večeras su ga ofirali i publika i sudija ne brejku. Proderao se, možeš misliti, i nije im se poklonio. Ma, super je Novak! Znao sam da će ga dobiti. I da, nema srca i zato mi je srce večeras na mestu. Englezi ga baš nisu zaslužili.

Srbijanac

pre 5 godina

Hahahah...Najjaca izvrsnica ikada! Nole urla, onda englezi u publici provociraju nasumicnim urlanjem, pa No1e legenda spuca as za kraj. Hahaha...

Drengan Jovic

pre 5 godina

Eh pa nie cudno sto covijek nije slao srca kad je morao da zuri da gleda drugo polovreme izmedju rusije i vatreni. Idemo no1o i idemo vatreni

Sava964

pre 5 godina

Za srđana vitorovića - kakav je da je, Đoković je naš i to jedan od najboljih sportista u istoriji, ne samo u Srbiji nego u celoj bivšoj SFRJ, i to je dovoljan razlog da ne kritikuješ njegovo ponašanje. A naročito ne posle one dokazane krađe i bezobrazne, nekulturne publike. Ti si 100 % primer kulture i dostojanstva , ma duša od čoveka, pravi svetac gospodine srđane vitoroviću...

fantom

pre 5 godina

Ona scena na kraju meča vraća nadu da Novak može nešto da uradi! Nema deljenja srca, nema pepe imaza, nema reiki učitelja i ostalih negativnih stvari. Samo snažno Novače, uz tebe smo srpski sine.

_

pre 5 godina

E zato volim Novaka! Manje zbog rezultata, daleko više jer je LjUDINA! “Divljak“ na terenu jer je pun emocija, ali uvek fer-plej kada je igra i protivnik u pitanju (to je biti pravi gospodin, a ne formalno, površno, kao neki). Kada se meč završi, sve suprotno, gospodin čovek. Englezi mogu da nauče kako se ponaša gospodski od Novaka. Kako je samo šmekerski odgovorio na pitanje britanskog reportera posle meča koji ga je obavestio da je bio u pravu za onu spornu sudijsku odluku. Nole se nasmejao i rekao da se dešava da sudija pogreši. Gospodo Englezi, učite...

Srđan Vitorović

pre 5 godina

Novaku želim da se normalno ponaša u sledećem meču, čemu ovakvo ponašanje protiv nekog tamo Edmunda, doživeo sam transfer blama. Ajde bre malo dostojanstva bar, kakbo je ovo divljanje, ili je ipak normalni Đoković maska. Počinjem da shvatam zašto ga mnogi ne vole... i baš mi je žao.

Goran

pre 5 godina

Neverovatno ,ne mogu da poverujem da sam video ovakvu sportsku kradju i to u tenisu ,koji bi trebao da bude jedan od najcistijih sportova gde samo umece i znanje igraca odlucuje o tome koje bolji na terenu...Sudija u tenisu uglavnom sluzi za to da objavljuje rezultat,opominje publiku kada je bucna da se utisa i da opominje igrace ,ili na odugovlacenje prilikom servisa ili na nesportsko ponasanje ...Ovo je prvi put da vidim (a tenis gledam od kako znam za sebe),vise nego jasnu nameru sudije da ne dozvoli brejk jednom igracu tj.nasem Djokovicu ,najpre ne presudivsi da je loptica dva puta udarila u tl,o a da bi zatim vrhunac licemerja usledio i nakon toga kada je loptica izasla u aut ...kako je Novak uspeo sve ovo da prevazidje ,i na kraju jos i pobedi ja stvarno neznam...a o Edmundu prema kojem sam do skoro imao simpatije,jer je uvek hvalio nas srbe kao i naseg Novaka ,stvarno neznam sta da mislim ,razumem da su velike emocije i da niko ne voli da gubi ,ali krajnje nesportski je bilo sa njegove strane ,sto je najpre precutao da je loptica dva puta odskocila ,a zatim jedva cekao da ode na klupu kada je sudija dodelio poen njemu iako je loptica izasla u aut...Jednom recju Bruka Nevidjena!

Mr. Bojangles

pre 5 godina

Nole je srbska verzija Murraya, osim igre sa osnovne linije i returna nema nista.
(dr. Roddick, 07. jul 2018 18:45)

Pod jedan, zlurado si nepismen, a pod dva zaista nema ništa, osim 12 gren slemova, 30 matersa i pogledaj na Vikipediji koliko ostalih turnira.

bozza

pre 5 godina

@nikson 

"Edmund je engleska verzija Rodika.Osim forhenda i servisa u igri nema apsolutno ništa" 

Nole je srbska verzija Murraya, osim igre sa osnovne linije i returna nema nista.
(dr. Roddick, 07. jul 2018 18:45)

Roddick i Murray nikako ne mogu da se stave u istu kategoriju sa Novakom. Novak je po opstem misljenju tenireta i trenera, najkompletniji igrac na ATP touru. A za tvoj komentar... nemam komentar

Неедукован

pre 5 godina

Само да кажем да се слажем са свима онима који су пре турнира рекли да Ноле због своје лоше форме не може да игра са Зверевим, Тимом, Едмундом, Димитровим, Чилићем.. Предвиђам полуфинала: Зверев - Тим и Чилић - Димитров. И Едмунд је опасан, домаћа публика, одлична форма, лако и он може до полуфинала..
Ноле нема снаге за више од два сета пристојног тениса, тако да ће морати да сачека следећу годину да прође друго коло.
Без обзира на све - Ноле ми те волимо!!!

...

pre 5 godina

Patriotski tiket za danas:Rusija - Hrvatska 1,Edmund - Djokovic 1Kvota 15,60.
(JT26, 07. jul 2018 19:31) A Svedjani te oborise izgleda, onako patriotski. ;)

prellee

pre 5 godina

Đole se vrača.Opet je onaj stari, opet onaj veliki Srbin. Sad će da se demantuju svi koji su rekli da se neće vratiti. Sad će opet da vlada teniskim terenima. Bravo majstore.

Baggio

pre 5 godina

Ljudi, Nole nije poslao srce ovim Britancima, juju, ala ih je spustio, a to samo znači da se osvestio! Ovo je prvi put da to nije uradio posle 2-3 godine otkako je uveo u praksu tu glupost! Bravo Novace, opet si onaj stari, barem so jako blizu, raduje me to, bravo! Uprkos svemu, uprkos publici, osvoji ovo molim te!

filip

pre 5 godina

Mnogo lep osecaj videti Novaka kako se raduje posle meca sa stisnutom pesnicom u inat Britancima jer im je izbacio njihovog. A posle toga konacno bez slanja srca posle 2 godine. Steta sto ce vec u sledecem mecu ponovo da im posalje ljubav. Nadam se da gresim i da je ipak neki stari prekidac konacno kvrcnuo u ovom mecu.

Djido

pre 5 godina

Navijam za Novaka kao da je finale,jer mislim da je ovo istorijska šansa da na kraju ne deli srca publici,hahahahaha. (goran, 07. jul 2018 20:27)

Pa ti si vidovit čoveče!? Ne mogu da verujem. Samo nastavi tako.

nek se rođa spremi

pre 5 godina

Novak Đoković na današnjem meču:
- odgovarao na provokacije publike (engleza)
- igrao lavovski od 2. seta dalje
- nije slao srca publici
- pokazao inat
- pokazao krst oko vrata

ZVER SE VRATILA

sub zero

pre 5 godina

Trijumf je rec koja oznacava izuzetnu, potpunu i superiornu pobedu, tako da vec gubitak seta cini nemogucom tu formulaciju, o labavom kvalitetu igre da ne govorimo. Ovo besmisleno preterivanje nije nikakva usluga Novaku

Lacoste

pre 5 godina

Navijam za Novaka kao da je finale,jer mislim da je ovo istorijska šansa da na kraju ne deli srca publici,hahahahaha.
(goran, 07. jul 2018 20:27)

hahahahaha. Bravo za komentar!

...

pre 5 godina

Ljut je i rezigniran jer ovaj pogadja linije.Ljut je kad gubi,ljut je kad dobija...
(sale, 07. jul 2018 19:52)

Proveri prvo šta znači reč “rezigniran“, pre nego olako koristiš strane reči.
Evo pomoći ću ti. Rezignacija (lat. re signe - spustiti znak, zastavu, predati se) znači pomiriti se sa porazom, pomiriti se sa sudbinom, predati se, biti ravnodušan.
Verovatno si hteo reći revoltiran, što ide uz ljut.

Ivan

pre 5 godina

Ovo sam prvi put u zivotu video. Sudija kompenzuje poen u sportu gde ne postoji slobodno sudijsko uverenje, nego sve crno na belo, ili je aut ili nije, ili je pala na zemlju ili nije. Najociglednija kradja koju sam video za 25 godinja gledanja tenisa.

m

pre 5 godina

Poruka za Noleta: dragi Nole, sve Ti lepo stoji i kada dobijaš i kada gubiš, sve osim ljutnje - naprosto to onda nisi Ti!!! Uz Tebe smo, navijamo i želimo Ti svu sreću ovog sveta!!! Vrati se sebi i nastavi!!!

Марко

pre 5 godina

@V B... U Kini je nadjena lopta stara nekoliko hiljada godina. Mora da je napravljena od dijamanta kada je toliko prezivela. Inace ironicno sam napisao komentar za Engleze fudbal i tenis.... Cekam da neki patriJota spomene kao postojbinu ta dva sporta Kinu Rusiju ili S . Koreju. I nisam morao dugo da cekam... Bitno je osporiti Engleze i zapad po svaku cenu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bg, 7. jul 2018 19:35)

Битно је рећи истину, не може баш све да се купи или колонизује.

john

pre 5 godina

Iako je mec vrlo osrednjeg nivoa moram da odgledam kraj da vidim hoce li pasti slanje srca na kraju meca. Ostaje utisak da je publika jos i uzdrzana koliko je Djokovic provocira.

SrbinsonKruso

pre 5 godina

Lik@
E neće biti ovo je obratno u njima je izazvao nelagodu i negodovanje Novak svojim ponašanjem. Zar je teško priznati ono što je očigledno.

Nebojša

pre 5 godina

Nisam zaista siguran ni za onaj poen koji je dosudjen Novaku a ni za onaj koji je na kraju Edmund dobio sudijina je poslednja nažalost nema celindza za odskok.

Lik

pre 5 godina

Evo opet gospodsko ponasanje Djokovica na delu...
(Zreb, 7. jul 2018 20:04)

Kakva publika takvo i ponasanje. Ne mogu Englezi da gospodski svare cinjenicu da im jedan Srbin sa Balkana dere ljubimca u sred Londona.

Idemo dalje

pre 5 godina

Edmunds vrlo agresivan, mnogo rizikuje, jer zna da je to jedini nacin da dobije Novaka, jos i nalozen posle prolaska Albiona u polufinale. Sudjenje domacinsko, kao i obicno. Sa druge strane, Novak otprilike na 30% svojih mogucnosti. Obilje sansi da uzme servise Edmundu, ali se slabo krece (cak i ako uzmemo u obzir podlogu), kasni na udarce, ne rizikuje uopste. Bar izlazi na mrezu posle agresivnog udarca, to daje nadu.

NoCrole

pre 5 godina

Edmund je Velsanin, rodjen u J. Africi, u intervjuu za britanski casopis istakao da je odrastao i trenirao sa Srbima i da nas jako ceni, kao i Velsani uopsteno..."mi Velsani volimo Srbe"..., navija za Liverpul, a otac mu se zove Stevan. Meni dovoljno da podrzim ovog mladog momka, koji je pozeleo da Rusija igra u polufinalu!

BoltonBastard

pre 5 godina

Đokoviću se tenis više ne igra! Idi brate u penziju, trebao si to još na kraj 2016 godine da uradiš, nemoj se više ponižavati.

Bg

pre 5 godina

@V B... U Kini je nadjena lopta stara nekoliko hiljada godina. Mora da je napravljena od dijamanta kada je toliko prezivela. Inace ironicno sam napisao komentar za Engleze fudbal i tenis.... Cekam da neki patriJota spomene kao postojbinu ta dva sporta Kinu Rusiju ili S . Koreju. I nisam morao dugo da cekam... Bitno je osporiti Engleze i zapad po svaku cenu.

Boba

pre 5 godina

Mnogo me nervira Novak sto je previse defanzivan, samo vraca udarce... mora da bude vise agresivniji, da napada,mixuje udarce. A i pored svega previse mlako udara lopticu, pa bre udari to ! Idemo breeee

istina-oslobadja

pre 5 godina

Potpuno nesportsko ponasanje Djokovica! Iscudjavanje na dobre poteze protivnika, lupanje loptice i psovanje publike na srpskom!

xxl

pre 5 godina

Samo ti nastavi tvrdoglavo veganstvo i ne sekiraj se..... Procice jos godina dan, dve posle mozes da se vratis kojoj hoces ishrani i da treniras po ceo dan ali nema prodje mladost, jedina satisfakcija ti je lova...ako ti i to bude satisfakcija nije sve u lovi mnogo toga istorija pise nikad koliko si love ima... Moj Novace...

Mala moja

pre 5 godina

Da je Federer krenuo onako da psuje kad je protivnik poslao duboku i preciznu loptu, kakvi bi bili komentari?
(Zreb, 07. jul 2018 19:00)
Pa publika bi aplaudirala... On je tamo bozanstvo

V.B

pre 5 godina

Sta je bre ovim Englezima danas i fudbal i tenis igraju kao da su ih oni izmislili i pisali pravila... (Bg, 7. jul 2018 19:02) Pa oni i jesu izmislili fudbal i tenis.(Nikola, 07. jul 2018 19:13)Nisu izmislili,već napisali pravila.U Kini je nađena lopta stara nekoliko hiljada godina.

Opet isto

pre 5 godina

Posle dobrog početka Novak bezvoljan. Uglavnom vraća lopticu prekratko, oko T-linije i potpada pod razorne udarce koje ne može da vrati. Retko igra duboke lopte. Šta se dešava u glavi veliko je pitanje. Kao da je klonuo duhom iz čista mira.

room 1408

pre 5 godina

Ne igra onaj toliko u tansu koliko je ovaj nas žalostan.Ne “kontam”,ja ovog našeg igrača uopste?Bio se najbolji na svetu,osvojio si sve moguće trofeje sem Sinsinatija(ako se ne varam).Gde god si učestvovao to si bar jednom osvojio.U prevodu prešao si igricu.Zahvaljujuci svom talentu i kvalitetu zaradio si ekstremno velike količine novca.Usao si u 4 deceniju zivota,realno nisi vise za taj posao na svetskom top nivou.Zasto ne uzmeš i batalis to?Zasto ne uživaš po celu godinu po Ibici,San Tropeu,Karibima,..i ostalim turistički atraktivnim destinacijama?Sve me vise podseca npr.na naše gastarbajtere koji se vrate posle 40 godina zivota iz Nemacke i Svajcarske.Samo 1% njih kad se vrati u penziju znaju sa uživaju u životu.Srbi(mi),smo jako čudan narod!!!!

jackie

pre 5 godina

Kada ću dočekati da vidim da diktira većinu poena protiv iole ozbiljnijih igrača? Bez snage u udarcima, bez oštrine, ako misli da igra tenis tako što će dobiti poen greškom protivnika bolje da ne igra.

xxx7

pre 5 godina

ne igra Novak nista gore,nego prethodne meceve ali ima iole ozbiljnijeg protivnika u odnosu na prethodnu dvojicu...i naravno,odmah problemi.

pribil

pre 5 godina

Nije problem Edmund i njegov trans- tenis, nego mnogo je tenisera od 2016 - te u transu kad se sretnu sa Noletom. Federer i Nadal nemaju trans- problem. Oni to brzo resavaju. Znaci problem je u Novaku, vise nema samopouzdanje ko nekad.

veliki strumf

pre 5 godina

4-5, 0-30 a Nole pasivan, pasivan. Onda jedan bezvezan, mlak forhend na forhend Edmunda po sred terena i paf, kraj poena, a ubrzo i gema. Edmund igra prosecno, servis mu je ocajan, a Nole ne igra nista i samo se iscudjava kad ovaj pogadja linije. Zamisli, ona sastavni deo terena! Da ovoliko igra protivniku na forhend i gubi 9 od 10 poena tada - neverovatna suicidnost.

Ivan

pre 5 godina

Nekada je jednostavnije ne gledati Djokovicev mec koliko covek ume da iznervira. Kao da namerno to radi. Nikada nece izgubiti da ga neko razbije i nadigra, nego sve nakon sto vodi po 30:0, 40:0. Nerealan lik.

matori

pre 5 godina

Novak dosta bolji "u polju", a Kajla su vadili servisi kada god je trebalo.
Nadam se da će Britanac pući, jer on to ume, a Novak treba da bude strpljiv.

nucky thompson

pre 5 godina

Nole igra smaracki tenis. Da nije nas ne znam da li bih ga gledao toliko cesto, a siguran sam da ne bih navijao za njega. Jedno vrijeme sam mislio da ce uspjeti da de vrati na vrh, ali sad vidim da nema sanse da se to dogodi. Kako god, jedan od najvecih nasih Srpskih i svjetskih sportista.

Milan

pre 5 godina

Novak previse pasivan, ne ide po poene vec ceka greske Edmunda kojih nema. Uz to i izrazito negativan govor tela i nedolicno ponasanje u pojedinim trenucima kao posledica frustriranosti. Ne mirise na dobro ako se nesto ne promeni. Pre svega mora da igra agresivnije i vise da rizikuje.

Nikola

pre 5 godina

Sta je bre ovim Englezima danas i fudbal i tenis igraju kao da su ih oni izmislili i pisali pravila...
(Bg, 7. jul 2018 19:02)
Pa oni i jesu izmislili fudbal i tenis.

Ilija

pre 5 godina

Cele tribine kao u transu navijaju za Edmunda i to je ono što lomi Novaka jer on kole duhom kad oseti da nije voljen. Daj igrajte vi svi pametnjakovići kad su tako svi protiv vas. Napred, Nole! Ne daj se!

Filip 21

pre 5 godina

Nole je u ranijim turnirima gubio ovakve meceve zbog dve stvari:
1. Katastrofalan servis.
2. Lose razmisljanje.

Servis je opet na vrhunskom nivou,videcemo da li je i glava.

Jaguar

pre 5 godina

Definitivno se vidi Novakov oporavak. Servis dobar, ritern i drop sot znatno bolji
.. Radujem se Noletovim igrama. Sve je u strpljenju. Nista ne moze odmah. Pouka i za sve nas.

skandy

pre 5 godina

Svi znamo a pravimo se slepi....Nole je legenda, a legende ne igraju, šta je bilo bilo je, ovo je tužno gledati posle 5-6 godina vrhunskog tenisa....pa mora mu neko reci da ne ide, slomice svoje telo......

NoCrole

pre 5 godina

Edmund je u nizu poslednjih turnira pokazao dobru formu,konstantu u formi sto je izuzetno vazno kod tenisera.Jos kada dodamo da se igra na travi jasno je da ce Edmund biti na svom najvisem nivou.Opet iskustvo je na drugoj strani i to je pitanje,gde mec moze da prevagne.Da ne pricamo samo o iskustvu i trojci ili cetvorci ako racunamo Mareja koja je obelezila prethodnu deceniju,treba obratiti vise paznje na mlade snage koje dolaze koje ce predstojece decenije biti u vrhu,tu vidim Edmunda.Trava je njegova sansa,ovo su trenuci kada moze karijeru da usmeri vrhu.Inace,izuzetno cenim ovog igraca jer je u intervjuu za britanski casopis istakao da su Rusi prijatno iznenadili i kao organizatori,ali i ruski tim na SP.Dodao je,da bi voleo da vidi polufinale Engleska-Rusija.Naravno ocekuje da Englezi osvoje "boginju".Osvrnuo se na igrace sa ex Yu prostora,posebno je istakao da je tenis u ekspanziji na ovim prostorima i zanimljivo nije isticao nijednu naciju,samo je u vise navrata istakao igraci sa Balkana ili ex YU.Tu je posebno istakao njegovog danasnjeg protivnika za koga je rekao da ima izuzetnu karijeru i da vidi njegovu zelju da se vrati u vrh,ali je i dodao da je mentalitet igraca sa YU prostora,navodeci primer Vidica i Ivanovica kao i danasnjeg protivnika,takav da najbolje rezultate postizu do soje 30te godine.Zaista izuzetan momak i mogu reci:Neka danas pobedi bolji i neka pobedi tenis,jer ne zna za granice,jer spaja ljude jer istice tu lepotu razlicitosti i svet bez granica.

dr. Roddick

pre 5 godina

@nikson

"Edmund je engleska verzija Rodika.Osim forhenda i servisa u igri nema apsolutno ništa"

Nole je srbska verzija Murraya, osim igre sa osnovne linije i returna nema nista.

veliki strumf

pre 5 godina

Odlicno igra Edmund, zasluzio je brejk. Novaku je zakazao servis bas kada je trebalo, a naravno da na mrezi u bitnim poenima nema sta da trazi. Neverovatno koliko je Edmund tezak protivnik za Noleta.

ax

pre 5 godina

Strucnjace odakle ti utisak da izgleda umorno? Kako bi trebalo da izgleda da izgleda odmorno?
(Balantines, 07. jul 2018 18:37)

vidi se iz aviona da izgleda izmuceno i umorno, ti ako ne vidis ovo trebaju ti naocare

veliki strumf

pre 5 godina

Onaj bekhend na brejk loptu pola metra u autu za ribrejk... Kostace seta, a ko zna, mozda i mnogo vise. I ne mogu da shvatim zasto mu Novak toliko igra u forhend koji je briljantan, snazan i precizan... Rastura ga iz forhenda, a Nole ga forsira. Kao, pogresice... Hoce, ali svaki deseti.

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

sramota je od organizatora sto su Novaku dodelili ovaj vecernji termin
(ax, 7. jul 2018 17:58)

Пре Едмунда и Нола на централном терену су играле Кербер и Осака.

Balantines

pre 5 godina

zasto Nole deluje umorno kao da igra peti set? 
(ax, 07. jul 2018 18:26) 

Strucnjace odakle ti utisak da izgleda umorno? Kako bi trebalo da izgleda da izgleda odmorno?

robinjo

pre 5 godina

@nikson

"Edmund je engleska verzija Rodika.Osim forhenda i servisa u igri nema apsolutno ništa"

Nole je srbska verzija Murraya, osim igre sa osnovne linije i returna nema nista.
(dr. Roddick, 07. jul 2018 18:45)

Kojeg riterna? Onog na drugi servis protivnika?

Joker's Grin

pre 5 godina

Poslednjih 6 Grend slemova su podelili Federer i Nadal. Ako se i dalje nastavi taj niz, nece biti nikakve dileme oko onog jednog praznog mesta gde su sa jedne strane Federer i Nadal, a sa druge svi ostali. Totalna dominacija prosle i polovinom ove godine.

satelit

pre 5 godina

Zuri Nole da izgubi kako bi bodrio Hrvate! Shvatite da je ovaj covek zavrsio sa GS titulama,a verovatno i sa bilo kakvim titulama... Zao mi je ,kada vidim i koliko komentatori uz navijace zele da se on vrati..Ali,gotovo je.. On je sada u faze Ane Ivanovi posle osvajanja GS kada smo je 3 godine cekali,pa ne docekasmo je

nek se rođa spremi

pre 5 godina

Novak Đoković na današnjem meču:
- odgovarao na provokacije publike (engleza)
- igrao lavovski od 2. seta dalje
- nije slao srca publici
- pokazao inat
- pokazao krst oko vrata

ZVER SE VRATILA

Lacoste

pre 5 godina

Navijam za Novaka kao da je finale,jer mislim da je ovo istorijska šansa da na kraju ne deli srca publici,hahahahaha.
(goran, 07. jul 2018 20:27)

hahahahaha. Bravo za komentar!

..

pre 5 godina

Navijam za Novaka kao da je finale,jer mislim da je ovo istorijska šansa da na kraju ne deli srca publici,hahahahaha. 
(goran, 07. jul 2018 20:27)

Bez konkurencije komentar dana!

Kanidja PG

pre 5 godina

Ovaj Vimbldon bi se slavio kao nikad u ravni sa Rolan Garosom 2016.
Izvini majstore bio si nas navikao kao da je to sasvim normalna stvar.Sad se tek vidi koji je to nivo tenisa bio i dominacije.

Ivan

pre 5 godina

Ovo sam prvi put u zivotu video. Sudija kompenzuje poen u sportu gde ne postoji slobodno sudijsko uverenje, nego sve crno na belo, ili je aut ili nije, ili je pala na zemlju ili nije. Najociglednija kradja koju sam video za 25 godinja gledanja tenisa.

Ognjen

pre 5 godina

Овакав Ноле ми се више свиђа. Шта он има да им шаље срца. Има да га се плаше сви и да му се клањају!

Armadajj

pre 5 godina

Najsladja mi je Noletova pobeda zbog njegovih kriticara...jer Noletov povratak njih jako boli.
Sada ga kritikuju kako je nelulturan, zamisli dere se na teniskom terenu, engleskoj "gospodi"

Ilija

pre 5 godina

@Srđan Vitorović
Treba samo malo mašte, pa da se staviš u poziciju gde cela tribina urla protiv tebe kao da im život zavisi od svakog Edmundovog dobijenog poena. E, to nije u redu i Novak je bio jako pogođen takvim stavom, jer naprosto ne voli kad ne dobije ni poštovanje, a večeras su ga ofirali i publika i sudija ne brejku. Proderao se, možeš misliti, i nije im se poklonio. Ma, super je Novak! Znao sam da će ga dobiti. I da, nema srca i zato mi je srce večeras na mestu. Englezi ga baš nisu zaslužili.

Baggio

pre 5 godina

Ljudi, Nole nije poslao srce ovim Britancima, juju, ala ih je spustio, a to samo znači da se osvestio! Ovo je prvi put da to nije uradio posle 2-3 godine otkako je uveo u praksu tu glupost! Bravo Novace, opet si onaj stari, barem so jako blizu, raduje me to, bravo! Uprkos svemu, uprkos publici, osvoji ovo molim te!

:

pre 5 godina

Posle ove pobede nad nepravdom, lošim sudijom, nefer protivnikom i nepristojnom publikom, što se mene tiče Novak i ne mora da osvoji ovo, meni srce puno.

Goran

pre 5 godina

Neverovatno ,ne mogu da poverujem da sam video ovakvu sportsku kradju i to u tenisu ,koji bi trebao da bude jedan od najcistijih sportova gde samo umece i znanje igraca odlucuje o tome koje bolji na terenu...Sudija u tenisu uglavnom sluzi za to da objavljuje rezultat,opominje publiku kada je bucna da se utisa i da opominje igrace ,ili na odugovlacenje prilikom servisa ili na nesportsko ponasanje ...Ovo je prvi put da vidim (a tenis gledam od kako znam za sebe),vise nego jasnu nameru sudije da ne dozvoli brejk jednom igracu tj.nasem Djokovicu ,najpre ne presudivsi da je loptica dva puta udarila u tl,o a da bi zatim vrhunac licemerja usledio i nakon toga kada je loptica izasla u aut ...kako je Novak uspeo sve ovo da prevazidje ,i na kraju jos i pobedi ja stvarno neznam...a o Edmundu prema kojem sam do skoro imao simpatije,jer je uvek hvalio nas srbe kao i naseg Novaka ,stvarno neznam sta da mislim ,razumem da su velike emocije i da niko ne voli da gubi ,ali krajnje nesportski je bilo sa njegove strane ,sto je najpre precutao da je loptica dva puta odskocila ,a zatim jedva cekao da ode na klupu kada je sudija dodelio poen njemu iako je loptica izasla u aut...Jednom recju Bruka Nevidjena!

_

pre 5 godina

E zato volim Novaka! Manje zbog rezultata, daleko više jer je LjUDINA! “Divljak“ na terenu jer je pun emocija, ali uvek fer-plej kada je igra i protivnik u pitanju (to je biti pravi gospodin, a ne formalno, površno, kao neki). Kada se meč završi, sve suprotno, gospodin čovek. Englezi mogu da nauče kako se ponaša gospodski od Novaka. Kako je samo šmekerski odgovorio na pitanje britanskog reportera posle meča koji ga je obavestio da je bio u pravu za onu spornu sudijsku odluku. Nole se nasmejao i rekao da se dešava da sudija pogreši. Gospodo Englezi, učite...

bozza

pre 5 godina

ali fotka iz clanka... neprocenjivo. Moram da priznam da mu mnogo bolje stoji od slanja srca na kraju meca... a i uteruje strah sledecem protivniku

Lik

pre 5 godina

Evo opet gospodsko ponasanje Djokovica na delu...
(Zreb, 7. jul 2018 20:04)

Kakva publika takvo i ponasanje. Ne mogu Englezi da gospodski svare cinjenicu da im jedan Srbin sa Balkana dere ljubimca u sred Londona.

anica

pre 5 godina

Ziv bio i ti Nole! Nisi svestan koliko sam srecna sto se vracas, sto se vidi iskra u ocima...ti sto te omadjijase polako padaju u zaborav, otprilike da si se dozvao pameti.

Djido

pre 5 godina

Navijam za Novaka kao da je finale,jer mislim da je ovo istorijska šansa da na kraju ne deli srca publici,hahahahaha. (goran, 07. jul 2018 20:27)

Pa ti si vidovit čoveče!? Ne mogu da verujem. Samo nastavi tako.

bozza

pre 5 godina

@nikson 

"Edmund je engleska verzija Rodika.Osim forhenda i servisa u igri nema apsolutno ništa" 

Nole je srbska verzija Murraya, osim igre sa osnovne linije i returna nema nista.
(dr. Roddick, 07. jul 2018 18:45)

Roddick i Murray nikako ne mogu da se stave u istu kategoriju sa Novakom. Novak je po opstem misljenju tenireta i trenera, najkompletniji igrac na ATP touru. A za tvoj komentar... nemam komentar

Sava964

pre 5 godina

Za srđana vitorovića - kakav je da je, Đoković je naš i to jedan od najboljih sportista u istoriji, ne samo u Srbiji nego u celoj bivšoj SFRJ, i to je dovoljan razlog da ne kritikuješ njegovo ponašanje. A naročito ne posle one dokazane krađe i bezobrazne, nekulturne publike. Ti si 100 % primer kulture i dostojanstva , ma duša od čoveka, pravi svetac gospodine srđane vitoroviću...

fantom

pre 5 godina

Ona scena na kraju meča vraća nadu da Novak može nešto da uradi! Nema deljenja srca, nema pepe imaza, nema reiki učitelja i ostalih negativnih stvari. Samo snažno Novače, uz tebe smo srpski sine.

Srbijanac

pre 5 godina

Hahahah...Najjaca izvrsnica ikada! Nole urla, onda englezi u publici provociraju nasumicnim urlanjem, pa No1e legenda spuca as za kraj. Hahaha...

Неboyша ликовњак

pre 5 godina

Почећу другачије да гледам на енглезе. Својим надалеко господственим манирима успели су (и то као публика!) да Новака, барем за тренутак, увере да је „слање срца"* недостојно великог шампиона какав је он сâм (а тек о генетском коду да не говорим!). Хвала им.

* Које нам свима МАКСИМАЛНО „слама срца", али... баш!

Mladen cg

pre 5 godina

Bravo Novače! Napokon se čuo ,, iskonski krik" na kraju meča, što je znak preporoda! Idemo , junače! Kao i mnogim navijačima, drago mi je što nije slao srce publici, već je dostojanstveno i uzdignutog čela, pozdravio publiku, sa jasnim govorom tijela da je spreman za osvajanje titule!

Kanidja PG

pre 5 godina

Samo jedan može biti šampion-Novak Djokovic.
Aždaja se vrace posle dugo dugo u punom sjaju.Hačanov samo jedan u nizu na putu do finala i stare mušterije dzemperka.Da se ponovi 2014-15 idemo majstore.

Stefan

pre 5 godina

Napisao sam kad je izgubio prvi set,i kada je uveliko krenulo pljuvanje da bratijo sacekajte jos malo.Novak je pobedio publiku,sudiju,i ovo je jedna od najvecih pobeda u njegovoj karijeri,i ovoga ce se secati zauvek.OVo je i gore nego 2015 kad je igrao protiv Federera(tad bar nije bilo kradje) NOvak osovaja ovo cetvrti put

Mr. Bojangles

pre 5 godina

Nole je srbska verzija Murraya, osim igre sa osnovne linije i returna nema nista.
(dr. Roddick, 07. jul 2018 18:45)

Pod jedan, zlurado si nepismen, a pod dva zaista nema ništa, osim 12 gren slemova, 30 matersa i pogledaj na Vikipediji koliko ostalih turnira.

Kolubarac

pre 5 godina

3 1 za novaka nece edmund preci 4 gema ni u jednom od ostala 3 seta 
(duledudule, 07. jul 2018 19:01 
volim kad sam u pravu,volim...
(duledudule, 07. jul 2018 21:14)

volim i ja.

Andrija

pre 5 godina

Bravo,Nole,zasluženo. Čim je poveo Edmund 1:0 uplašio sam se da li je moguće da će izgubiti već u 3.kolu,da li je povreda,ali Novak se vratio,odigrao sjajna 3 seta,i preokrenuo. Svaki turnir Novaka otkako se desio taj pad je isti. Prva 2 meča rutinski,a onda već 16 finala,malo problema,tako i ovde,ovo nije bila nimalo laka pobeda,Novak je danas na terenu proveo skoro 3 sata,a to je skoro onoliko koliko je proveo ukupno na prva dva meča,ali pobeda je pobeda,i samo nek se sutra odmori i spremi za neugodnog Hačanova,ima skoro 2 metra,servira odlično,treba biti oprezan,a ja lično mislim da ako na ovom turniru napravi dobar rezultat,možda ga čak i osvoji,to može mnogo da doprinese njegovom povratku tamo gde pripada na 1.mesto.Ali polako prvo 1/8 finala treba da se odmori i spremi za taj meč. A što se tiče one sporne situacije,kad sam video pomislio sam,da li je moguće da sudiš na Vimbldonu,a ovo nisi video,ali nema veze,Đokovića to nije poremetilo i on je zasluženo prošao,a ono što me raduje je ta želja i volja koju pokazuje,vidi se da želi povratak u sam vrh,a ako ovako nastavi to je moguće,videćemo...

Ćomi

pre 5 godina

Navijam za Novaka kao da je finale,jer mislim da je ovo istorijska šansa da na kraju ne deli srca publici,hahahahaha.
(goran, 07. jul 2018 20:27)

Bravo ! I stvarno nije

sreddit

pre 5 godina

Nema nijedno srce za Britance, već jedno veliko IDEEEEMOOO za svoj tim.
Možda je vreme da se challenge u tenisu primeni na sve što kamera vidi, kao što je od ovog Mundijala VAR u fudbalu.

Pozitivno je reagovao na očiglednu nepravdu, nije ga omela da pritisne pedalu još snažnije i završio posao danas.

Inače odnos osvojenih poena danas je čak 127-97 u Novaku korist što govori o nadmoćnosti.

Bravo Nole!

Sledeći je Karen Hačanov (nije Kačanov kako mnogi pogrešnu ponavljaju englesku transliteraciju Khachanov) sa kojim do sada nije igrao, a koji sa svojih 198cm je Tijafou sasuo 33 asa u poslednjem meču i to nakon što je gubio 0:2 u setovima. Protivnik koji nije za podcenjivanje.

filip

pre 5 godina

Mnogo lep osecaj videti Novaka kako se raduje posle meca sa stisnutom pesnicom u inat Britancima jer im je izbacio njihovog. A posle toga konacno bez slanja srca posle 2 godine. Steta sto ce vec u sledecem mecu ponovo da im posalje ljubav. Nadam se da gresim i da je ipak neki stari prekidac konacno kvrcnuo u ovom mecu.

...

pre 5 godina

Ljut je i rezigniran jer ovaj pogadja linije.Ljut je kad gubi,ljut je kad dobija...
(sale, 07. jul 2018 19:52)

Proveri prvo šta znači reč “rezigniran“, pre nego olako koristiš strane reči.
Evo pomoći ću ti. Rezignacija (lat. re signe - spustiti znak, zastavu, predati se) znači pomiriti se sa porazom, pomiriti se sa sudbinom, predati se, biti ravnodušan.
Verovatno si hteo reći revoltiran, što ide uz ljut.

prellee

pre 5 godina

Đole se vrača.Opet je onaj stari, opet onaj veliki Srbin. Sad će da se demantuju svi koji su rekli da se neće vratiti. Sad će opet da vlada teniskim terenima. Bravo majstore.

KKP

pre 5 godina

Novaku želim da se normalno ponaša u sledećem meču, čemu ovakvo ponašanje protiv nekog tamo Edmunda, doživeo sam transfer blama. Ajde bre malo dostojanstva bar, kakbo je ovo divljanje, ili je ipak normalni Đoković maska. Počinjem da shvatam zašto ga mnogi ne vole... i baš mi je žao.
(Srđan Vitorović, 07. jul 2018 21:04)dosadni covece

satelit

pre 5 godina

Zuri Nole da izgubi kako bi bodrio Hrvate! Shvatite da je ovaj covek zavrsio sa GS titulama,a verovatno i sa bilo kakvim titulama... Zao mi je ,kada vidim i koliko komentatori uz navijace zele da se on vrati..Ali,gotovo je.. On je sada u faze Ane Ivanovi posle osvajanja GS kada smo je 3 godine cekali,pa ne docekasmo je

Mala moja

pre 5 godina

Da je Federer krenuo onako da psuje kad je protivnik poslao duboku i preciznu loptu, kakvi bi bili komentari?
(Zreb, 07. jul 2018 19:00)
Pa publika bi aplaudirala... On je tamo bozanstvo

Марко

pre 5 godina

@V B... U Kini je nadjena lopta stara nekoliko hiljada godina. Mora da je napravljena od dijamanta kada je toliko prezivela. Inace ironicno sam napisao komentar za Engleze fudbal i tenis.... Cekam da neki patriJota spomene kao postojbinu ta dva sporta Kinu Rusiju ili S . Koreju. I nisam morao dugo da cekam... Bitno je osporiti Engleze i zapad po svaku cenu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bg, 7. jul 2018 19:35)

Битно је рећи истину, не може баш све да се купи или колонизује.

dr. Roddick

pre 5 godina

@nikson

"Edmund je engleska verzija Rodika.Osim forhenda i servisa u igri nema apsolutno ništa"

Nole je srbska verzija Murraya, osim igre sa osnovne linije i returna nema nista.

matori

pre 5 godina

Novak dosta bolji "u polju", a Kajla su vadili servisi kada god je trebalo.
Nadam se da će Britanac pući, jer on to ume, a Novak treba da bude strpljiv.

nucky thompson

pre 5 godina

Nole igra smaracki tenis. Da nije nas ne znam da li bih ga gledao toliko cesto, a siguran sam da ne bih navijao za njega. Jedno vrijeme sam mislio da ce uspjeti da de vrati na vrh, ali sad vidim da nema sanse da se to dogodi. Kako god, jedan od najvecih nasih Srpskih i svjetskih sportista.

istina-oslobadja

pre 5 godina

Potpuno nesportsko ponasanje Djokovica! Iscudjavanje na dobre poteze protivnika, lupanje loptice i psovanje publike na srpskom!

ax

pre 5 godina

Strucnjace odakle ti utisak da izgleda umorno? Kako bi trebalo da izgleda da izgleda odmorno?
(Balantines, 07. jul 2018 18:37)

vidi se iz aviona da izgleda izmuceno i umorno, ti ako ne vidis ovo trebaju ti naocare

Milan

pre 5 godina

Novak previse pasivan, ne ide po poene vec ceka greske Edmunda kojih nema. Uz to i izrazito negativan govor tela i nedolicno ponasanje u pojedinim trenucima kao posledica frustriranosti. Ne mirise na dobro ako se nesto ne promeni. Pre svega mora da igra agresivnije i vise da rizikuje.

...

pre 5 godina

Patriotski tiket za danas:Rusija - Hrvatska 1,Edmund - Djokovic 1Kvota 15,60.
(JT26, 07. jul 2018 19:31) A Svedjani te oborise izgleda, onako patriotski. ;)

m

pre 5 godina

Poruka za Noleta: dragi Nole, sve Ti lepo stoji i kada dobijaš i kada gubiš, sve osim ljutnje - naprosto to onda nisi Ti!!! Uz Tebe smo, navijamo i želimo Ti svu sreću ovog sveta!!! Vrati se sebi i nastavi!!!

Nikola

pre 5 godina

Sta je bre ovim Englezima danas i fudbal i tenis igraju kao da su ih oni izmislili i pisali pravila...
(Bg, 7. jul 2018 19:02)
Pa oni i jesu izmislili fudbal i tenis.

NoCrole

pre 5 godina

Edmund je Velsanin, rodjen u J. Africi, u intervjuu za britanski casopis istakao da je odrastao i trenirao sa Srbima i da nas jako ceni, kao i Velsani uopsteno..."mi Velsani volimo Srbe"..., navija za Liverpul, a otac mu se zove Stevan. Meni dovoljno da podrzim ovog mladog momka, koji je pozeleo da Rusija igra u polufinalu!

Jaguar

pre 5 godina

Definitivno se vidi Novakov oporavak. Servis dobar, ritern i drop sot znatno bolji
.. Radujem se Noletovim igrama. Sve je u strpljenju. Nista ne moze odmah. Pouka i za sve nas.

Ilija

pre 5 godina

Cele tribine kao u transu navijaju za Edmunda i to je ono što lomi Novaka jer on kole duhom kad oseti da nije voljen. Daj igrajte vi svi pametnjakovići kad su tako svi protiv vas. Napred, Nole! Ne daj se!

Joker's Grin

pre 5 godina

Poslednjih 6 Grend slemova su podelili Federer i Nadal. Ako se i dalje nastavi taj niz, nece biti nikakve dileme oko onog jednog praznog mesta gde su sa jedne strane Federer i Nadal, a sa druge svi ostali. Totalna dominacija prosle i polovinom ove godine.

xxx7

pre 5 godina

ne igra Novak nista gore,nego prethodne meceve ali ima iole ozbiljnijeg protivnika u odnosu na prethodnu dvojicu...i naravno,odmah problemi.

pribil

pre 5 godina

Nije problem Edmund i njegov trans- tenis, nego mnogo je tenisera od 2016 - te u transu kad se sretnu sa Noletom. Federer i Nadal nemaju trans- problem. Oni to brzo resavaju. Znaci problem je u Novaku, vise nema samopouzdanje ko nekad.

Idemo dalje

pre 5 godina

Edmunds vrlo agresivan, mnogo rizikuje, jer zna da je to jedini nacin da dobije Novaka, jos i nalozen posle prolaska Albiona u polufinale. Sudjenje domacinsko, kao i obicno. Sa druge strane, Novak otprilike na 30% svojih mogucnosti. Obilje sansi da uzme servise Edmundu, ali se slabo krece (cak i ako uzmemo u obzir podlogu), kasni na udarce, ne rizikuje uopste. Bar izlazi na mrezu posle agresivnog udarca, to daje nadu.

Ivan

pre 5 godina

Nekada je jednostavnije ne gledati Djokovicev mec koliko covek ume da iznervira. Kao da namerno to radi. Nikada nece izgubiti da ga neko razbije i nadigra, nego sve nakon sto vodi po 30:0, 40:0. Nerealan lik.

Неедукован

pre 5 godina

Само да кажем да се слажем са свима онима који су пре турнира рекли да Ноле због своје лоше форме не може да игра са Зверевим, Тимом, Едмундом, Димитровим, Чилићем.. Предвиђам полуфинала: Зверев - Тим и Чилић - Димитров. И Едмунд је опасан, домаћа публика, одлична форма, лако и он може до полуфинала..
Ноле нема снаге за више од два сета пристојног тениса, тако да ће морати да сачека следећу годину да прође друго коло.
Без обзира на све - Ноле ми те волимо!!!

Drengan Jovic

pre 5 godina

Eh pa nie cudno sto covijek nije slao srca kad je morao da zuri da gleda drugo polovreme izmedju rusije i vatreni. Idemo no1o i idemo vatreni

veliki strumf

pre 5 godina

Odlicno igra Edmund, zasluzio je brejk. Novaku je zakazao servis bas kada je trebalo, a naravno da na mrezi u bitnim poenima nema sta da trazi. Neverovatno koliko je Edmund tezak protivnik za Noleta.

veliki strumf

pre 5 godina

Onaj bekhend na brejk loptu pola metra u autu za ribrejk... Kostace seta, a ko zna, mozda i mnogo vise. I ne mogu da shvatim zasto mu Novak toliko igra u forhend koji je briljantan, snazan i precizan... Rastura ga iz forhenda, a Nole ga forsira. Kao, pogresice... Hoce, ali svaki deseti.

xxl

pre 5 godina

Samo ti nastavi tvrdoglavo veganstvo i ne sekiraj se..... Procice jos godina dan, dve posle mozes da se vratis kojoj hoces ishrani i da treniras po ceo dan ali nema prodje mladost, jedina satisfakcija ti je lova...ako ti i to bude satisfakcija nije sve u lovi mnogo toga istorija pise nikad koliko si love ima... Moj Novace...

Dejan

pre 5 godina

Uvek se setim US Open-a 2011. god. Kada je u polufinalu koje je ličilo na finale pobedio Federera iako je gubio 2:0. Federer imao dve meč lopte...

Filip 21

pre 5 godina

Nole je u ranijim turnirima gubio ovakve meceve zbog dve stvari:
1. Katastrofalan servis.
2. Lose razmisljanje.

Servis je opet na vrhunskom nivou,videcemo da li je i glava.

Boba

pre 5 godina

Mnogo me nervira Novak sto je previse defanzivan, samo vraca udarce... mora da bude vise agresivniji, da napada,mixuje udarce. A i pored svega previse mlako udara lopticu, pa bre udari to ! Idemo breeee

Nebojša

pre 5 godina

Nisam zaista siguran ni za onaj poen koji je dosudjen Novaku a ni za onaj koji je na kraju Edmund dobio sudijina je poslednja nažalost nema celindza za odskok.

Ivanrosonero

pre 5 godina

Kad ga vidim ovakvog,zeljnog POBEDE,kada PROSLABLJA poene i kada mu vidis tu dozu besa i srece u ocima-TO JE NOLE! SAMPION JE SAMPION..... ima kod mene u mestu jedna izreka:Tu gde je tekla voda teci ce opet-tamo gde nije nece nikada!

Auuuuuu

pre 5 godina

Kakva nepravda. Opet namestaju Federeru i daju mu lakse protivnike. Eto sad su Novaku namestili teskog protivnika u sledecoj rundi. Ovi Englezi stvarno mrze Srbe. Bice mu sigurno tesko da igra protiv Hacanova...

skandy

pre 5 godina

Svi znamo a pravimo se slepi....Nole je legenda, a legende ne igraju, šta je bilo bilo je, ovo je tužno gledati posle 5-6 godina vrhunskog tenisa....pa mora mu neko reci da ne ide, slomice svoje telo......

Srđan Vitorović

pre 5 godina

Novaku želim da se normalno ponaša u sledećem meču, čemu ovakvo ponašanje protiv nekog tamo Edmunda, doživeo sam transfer blama. Ajde bre malo dostojanstva bar, kakbo je ovo divljanje, ili je ipak normalni Đoković maska. Počinjem da shvatam zašto ga mnogi ne vole... i baš mi je žao.

robinjo

pre 5 godina

@nikson

"Edmund je engleska verzija Rodika.Osim forhenda i servisa u igri nema apsolutno ništa"

Nole je srbska verzija Murraya, osim igre sa osnovne linije i returna nema nista.
(dr. Roddick, 07. jul 2018 18:45)

Kojeg riterna? Onog na drugi servis protivnika?

jackie

pre 5 godina

Kada ću dočekati da vidim da diktira većinu poena protiv iole ozbiljnijih igrača? Bez snage u udarcima, bez oštrine, ako misli da igra tenis tako što će dobiti poen greškom protivnika bolje da ne igra.

room 1408

pre 5 godina

Ne igra onaj toliko u tansu koliko je ovaj nas žalostan.Ne “kontam”,ja ovog našeg igrača uopste?Bio se najbolji na svetu,osvojio si sve moguće trofeje sem Sinsinatija(ako se ne varam).Gde god si učestvovao to si bar jednom osvojio.U prevodu prešao si igricu.Zahvaljujuci svom talentu i kvalitetu zaradio si ekstremno velike količine novca.Usao si u 4 deceniju zivota,realno nisi vise za taj posao na svetskom top nivou.Zasto ne uzmeš i batalis to?Zasto ne uživaš po celu godinu po Ibici,San Tropeu,Karibima,..i ostalim turistički atraktivnim destinacijama?Sve me vise podseca npr.na naše gastarbajtere koji se vrate posle 40 godina zivota iz Nemacke i Svajcarske.Samo 1% njih kad se vrati u penziju znaju sa uživaju u životu.Srbi(mi),smo jako čudan narod!!!!

veliki strumf

pre 5 godina

4-5, 0-30 a Nole pasivan, pasivan. Onda jedan bezvezan, mlak forhend na forhend Edmunda po sred terena i paf, kraj poena, a ubrzo i gema. Edmund igra prosecno, servis mu je ocajan, a Nole ne igra nista i samo se iscudjava kad ovaj pogadja linije. Zamisli, ona sastavni deo terena! Da ovoliko igra protivniku na forhend i gubi 9 od 10 poena tada - neverovatna suicidnost.

BoltonBastard

pre 5 godina

Đokoviću se tenis više ne igra! Idi brate u penziju, trebao si to još na kraj 2016 godine da uradiš, nemoj se više ponižavati.

Balantines

pre 5 godina

zasto Nole deluje umorno kao da igra peti set? 
(ax, 07. jul 2018 18:26) 

Strucnjace odakle ti utisak da izgleda umorno? Kako bi trebalo da izgleda da izgleda odmorno?

john

pre 5 godina

Iako je mec vrlo osrednjeg nivoa moram da odgledam kraj da vidim hoce li pasti slanje srca na kraju meca. Ostaje utisak da je publika jos i uzdrzana koliko je Djokovic provocira.

V.B

pre 5 godina

Sta je bre ovim Englezima danas i fudbal i tenis igraju kao da su ih oni izmislili i pisali pravila... (Bg, 7. jul 2018 19:02) Pa oni i jesu izmislili fudbal i tenis.(Nikola, 07. jul 2018 19:13)Nisu izmislili,već napisali pravila.U Kini je nađena lopta stara nekoliko hiljada godina.

NoCrole

pre 5 godina

Edmund je u nizu poslednjih turnira pokazao dobru formu,konstantu u formi sto je izuzetno vazno kod tenisera.Jos kada dodamo da se igra na travi jasno je da ce Edmund biti na svom najvisem nivou.Opet iskustvo je na drugoj strani i to je pitanje,gde mec moze da prevagne.Da ne pricamo samo o iskustvu i trojci ili cetvorci ako racunamo Mareja koja je obelezila prethodnu deceniju,treba obratiti vise paznje na mlade snage koje dolaze koje ce predstojece decenije biti u vrhu,tu vidim Edmunda.Trava je njegova sansa,ovo su trenuci kada moze karijeru da usmeri vrhu.Inace,izuzetno cenim ovog igraca jer je u intervjuu za britanski casopis istakao da su Rusi prijatno iznenadili i kao organizatori,ali i ruski tim na SP.Dodao je,da bi voleo da vidi polufinale Engleska-Rusija.Naravno ocekuje da Englezi osvoje "boginju".Osvrnuo se na igrace sa ex Yu prostora,posebno je istakao da je tenis u ekspanziji na ovim prostorima i zanimljivo nije isticao nijednu naciju,samo je u vise navrata istakao igraci sa Balkana ili ex YU.Tu je posebno istakao njegovog danasnjeg protivnika za koga je rekao da ima izuzetnu karijeru i da vidi njegovu zelju da se vrati u vrh,ali je i dodao da je mentalitet igraca sa YU prostora,navodeci primer Vidica i Ivanovica kao i danasnjeg protivnika,takav da najbolje rezultate postizu do soje 30te godine.Zaista izuzetan momak i mogu reci:Neka danas pobedi bolji i neka pobedi tenis,jer ne zna za granice,jer spaja ljude jer istice tu lepotu razlicitosti i svet bez granica.

Opet isto

pre 5 godina

Posle dobrog početka Novak bezvoljan. Uglavnom vraća lopticu prekratko, oko T-linije i potpada pod razorne udarce koje ne može da vrati. Retko igra duboke lopte. Šta se dešava u glavi veliko je pitanje. Kao da je klonuo duhom iz čista mira.

SrbinsonKruso

pre 5 godina

Lik@
E neće biti ovo je obratno u njima je izazvao nelagodu i negodovanje Novak svojim ponašanjem. Zar je teško priznati ono što je očigledno.

N.

pre 5 godina

Edmund će biti poslednji meč Novakov! I dalje spori servisi ( ne računam naravno to što ovaj protivnik ne umije vratiti ništa u polje)i dalje čim protivnik samo malo više ostaje u poenu , počinju problemi.Počinje noga, pa ruka...Pobjedio je 2 protivnika koji NIŠTA NE MOGU DA POGODE, lako je tako biti doktor.Vidjećete u trećem kolu da će Novak izgubiti...zapamtite ove riječi.Naprosto ne vidim u kojem to segmentu igre Novak može parirati Britancu.Edmund ima jači i bolji servis, bolju igru na mreži, bolji smeč, jače i opasnije udarce sa osnovne linije...naravno sve ovo pričam za sadašnjeg Novaka jer bi stari Nole Britanca pobjedio 3-0 bez problema.
(sasa.r, 05. jul 2018 17:08)

Komentar posle prethodnog meča. Evo, zapamtio sam tvoje mudre reči. I? Gde si sada? Klasičan trol i trovač koji zagadi temu i posle kada se, naravno, desi suprotno nema ga nigde. Hajde, pokaži se, reci, tim rečima... Neznalice.

Neko ko prati sa razumevanjem

pre 5 godina

Spomenuti brejk poen pri 3:3 morao je biti dodeljen Noletu zbog tri razloga. Dva odskoka u Edmundovom polju i naknadni aut su spomenuti, ali je isto tako Edmund dotakao mrezu pre nego je loptica koju je poslao preko mreze (i u aut) dva puta odskocila! Suma sumarum: glavni sudija pravi dve greske, a linijski jednu i umalo se Edmund ne vrati u set i mec.

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

sramota je od organizatora sto su Novaku dodelili ovaj vecernji termin
(ax, 7. jul 2018 17:58)

Пре Едмунда и Нола на централном терену су играле Кербер и Осака.

Bg

pre 5 godina

@V B... U Kini je nadjena lopta stara nekoliko hiljada godina. Mora da je napravljena od dijamanta kada je toliko prezivela. Inace ironicno sam napisao komentar za Engleze fudbal i tenis.... Cekam da neki patriJota spomene kao postojbinu ta dva sporta Kinu Rusiju ili S . Koreju. I nisam morao dugo da cekam... Bitno je osporiti Engleze i zapad po svaku cenu.

sub zero

pre 5 godina

Trijumf je rec koja oznacava izuzetnu, potpunu i superiornu pobedu, tako da vec gubitak seta cini nemogucom tu formulaciju, o labavom kvalitetu igre da ne govorimo. Ovo besmisleno preterivanje nije nikakva usluga Novaku

rex

pre 5 godina

Novače svaka ti čast, kakav je to samo čovek! Poštovanje.
(bo, 08. jul 2018 10:47)

Kakav čovek? Zašto poštovanje? Zato što je pobedio Edmunda? Mnogi su pobedili Edmunda.

Srđan Vitorović

pre 5 godina

Novaku želim da se normalno ponaša u sledećem meču, čemu ovakvo ponašanje protiv nekog tamo Edmunda, doživeo sam transfer blama. Ajde bre malo dostojanstva bar, kakbo je ovo divljanje, ili je ipak normalni Đoković maska. Počinjem da shvatam zašto ga mnogi ne vole... i baš mi je žao.

satelit

pre 5 godina

Zuri Nole da izgubi kako bi bodrio Hrvate! Shvatite da je ovaj covek zavrsio sa GS titulama,a verovatno i sa bilo kakvim titulama... Zao mi je ,kada vidim i koliko komentatori uz navijace zele da se on vrati..Ali,gotovo je.. On je sada u faze Ane Ivanovi posle osvajanja GS kada smo je 3 godine cekali,pa ne docekasmo je

KKP

pre 5 godina

Novaku želim da se normalno ponaša u sledećem meču, čemu ovakvo ponašanje protiv nekog tamo Edmunda, doživeo sam transfer blama. Ajde bre malo dostojanstva bar, kakbo je ovo divljanje, ili je ipak normalni Đoković maska. Počinjem da shvatam zašto ga mnogi ne vole... i baš mi je žao.
(Srđan Vitorović, 07. jul 2018 21:04)dosadni covece

Auuuuuu

pre 5 godina

Kakva nepravda. Opet namestaju Federeru i daju mu lakse protivnike. Eto sad su Novaku namestili teskog protivnika u sledecoj rundi. Ovi Englezi stvarno mrze Srbe. Bice mu sigurno tesko da igra protiv Hacanova...

Неедукован

pre 5 godina

Само да кажем да се слажем са свима онима који су пре турнира рекли да Ноле због своје лоше форме не може да игра са Зверевим, Тимом, Едмундом, Димитровим, Чилићем.. Предвиђам полуфинала: Зверев - Тим и Чилић - Димитров. И Едмунд је опасан, домаћа публика, одлична форма, лако и он може до полуфинала..
Ноле нема снаге за више од два сета пристојног тениса, тако да ће морати да сачека следећу годину да прође друго коло.
Без обзира на све - Ноле ми те волимо!!!

Drengan Jovic

pre 5 godina

Eh pa nie cudno sto covijek nije slao srca kad je morao da zuri da gleda drugo polovreme izmedju rusije i vatreni. Idemo no1o i idemo vatreni

dr. Roddick

pre 5 godina

@nikson

"Edmund je engleska verzija Rodika.Osim forhenda i servisa u igri nema apsolutno ništa"

Nole je srbska verzija Murraya, osim igre sa osnovne linije i returna nema nista.

john

pre 5 godina

Iako je mec vrlo osrednjeg nivoa moram da odgledam kraj da vidim hoce li pasti slanje srca na kraju meca. Ostaje utisak da je publika jos i uzdrzana koliko je Djokovic provocira.

sub zero

pre 5 godina

Trijumf je rec koja oznacava izuzetnu, potpunu i superiornu pobedu, tako da vec gubitak seta cini nemogucom tu formulaciju, o labavom kvalitetu igre da ne govorimo. Ovo besmisleno preterivanje nije nikakva usluga Novaku

room 1408

pre 5 godina

Ne igra onaj toliko u tansu koliko je ovaj nas žalostan.Ne “kontam”,ja ovog našeg igrača uopste?Bio se najbolji na svetu,osvojio si sve moguće trofeje sem Sinsinatija(ako se ne varam).Gde god si učestvovao to si bar jednom osvojio.U prevodu prešao si igricu.Zahvaljujuci svom talentu i kvalitetu zaradio si ekstremno velike količine novca.Usao si u 4 deceniju zivota,realno nisi vise za taj posao na svetskom top nivou.Zasto ne uzmeš i batalis to?Zasto ne uživaš po celu godinu po Ibici,San Tropeu,Karibima,..i ostalim turistički atraktivnim destinacijama?Sve me vise podseca npr.na naše gastarbajtere koji se vrate posle 40 godina zivota iz Nemacke i Svajcarske.Samo 1% njih kad se vrati u penziju znaju sa uživaju u životu.Srbi(mi),smo jako čudan narod!!!!

BoltonBastard

pre 5 godina

Đokoviću se tenis više ne igra! Idi brate u penziju, trebao si to još na kraj 2016 godine da uradiš, nemoj se više ponižavati.

SrbinsonKruso

pre 5 godina

Lik@
E neće biti ovo je obratno u njima je izazvao nelagodu i negodovanje Novak svojim ponašanjem. Zar je teško priznati ono što je očigledno.

istina-oslobadja

pre 5 godina

Potpuno nesportsko ponasanje Djokovica! Iscudjavanje na dobre poteze protivnika, lupanje loptice i psovanje publike na srpskom!

nucky thompson

pre 5 godina

Nole igra smaracki tenis. Da nije nas ne znam da li bih ga gledao toliko cesto, a siguran sam da ne bih navijao za njega. Jedno vrijeme sam mislio da ce uspjeti da de vrati na vrh, ali sad vidim da nema sanse da se to dogodi. Kako god, jedan od najvecih nasih Srpskih i svjetskih sportista.

Bg

pre 5 godina

@V B... U Kini je nadjena lopta stara nekoliko hiljada godina. Mora da je napravljena od dijamanta kada je toliko prezivela. Inace ironicno sam napisao komentar za Engleze fudbal i tenis.... Cekam da neki patriJota spomene kao postojbinu ta dva sporta Kinu Rusiju ili S . Koreju. I nisam morao dugo da cekam... Bitno je osporiti Engleze i zapad po svaku cenu.

xxl

pre 5 godina

Samo ti nastavi tvrdoglavo veganstvo i ne sekiraj se..... Procice jos godina dan, dve posle mozes da se vratis kojoj hoces ishrani i da treniras po ceo dan ali nema prodje mladost, jedina satisfakcija ti je lova...ako ti i to bude satisfakcija nije sve u lovi mnogo toga istorija pise nikad koliko si love ima... Moj Novace...

skandy

pre 5 godina

Svi znamo a pravimo se slepi....Nole je legenda, a legende ne igraju, šta je bilo bilo je, ovo je tužno gledati posle 5-6 godina vrhunskog tenisa....pa mora mu neko reci da ne ide, slomice svoje telo......

m

pre 5 godina

Poruka za Noleta: dragi Nole, sve Ti lepo stoji i kada dobijaš i kada gubiš, sve osim ljutnje - naprosto to onda nisi Ti!!! Uz Tebe smo, navijamo i želimo Ti svu sreću ovog sveta!!! Vrati se sebi i nastavi!!!

Ilija

pre 5 godina

Cele tribine kao u transu navijaju za Edmunda i to je ono što lomi Novaka jer on kole duhom kad oseti da nije voljen. Daj igrajte vi svi pametnjakovići kad su tako svi protiv vas. Napred, Nole! Ne daj se!

nek se rođa spremi

pre 5 godina

Novak Đoković na današnjem meču:
- odgovarao na provokacije publike (engleza)
- igrao lavovski od 2. seta dalje
- nije slao srca publici
- pokazao inat
- pokazao krst oko vrata

ZVER SE VRATILA

Balantines

pre 5 godina

zasto Nole deluje umorno kao da igra peti set? 
(ax, 07. jul 2018 18:26) 

Strucnjace odakle ti utisak da izgleda umorno? Kako bi trebalo da izgleda da izgleda odmorno?

NoCrole

pre 5 godina

Edmund je Velsanin, rodjen u J. Africi, u intervjuu za britanski casopis istakao da je odrastao i trenirao sa Srbima i da nas jako ceni, kao i Velsani uopsteno..."mi Velsani volimo Srbe"..., navija za Liverpul, a otac mu se zove Stevan. Meni dovoljno da podrzim ovog mladog momka, koji je pozeleo da Rusija igra u polufinalu!

ax

pre 5 godina

Strucnjace odakle ti utisak da izgleda umorno? Kako bi trebalo da izgleda da izgleda odmorno?
(Balantines, 07. jul 2018 18:37)

vidi se iz aviona da izgleda izmuceno i umorno, ti ako ne vidis ovo trebaju ti naocare

NoCrole

pre 5 godina

Edmund je u nizu poslednjih turnira pokazao dobru formu,konstantu u formi sto je izuzetno vazno kod tenisera.Jos kada dodamo da se igra na travi jasno je da ce Edmund biti na svom najvisem nivou.Opet iskustvo je na drugoj strani i to je pitanje,gde mec moze da prevagne.Da ne pricamo samo o iskustvu i trojci ili cetvorci ako racunamo Mareja koja je obelezila prethodnu deceniju,treba obratiti vise paznje na mlade snage koje dolaze koje ce predstojece decenije biti u vrhu,tu vidim Edmunda.Trava je njegova sansa,ovo su trenuci kada moze karijeru da usmeri vrhu.Inace,izuzetno cenim ovog igraca jer je u intervjuu za britanski casopis istakao da su Rusi prijatno iznenadili i kao organizatori,ali i ruski tim na SP.Dodao je,da bi voleo da vidi polufinale Engleska-Rusija.Naravno ocekuje da Englezi osvoje "boginju".Osvrnuo se na igrace sa ex Yu prostora,posebno je istakao da je tenis u ekspanziji na ovim prostorima i zanimljivo nije isticao nijednu naciju,samo je u vise navrata istakao igraci sa Balkana ili ex YU.Tu je posebno istakao njegovog danasnjeg protivnika za koga je rekao da ima izuzetnu karijeru i da vidi njegovu zelju da se vrati u vrh,ali je i dodao da je mentalitet igraca sa YU prostora,navodeci primer Vidica i Ivanovica kao i danasnjeg protivnika,takav da najbolje rezultate postizu do soje 30te godine.Zaista izuzetan momak i mogu reci:Neka danas pobedi bolji i neka pobedi tenis,jer ne zna za granice,jer spaja ljude jer istice tu lepotu razlicitosti i svet bez granica.

xxx7

pre 5 godina

ne igra Novak nista gore,nego prethodne meceve ali ima iole ozbiljnijeg protivnika u odnosu na prethodnu dvojicu...i naravno,odmah problemi.

V.B

pre 5 godina

Sta je bre ovim Englezima danas i fudbal i tenis igraju kao da su ih oni izmislili i pisali pravila... (Bg, 7. jul 2018 19:02) Pa oni i jesu izmislili fudbal i tenis.(Nikola, 07. jul 2018 19:13)Nisu izmislili,već napisali pravila.U Kini je nađena lopta stara nekoliko hiljada godina.

Jaguar

pre 5 godina

Definitivno se vidi Novakov oporavak. Servis dobar, ritern i drop sot znatno bolji
.. Radujem se Noletovim igrama. Sve je u strpljenju. Nista ne moze odmah. Pouka i za sve nas.

Марвин тхе Мартиан

pre 5 godina

sramota je od organizatora sto su Novaku dodelili ovaj vecernji termin
(ax, 7. jul 2018 17:58)

Пре Едмунда и Нола на централном терену су играле Кербер и Осака.

robinjo

pre 5 godina

@nikson

"Edmund je engleska verzija Rodika.Osim forhenda i servisa u igri nema apsolutno ništa"

Nole je srbska verzija Murraya, osim igre sa osnovne linije i returna nema nista.
(dr. Roddick, 07. jul 2018 18:45)

Kojeg riterna? Onog na drugi servis protivnika?

Milan

pre 5 godina

Novak previse pasivan, ne ide po poene vec ceka greske Edmunda kojih nema. Uz to i izrazito negativan govor tela i nedolicno ponasanje u pojedinim trenucima kao posledica frustriranosti. Ne mirise na dobro ako se nesto ne promeni. Pre svega mora da igra agresivnije i vise da rizikuje.

Lik

pre 5 godina

Evo opet gospodsko ponasanje Djokovica na delu...
(Zreb, 7. jul 2018 20:04)

Kakva publika takvo i ponasanje. Ne mogu Englezi da gospodski svare cinjenicu da im jedan Srbin sa Balkana dere ljubimca u sred Londona.

Joker's Grin

pre 5 godina

Poslednjih 6 Grend slemova su podelili Federer i Nadal. Ako se i dalje nastavi taj niz, nece biti nikakve dileme oko onog jednog praznog mesta gde su sa jedne strane Federer i Nadal, a sa druge svi ostali. Totalna dominacija prosle i polovinom ove godine.

pribil

pre 5 godina

Nije problem Edmund i njegov trans- tenis, nego mnogo je tenisera od 2016 - te u transu kad se sretnu sa Noletom. Federer i Nadal nemaju trans- problem. Oni to brzo resavaju. Znaci problem je u Novaku, vise nema samopouzdanje ko nekad.

Неboyша ликовњак

pre 5 godina

Почећу другачије да гледам на енглезе. Својим надалеко господственим манирима успели су (и то као публика!) да Новака, барем за тренутак, увере да је „слање срца"* недостојно великог шампиона какав је он сâм (а тек о генетском коду да не говорим!). Хвала им.

* Које нам свима МАКСИМАЛНО „слама срца", али... баш!

Ognjen

pre 5 godina

Овакав Ноле ми се више свиђа. Шта он има да им шаље срца. Има да га се плаше сви и да му се клањају!

Ivan

pre 5 godina

Nekada je jednostavnije ne gledati Djokovicev mec koliko covek ume da iznervira. Kao da namerno to radi. Nikada nece izgubiti da ga neko razbije i nadigra, nego sve nakon sto vodi po 30:0, 40:0. Nerealan lik.

Nikola

pre 5 godina

Sta je bre ovim Englezima danas i fudbal i tenis igraju kao da su ih oni izmislili i pisali pravila...
(Bg, 7. jul 2018 19:02)
Pa oni i jesu izmislili fudbal i tenis.

Sava964

pre 5 godina

Za srđana vitorovića - kakav je da je, Đoković je naš i to jedan od najboljih sportista u istoriji, ne samo u Srbiji nego u celoj bivšoj SFRJ, i to je dovoljan razlog da ne kritikuješ njegovo ponašanje. A naročito ne posle one dokazane krađe i bezobrazne, nekulturne publike. Ti si 100 % primer kulture i dostojanstva , ma duša od čoveka, pravi svetac gospodine srđane vitoroviću...

Kanidja PG

pre 5 godina

Samo jedan može biti šampion-Novak Djokovic.
Aždaja se vrace posle dugo dugo u punom sjaju.Hačanov samo jedan u nizu na putu do finala i stare mušterije dzemperka.Da se ponovi 2014-15 idemo majstore.

Kanidja PG

pre 5 godina

Ovaj Vimbldon bi se slavio kao nikad u ravni sa Rolan Garosom 2016.
Izvini majstore bio si nas navikao kao da je to sasvim normalna stvar.Sad se tek vidi koji je to nivo tenisa bio i dominacije.

rex

pre 5 godina

Novače svaka ti čast, kakav je to samo čovek! Poštovanje.
(bo, 08. jul 2018 10:47)

Kakav čovek? Zašto poštovanje? Zato što je pobedio Edmunda? Mnogi su pobedili Edmunda.

Stefan

pre 5 godina

Napisao sam kad je izgubio prvi set,i kada je uveliko krenulo pljuvanje da bratijo sacekajte jos malo.Novak je pobedio publiku,sudiju,i ovo je jedna od najvecih pobeda u njegovoj karijeri,i ovoga ce se secati zauvek.OVo je i gore nego 2015 kad je igrao protiv Federera(tad bar nije bilo kradje) NOvak osovaja ovo cetvrti put

:

pre 5 godina

Posle ove pobede nad nepravdom, lošim sudijom, nefer protivnikom i nepristojnom publikom, što se mene tiče Novak i ne mora da osvoji ovo, meni srce puno.

Марко

pre 5 godina

@V B... U Kini je nadjena lopta stara nekoliko hiljada godina. Mora da je napravljena od dijamanta kada je toliko prezivela. Inace ironicno sam napisao komentar za Engleze fudbal i tenis.... Cekam da neki patriJota spomene kao postojbinu ta dva sporta Kinu Rusiju ili S . Koreju. I nisam morao dugo da cekam... Bitno je osporiti Engleze i zapad po svaku cenu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bg, 7. jul 2018 19:35)

Битно је рећи истину, не може баш све да се купи или колонизује.

Opet isto

pre 5 godina

Posle dobrog početka Novak bezvoljan. Uglavnom vraća lopticu prekratko, oko T-linije i potpada pod razorne udarce koje ne može da vrati. Retko igra duboke lopte. Šta se dešava u glavi veliko je pitanje. Kao da je klonuo duhom iz čista mira.

Nebojša

pre 5 godina

Nisam zaista siguran ni za onaj poen koji je dosudjen Novaku a ni za onaj koji je na kraju Edmund dobio sudijina je poslednja nažalost nema celindza za odskok.

anica

pre 5 godina

Ziv bio i ti Nole! Nisi svestan koliko sam srecna sto se vracas, sto se vidi iskra u ocima...ti sto te omadjijase polako padaju u zaborav, otprilike da si se dozvao pameti.

veliki strumf

pre 5 godina

4-5, 0-30 a Nole pasivan, pasivan. Onda jedan bezvezan, mlak forhend na forhend Edmunda po sred terena i paf, kraj poena, a ubrzo i gema. Edmund igra prosecno, servis mu je ocajan, a Nole ne igra nista i samo se iscudjava kad ovaj pogadja linije. Zamisli, ona sastavni deo terena! Da ovoliko igra protivniku na forhend i gubi 9 od 10 poena tada - neverovatna suicidnost.

jackie

pre 5 godina

Kada ću dočekati da vidim da diktira većinu poena protiv iole ozbiljnijih igrača? Bez snage u udarcima, bez oštrine, ako misli da igra tenis tako što će dobiti poen greškom protivnika bolje da ne igra.

Goran

pre 5 godina

Neverovatno ,ne mogu da poverujem da sam video ovakvu sportsku kradju i to u tenisu ,koji bi trebao da bude jedan od najcistijih sportova gde samo umece i znanje igraca odlucuje o tome koje bolji na terenu...Sudija u tenisu uglavnom sluzi za to da objavljuje rezultat,opominje publiku kada je bucna da se utisa i da opominje igrace ,ili na odugovlacenje prilikom servisa ili na nesportsko ponasanje ...Ovo je prvi put da vidim (a tenis gledam od kako znam za sebe),vise nego jasnu nameru sudije da ne dozvoli brejk jednom igracu tj.nasem Djokovicu ,najpre ne presudivsi da je loptica dva puta udarila u tl,o a da bi zatim vrhunac licemerja usledio i nakon toga kada je loptica izasla u aut ...kako je Novak uspeo sve ovo da prevazidje ,i na kraju jos i pobedi ja stvarno neznam...a o Edmundu prema kojem sam do skoro imao simpatije,jer je uvek hvalio nas srbe kao i naseg Novaka ,stvarno neznam sta da mislim ,razumem da su velike emocije i da niko ne voli da gubi ,ali krajnje nesportski je bilo sa njegove strane ,sto je najpre precutao da je loptica dva puta odskocila ,a zatim jedva cekao da ode na klupu kada je sudija dodelio poen njemu iako je loptica izasla u aut...Jednom recju Bruka Nevidjena!

Armadajj

pre 5 godina

Najsladja mi je Noletova pobeda zbog njegovih kriticara...jer Noletov povratak njih jako boli.
Sada ga kritikuju kako je nelulturan, zamisli dere se na teniskom terenu, engleskoj "gospodi"

Mala moja

pre 5 godina

Da je Federer krenuo onako da psuje kad je protivnik poslao duboku i preciznu loptu, kakvi bi bili komentari?
(Zreb, 07. jul 2018 19:00)
Pa publika bi aplaudirala... On je tamo bozanstvo

Boba

pre 5 godina

Mnogo me nervira Novak sto je previse defanzivan, samo vraca udarce... mora da bude vise agresivniji, da napada,mixuje udarce. A i pored svega previse mlako udara lopticu, pa bre udari to ! Idemo breeee

_

pre 5 godina

E zato volim Novaka! Manje zbog rezultata, daleko više jer je LjUDINA! “Divljak“ na terenu jer je pun emocija, ali uvek fer-plej kada je igra i protivnik u pitanju (to je biti pravi gospodin, a ne formalno, površno, kao neki). Kada se meč završi, sve suprotno, gospodin čovek. Englezi mogu da nauče kako se ponaša gospodski od Novaka. Kako je samo šmekerski odgovorio na pitanje britanskog reportera posle meča koji ga je obavestio da je bio u pravu za onu spornu sudijsku odluku. Nole se nasmejao i rekao da se dešava da sudija pogreši. Gospodo Englezi, učite...

veliki strumf

pre 5 godina

Odlicno igra Edmund, zasluzio je brejk. Novaku je zakazao servis bas kada je trebalo, a naravno da na mrezi u bitnim poenima nema sta da trazi. Neverovatno koliko je Edmund tezak protivnik za Noleta.

bozza

pre 5 godina

ali fotka iz clanka... neprocenjivo. Moram da priznam da mu mnogo bolje stoji od slanja srca na kraju meca... a i uteruje strah sledecem protivniku

Andrija

pre 5 godina

Bravo,Nole,zasluženo. Čim je poveo Edmund 1:0 uplašio sam se da li je moguće da će izgubiti već u 3.kolu,da li je povreda,ali Novak se vratio,odigrao sjajna 3 seta,i preokrenuo. Svaki turnir Novaka otkako se desio taj pad je isti. Prva 2 meča rutinski,a onda već 16 finala,malo problema,tako i ovde,ovo nije bila nimalo laka pobeda,Novak je danas na terenu proveo skoro 3 sata,a to je skoro onoliko koliko je proveo ukupno na prva dva meča,ali pobeda je pobeda,i samo nek se sutra odmori i spremi za neugodnog Hačanova,ima skoro 2 metra,servira odlično,treba biti oprezan,a ja lično mislim da ako na ovom turniru napravi dobar rezultat,možda ga čak i osvoji,to može mnogo da doprinese njegovom povratku tamo gde pripada na 1.mesto.Ali polako prvo 1/8 finala treba da se odmori i spremi za taj meč. A što se tiče one sporne situacije,kad sam video pomislio sam,da li je moguće da sudiš na Vimbldonu,a ovo nisi video,ali nema veze,Đokovića to nije poremetilo i on je zasluženo prošao,a ono što me raduje je ta želja i volja koju pokazuje,vidi se da želi povratak u sam vrh,a ako ovako nastavi to je moguće,videćemo...

Filip 21

pre 5 godina

Nole je u ranijim turnirima gubio ovakve meceve zbog dve stvari:
1. Katastrofalan servis.
2. Lose razmisljanje.

Servis je opet na vrhunskom nivou,videcemo da li je i glava.

...

pre 5 godina

Ljut je i rezigniran jer ovaj pogadja linije.Ljut je kad gubi,ljut je kad dobija...
(sale, 07. jul 2018 19:52)

Proveri prvo šta znači reč “rezigniran“, pre nego olako koristiš strane reči.
Evo pomoći ću ti. Rezignacija (lat. re signe - spustiti znak, zastavu, predati se) znači pomiriti se sa porazom, pomiriti se sa sudbinom, predati se, biti ravnodušan.
Verovatno si hteo reći revoltiran, što ide uz ljut.

...

pre 5 godina

Patriotski tiket za danas:Rusija - Hrvatska 1,Edmund - Djokovic 1Kvota 15,60.
(JT26, 07. jul 2018 19:31) A Svedjani te oborise izgleda, onako patriotski. ;)

Ilija

pre 5 godina

@Srđan Vitorović
Treba samo malo mašte, pa da se staviš u poziciju gde cela tribina urla protiv tebe kao da im život zavisi od svakog Edmundovog dobijenog poena. E, to nije u redu i Novak je bio jako pogođen takvim stavom, jer naprosto ne voli kad ne dobije ni poštovanje, a večeras su ga ofirali i publika i sudija ne brejku. Proderao se, možeš misliti, i nije im se poklonio. Ma, super je Novak! Znao sam da će ga dobiti. I da, nema srca i zato mi je srce večeras na mestu. Englezi ga baš nisu zaslužili.

..

pre 5 godina

Navijam za Novaka kao da je finale,jer mislim da je ovo istorijska šansa da na kraju ne deli srca publici,hahahahaha. 
(goran, 07. jul 2018 20:27)

Bez konkurencije komentar dana!

Idemo dalje

pre 5 godina

Edmunds vrlo agresivan, mnogo rizikuje, jer zna da je to jedini nacin da dobije Novaka, jos i nalozen posle prolaska Albiona u polufinale. Sudjenje domacinsko, kao i obicno. Sa druge strane, Novak otprilike na 30% svojih mogucnosti. Obilje sansi da uzme servise Edmundu, ali se slabo krece (cak i ako uzmemo u obzir podlogu), kasni na udarce, ne rizikuje uopste. Bar izlazi na mrezu posle agresivnog udarca, to daje nadu.

Lacoste

pre 5 godina

Navijam za Novaka kao da je finale,jer mislim da je ovo istorijska šansa da na kraju ne deli srca publici,hahahahaha.
(goran, 07. jul 2018 20:27)

hahahahaha. Bravo za komentar!

bozza

pre 5 godina

@nikson 

"Edmund je engleska verzija Rodika.Osim forhenda i servisa u igri nema apsolutno ništa" 

Nole je srbska verzija Murraya, osim igre sa osnovne linije i returna nema nista.
(dr. Roddick, 07. jul 2018 18:45)

Roddick i Murray nikako ne mogu da se stave u istu kategoriju sa Novakom. Novak je po opstem misljenju tenireta i trenera, najkompletniji igrac na ATP touru. A za tvoj komentar... nemam komentar

Kolubarac

pre 5 godina

3 1 za novaka nece edmund preci 4 gema ni u jednom od ostala 3 seta 
(duledudule, 07. jul 2018 19:01 
volim kad sam u pravu,volim...
(duledudule, 07. jul 2018 21:14)

volim i ja.

Djido

pre 5 godina

Navijam za Novaka kao da je finale,jer mislim da je ovo istorijska šansa da na kraju ne deli srca publici,hahahahaha. (goran, 07. jul 2018 20:27)

Pa ti si vidovit čoveče!? Ne mogu da verujem. Samo nastavi tako.

matori

pre 5 godina

Novak dosta bolji "u polju", a Kajla su vadili servisi kada god je trebalo.
Nadam se da će Britanac pući, jer on to ume, a Novak treba da bude strpljiv.

prellee

pre 5 godina

Đole se vrača.Opet je onaj stari, opet onaj veliki Srbin. Sad će da se demantuju svi koji su rekli da se neće vratiti. Sad će opet da vlada teniskim terenima. Bravo majstore.

Srbijanac

pre 5 godina

Hahahah...Najjaca izvrsnica ikada! Nole urla, onda englezi u publici provociraju nasumicnim urlanjem, pa No1e legenda spuca as za kraj. Hahaha...

Baggio

pre 5 godina

Ljudi, Nole nije poslao srce ovim Britancima, juju, ala ih je spustio, a to samo znači da se osvestio! Ovo je prvi put da to nije uradio posle 2-3 godine otkako je uveo u praksu tu glupost! Bravo Novace, opet si onaj stari, barem so jako blizu, raduje me to, bravo! Uprkos svemu, uprkos publici, osvoji ovo molim te!

veliki strumf

pre 5 godina

Onaj bekhend na brejk loptu pola metra u autu za ribrejk... Kostace seta, a ko zna, mozda i mnogo vise. I ne mogu da shvatim zasto mu Novak toliko igra u forhend koji je briljantan, snazan i precizan... Rastura ga iz forhenda, a Nole ga forsira. Kao, pogresice... Hoce, ali svaki deseti.

Mladen cg

pre 5 godina

Bravo Novače! Napokon se čuo ,, iskonski krik" na kraju meča, što je znak preporoda! Idemo , junače! Kao i mnogim navijačima, drago mi je što nije slao srce publici, već je dostojanstveno i uzdignutog čela, pozdravio publiku, sa jasnim govorom tijela da je spreman za osvajanje titule!

Mr. Bojangles

pre 5 godina

Nole je srbska verzija Murraya, osim igre sa osnovne linije i returna nema nista.
(dr. Roddick, 07. jul 2018 18:45)

Pod jedan, zlurado si nepismen, a pod dva zaista nema ništa, osim 12 gren slemova, 30 matersa i pogledaj na Vikipediji koliko ostalih turnira.

sreddit

pre 5 godina

Nema nijedno srce za Britance, već jedno veliko IDEEEEMOOO za svoj tim.
Možda je vreme da se challenge u tenisu primeni na sve što kamera vidi, kao što je od ovog Mundijala VAR u fudbalu.

Pozitivno je reagovao na očiglednu nepravdu, nije ga omela da pritisne pedalu još snažnije i završio posao danas.

Inače odnos osvojenih poena danas je čak 127-97 u Novaku korist što govori o nadmoćnosti.

Bravo Nole!

Sledeći je Karen Hačanov (nije Kačanov kako mnogi pogrešnu ponavljaju englesku transliteraciju Khachanov) sa kojim do sada nije igrao, a koji sa svojih 198cm je Tijafou sasuo 33 asa u poslednjem meču i to nakon što je gubio 0:2 u setovima. Protivnik koji nije za podcenjivanje.

Ivanrosonero

pre 5 godina

Kad ga vidim ovakvog,zeljnog POBEDE,kada PROSLABLJA poene i kada mu vidis tu dozu besa i srece u ocima-TO JE NOLE! SAMPION JE SAMPION..... ima kod mene u mestu jedna izreka:Tu gde je tekla voda teci ce opet-tamo gde nije nece nikada!

Dejan

pre 5 godina

Uvek se setim US Open-a 2011. god. Kada je u polufinalu koje je ličilo na finale pobedio Federera iako je gubio 2:0. Federer imao dve meč lopte...

Ivan

pre 5 godina

Ovo sam prvi put u zivotu video. Sudija kompenzuje poen u sportu gde ne postoji slobodno sudijsko uverenje, nego sve crno na belo, ili je aut ili nije, ili je pala na zemlju ili nije. Najociglednija kradja koju sam video za 25 godinja gledanja tenisa.

fantom

pre 5 godina

Ona scena na kraju meča vraća nadu da Novak može nešto da uradi! Nema deljenja srca, nema pepe imaza, nema reiki učitelja i ostalih negativnih stvari. Samo snažno Novače, uz tebe smo srpski sine.

N.

pre 5 godina

Edmund će biti poslednji meč Novakov! I dalje spori servisi ( ne računam naravno to što ovaj protivnik ne umije vratiti ništa u polje)i dalje čim protivnik samo malo više ostaje u poenu , počinju problemi.Počinje noga, pa ruka...Pobjedio je 2 protivnika koji NIŠTA NE MOGU DA POGODE, lako je tako biti doktor.Vidjećete u trećem kolu da će Novak izgubiti...zapamtite ove riječi.Naprosto ne vidim u kojem to segmentu igre Novak može parirati Britancu.Edmund ima jači i bolji servis, bolju igru na mreži, bolji smeč, jače i opasnije udarce sa osnovne linije...naravno sve ovo pričam za sadašnjeg Novaka jer bi stari Nole Britanca pobjedio 3-0 bez problema.
(sasa.r, 05. jul 2018 17:08)

Komentar posle prethodnog meča. Evo, zapamtio sam tvoje mudre reči. I? Gde si sada? Klasičan trol i trovač koji zagadi temu i posle kada se, naravno, desi suprotno nema ga nigde. Hajde, pokaži se, reci, tim rečima... Neznalice.

filip

pre 5 godina

Mnogo lep osecaj videti Novaka kako se raduje posle meca sa stisnutom pesnicom u inat Britancima jer im je izbacio njihovog. A posle toga konacno bez slanja srca posle 2 godine. Steta sto ce vec u sledecem mecu ponovo da im posalje ljubav. Nadam se da gresim i da je ipak neki stari prekidac konacno kvrcnuo u ovom mecu.

Neko ko prati sa razumevanjem

pre 5 godina

Spomenuti brejk poen pri 3:3 morao je biti dodeljen Noletu zbog tri razloga. Dva odskoka u Edmundovom polju i naknadni aut su spomenuti, ali je isto tako Edmund dotakao mrezu pre nego je loptica koju je poslao preko mreze (i u aut) dva puta odskocila! Suma sumarum: glavni sudija pravi dve greske, a linijski jednu i umalo se Edmund ne vrati u set i mec.

Ćomi

pre 5 godina

Navijam za Novaka kao da je finale,jer mislim da je ovo istorijska šansa da na kraju ne deli srca publici,hahahahaha.
(goran, 07. jul 2018 20:27)

Bravo ! I stvarno nije