Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 10.07.2017.

22:57

Nadal: Želim još mečeva na Centralnom terenu

Rafael Nadal poražen je u spektakularnom meču od Žila Milera, a posle meča čestitao je rivalu i rekao da jedva čeka da se vrati da igra na Centralnom terenu.

Izvor: PT

Autor: PT

Nadal: Želim još mečeva na Centralnom terenu
Getty images

Španac i Luksemburžanin igrali su na terenu broj jedan ovaj epski meč koji je posle pet setova i 28 gemova u odlučujućem setu pripao 26. igraču sveta.

Na pitanje novinara da li će se vratiti na Vimbldon, pošto je prethodno izjavljivao da ima problema sa kolenim na travi, Nadal je rekao da nikada nije kazao da ne želi igrati u Londonu.

"Nikada nisam rekao da ne želim da se vratim na ovaj turnir. Naravno da hoću, zato što želim da odigram još mečeva na Centralnom terenu", rekao je Nadal.

Kada je reč o meču, drugi reket sveta izjavio je da je imao prilike, ali je protivnik za nijansu bio bolji.

"Znate, igrao je odlično. U prva dva seta nisam igrao dobro, pravio sam dosta grešaka i teško je bilo igrati protiv njega. Svaka mu čast, igrao je odlično. Pre svega u petom setu... Ipak, bio sam u igri i borio se do poslednje loptice. Svakako da ovo nije bio moj najbolji meč, ali u isto vreme igrao sam protiv veoma nezgodnog igrača", kazao je Rafa, a potom i dodao.

"Izgubio sam u četvrtoj rundi, što svakako nije ono što sam očekivao. Istina je da sam igrao neke dobre mečeve na turniru, ali opet nisam hteo ovde da budem poražen. Tako da je teško ovaj poraz analizirati sa pozitivne strane", dodao je Španac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve