Nova vest
Tenis

Subota, 01.07.2017.

13:42

Porodica optužila Venus Vilijams za ubistvo

Venus Vilijams optužena je za ubistvo od strane porodice čoveka koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći, u kojoj je 9. juna učestovala slavna teniserka.

Izvor: PT

Autor: PT

Porodica optužila Venus Vilijams za ubistvo
Getty Images

Podsećamo, prva vest je bila da je Vilijams vozila oko osam kilometara na čas, kada je drugo vozilo udarilo u njeno.

Iako je prošla kroz zeleno i vozila veoma oprezno (sporo), prema policijskom izveštaju, Venus se smatra odgovornom za incident u kojem je poginuo 78-godišnji čovek, ali vlasti nisu podigle optužnicu protiv nje.

Gospodin Barson je zadobio fatalne unutrašnje povrede, posle kojih je preminuo, a njegova porodica odlučila je da podnese privatnu tužbu.

Prema rečima gospođe Barson, koja je sa svojim suprugom sedela na zadnjem sedištu, njen auto je takođe prošao kroz zeleno svetlo, kada je na raskrnici auto Venus Vilijams presekao njihov put.

"Muž gospođe Barson bio je udaren od strane Venus Vilijams, koja je kriva za ovaj sudar", rekao je advokat porodice Barson, Majkl Štajneg.

Prema izveštaju, kola su bila dobro uduljena, prednji branik je bio slomljen, uključili su se bili i zaštitni jastuci, dok je zadnji prozor takođe bio slomljen.

Da sve bude gore za porodicu Barson, najstariji član preminuo je na rođendan njegove supruge sa kojom je bio u braku 35 godina.

Venus Vilijams je izrazila duboko žaljenje za preminulim gospodinom, koji je nastradao u nesrećnom incidentu.

Slavna teniserka nalazi se u Londonu, gde trenira za Vimbldon, ali još nije 100 odsto sigurna da li će nastupati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve