Sramne optužbe Čiliću: Lažna povreda i festival kuknjave

Pirs Morgan, poznati britanski novinar, na sramotan način optužio je Marina Čilića da je folirao povredu u velikom finalu Vimbldona protiv Rodžera Federera.

Izvor:

Utorak, 18.07.2017.

11:28

Sramne optužbe Čiliću: Lažna povreda i festival kuknjave
Getty Images

"Znači, Čilićeva 'povreda' bila je žulj. To menja sve, pošto je jako redak slučaj da ih teniser dobije. Federer ga je uništio, a on plače kao beba. Čiliću, saberi se, ne možeš da jecaš zato što gubiš – to je patetično", napisao je Morgan.

Hrvat je poražen u svom prvom finalu Vimbldona od Rodžera Federera u tri seta (6:3, 6:1, 6:4), ali je sredinom drugog seta bio prinuđen da pozove lekara, a vi u posebnoj vesti možete videti kako je Marinovo stopalo zaista izgledalo.

"Čilić se kretao bez ikakvih problema, pre nego što je krenuo festival kuknjave. Zaista, nije uspeo da mi proda priču o ovoj iznenadnoj 'povredi', već ga samo razbija veliki šampion", dodao je Morgan, a potom i zaključio:

"Nečuveno je da se Federerova briljantna pobeda umanjuje navodnom Čilićevom 'povredom'. Nije dorastao. Kraj".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

91 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: