Osmina finala: Đoković u ponedeljak na T1 posle 17:30

Novak Đoković i Adrijan Manarino igraće treći meč na Terenu 1 u ponedeljak, što znači da neće pre 17:30 kročiti na vimbldonsku travu.

Izvor: PT

Nedelja, 09.07.2017.

12:44

Osmina finala: Đoković u ponedeljak na T1 posle 17:30
Getty Images

Pre Srbina i Francuza osminu finala na T1 otvara duel Džoane Konte i Karolin Garsije, dok će odmah posle njih nastupiti Rafael Nadal i Žil Miler.

S obzirom da program kreće u 14 časova, Novak i Manarino sigurno pre 17.30 neće izaći na teren, a postoji mogućnost da meč krene i kasnije, sve zavisi od dužine mečeva Konta – Garsija i Nadal –Miler.

Četvrti teniser sveta je do osmine finala došao neizgubivši niti jedan set – u prvom kolu meč mu je predio Kližan, potom je u drugom ubedljivo savladao Adama Pavlaseka, dok je u trećoj rundi savladao Ernesta Gulbisa.

S druge strane, Manarino je napravio iznenađenje pošto je u pet setova pobedio Gaela Monfisa. Novak i Adrijan su se do sada samo jednom sastajali i to prošle godine na terenima Ol Ingland Klaba kada je srpski teniser slavio posle tri seta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: