Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 10.07.2017.

20:09

Novak raspravljao sa ATP, igra u utorak u 13.00!

Meč Novaka Đokovića i Adrijana Manarina odložen je za utorak od 13.00 po srednjoevropskom vremenu, posle rasprave srpskog tenisera sa čelnicima ATP.

Izvor: B92

Autor:B92

Novak raspravljao sa ATP, igra u utorak u 13.00!
EPA/NIC BOTHMA

Đoković i Manarino trebalo je da odigraju treći meč na terenu broj 1, ali tamo su Rafael Nadal i Žil Miler igrali dramatičan meč do 20.30 po lokalnom vremenu.

Zbog toga je Novak otišao u prostorije Asocijacije teniskih profesionalaca (ATP), vodio žustru raspravu sa čelnicima i ostao u prostoriji kako bi gledao dramu Španca i Luksemburžanina.

Ona je završena sjajnom pobedom Milera, koji je u petom setu slavio rezultatom 15:13.

Na organizatore Vimbldona vršen je veliki pritisak sa svih strana da se Novakov duel prebaci na najveći stadion, ali do takve odluke nije došlo. Nekoliko minuta po okončanju susreta na "jedinici" stigla je potvrda da više tenisa u ponedeljak neće biti.

Za razliku od prvobitnog plana, duel će u utorak biti igran na Centralnom terenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

173 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

18 h

U fokusu

Vidi sve