Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 03.07.2017.

14:50

Holivudski glumac za B92: Nole i Agasi će kliknuti u Londonu

Omar Benson Miler, holivudski glumac i producent, gost je ovogodišnjeg Vimbldona, ali je našao vremena da govori za B92.

Izvor: Nikola Đukić

Autor:Nikola Đukić

Holivudski glumac za B92: Nole i Agasi će kliknuti u Londonu
Foto: B92/Nikola Ðukiæ

Miler, koji se proslavio ulogom u filmu "Miracle at St. Anna", ali i nastupima u većem broju američkih serija, govorio je za B92 o svojoj ljubavi prema tenisu.

Otkrio je da je na najveći teniski turnir došao zbog Donalda Janga i naveo još nekoliko igrača koje voli da gleda, među njima i Novaka Đokovića.

"Da, obožavam tenis, ali teško je reći ko mi je omiljeni teniser. Trenutno sam fan nekoliko igrača – u stvari, ovde sam da gledam Donalda Janga i videćemo kako će on proći. Jedva čekam da vidim šta će Rodžer Federer uraditi. Uzeo je neko vreme slobodno kako bi se fizički oporavio, videćemo kako je to uticalo na njega", rekao je američki glumac za B92.

38-godišnjak iz Kalifornije prati Novaka Đokovića koji je na turniru u Istbornu igrao baš protiv Janga, a iz samog načina na koji jasno je da je veoma upućen u teniska dešavanja.

"Gledao sam taj meč, imao je Jang neke šanse u drugom setu. Čini mi se set ili brejk lopte tada, ali nije uspeo da izjednači. Nadam se da će sada biti drugačija situacija, da mu je upravo taj meč bio potreban da se spremi za Vimbldon".

Zak raj, izjavio je da trenutno ne postoji bolji teniser od Đokovića, za kojeg veruje da će pronaći zajednički jezik sa novim trenerom Andreom Agasijem.

"Da budem iskren, Novak je najbolji na svetu, ali trenutno je u krizi. Malo je sje*an, pa će biti interesantno videti kako će funkcionisati ta saradnja sa Agasijem. Na Rolan Garosu to nije išlo kako treba, možda sada hoće – verovatno im je bilo potrebno više vremena kako bi 'osetili' jedan drugoga. Sada je vreme kada bi između njih moglo da 'klikne", zaključio je Omar Benson Miler za B92.

.

.

Nikola Đukić (@NikolaDjukic43)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve