Nedelja, 09.07.2017.

12:44

Osmina finala: Đoković u ponedeljak na T1 posle 17:30

Novak Đoković i Adrijan Manarino igraće treći meč na Terenu 1 u ponedeljak, što znači da neće pre 17:30 kročiti na vimbldonsku travu.

Izvor: PT

Osmina finala: Ðokoviæ u ponedeljak na T1 posle 17:30 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

40 Komentari

Sortiraj po:

vida loca

pre 6 godina

Ovo je 4 kolo i nema to mnogo veze da li je T1 ili centralni teten ali ono sto moze da bude problem je satnica meca. Obzirom da Novak igra posle Nadala, vrlo lako moze da se desi da mec zavrsi u utorak, pogotovo ako bude prekida zbog kise.Siguran sam da ce u sredu biti lepo vreme i videcete da ce Andi onda igrati na T1.Znaci danas je moguca povremena kisa i bilo je ocekivano da ce Andija i Rodzera staviti pod krov.

mst

pre 6 godina

U ovoj vesti meni je pikatno to sto ce polovina u kojoj su Djokovic i Federer posle meceva u subotu, igrati sa jednim danom pauze vec u ponedeljak. Dok ce ona druga polovina zreba sa Marijem i Nadalom imati dva dana pauzu, jos od petka!!!Zanimljivo je takodje da to niko do sada u komentarima nije primetio.A sta reci da ce Kveri - Anderson igrati na terenu br. 18 !!!
(mali mikica, 09. jul 2017 20:00)
Na svakom gren slemu je tako, pa samo prvo kolo ima 64 meca! Wimbldon je jedan od najkorektnijih slemova sto se toga tice, izjednacavanje posle 3 kola za razliku od australije gde se polufinala igraju cetvrtak i petak

mali mikica

pre 6 godina

U ovoj vesti meni je pikatno to sto ce polovina u kojoj su Djokovic i Federer posle meceva u subotu, igrati sa jednim danom pauze vec u ponedeljak. Dok ce ona druga polovina zreba sa Marijem i Nadalom imati dva dana pauzu, jos od petka!!!
Zanimljivo je takodje da to niko do sada u komentarima nije primetio.
A sta reci da ce Kveri - Anderson igrati na terenu br. 18 !!!

Goran

pre 6 godina

Englezi sve cine da se dodje do zeljenog finala Federer-Marej. Novaka su namestili Federeru posto Marej ima kompleks od Novaka dok su Mareja projektovali da igra sa iscrpljenim i istrosenim Nadalom. Posto predvidjen scenario nece biti zgodan za Fededera jer Novak trenutno igra bolje od Federera, sada ga setaju neprestano od central korta do terena broj 1 da ne moze da se navikne ni na jedan teren i da se ponovi scenario sa Semom Kverijem gde je izgubio na terenu broj 1. Ali, tesko da ce Novak izgubiti 2 puta u dve godine na terenu broj 1, sto bi se reklo nije svaki dan Badnji dan.

crni

pre 6 godina

Da je Novak toliko dobar ko sto se kunete u njega ne biste strepeli od tog terena pa valjda ako znas da igras na centralno znas i na T1 ali opusteno izgubice on na centralnom pa ce biti sladje.

stefke

pre 6 godina

Ne znam kako vi mislite da se za 3 i po sata završe dva meča i da Novak počne od 17:30 ? Novak pre 7 neće na teren, a ja mislim da će možda i oko 8 da izadje. Računajte 2 sata izmedju Konte i Garsije pošto njih 2 uvek igraju tesne mečeve. Računajte po 15 minuta za zagrevanje pre početka meča, pa 15 minuta dok izadju Nadal i Miler, i opet 15 minuta zagrevanje. Još ako Miler otkine set Nadalu u taj brejku, dolazimo do toga da Nole možda i ne stigne da odigra meč. Još su javili i loše vreme, a na tom terenu nema krova. Bravo za organizatore.

Tennisman

pre 6 godina

U cetvrtfinalu ce takodje Rafa i Nole igrati na terenu 1, jer se igraju u danu dva meca zenskog i dva meca zenskog singla, sto znaci da ce na centralnom terenu igrati jednog dana mari a drugog federer i plus po jedan zenski mec nadam se da sam objasnio

Tanja

pre 6 godina

Koliko smo neobjektivni, neverovatno! Koliko pravih ljubitelja tenisa misli da je duel izmeïu 4. tenisera sveta i nekog anonimusa atraktivniji od duela izmeïu najboljeg svih vremena protiv njegovog naslednika, bar po stilu igre? Pa da je Novakov meč stavljen na centralni, stadion bi bio poluprazan, a za teren broj 1 bi bilo 10 puta više interesovanje nego što je kapacitet!

Samo kazem

pre 6 godina

Sta je sa pravilom da svaki igrac mora da odigra barem 1 mec van centralnog? Novak i Nadal vec 2.put igraju na kecu a za federera i mareja je to misaona imenica

objašnjjenje

pre 6 godina

Nema razloga za ljutnju , jer Britanci neće da rizikuju i da na Centralni teren postave neatraktivne Novakov i Nadalov meč,gdje je rezultat unaprijed poznat,pa bi se njihovi rivali nakon nekoliko odigranig gemova mogli "prisjetiti" da su povrijeđeni i da predaju mečeve.
Federer je sedmostruki osvajač Wimbldona,i pored toga što privuče najviše gledalaca na tribine, igra sa Dimitrovim,tako da zaslužuje da igra na Centralnom terenu,jer se radi o meču koji je vjerovatno najinteresantniji na ovogodišnjem Wimbldonu.Njih dvojica imaju sličan stil igre i s obzirom da će dati sveo od sebe ,očekivati je da će publika uživati u njihovm nadigravanju.Slažem se da Marej ,ako je 1. na ATP listi ,a ni Konta ne zaslužuju da igraju na Centralnom terenu ,jer kako ovdje neko navede ima daleko interesantnijih mečeva od njihovih, ali šta se može ,oni su Britanci.

cetnici sever

pre 6 godina

Ma najbolje Novaka i Rafu stavite na teren 13 a sledeci mec na teren u Istburnu a posle na teren u Notingemu eventualno ako prodju do finala vratite ih na centralni teren...ma mozete da ih stavite i na Mars dzabe vam sve jer Nole i Rafa igraju finale i Nole uzima titulu!

kme

pre 6 godina

Sta se radi majko mila, vec drugi mec na terenu 1 i plus ovaj nije prvi, a Federer i Marej sve do kraja na centralnom, pa zato vas je busio Novak punih 5 godina a tek ce...
(Eroa, 09. jul 2017 13:29)

Po tebi je bolji mec nolo-manarino od federer-dimitrov? Smesan si...18 placi!

Xfaktor

pre 6 godina

ok raspored. Manarino je igrac za koga 99,9% ljudi nije culo i zato je ok sa sporednim terenom i bice samo laksi trening za legendu belog sporta. Andi je domacin a Dimitrov je jedan od boljih igraca na travi i jako atraktivan. I mora se naci mesta i za jedan zenski dvoboj. Sve u svemu cemo mi verni Novakovi navijaci slaviti na kraju.

Haha

pre 6 godina

Ovo je Rafi i Novaku drugi meč na Terenu br.1 dok ga Marej i Federer nisu ni videli. Ne palim se na zavere, ali ovo je vrhunsko nepoštovanje i pre svega zaobilaženje pravila koje su sami postavili, a koje kaže da prva 4 nosioca moraju po jednom igrati na ovom terenu. Sramota! -a ko je znao da ce Novaku u 1/4f Manarino, a Federeru Dimitrov? Novak zasluzuje na centralni xD Marej je domaci, ocekivano...

PetaR

pre 6 godina

Da u Srbijimo organizujemo GS da li bi Nole igrao i jedan jedini meč
kad ne želi ili gde ne želi? Ne bi, dakle ostavite Endija na miru.
RF sa druge strane u šezdeset devetoj godini melje sve i osvaja GS.
Legenda i trenutno najbolji ikada i treba da bira i vreme i teren kad igra.
Ko brani Nadalu, Novaku i ostalima da demantuju RF i osvoje više GS?
Pa kad to naprave nek igraju od 1/4 finala svaki turnir ako treba.
I čini mi se čak da je na terenu broj 1 malo bolja trava tj teren nego na centralnom
gde su do gline došli koliko su izorali.

Tennisman

pre 6 godina

Neverovatno koliko neozbiljno postavljen raspored, smejurija, Venus i Konjuh na centralnom, a bar tri meca su vise zasluzila, npr. Ostapenko-Svitolina, Konta-Garsija, Azarenka-Halep i Kerber-Muguruza, sada budimo realni Rodzer i zasluzuje da bude, ali Mari? Duel sa Perom koji je deset puta nezanimljivi od duela Nadal i Milera i Raonica i Zvereva, strasno...

Ninamandarina

pre 6 godina

ocekivano, jedinica nema krov a za ponedeljak je najavljena kisa, plus poslednji mec, znaci moze i mrak da ga prekine ako prva dva meca potraju, mustre su Englezi

Eroa

pre 6 godina

Sta se radi majko mila, vec drugi mec na terenu 1 i plus ovaj nije prvi, a prokleti Federer i Marej sve do kraja na centralnom, pa zato vas je busio Novak punih 5 godina a tek ce...

Goran G

pre 6 godina

Ovo je Rafi i Novaku drugi meč na Terenu br.1 dok ga Marej i Federer nisu ni videli. Ne palim se na zavere, ali ovo je vrhunsko nepoštovanje i pre svega zaobilaženje pravila koje su sami postavili, a koje kaže da prva 4 nosioca moraju po jednom igrati na ovom terenu. Sramota!

Heisenberg

pre 6 godina

Federer i Marej će i ove godine odigrati sve mečeve na centralnom terenu. Za njih očigledno ne važi pravilo da se barem jedan meč mora odigrati na drugom terenu.

Pjentrandjeli

pre 6 godina

Ove dve pre Nadala i Milera mogu lagano dva sata da igraju,a sam Nadal i kad pobedi 3:0 mec mu traje vise od dva sata,ako Nadal-Miler kojim slucajem ode u cetri seta,Novaka na terenu nema prije 8.

Nebojša

pre 6 godina

Uzdrzacu se od teških reči iako su ih Englezi zaslužili samo ću reći sramota Nadal i Novak opet na terenu broj jedan na dan kada je moguća kiša preciznije tri prva dana naredne nedelje je moguća kiša a balerina i kočijaš opet na centralnom.

nikola90

pre 6 godina

Nije posteno da Novak i Rafa igraju po drugi put na terenu broj jedan,a da Rodzer i Endi sve meceve igraju na centralnom terenu...Ali nema veze,nek ih favorizuju,A Novak i Rafa ce igrati finale...

Idemo po W

pre 6 godina

Polako narode sa pljuvacinom. U cetvrtfinalu, sva cetiri meca se igraju isti dan, a samo dva na centralnom, pa tad mozemo da sudimo. ja licno, nemam problem da se dva ranija meca igraju na T1,a cetvrtfinale na centralnom. Ono sto je bitno,to je kad igra thiem,a on takodje igra treci mec, doduse nakon dva zenska, dok novak igra treci, ali nakon jednog zenskog i jednog muskog. Sve u svemu, jeste novak prosao najgore za ponedeljak, al smanjimo dozivljaj do srede, tj do utorka kad bude izasao raspored za sredu

senad

pre 6 godina

Ovi sto prodaju manje karata idu na teren1 publika vecinom kupuje karte da gleda Federera i Mareja normalno je da su oni na centralnom terenu.

antiDebil

pre 6 godina

Rodza i Andi su izgleda srasli za centralni teren ??
Bice zanimljivo videti raspored u cetvrtfinalu, da li ce bezobrazluk ici toliko daleko da Djokovica i treci put sklone sa centralnog terena ili ce se malo unormaliti. Bice jos zanimljivije ako prodju sva cetvorica, posto ce ovo Djoletu i Nadalu biti drugi mec na terenu broj 1 za razliku od Rodze i Andija koji evo vec drugu godinu ne izbivaju sa glavnog stadiona....

antiDebil

pre 6 godina

Rodza i Andi su izgleda srasli za centralni teren ??
Bice zanimljivo videti raspored u cetvrtfinalu, da li ce bezobrazluk ici toliko daleko da Djokovica i treci put sklone sa centralnog terena ili ce se malo unormaliti. Bice jos zanimljivije ako prodju sva cetvorica, posto ce ovo Djoletu i Nadalu biti drugi mec na terenu broj 1 za razliku od Rodze i Andija koji evo vec drugu godinu ne izbivaju sa glavnog stadiona....

Nebojša

pre 6 godina

Uzdrzacu se od teških reči iako su ih Englezi zaslužili samo ću reći sramota Nadal i Novak opet na terenu broj jedan na dan kada je moguća kiša preciznije tri prva dana naredne nedelje je moguća kiša a balerina i kočijaš opet na centralnom.

Goran G

pre 6 godina

Ovo je Rafi i Novaku drugi meč na Terenu br.1 dok ga Marej i Federer nisu ni videli. Ne palim se na zavere, ali ovo je vrhunsko nepoštovanje i pre svega zaobilaženje pravila koje su sami postavili, a koje kaže da prva 4 nosioca moraju po jednom igrati na ovom terenu. Sramota!

Ninamandarina

pre 6 godina

ocekivano, jedinica nema krov a za ponedeljak je najavljena kisa, plus poslednji mec, znaci moze i mrak da ga prekine ako prva dva meca potraju, mustre su Englezi

Heisenberg

pre 6 godina

Federer i Marej će i ove godine odigrati sve mečeve na centralnom terenu. Za njih očigledno ne važi pravilo da se barem jedan meč mora odigrati na drugom terenu.

nikola90

pre 6 godina

Nije posteno da Novak i Rafa igraju po drugi put na terenu broj jedan,a da Rodzer i Endi sve meceve igraju na centralnom terenu...Ali nema veze,nek ih favorizuju,A Novak i Rafa ce igrati finale...

Tennisman

pre 6 godina

Neverovatno koliko neozbiljno postavljen raspored, smejurija, Venus i Konjuh na centralnom, a bar tri meca su vise zasluzila, npr. Ostapenko-Svitolina, Konta-Garsija, Azarenka-Halep i Kerber-Muguruza, sada budimo realni Rodzer i zasluzuje da bude, ali Mari? Duel sa Perom koji je deset puta nezanimljivi od duela Nadal i Milera i Raonica i Zvereva, strasno...

Samo kazem

pre 6 godina

Sta je sa pravilom da svaki igrac mora da odigra barem 1 mec van centralnog? Novak i Nadal vec 2.put igraju na kecu a za federera i mareja je to misaona imenica

antiDebil

pre 6 godina

Rodza i Andi su izgleda srasli za centralni teren ??
Bice zanimljivo videti raspored u cetvrtfinalu, da li ce bezobrazluk ici toliko daleko da Djokovica i treci put sklone sa centralnog terena ili ce se malo unormaliti. Bice jos zanimljivije ako prodju sva cetvorica, posto ce ovo Djoletu i Nadalu biti drugi mec na terenu broj 1 za razliku od Rodze i Andija koji evo vec drugu godinu ne izbivaju sa glavnog stadiona....

stefke

pre 6 godina

Ne znam kako vi mislite da se za 3 i po sata završe dva meča i da Novak počne od 17:30 ? Novak pre 7 neće na teren, a ja mislim da će možda i oko 8 da izadje. Računajte 2 sata izmedju Konte i Garsije pošto njih 2 uvek igraju tesne mečeve. Računajte po 15 minuta za zagrevanje pre početka meča, pa 15 minuta dok izadju Nadal i Miler, i opet 15 minuta zagrevanje. Još ako Miler otkine set Nadalu u taj brejku, dolazimo do toga da Nole možda i ne stigne da odigra meč. Još su javili i loše vreme, a na tom terenu nema krova. Bravo za organizatore.

cetnici sever

pre 6 godina

Ma najbolje Novaka i Rafu stavite na teren 13 a sledeci mec na teren u Istburnu a posle na teren u Notingemu eventualno ako prodju do finala vratite ih na centralni teren...ma mozete da ih stavite i na Mars dzabe vam sve jer Nole i Rafa igraju finale i Nole uzima titulu!

antiDebil

pre 6 godina

Rodza i Andi su izgleda srasli za centralni teren ??
Bice zanimljivo videti raspored u cetvrtfinalu, da li ce bezobrazluk ici toliko daleko da Djokovica i treci put sklone sa centralnog terena ili ce se malo unormaliti. Bice jos zanimljivije ako prodju sva cetvorica, posto ce ovo Djoletu i Nadalu biti drugi mec na terenu broj 1 za razliku od Rodze i Andija koji evo vec drugu godinu ne izbivaju sa glavnog stadiona....

Pjentrandjeli

pre 6 godina

Ove dve pre Nadala i Milera mogu lagano dva sata da igraju,a sam Nadal i kad pobedi 3:0 mec mu traje vise od dva sata,ako Nadal-Miler kojim slucajem ode u cetri seta,Novaka na terenu nema prije 8.

Eroa

pre 6 godina

Sta se radi majko mila, vec drugi mec na terenu 1 i plus ovaj nije prvi, a prokleti Federer i Marej sve do kraja na centralnom, pa zato vas je busio Novak punih 5 godina a tek ce...

objašnjjenje

pre 6 godina

Nema razloga za ljutnju , jer Britanci neće da rizikuju i da na Centralni teren postave neatraktivne Novakov i Nadalov meč,gdje je rezultat unaprijed poznat,pa bi se njihovi rivali nakon nekoliko odigranig gemova mogli "prisjetiti" da su povrijeđeni i da predaju mečeve.
Federer je sedmostruki osvajač Wimbldona,i pored toga što privuče najviše gledalaca na tribine, igra sa Dimitrovim,tako da zaslužuje da igra na Centralnom terenu,jer se radi o meču koji je vjerovatno najinteresantniji na ovogodišnjem Wimbldonu.Njih dvojica imaju sličan stil igre i s obzirom da će dati sveo od sebe ,očekivati je da će publika uživati u njihovm nadigravanju.Slažem se da Marej ,ako je 1. na ATP listi ,a ni Konta ne zaslužuju da igraju na Centralnom terenu ,jer kako ovdje neko navede ima daleko interesantnijih mečeva od njihovih, ali šta se može ,oni su Britanci.

Haha

pre 6 godina

Ovo je Rafi i Novaku drugi meč na Terenu br.1 dok ga Marej i Federer nisu ni videli. Ne palim se na zavere, ali ovo je vrhunsko nepoštovanje i pre svega zaobilaženje pravila koje su sami postavili, a koje kaže da prva 4 nosioca moraju po jednom igrati na ovom terenu. Sramota! -a ko je znao da ce Novaku u 1/4f Manarino, a Federeru Dimitrov? Novak zasluzuje na centralni xD Marej je domaci, ocekivano...

kme

pre 6 godina

Sta se radi majko mila, vec drugi mec na terenu 1 i plus ovaj nije prvi, a Federer i Marej sve do kraja na centralnom, pa zato vas je busio Novak punih 5 godina a tek ce...
(Eroa, 09. jul 2017 13:29)

Po tebi je bolji mec nolo-manarino od federer-dimitrov? Smesan si...18 placi!

Goran

pre 6 godina

Englezi sve cine da se dodje do zeljenog finala Federer-Marej. Novaka su namestili Federeru posto Marej ima kompleks od Novaka dok su Mareja projektovali da igra sa iscrpljenim i istrosenim Nadalom. Posto predvidjen scenario nece biti zgodan za Fededera jer Novak trenutno igra bolje od Federera, sada ga setaju neprestano od central korta do terena broj 1 da ne moze da se navikne ni na jedan teren i da se ponovi scenario sa Semom Kverijem gde je izgubio na terenu broj 1. Ali, tesko da ce Novak izgubiti 2 puta u dve godine na terenu broj 1, sto bi se reklo nije svaki dan Badnji dan.

Xfaktor

pre 6 godina

ok raspored. Manarino je igrac za koga 99,9% ljudi nije culo i zato je ok sa sporednim terenom i bice samo laksi trening za legendu belog sporta. Andi je domacin a Dimitrov je jedan od boljih igraca na travi i jako atraktivan. I mora se naci mesta i za jedan zenski dvoboj. Sve u svemu cemo mi verni Novakovi navijaci slaviti na kraju.

Idemo po W

pre 6 godina

Polako narode sa pljuvacinom. U cetvrtfinalu, sva cetiri meca se igraju isti dan, a samo dva na centralnom, pa tad mozemo da sudimo. ja licno, nemam problem da se dva ranija meca igraju na T1,a cetvrtfinale na centralnom. Ono sto je bitno,to je kad igra thiem,a on takodje igra treci mec, doduse nakon dva zenska, dok novak igra treci, ali nakon jednog zenskog i jednog muskog. Sve u svemu, jeste novak prosao najgore za ponedeljak, al smanjimo dozivljaj do srede, tj do utorka kad bude izasao raspored za sredu

Tanja

pre 6 godina

Koliko smo neobjektivni, neverovatno! Koliko pravih ljubitelja tenisa misli da je duel izmeïu 4. tenisera sveta i nekog anonimusa atraktivniji od duela izmeïu najboljeg svih vremena protiv njegovog naslednika, bar po stilu igre? Pa da je Novakov meč stavljen na centralni, stadion bi bio poluprazan, a za teren broj 1 bi bilo 10 puta više interesovanje nego što je kapacitet!

senad

pre 6 godina

Ovi sto prodaju manje karata idu na teren1 publika vecinom kupuje karte da gleda Federera i Mareja normalno je da su oni na centralnom terenu.

mali mikica

pre 6 godina

U ovoj vesti meni je pikatno to sto ce polovina u kojoj su Djokovic i Federer posle meceva u subotu, igrati sa jednim danom pauze vec u ponedeljak. Dok ce ona druga polovina zreba sa Marijem i Nadalom imati dva dana pauzu, jos od petka!!!
Zanimljivo je takodje da to niko do sada u komentarima nije primetio.
A sta reci da ce Kveri - Anderson igrati na terenu br. 18 !!!

PetaR

pre 6 godina

Da u Srbijimo organizujemo GS da li bi Nole igrao i jedan jedini meč
kad ne želi ili gde ne želi? Ne bi, dakle ostavite Endija na miru.
RF sa druge strane u šezdeset devetoj godini melje sve i osvaja GS.
Legenda i trenutno najbolji ikada i treba da bira i vreme i teren kad igra.
Ko brani Nadalu, Novaku i ostalima da demantuju RF i osvoje više GS?
Pa kad to naprave nek igraju od 1/4 finala svaki turnir ako treba.
I čini mi se čak da je na terenu broj 1 malo bolja trava tj teren nego na centralnom
gde su do gline došli koliko su izorali.

Tennisman

pre 6 godina

U cetvrtfinalu ce takodje Rafa i Nole igrati na terenu 1, jer se igraju u danu dva meca zenskog i dva meca zenskog singla, sto znaci da ce na centralnom terenu igrati jednog dana mari a drugog federer i plus po jedan zenski mec nadam se da sam objasnio

crni

pre 6 godina

Da je Novak toliko dobar ko sto se kunete u njega ne biste strepeli od tog terena pa valjda ako znas da igras na centralno znas i na T1 ali opusteno izgubice on na centralnom pa ce biti sladje.

mst

pre 6 godina

U ovoj vesti meni je pikatno to sto ce polovina u kojoj su Djokovic i Federer posle meceva u subotu, igrati sa jednim danom pauze vec u ponedeljak. Dok ce ona druga polovina zreba sa Marijem i Nadalom imati dva dana pauzu, jos od petka!!!Zanimljivo je takodje da to niko do sada u komentarima nije primetio.A sta reci da ce Kveri - Anderson igrati na terenu br. 18 !!!
(mali mikica, 09. jul 2017 20:00)
Na svakom gren slemu je tako, pa samo prvo kolo ima 64 meca! Wimbldon je jedan od najkorektnijih slemova sto se toga tice, izjednacavanje posle 3 kola za razliku od australije gde se polufinala igraju cetvrtak i petak

vida loca

pre 6 godina

Ovo je 4 kolo i nema to mnogo veze da li je T1 ili centralni teten ali ono sto moze da bude problem je satnica meca. Obzirom da Novak igra posle Nadala, vrlo lako moze da se desi da mec zavrsi u utorak, pogotovo ako bude prekida zbog kise.Siguran sam da ce u sredu biti lepo vreme i videcete da ce Andi onda igrati na T1.Znaci danas je moguca povremena kisa i bilo je ocekivano da ce Andija i Rodzera staviti pod krov.

kme

pre 6 godina

Sta se radi majko mila, vec drugi mec na terenu 1 i plus ovaj nije prvi, a Federer i Marej sve do kraja na centralnom, pa zato vas je busio Novak punih 5 godina a tek ce...
(Eroa, 09. jul 2017 13:29)

Po tebi je bolji mec nolo-manarino od federer-dimitrov? Smesan si...18 placi!

PetaR

pre 6 godina

Da u Srbijimo organizujemo GS da li bi Nole igrao i jedan jedini meč
kad ne želi ili gde ne želi? Ne bi, dakle ostavite Endija na miru.
RF sa druge strane u šezdeset devetoj godini melje sve i osvaja GS.
Legenda i trenutno najbolji ikada i treba da bira i vreme i teren kad igra.
Ko brani Nadalu, Novaku i ostalima da demantuju RF i osvoje više GS?
Pa kad to naprave nek igraju od 1/4 finala svaki turnir ako treba.
I čini mi se čak da je na terenu broj 1 malo bolja trava tj teren nego na centralnom
gde su do gline došli koliko su izorali.

Tanja

pre 6 godina

Koliko smo neobjektivni, neverovatno! Koliko pravih ljubitelja tenisa misli da je duel izmeïu 4. tenisera sveta i nekog anonimusa atraktivniji od duela izmeïu najboljeg svih vremena protiv njegovog naslednika, bar po stilu igre? Pa da je Novakov meč stavljen na centralni, stadion bi bio poluprazan, a za teren broj 1 bi bilo 10 puta više interesovanje nego što je kapacitet!

senad

pre 6 godina

Ovi sto prodaju manje karata idu na teren1 publika vecinom kupuje karte da gleda Federera i Mareja normalno je da su oni na centralnom terenu.

crni

pre 6 godina

Da je Novak toliko dobar ko sto se kunete u njega ne biste strepeli od tog terena pa valjda ako znas da igras na centralno znas i na T1 ali opusteno izgubice on na centralnom pa ce biti sladje.

Goran

pre 6 godina

Englezi sve cine da se dodje do zeljenog finala Federer-Marej. Novaka su namestili Federeru posto Marej ima kompleks od Novaka dok su Mareja projektovali da igra sa iscrpljenim i istrosenim Nadalom. Posto predvidjen scenario nece biti zgodan za Fededera jer Novak trenutno igra bolje od Federera, sada ga setaju neprestano od central korta do terena broj 1 da ne moze da se navikne ni na jedan teren i da se ponovi scenario sa Semom Kverijem gde je izgubio na terenu broj 1. Ali, tesko da ce Novak izgubiti 2 puta u dve godine na terenu broj 1, sto bi se reklo nije svaki dan Badnji dan.

cetnici sever

pre 6 godina

Ma najbolje Novaka i Rafu stavite na teren 13 a sledeci mec na teren u Istburnu a posle na teren u Notingemu eventualno ako prodju do finala vratite ih na centralni teren...ma mozete da ih stavite i na Mars dzabe vam sve jer Nole i Rafa igraju finale i Nole uzima titulu!

Eroa

pre 6 godina

Sta se radi majko mila, vec drugi mec na terenu 1 i plus ovaj nije prvi, a prokleti Federer i Marej sve do kraja na centralnom, pa zato vas je busio Novak punih 5 godina a tek ce...

Tennisman

pre 6 godina

U cetvrtfinalu ce takodje Rafa i Nole igrati na terenu 1, jer se igraju u danu dva meca zenskog i dva meca zenskog singla, sto znaci da ce na centralnom terenu igrati jednog dana mari a drugog federer i plus po jedan zenski mec nadam se da sam objasnio

Nebojša

pre 6 godina

Uzdrzacu se od teških reči iako su ih Englezi zaslužili samo ću reći sramota Nadal i Novak opet na terenu broj jedan na dan kada je moguća kiša preciznije tri prva dana naredne nedelje je moguća kiša a balerina i kočijaš opet na centralnom.

Ninamandarina

pre 6 godina

ocekivano, jedinica nema krov a za ponedeljak je najavljena kisa, plus poslednji mec, znaci moze i mrak da ga prekine ako prva dva meca potraju, mustre su Englezi

Xfaktor

pre 6 godina

ok raspored. Manarino je igrac za koga 99,9% ljudi nije culo i zato je ok sa sporednim terenom i bice samo laksi trening za legendu belog sporta. Andi je domacin a Dimitrov je jedan od boljih igraca na travi i jako atraktivan. I mora se naci mesta i za jedan zenski dvoboj. Sve u svemu cemo mi verni Novakovi navijaci slaviti na kraju.

Haha

pre 6 godina

Ovo je Rafi i Novaku drugi meč na Terenu br.1 dok ga Marej i Federer nisu ni videli. Ne palim se na zavere, ali ovo je vrhunsko nepoštovanje i pre svega zaobilaženje pravila koje su sami postavili, a koje kaže da prva 4 nosioca moraju po jednom igrati na ovom terenu. Sramota! -a ko je znao da ce Novaku u 1/4f Manarino, a Federeru Dimitrov? Novak zasluzuje na centralni xD Marej je domaci, ocekivano...

nikola90

pre 6 godina

Nije posteno da Novak i Rafa igraju po drugi put na terenu broj jedan,a da Rodzer i Endi sve meceve igraju na centralnom terenu...Ali nema veze,nek ih favorizuju,A Novak i Rafa ce igrati finale...

antiDebil

pre 6 godina

Rodza i Andi su izgleda srasli za centralni teren ??
Bice zanimljivo videti raspored u cetvrtfinalu, da li ce bezobrazluk ici toliko daleko da Djokovica i treci put sklone sa centralnog terena ili ce se malo unormaliti. Bice jos zanimljivije ako prodju sva cetvorica, posto ce ovo Djoletu i Nadalu biti drugi mec na terenu broj 1 za razliku od Rodze i Andija koji evo vec drugu godinu ne izbivaju sa glavnog stadiona....

antiDebil

pre 6 godina

Rodza i Andi su izgleda srasli za centralni teren ??
Bice zanimljivo videti raspored u cetvrtfinalu, da li ce bezobrazluk ici toliko daleko da Djokovica i treci put sklone sa centralnog terena ili ce se malo unormaliti. Bice jos zanimljivije ako prodju sva cetvorica, posto ce ovo Djoletu i Nadalu biti drugi mec na terenu broj 1 za razliku od Rodze i Andija koji evo vec drugu godinu ne izbivaju sa glavnog stadiona....

Goran G

pre 6 godina

Ovo je Rafi i Novaku drugi meč na Terenu br.1 dok ga Marej i Federer nisu ni videli. Ne palim se na zavere, ali ovo je vrhunsko nepoštovanje i pre svega zaobilaženje pravila koje su sami postavili, a koje kaže da prva 4 nosioca moraju po jednom igrati na ovom terenu. Sramota!

Tennisman

pre 6 godina

Neverovatno koliko neozbiljno postavljen raspored, smejurija, Venus i Konjuh na centralnom, a bar tri meca su vise zasluzila, npr. Ostapenko-Svitolina, Konta-Garsija, Azarenka-Halep i Kerber-Muguruza, sada budimo realni Rodzer i zasluzuje da bude, ali Mari? Duel sa Perom koji je deset puta nezanimljivi od duela Nadal i Milera i Raonica i Zvereva, strasno...

Heisenberg

pre 6 godina

Federer i Marej će i ove godine odigrati sve mečeve na centralnom terenu. Za njih očigledno ne važi pravilo da se barem jedan meč mora odigrati na drugom terenu.

objašnjjenje

pre 6 godina

Nema razloga za ljutnju , jer Britanci neće da rizikuju i da na Centralni teren postave neatraktivne Novakov i Nadalov meč,gdje je rezultat unaprijed poznat,pa bi se njihovi rivali nakon nekoliko odigranig gemova mogli "prisjetiti" da su povrijeđeni i da predaju mečeve.
Federer je sedmostruki osvajač Wimbldona,i pored toga što privuče najviše gledalaca na tribine, igra sa Dimitrovim,tako da zaslužuje da igra na Centralnom terenu,jer se radi o meču koji je vjerovatno najinteresantniji na ovogodišnjem Wimbldonu.Njih dvojica imaju sličan stil igre i s obzirom da će dati sveo od sebe ,očekivati je da će publika uživati u njihovm nadigravanju.Slažem se da Marej ,ako je 1. na ATP listi ,a ni Konta ne zaslužuju da igraju na Centralnom terenu ,jer kako ovdje neko navede ima daleko interesantnijih mečeva od njihovih, ali šta se može ,oni su Britanci.

Samo kazem

pre 6 godina

Sta je sa pravilom da svaki igrac mora da odigra barem 1 mec van centralnog? Novak i Nadal vec 2.put igraju na kecu a za federera i mareja je to misaona imenica

stefke

pre 6 godina

Ne znam kako vi mislite da se za 3 i po sata završe dva meča i da Novak počne od 17:30 ? Novak pre 7 neće na teren, a ja mislim da će možda i oko 8 da izadje. Računajte 2 sata izmedju Konte i Garsije pošto njih 2 uvek igraju tesne mečeve. Računajte po 15 minuta za zagrevanje pre početka meča, pa 15 minuta dok izadju Nadal i Miler, i opet 15 minuta zagrevanje. Još ako Miler otkine set Nadalu u taj brejku, dolazimo do toga da Nole možda i ne stigne da odigra meč. Još su javili i loše vreme, a na tom terenu nema krova. Bravo za organizatore.

Idemo po W

pre 6 godina

Polako narode sa pljuvacinom. U cetvrtfinalu, sva cetiri meca se igraju isti dan, a samo dva na centralnom, pa tad mozemo da sudimo. ja licno, nemam problem da se dva ranija meca igraju na T1,a cetvrtfinale na centralnom. Ono sto je bitno,to je kad igra thiem,a on takodje igra treci mec, doduse nakon dva zenska, dok novak igra treci, ali nakon jednog zenskog i jednog muskog. Sve u svemu, jeste novak prosao najgore za ponedeljak, al smanjimo dozivljaj do srede, tj do utorka kad bude izasao raspored za sredu

mali mikica

pre 6 godina

U ovoj vesti meni je pikatno to sto ce polovina u kojoj su Djokovic i Federer posle meceva u subotu, igrati sa jednim danom pauze vec u ponedeljak. Dok ce ona druga polovina zreba sa Marijem i Nadalom imati dva dana pauzu, jos od petka!!!
Zanimljivo je takodje da to niko do sada u komentarima nije primetio.
A sta reci da ce Kveri - Anderson igrati na terenu br. 18 !!!

Pjentrandjeli

pre 6 godina

Ove dve pre Nadala i Milera mogu lagano dva sata da igraju,a sam Nadal i kad pobedi 3:0 mec mu traje vise od dva sata,ako Nadal-Miler kojim slucajem ode u cetri seta,Novaka na terenu nema prije 8.

vida loca

pre 6 godina

Ovo je 4 kolo i nema to mnogo veze da li je T1 ili centralni teten ali ono sto moze da bude problem je satnica meca. Obzirom da Novak igra posle Nadala, vrlo lako moze da se desi da mec zavrsi u utorak, pogotovo ako bude prekida zbog kise.Siguran sam da ce u sredu biti lepo vreme i videcete da ce Andi onda igrati na T1.Znaci danas je moguca povremena kisa i bilo je ocekivano da ce Andija i Rodzera staviti pod krov.

mst

pre 6 godina

U ovoj vesti meni je pikatno to sto ce polovina u kojoj su Djokovic i Federer posle meceva u subotu, igrati sa jednim danom pauze vec u ponedeljak. Dok ce ona druga polovina zreba sa Marijem i Nadalom imati dva dana pauzu, jos od petka!!!Zanimljivo je takodje da to niko do sada u komentarima nije primetio.A sta reci da ce Kveri - Anderson igrati na terenu br. 18 !!!
(mali mikica, 09. jul 2017 20:00)
Na svakom gren slemu je tako, pa samo prvo kolo ima 64 meca! Wimbldon je jedan od najkorektnijih slemova sto se toga tice, izjednacavanje posle 3 kola za razliku od australije gde se polufinala igraju cetvrtak i petak