Bolitijeri na Novakovoj konferenciji: Počastvovan sam

Nik Bolitijeri, legendarni američki teniski trener, pojavio se na konferenciji Novaka Đokovića i odao počast srpskom igraču.

Izvor: B92

Sreda, 29.06.2016.

20:11

Bolitijeri na Novakovoj konferenciji: Počastvovan sam
Getty images

Bolitijeri je tokom karijere trenirao brojne velikane svetskog tenisa među kojima su Andre Agasi, Džim Kurijer, Monika Seleš, Marija Šarapova, Venus i Serena Vilijams, Martina Hingis, Boris Beker...

On se posle pobede Đokovića nad Manarinom pojavio na konferenciji i rekao ono što često govori: „Pokušavam da pronađem slabost u tvojoj igri i ne uspeva mi“, rekao je Bolitijeri, pa je usledio odgovor Đokovića koji se iznenadio njegovim prisustvom:

„Gospodine Bolitijeri, vau.“

„Voleo bih ovo da kažem. Ti imaš velike zasluge za ovaj sport i mnogo mi se sviđa koliko si skroman kada su u pitanju rekordi koje obaraš i poštovanje koje imaš prema ovom sportu. Počastvovan sam što te poznajem“, dodao je Bolitijeri, pa je usledio novi odgovor Đokovića:

„Hvala ti, Nik. Ja sam počastvovan što prisustvuješ mojoj konferenciji za novinare. Hvala ti mnogo što si došao. Oduševljen sam. Ovo je definitivno obeležilo ovu konferenciju“, rekao je srpski teniser.

Đoković je u sredu pobedom protiv Manarina stigao do novog rekorda jer je vezao 30. Gren slem pobedu što niko pre njega nije uspeo da uradi.

U narednom kolu igraće protiv Kverija ili Belučija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: