Hoće li se Mari pojaviti na Tašmajdanu?

Selekcije Srbije i Velike Britanije od 15. do 17. jula igraju četvrtfinale Dejvis kupa.

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.06.2016.

21:20

Hoće li se Mari pojaviti na Tašmajdanu?
Getty Images

Osnovno pitanje jeste hoće li se prva dva reketa sveta pojaviti na Tašmajdanu – Novak Đoković uvrstio je taj meč u svoj kalendar na zvaničnom sajtu, ali verovatno neće igrati u želji da se što bolje pripremi za Olimpijske igre.

Nije još poznato ni hoće li Endi Mari nastupiti u Beogradu, a za više informacija pitali smo Janka Tipsarevića, koji će sigurno biti deo srpskog tima.

“Čuo sam razne priče – Endi je rekao Viktoru na Rolan Garosu da ne dolazi 100%, a onda su mi njegov brat i kondicioni trener kazali da dolazi. Mislim da je slična priča kao sa Noletom – čekaće da vidi kako se oseća posle Vimbldona, da li je zdrav i spreman. Lično mislim da će doći jer bi polufinale sigurno igrali kod kuće ukoliko nas pobede“, rekao je Janko.

U svakom slučaju, biće vrlo interesantno i za vikend posle Vimbldona.

Saša Ozmo (@ozmo_sasa)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: