Nova vest
Tenis

Utorak, 28.06.2016.

11:15

Dan II: Duci se bori sa 'Rastom', verujemo u Cvetanu

Prvi dan Vimbldona nije mogao da prođe bez iznenađenja, a najneprijatnije priredila nam je naša Ana Ivanović.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Dan II: Duci se bori sa 'Rastom', verujemo u Cvetanu
Photo by Phil Cole/Getty Images

Ivanovićeva je izgubila od 223. igračice na svetu, oborila i naš predlog, iako je nedostajao samo jedan gem da ode u minus.

Međutim, utorak je već dan za nove pokušaje koje će, nadamo se, biti bolji.

Dušan Lajović – Dastin Braun

Popularni ’Rasta’ obožava da igra na travi, tu je beležio najbolje rezultate, a svima je poznata pobeda nad Rafaelom Nadalom od pre koju godinu. Lajović nije ljubitelj ove podloge, na Vimbldon nije došao u dobroj formi, ali ima snage da se odupre naturalizovanom Nemcu. Kladionice vide Brauna kao velikog favorita, a mi se nadamo da Lajović može da mu pomrsi račune.

Predlog: Plus gemovi (u meču će biti odigrano više od 32,5 gema) – kvota 1.85.

Cvetana Pironkova – Belinda Benčič

Sve do Rolan Garosa ove godine bugarsku igračicu pratio je glas da igra samo Vimbldon jer je na travi Londona beležila fantastične uspehe. Pre šest godina igrala je polufinale, ali je taj mit razbila pre nekoliko nedelja plasmanom među osam najboljih u Parizu. Duel sa Belindom Benčič biće jedan od derbija dana jer je 13. igračica na WTA listi, ali joj je povreda poremetila formu. U seriji je od tri uzastopna poraza i ne bi bilo iznenađenje ukoliko bi je Cvetana izbacila.

Predlog: Pobeda Cvetane Pironkove – kvota 1.85.

Džon Izner – Markos Bagdatis

Nema mnogo priče o ovom paru – Izner je jedan od najboljih servera na svetu, dok Bagdatis sjajno igra na travi. I Kipranin poseduje odličan početni udarac, a biće u prednosti kada se razvije igra. Granica gemova je dosta visoka, ali bismo i pored toga mogli da vidimo meč u pet setova.

Predlog: Plus gemovi prvi set (u prvom setu će biti više od 10,5 gemova) – kvota 1.65. Hrabriji nek pokušaju da gađaju da će u prvom setu biti igran taj brejk.

Nikola Đukić (NikolaDjukic43)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve