Nova vest
Tenis

Subota, 02.07.2016.

14:04

Troicki kažnjen sa 10.000 dolara

Srpski teniser Viktor Troicki kažnjen je sa 10.000 dolara zbog svađe sa sudijom Damijanom Torelom u meču sa Albertom Ramosom u drugom kolu Vimbldona.

Izvor: B92

Autor:B92

Troicki kažnjen sa 10.000 dolara
Getty Images

Španac je na 5:3 servirao za pobedu, pri rezultatu 30:30 linijski sudija viknuo je aut za prvi servis, potom je sâm sebe korigovao, a glavni sudija Damijano Torela ostao je nem.

“Fault (greška), fault“, uzviknuo je Troicki, a potom otišao po lopticu kako bi pokazao glavnom sudiji da njoj nije ostalo kreča i da nije pogodila liniju.

“Ti si najgori sudija na svetu“, bio je van sebe Viktor.

Posle meča Troicki je rekao da je Torela neiskusan sudija kojeg u životu nije video i da nije trebalo njega da stave da sudi meč singla na terenu bez ’hok-aj’ sistema.

Ne znam, mislim da bi i njega trebalo kazniti, ako mene pitate. Koštao me je važnog poena koji je mogao da okrene meč u moju korist i on bi trebalo da bude kažnjen“, rekao je između ostalog Troicki.

Saša Ozmo (@ozmo_sasa)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve