Viktor besneo na sudiju: Užasan si, najgori na svetu! VIDEO

Srpski teniser Viktor Troicki potpuno je izgubio nerve u finišu meča s Albertom Ramosom, koji je izgubio sa 3-2 u setovima.

Komentari 118
Getty Images
Getty Images

Španac je na 5:3 servirao za pobedu, pri rezultatu 30:30 linijski sudija viknuo je aut za prvi servis, potom je sâm sebe korigovao, a glavni sudija Damijano Torela ostao je nem.

I prošlogodišnji Vimbldon, kada je ispao u osmini finala od Pospišila, Troicki je završio raspravom i ružnim rečima upućenim sudiji koji je tada napravio očiglednu grešku.

“Fault (greška), fault“, uzviknuo je Troicki, a potom otišao po lopticu kako bi pokazao glavnom sudiji da njoj nije ostalo kreča i da nije pogodila liniju.

“Ti si najgori sudija na svetu“, bio je van sebe Viktor.

Ramos je iskoristio prvu meč loptu, a Troicki nije uspevao da se smiri.

“Užasan si, da li znaš šta si uradio“, vikao je Viktor i ponovio da je Torela “najgori sudija na svetu“.

“Ništa nisi video, 30 grešaka si napravio“, govorio je Troicki dok je sudija silazio sa stolice, a potom je usledilo i “mrš“ na srpskom.

“Tragično je koliko je grešaka napravio – jedna korekcija u pet setova na travi, neverovatan podatak. On nema iskustva na travi, nema znanja ni o čemu, samo sedi u stolici, gleda tenis i govori rezultat", bio je ljut Troicki i posle meča.

Saša Ozmo (@ozmo_sasa)

prethodna strana 1 / 2 sledeca idi na stranu